SPOR

Kapat

Beşiktaş, ertelenen maçlar için tarih açıkladı

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, kar nedeniyle ertelenen Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçlarını oynamak istedikleri tarihi açıkladı.

Beşiktaş, ertelenen maçlar için tarih açıkladı

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçları için planlama yaptıklarını ve bu konudaki görüşlerini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildireceklerini söyledi.

NTV Spor'a konuşan Albayrak, "Nereye gitsek kar peşimizi bırakmıyor. Trabzonlu olan Şenol Güneş hoca da, ikinci başkanımız Ahmet Nur Çebi de 'Böyle kar görmedik' diyorlar. Maçların ne zaman oynanacağını elbette biz belirleyecek değiliz, federasyonun işi. Program çok yoğun olduğu için biz sadece önerimizi yapacağız. Bu da 3-18 şubat tarihleri olacak. 3 Şubat'ta Mersin İdman Yurdu, 18 Şubat'ta da Trabzonspor maçlarını oynamak istiyoruz" diye konuştu.

"FUTBOLCULARIN KEYFİ YERİNDE"

Kar yağışı nedeniyle geceyi Trabzon'da geçiren takımının büyük olasılıkla bugün de kentte kalacağını belirten Albayrak, "Böyle bir durum olursa antrenman yapmak için Trabzonspor'dan yer isteyeceğiz. Bunlar doğa olayları, çok normal. Maçlar ertelendi diye takımda herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. Futbolcuların keyfi yerinde. Maç oynamamış olmayı dert etmiyoruz" dedi.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 90.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

90.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %1.49 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%1,49

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

"ERSAN DAHİL KİMSE GİTMİYOR"

Metin Albayrak, transferi kapattıklarını belirtirken, Çin'den son derece cazip bir teklif alan Ersan Gülüm dahil hiçbir futbolcuyu satmayacaklarını sözlerine ekledi. Albayrak, "Artık bu saatten sonra ne futbolcu alacağız, ne de satacağız. Transferi tamamen kapattık. Buna Ersan da dahil. Sezon sonuna kadar beraberiz. Kendisi de artık gitmek istemiyor zaten" açıklamasını yaptı.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat