SPOR

Kapat

Beşiktaş, Jose Mourinho ile anlaştığını açıkladı! ''Bize gelmeyi kabul etti''

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştüklerini ve ekonomik olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı. Yücel, "Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım." dedi.

Beşiktaş, Jose Mourinho ile anlaştığını açıkladı! ''Bize gelmeyi kabul etti''

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, teknik direktörlük için Jose Mourinho ile anlaştıklarını duyurdu.

"BEŞİKTAŞ'A GELMEYİ KABUL ETTİ"

Beşiktaş, Jose Mourinho ile anlaştığını açıkladı!   Bize gelmeyi kabul etti   1

"Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi."

"BEKLENTİLERİNİ KARŞILADIK"

Beşiktaş, Jose Mourinho ile anlaştığını açıkladı!   Bize gelmeyi kabul etti   2

"Biz Beşiktaş olarak Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz."

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

AZİZ YILDIRIM DA AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş, Jose Mourinho ile anlaştığını açıkladı!   Bize gelmeyi kabul etti   3

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, seçilmesi durumunda Jose Mourinho'yu göreve getirebileceğini duyurmuştu. Ayrıca Ali Koç'un da Mourinho ile temas halinde olduğunu açıklamıştı.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat