Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile buluşan dünyaca ünlü NBA yıldızı Deron Williams, siyah-beyaz formayı ilk kez giydi.
[
MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)
Yeni sezonda Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş formasıyla Türk basketbolseverlerin karşısına çıkacak olan Deron Williams, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın ile bir araya geldi. ABD'de yapılan görüşmede Williams, Beşiktaş formasını ilk kez giyerek poz verdi.
Deron Williams Beşiktaş'ın resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada ise, "Çok mutluyum. İstanbul'a gelip Beşiktaş formasıyla taraftarlarla buluşmayı ve maça çıkmayı heyecanla bekliyorum. Eylül ayının başında İstanbul'da olacağım" diye konuştu.