YURTHABER

Kapat

Gönül Elçileri Projesi Alaplı'da tanıtıldı

Gönül Elçileri Projesinin koruyucu aile konulu tanıtım toplantılarından üçüncüsü 23.01.2013 tarihinde Alaplı ilçemizde yapıldı.

Gönül Elçileri Projesi Alaplı'da tanıtıldı

ve ikincisi Zonguldak merkezinde yapılan Gönül Elçileri Projesinin koruyucu aile konulu tanıtım toplantılarından üçüncüsü 23.01.2013 tarihinde Alaplı ilçemizde yapıldı.

Didem Ayyıldız Alaplı’da Kaymakam Yıldıray Malğaç ve eşi, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve eşi ve Emniyet müdürü eşi Melahat Baş tarafından karşılandı

Kamu Kurum ve Kuruluş yetkilileri Sivil Toplum Kuruluşları mensupları, koruyucu aileler ile vatandaşlarımızın katıldığı toplantıda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerinin Gönül Elçileri Projesi hakkında verdikleri tanıtıcı bilgilerden sonra söz alan Sayın Valimizin Eşi Dr.Dilek Didem AYYILDIZ koruyucu aile olmanın önemine ve ihtiyacı olan çocuklarımızın sevgi ve şefkatle yetişip gelişmesinde oynadığı role değinerek katılımcılardan bu hassas konuda ilgi ve desteklerini istedi.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız’ın katılımıyla “Gönül Elçileri” projesinin tanıtımı yapıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in yürüttüğü proje çerçevesinde hayata geçirilen koruyucu ailede ‘Gönül Elçileri’ Projesi tanıtımı Alaplı’da gerçekleştirildi. Alper düğün salonunda yapılan toplantıda, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız, ‘Gönül Elçileri’ projesi hakkında bilgiler vererek, projenin esasının birlik, beraberlik ve verimliliği arttırmak olduğunu ifade etti.

Tanıtım toplantısında gönül elçisi sayısının artırılmasına yönelik yapılması gereken çalışmalar katılımcılara anlatıldı. ‘Bugün İnsanlık İçin Ne Yaptın’ konulu slayt gösterisi katılımcılara izletildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat