YURTHABER

Denizli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu 3 ayları müjdeleyen Regaip Kandili’nin başta Denizli olmak üzere Türkiye ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diledi.Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu 3 ayları müjdeleyen Regaip Kandili’nin başta Denizli olmak üzere Türkiye ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diledi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yeri ve önemi bulunan mübarek üç aylara bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Zolan, rahmeti, bereketi ve mağfireti bol olan üç ayların habercisi Regaib Kandili’nin Denizli, Türkiye ve tüm İslam alemine birlik, beraberlik ve hayırlar getirmesini diledi. Üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’nin öneminden bahseden Başkan Zolan, "Müslümanların en büyük arzusu Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetine ulaşmaktır. Yüce Mevla’mın rızasını kazanmak için bu mübarek gecede ellerimizi semaya açacağız ve bol bol dua edeceğiz. Ülkemizin bekası için, canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimiz için, milletimizin birliği ve dirliği için dua edeceğiz inşallah" dedi.
Af kapılarının açıldığı bu mübarek gecede, birlik ve beraberliğin korunarak sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Bu duygu ve düşüncelerle, başta Denizlimiz olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Regaib Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler