SPOR

Domercant Galatasaray'da..!

Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Medical Park, ABD asıllı Bosna-Hersek Milli Takımı oyuncusu Henry Domercant ile 2 yıllık anlaşma vardı.

Domercant Galatasaray'da..!

Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray Medical Park, Henry Domercant ile 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllık anlaşmaya vardığını bildirdi.

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

[*\ SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU / TIKLAYIN

**](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1%22)

Geçtiğimiz sezonu Rusya ligi takımlarından Unics Kazan'da geçiren 32 yaşında ve 1.94 metre boyundaki Domercant, şutör guard ve forvet pozisyonlarında oynuyor. Galatasaray Medical Park'ın yeni transferi geçtiğimiz sezonlarda Türkiye'de Pınar Karşıyaka ve eski adıyla Efes Pilsen'de de forma giymişti.

2005 Eylül ayında Bosna Hersek vatandaşlığına geçen Henry Domercant 2005 ve 2011 Avrupa Şampiyonası'nda yer aldı. Litvanya'da düzenlenen son turnuvada 13,2 sayıyla oynamıştı.

Canlı Skor

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler