SPOR

Cimbom'a çifte şok!

Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı'nda iki oyuncu sezonu kapattı.

Cimbom'a çifte şok!

Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı'nın başarılı oyuncularından Gülşah Gümüşay'ın ön çapraz bağlarında, Alba Torrens'in de ön çapraz ve iç yan bağlarında kopma tespit edildi. Her iki oyuncunun da büyük ihtimalle sezonu kapattığı öğrenildi.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, sarı-kırmızılı ekibin Avrupa Ligi'nde Polonya ekibi Lotos Gdynia ile yaptığı maçta sakatlanan oyuncuları Alba Torrens ile maç öncesi antrenmanda sakatlanan Gülşah Gümüşay'ın MR'ı çekildi.

MR sonucunda, Gülşah Gümüşay'ın ön çapraz, Alba Torrens'in de ön çapraz ve iç yan bağlarında kopma, ayrıca femoral kemiğinde çökme tespit edildi. İki oyuncunun da ameliyatlarının en kısa sürede yapılacağı kaydedildi.

Canlı Skor

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler