YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düzce'de Fetö Operasyonu: 4 Gözaltı

DÜZCE, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandıkları iddia edilen 4 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

DÜZCE, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandıkları iddia edilen 4 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Polis ekipleri aralarında Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Melsek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Zafer A.'nın da bulunduğu 4 kişiyi gözaltına aldı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra emniyete götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler