SPOR

Kapat

'Bizi ilgilendirmez'

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol takımının desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

'Bizi ilgilendirmez'

Siyah-beyazlı takımın BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanını izleyen Çebi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çebi, oyuncuların zor günler geçirdiğini, onların yanında olmaya çalıştıklarını ve bu şekilde yöneticilik görevini yapmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi maçının kendilerini ilgilendirmediğini kaydeden siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "Bizi kendi maçlarımız ilgilendiriyor. Hepsini almak zorundayız" dedi.

Futbolcuların üzerindeki yorgunluğu attığını belirten Çebi, "Bugün kendileriyle konuşurken onu hissettim. O beni biraz rahatlattı. Daha iyiler, daha güçlüler, daha motive olmuş vaziyetteler. Liverpool maçının arkasına ligde puan kaybının gelmesi tabii ki talihsizlikti. Hangi maç olursa olsun genelde futbolda oluyor. Büyük maçları oynayan takımlar düşüş yaşayabiliyor. Önemli olan onu hemen ayağa kaldırabilmek" diye konuştu.

Taraftarların maça gelmek zorunda olduğunu anlatan Ahmet Nur Çebi, "Bu iş futbolcusu, teknik kadrosu yöneticisi ve taraftarıyla birlikte olur. Biri eksik olduğunda bir şeyler eksik oluyor" ifadelerini kullandı.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Opare'nin bonservis konusu

Ganalı futbolcu Daniel Opare'nin bonservisini alma konusunda aceleci davranmayacaklarını belirten Çebi, "Bizim kulübümüzün opsiyonu dahilinde. Sonuna kadar bekleme hakkımız var, acelemiz ne? Biraz daha çıkacak, öyle yok. Çok erken" dedi.

Çebi, 2015-2016 sezonu planlaması nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu'na gelecek sezon için Atatürk Olimpiyat Stadı'nı bildirmeleri konusuna da değinerek, bir stat ismi bildirmeleri gerektiği için bu yola başvurduklarını kaydetti.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat