SPOR

Kapat

Fenerbahçe'de Joshua King mutluluğu! 1 ay sonra geri döndü...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında evinde oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Sarı - lacivertlilerde 1 ay sonra sakatlığını atlatan Joshua King, takımla çalışmalara başladı.

Fenerbahçe'de Joshua King mutluluğu! 1 ay sonra geri döndü...

Spor Toto Süper Lig’in 31'inci haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Fenerbahçe de Joshua King mutluluğu! 1 ay sonra geri döndü... 1

Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenman salonda core çalışmasıyla başladı. Ardından sahaya geçen futbolcular koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla sürdürdükleri idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Fenerbahçe de Joshua King mutluluğu! 1 ay sonra geri döndü... 2

Medipol Başakşehir maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular idmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.

JOSHUA KING TAKIMLA ÇALIŞTI

Fenerbahçe de Joshua King mutluluğu! 1 ay sonra geri döndü... 3

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Joshua King, takımla birlikte çalıştı. Sakatlığı süren Michy Batshuayi'nin ise gelecek hafta takımla çalışmalara katılması bekleniyor.

Fenerbahçe de Joshua King mutluluğu! 1 ay sonra geri döndü... 4

Canlı Skor

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat