YURTHABER

Muğla
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Down sendromlu çocuklardan sahne performansı

Marmaris’te down sendromlu öğrenciler sahne aldı.

Down sendromlu çocuklardan sahne performansı

Marmaris’te down sendromlu öğrenciler sahne aldı. Ritim eğitmen Yüksel Bağcı’dan ders alan özel çocuklar, sahnede hem çaldı hem de söyledi. Bununla yetinmeyen öğrenciler bir de Kerim oğlu oyununu oynadı.
Muğla’nın Marmaris ilçesinde buluna Martılar Özel Eğitim Kurumu’da eğitim gören down sendromlu özel çocuklar muhteşem bir etkinliğe imza attı. Bir ay boyunca ritim eğitmeni Yüksel Bağcı’dan ders alan öğrenciler sahneye çıkıp hem çaldı hem de söyledi. Şarkı söyleme ve enstrüman çalmakla yetinmeyen özel çocuklar Ege Bölgesi’ne ait Kerimoğlu halk oyununu da oynadı. Armutalan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte ilçede yaşayan sanatseverler salonu doldurdu. Özel çocukların bir ay gibi kısa bir sürede konsere hazırlandıklarını belirten okulun kurum psikoloğu Reyhan Dönmezer Atila, “Çocuklarımız için tarifi olmayan eşsiz bir deneyimdi. Bize bu deneyimi yaşatan Yüksel hocamıza teşekkür ediyorum. Farklı etkinliklerle çocuklarımızı buluşturmaya çalışıyoruz. Bu onlar için çok farklı bir deneyimdi. Hepsi çok keyif aldı. Keyif aldıkları gözlerinden okunuyordu zaten, aileleri de aynı şekilde çok keyif aldı” dedi.
Gösteri sonrası salonu dolduran yüzlerce kişi özel çocukları uzun süre alkışladı. Etkinlik sonrası konuşan özel çocuklar, sahneye çıktıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Down sendromlu çocuklardan sahne performansı

Down sendromlu çocuklardan sahne performansı

Down sendromlu çocuklardan sahne performansı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler