YURTHABER

Kapat

Galatasaray Yöneticilerinden Şehit Polis Sekin'in Kabrine Ziyaret

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, Elazığ'da, bu akşam Ziraat Türkiye kupası maçında Elazığspor ile oynayacak olan Galatasaray futbol takımının yöneticileri, İzmir Adliyesi'nde düzenlenen saldırıda

Galatasaray Yöneticilerinden Şehit Polis Sekin'in Kabrine Ziyaret

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, Elazığ'da, bu akşam Ziraat Türkiye kupası maçında Elazığspor ile oynayacak olan Galatasaray futbol takımının yöneticileri, İzmir Adliyesi'nde düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in Baskil ilçesine bağlı Doğancık köyündeki mezarını ziyaret etti. Mezara karanfil bırakan Galatasaray yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, şehit Fethi Sekin sayesinde birçok ocak sönmediğini, o kişilerin şehit Sekin sayesinde şimdi anne ve babaları ile birlikte olduğunu ifade ederek, "Allah mekanını cennet etsin, gerçekten kelimelerin söylenemeyeceği bir durumdayız. Oğluna babasızlığı hissettirmemeye çalışacağız. Şimdi evi hazır, okulu hazır. Şehit oğluna babasızlığı hissettirmemeye çalışacağız, şimdilik yapacağımız bu" diye konuştu.
Galatasaray 2'nci Başkanı Cengiz Özyalçın ise, "Fethi kardeşimiz ülkesi için çok kişiyi kurtarmak için kendisini feda eden biri. Bizde kabri başındayız. Annesinin yanında. Elimiz kesildiği zaman canımız yanıyor. Bu insan gözünü kırpmadan vatan hainlerine bana göre insan olmayan hainlere karşı canını feda etti. Böyle bir günde sizlerle birlikte olmaktan mutlu olunmaz ama benim için çok anlamlı bir gün bir ziyaret.
Bir vesileyle biz Konyaspor maçında oğluyla tanıştık, Tolunay ile. Kulübümüzün başkanı Sayın Dursun Özbek bizi görevlendirdi, sizlere başsağlığı dilekleri var. Kardeşimizin her türlü eğitim masrafını, ekonomik olarak daha rahat bir ortam sağlamak için çalışmalar başlattık"dedi.
Başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin de, şehit polis memuru Fethi Sekin'in evlatları ve yakınlarına sabırlar dileyerek, "Aslında bu mertebeye çıkmak özlenecek bir şey. Ailesi için başkanımız Dursun Özbek hemen yaptığı açıklama ile ve yönetim kurulumuzun aldığı karar ile şehidimizin oğlunu Galatasaray'ın alt yapısına almak istiyoruz. Tabi çocuk yalnız gelemeyeceği için de ailesine bir daire vereceğiz. Oğlunun eğitimini de Doğa Koleji üstlendi. Sayın başkanımızın da şahsi sözü var, üniversite sonuna kadar bütün masrafını karşılayacak" dedi.

Galatasaray Yöneticilerinden Şehit Polis Sekin in Kabrine Ziyaret 1Galatasaray Yöneticilerinden Şehit Polis Sekin in Kabrine Ziyaret 2Galatasaray Yöneticilerinden Şehit Polis Sekin in Kabrine Ziyaret 3

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat