Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir dönem danışmanlığını yapan Yalova KOSGEB Müdürü Hakan Ulusu'nun nikah şahitliğini yaptı.
Orhangazi ilçesi Alemdar Düğün Salonu'nda gerçekleşen törende Seda ve Hakan Ulusu çiftinin nikahını Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar kıydı. Çiftin nikah şahitliğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın, Tülin Erkal Kara, İsmet Su, Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer ve KOSGEB Başkan Yardımcısı Metin Şatır yaptı. Nikah töreninde konuşan Bakan Çelik, Işık ve Ulusu ailelerini tebrik etti.
Hakan Ulusu ile uzun yıllar yürüdüğünü söyleyen Çelik, "Genç bir arkadaşımız, sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir arkadaşımız. Bu güzel anında onu yalnız bırakmamak için Ankara'da bazı programları da bırakarak milletvekillerimizle bu güzel ana iştirak etmiş bulunuyoruz" dedi.
Nikahın ardından evlilik cüzdanlarını çifte veren Çelik, evlilik cüzdanının önemli olduğunu belirterek, "Birlikte alın, birlikte muhafaza edin ve saygı içerisinde aile hayatınızı sürdürün temennisinde bulunuyoruz. Sağlam bir nikah oldu, sağlam şahitlerle. İnşallah sapasağlam devam edersiniz" diye konuştu.
Bakan Çelik ve beraberindeki heyet nikah töreninden sonra Orhangazi'den ayrıldı.
Muhabir: Musa Öztürk / Semih Kır
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz