YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lösemili çocuklar için maske taktılar

Altındağlı gençler, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nı unutmadı.

Altındağlı gençler, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nı unutmadı. Altın gençler, kendi tasarladıkları maskeleri takarak, “Maskemi takarım, farkındalık oluştururum” dedi.
Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri’ne üye olarak sosyal hayatta her zaman bir adım önde olan Altındağlı gençler, bir kez daha ne kadar duyarlı olduklarını gözler önüne serdi. Aydınlıkevler Mahallesi Abdurrahim Karakoç Gençlik Merkezi üyeleri, lösemi hastalığına dikkat çekmek ve bu hastalıkla mücadele eden çocuklara destek olmak için hünerlerini gösterdi. Maskeleri rengarenk boyayan, gönüllerince renklendiren gençler, maskelerin sevgi ve farkındalık için engel olmadığı mesajını verdi.

Maskeme değil, gözlerime bak
Lösemi hastalığının çocukluk çağında sık görülen, tedavisi olan, ancak zorlu mücadele gerektiren bir hastalık olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Altındağlı gençleri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti. Başkan Balcı, “Çocuklarımızın maskelerine değil, gözlerinin içindeki güzelliklere bakabilmeliyiz. Bulaşıcı olan hastalık değil, sevgisizlik. Bugün çocuklarımız çok duyarlı bir etkinlik gerçekleştirerek, bu hastalıkla mücadele eden arkadaşlarına, kardeşlerine destek oldular. Topluma da önemli bir mesaj verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ben de herkesi bu konunun öneminin farkında olmaya davet ediyorum” dedi.

Lösemili çocuklar için maske taktılar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler