YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Akgül: Adanaspor şike ve teşvik eylemlerinin içinde yer almamıştır

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Türk futbolu ile ilgili üzücü gelişmeleri...

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Türk futbolu ile ilgili üzücü gelişmeleri ve devam eden hukuki süreci yakından takip ettiklerini belirterek, bu olaylarda Adanaspor’unda isminin geçmesinden rahatsızlık duyduklarını söyledi.
Yazılı bir açıklama yapan Bayram Akgül, olaylarla ilgili yüce Türk yargısı tarafından verilecek kararların adil ve hakkaniyetli olacağına dair inancının tam olduğunu kaydetti. 06.07.2011 tarihinde bazı yayın organlarında 2010 – 2011 Sezonu Bank Asya Ligi'nde oynanan 2 müsabakanın da şüpheli görülen 19 müsabaka içerisinde yer aldığına dair haberler yayınlandığını hatırlatan Akgül, 1954 yılından bu yana isminde en ufak bir leke bulunmayan Adanaspor’un bu haberler ile anılmasından derin rahatsızlık duyduğunu aktardı.
Akgül açıklamasında şu ifadeleri yer verdi: “Adanaspor Kulübü Yönetimi hiçbir zaman şike veya teşvik eylemlerinin içinde yer almamış ve oynadığı her müsabakada Fair-Play çerçevesinde sportif mücadeleyi ve kulübümüzün menfaatlerini en üst düzeyde gözetmiştir.
Bu nedenlerle, kulübümüzün her zaman ve her koşulda yanında olan taraftarlarımızın ve kamuoyunun Adanaspor Kulübü'nün masumiyetinden tereddüt etmemelerini rica ederiz. Olmadığı inancımız ile birlikte şunu belirtmek isteriz ki, kulüp yönetimimizin bilgisi dışında, bireylerin kurallara aykırı herhangi bir eylemi vaki olmuş ise, bunun en büyük takipçisi olacak ve en hızlı şekilde gereğini yapacağız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler