Erzincan Belediye Spor Tekvando Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda Erzincan'ı temsil edecek. Belediye Başkanı Yüksel Çakır, sporculardan başarı beklediklerini söyledi.
Başarılı tekvandocular ve antrenörlerini makamında kabul ederek bir süre sohbet eden Çakır, genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.
Başkan Çakır, "Bizleri gururlandırıyorsunuz. Şehrimizi ve belediyemizi çok güzel temsil ediyorsunuz. Bizler de sizlere destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Antrenör Vedat Yılmaz ise şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını Erzincan'a madalyalarla dönmek istediklerini kaydetti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz