SPOR

Kapat

Fenerbahçe'den açıklama: Comolli ve Soldado hakkındaki haberler gerçek dışıdır

Fenerbahçe'de sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile Damien Comolli ve Roberto Soldado hakkında çıkan haberler yalanlandı.

Fenerbahçe'den açıklama: Comolli ve Soldado hakkındaki haberler gerçek dışıdır

Fenerbahçe Kulübü, Soldado'nun satılmasının planlanması ve golcü futbolcunun bu konu üzerine Damien Comolli ile tartıştığı iddialarını yalanladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Bugün bir gazetede, Sportif Direktörümüz Damien Comolli ve futbolcumuz Roberto Soldado arasında geçtiği iddia edilen diyaloğa dayandırılarak ‘özel haber’ ibaresi ile servis edilen içerik, tamamen gerçek dışıdır."

"Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız."

Comolli ve Soldado hakkında yalanlanan iddia

Fenerbahçe den açıklama: Comolli ve Soldado hakkındaki haberler gerçek dışıdır 1

Bu açıklamaya sebep olan tartışma iddiası Akşam gazetesinde yer aldı.

Habere göre Damien Comolli, Roberto Soldado'yu odasına çağırdı.

Bu sırada telefonla konuşan Comolli, Soldado'ya kendisi için gelen teklifi kabul ettiğini ve yıldız golcüden istediği maaşı söylemesini istedi.

İddiaya göre Soldado buna sinirlendi ve "Sen kimsin beni satıyorsun? Ben mal mıyım?" diyerek Comolli'den telefonu alıp duvara fırlattı.

Fenerbahçe den açıklama: Comolli ve Soldado hakkındaki haberler gerçek dışıdır 2

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat