SPOR

Kapat

"CAS'a başvuruda bulunacağız"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, CAS'a başvuru için, gerekli hazırlıkların yapıldığını bildirdi.

"CAS'a başvuruda bulunacağız"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Türkiye'de iç hukuk yolları tükendiği için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvuruda bulunduklarını, bu konuda yanlış algılamaların olduğunu söyledi.

Futbolda şike davasının ardından 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını isteyen ancak Türkiye Futbol Federasyonu'ndan olumlu bir yanıt alamaması üzerine AİHM'e başvuran Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Şener, geçen hafta prosedürleri tamamladıktan sonra Strasbourg'a giderek AİHM'e başvurduğunu belirterek, ''Biz Türkiye'de iç hukuk yolları tükendiği için AİHM'e başvuruda bulunduk. Futbol Federasyonu'nun disiplin ve tahkim kurulunun verdiği kararlar, bu kararlarda biz adil yargılanmadığımızı, bu iki kurulun bir başkan tarafından atandığını, dolayısıyla her başkan döneminde ayrı kararlar verebileceğini, tahkimden sonra gidilecek bir merci olmadığı yolunda müracaatta bulunduk'' dedi.
Şike süreci için CAS'a müracaat edecekler Şener, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) de başvuru için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirterek, ''Ama CAS'a başvuru nedenimiz ayrı. Türkiye'de bir şike kararı verildiği, şike yapıldığı, yapan takımın ligden ihraç edilmesi gerektiği, özellikle aynı puanda olmamız nedeniyle otomatik şampiyon olmamız gerektiği konusunda bir müracaat. Önümüzdeki hafta veya daha sonraki hafta CAS'a başvuru yapacağız'' dedi.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat