Edirne Ticaret Borsası’nda yapılan olağan genel kurulda kullanılan 455 oydan, 235 oy alan Özay Öztürk borsa’nın yeni başkanı oldu. Ticaret Borsası konferans salonunda yapılan seçimlerde, dört dönemdir borsanın başkanlığını yapan ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı 220 oy alarak 15 oy farkla kaybetti.
Ticaret Borsası’nda yapılan genel kurulda seçimi kazanan Özay Öztürk seçimin hemen ardından gazetecilere yaptığı açıklamada; “İnşallah Edirne’miz için, Ticaret Borsamız için çok daha iyi olacak” dedi.
Ticaret Borsası’nın yeni başkanı olan Özay Öztürk’ü destekleyenler büyük bir sevinç yaşadılar. Ticaret Borsa’sı üyeleri Öztürk’ü, seçimin ardından tebrik ederek, hayırlı oldun dileklerinde bulundular.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz