Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, futbolcuların kalan 4 maçta en yüksek performansı göstereceklerine inadığını belirterek, "Bursamızı UEFA Kupası'na taşımak istiyoruz" dedi. Bölükbaşı, Manisaspor karşısında hırslı oyunuyla dikkat çeken Sercan'ın bundan sonra daha farklı olacağını da söyledi.
[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN
**](http://www.facebook.com/spormynet)
[**SPOR TOTO SÜPER LİG'DEN SON GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN
**](http://spor.mynet.com/sportv/)
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Bölükbaşı, 6 haftanın ardından alınan Manisaspor galibiyetiyle Bursaspor'un eski günlerini aratmadığını söyledi. Beklenen bir galibiyet aldıklarını ifade eden Bölükbaşı, "Kalan maçlarda futbolcularımızın performansı üst düzeyde göstereceklerine inanıyoruz. Üçüncü olarak Bursamızı UEFA kupasısına taşımak istiyoruz. Bunun için kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.
"KAYSERİ'YE PUAN VEYA PUANLAR ALMAK İÇİN GİDİYORUZ"
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Bölükbaşı, "Takımımız bu maça iyi hazırlanacaktır. Kayseri'ye puan veya puanlar almak için gidiyoruz. İnşallah düşündüğümüz üçüncülüğe sezon sonunda ulaşır ve Avrupa'da mücadele ederiz" diye konuştu.
"SERCAN'IN HER ZAMAN HIRSLI OLMASINI İSTİYORUZ"
Haftalar sonra ilk 11'de Sercan'ın formayı şansı bulmasını değerlendiren Recep Bölükbaşı, "Sercan bizim çocuğumuz. Sercan'ın her zaman hırslı olmasını iyi futbol oynamasını istiyoruz. Sercan Bursa'da değil, Türkiye'de yıldız oldu. Bazı şansızlıklar yaşadı, onların üstesinden geldi ve bundan sonra farklı olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
"BÜTÜN KULÜPLERİN ALT YAPILARINA ÖNEM VERMESİ GEREKİYOR"
Alt yapılarda U-16 takımının şampiyon olmasının kendilerini çok sevindirdiğini söyleyen Bölükbaşı, "Senelerce şampiyonluklar çıkaran bir alt yapıya sahibiz. 16 yaş altı takımımız güzel bir organizasyonla, ilgi alakayla, hocalarımızın önderliğinde, alt yapıdan sorumlu yöneticimizin büyük katkıları ile şampiyonluk yaşamıştır. Diğer kategorilerde alt yapı iyi gitmekte. Bunların meyvelerinden ilerleyen günlerde Bursaspor faydalanacaktır, yıldız futbolcular alt yapıdan çıkacaktır. Alt yapıya yanlız Bursaspor'un değil bütün kulüplerin önem vermesi gerekiyor. Türk futbolunun gelişmesi buna bağlı" dedi.