Agri Belediye Baskani Haberleri

Tanju Özcan, Faruk Özlü'ye bu sefer teşekkür etti! 'Ankara’dan arayıp affınızı isteyen olursa...'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımda Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün bir paylaşımını alıntılayarak teşekkür etti. Açıklamasının devamında Özcan "Ankara’dan arayıp affınızı isteyen olursa, sonuna kadar direnin" dedi.

Manşet 2024-07-26 19:46:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'belediye borçları' sözlerine Özel'den dikkat çeken yanıt! 'Çöp toplayamaz hale getirecekmiş! Kendi ellerimle toplarım'

Özgür Özel, partisinin Bursa İl Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarda bulunuyor. Özel, Erdoğan'ın belediye borçları ile ilgili sözüne yanıt verdi. Özel, "Çöp toplayamaz hale getirecekmiş. Genel başkan olarak kendi ellerimle toplarım, yine de namerde muhtaç etmem bu halkı." dedi.

Haber 2024-07-26 13:50:06

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den sahipsiz hayvan açıklaması! O maddeyi işaret etti: 'Yasa uygulanabilir değil'

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, katıldığı canlı yayında sahipsiz hayvanlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 4 milyon hayvanın sahiplendirilinceye kadar barınaklarda bakmanın mümkün olmadığını ifade eden Özlü, "Ben bu yasa tasarısının uygulanabilir olmadığı kanaatindeyim" dedi.

Manşet 2024-07-25 22:58:30

Dolandırıcıların hedefindeki isim bu kez Sezen Aksu oldu! 220 bin TL'sini kaptırdı

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun, arayıp kendisini Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldığı öğrenildi. 'Kimsesiz çocuklar' için bağış topladıklarını söyleyen şahıslar, ünlü isimden 220 bin TL aldı. Aksu'nun asistanının durumdan şüphelenip belediyeyle irtibata geçmesiyle gerçek anlaşılırken Aksu, emniyete giderek dolandırıcılardan şikayetçi oldu.

Magazin 2024-07-25 17:46:39

İşte SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye! Cumhurbaşkanı Erdoğan işaret etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü grup toplantısında CHP'li belediyeleri hedef alarak SGK'ya olan borçlarının altını çizerek en yakın zamanda bu borçların ödenmesi gerektiğini belirtmişti. CHP lideri de Özgür Özel bu bu söyleme yanıt vererek, 'Önce kendi belediyelerine baksınlar' çıkışında bulunmuştu. SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye belli oldu!

Finans 25-07-24 15:26

Elazığ sorunu çözdü! 2057 yılına kadar rahatlar

Elazığ Belediyesi atık su sorununa çözüm bulmak için büyük bir adım attı. Kentin en büyük yatırımı olan ‘İleri biyolojik atık su arıtma tesisinde' yüzde 55 oranında çalışmaları tamamladı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Haber 25-07-24 15:22

Erdoğan'ın 'belediye borçları tahsil edilecek' açıklamasına Özel'den yanıt! En borçlu belediyeler AK Parti'den devraldıklarımız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hazine ve Maliye Bakanlığımız, belediyelerin borçlarının tahsiline başlayacaktır" sözlerine cevap veren Özel, "Kendi ödemedikleri parayı bizden kesmeye kalkıyorlar" dedi. Özel ayrıca en borçlu belediyelerin de AK Parti'den devralınan belediyeler olduğunun altını çizdi.

Haber 25-07-24 14:36

Yetkili isim canlı yayında duyurdu: 'En düşük emekli maaşı' açıklaması!

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Elitaş sahipsiz sokak hayvanları ve belediye borçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'la CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 29 Ekim'de protokol amaçlı görüşebileceklerini ifade eden Elitaş, en düşük emekli maaşıyla ilgili de önemli bir açıklamada bulundu.

Haber 25-07-24 12:31

İki grup arasında kavga çıktı! Belediye başkanı yaralandı

Osmaniye’de iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada belediye başkanı yaralandı.

Haber 25-07-24 10:32

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belediye borcu tepkisi: Meydan meydan anlatırım, sakın böyle bir şeye kalkışmasın!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin borçlarının tahsilatına yönelik açıklamasına ilişkin, "Belediyeleri hizmet yapamaz hale getirip, 'Efendim işte CHP belediyesi bu' diye göstermeye çalışıyor. Bunlar ucuz oyunlar. Meydan meydan, sokak sokak anlatırım. Sakın böyle bir şeye kalkışmasın" ifadelerini kullandı.

Haber 25-07-24 08:54

Yasayı çiğnemeyi göze aldı: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'dan sokak hayvanları resti! Burada uygulatmam

Sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin düzenleme tüm Türkiye'de tartışmaları beraberinde getirdi. Meclis'te görüşmeleri devam eden yasa tasarısı hakkında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar rest çekti. Çok tartışılan 'ötanazi' uygulamasına değinen Gülpınar, "Böyle bir karar alırlarsa hayatımda ilk defa kanunu çiğnemekle karşı karşıya kalabilirim" sözleriyle gündeme damga vurdu.

Haber 24-07-24 14:22

İYİ Parti'yi sarsan haber! Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal istifa etti

Isparta'nın Yalvaç ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Kodal, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. İstifa sonrası İYİ Parti'nin Isparta'daki ilçe belediye sayısı 1'e düştü.

Haber 23-07-24 17:27

Düzce ile Bolu arasındaki 'Dağ' tartışmasına esnaf da dahil oldu: Tanju Özcan'ı kızdıracak sözler! 'Bolu Dağı diyorlar ama burası Düzce'ye bağlı!'

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, geçtiğimiz günlerde bir çıkış yaparak Bolu Dağı olarak bilinen yerin coğrafi olarak Düzce'ye bağlı olduğunu bu nedenle buranın isminin Düzce Dağı olması gerektiğini açıklamıştı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu talebe sert yanıt vermişti. İki belediye başkanı sosyal medya üzerinden hararetli bir tartışmaya girişmişti.

Haber 23-07-24 17:14

Ermenistan sınırında yaşandı! Belediye Başkanı kendisini takip ettiğini düşündüğü drone'u kurşun yağmuruna tuttu! Allahsız çabuk ol

Ermenistan sınırında hareketli dakikalar yaşandı. Olayın başrolünde ise Iğdır'ın Aralık ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya yer aldı. Takip edildiğini düşünen başkan drone'u görünce tüfeğini eline alarak adeta kurşun yağdırdı. Söz konusu videoda başkanın tüfeği isterken, 'Allahsız çabuk ol' lafı izleyenleri güldürdü.

Haber 23-07-24 12:59

Sokak hayvanları yasa teklifinde yeni detay: Belediye başkanına hapis, hayvan sahibine 60 bin lira ceza

Sokak hayvanlarına yönelik yasa teklifinin Meclis komisyonundaki görüşmeleri sürerken, detaylar da netleşmeye başladı. 'Ötanazi' kelimesi teklif metninden çıkarılırken, para cezası ve hapis cezası detayı dikkat çekti. Söz konusu kanun teklifine göre başıboş köpeklerin kontrolüyle ilgili yükümlüklerini yerine getirmeyen başkan dahil belediye yetkililerine hapis cezası verilecek. Sahipli hayvanlarını terk edenlere ise uygulanan para cezası da 2 bin liradan 60 bin liraya çıkarılacak.

Haber 23-07-24 08:39

Şanlıurfa'da protokol krizi! İsmi kaldırılan Kasım Gülpınar'dan Murat Kurum'a sert sözler, soğuk rüzgarlar esti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katıldığı Şanlıurfa İl Koordinasyon Toplantısında YRP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın ismi protokol masasından kaldırıldı. Gülpınar duruma tepki gösterdi. Mikrofonu eline alan Gülpınar, Bakan Kurum'a sert sözler söyledi.

Manşet 20-07-24 23:52

Şehit evladına görkemli sünnet töreni! Mehter takımı öncülüğünde atlılar da konvoya eşlik etti

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok’un 7 yaşındaki oğlu Miraç Aras Tok için sünnet şöleni yapıldı. Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler “4 yıl önce Giresun’da sel felaketinde Burak Tok kardeşimizi şehit olarak toprağa verdik. 4 yıl sonra oğlu bize, millete emaneti olan Miraç’ın sünnetini yaptık. Büyük bir coşkulu kalabalık oldu. Mehter ve atlı birliklerimiz vardı. Köse ahde vefasını bugün gösterdi. Hepsine teşekkür ediyorum” DEDİ.

Haber 20-07-24 14:53

Son dakika | İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın koruması Halil İnanır intihar etti

Son dakika haberi: İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay'ın koruması Halil İnanır silahla kendini vurarak intihar etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden olayla ilgili açıklama geldi.

Haber 19-07-24 10:07

Trafikte belediye otobüsüne taşlı sopalı saldırı! Ne olduğunu bile anlamadı

Ankara’da baba ve oğlu, belediye otobüsünün araçlarını sıkıştırdığını iddia ederek, taşlı sopalı saldırıda bulundu. Belediye şoförü, ne olduğunu bile anlamadığını söylese de fayda etmedi. O anlar anbean kameraya yansıdı.

Haber 18-07-24 15:21

Türk bayrağı ve Atatürk posteri var diye sahneye çıkmamıştı! Yunan şarkıcı Despina Vandi kendini böyle savundu

Yunan şarkıcı Despina Vandi'nin, İzmir'in Çeşme ilçesinde vereceği konser, sahnedeki Türk bayrağı ve Atatürk posterinin indirilmesini talep etmesi nedeniyle iptal edildi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli bu talebe sert çıkarak 'bu şehrin sınırlarını terk etsin' açıklamasını yapmıştı. Yunan şarkıcı Despina Vandi ise kendini böyle savundu.

Magazin 18-07-24 15:17

'Çok büyük bir felaket yaşandı' Sel tüm mahalleyi yıktı geçti! Çok sayıda binada ağır hasar... Araçlar sürüklendi

Erzurum’da yaklaşık bir haftadır etkili olan ve yaşamı zaman zaman felç eden yağışlar Oltu’nun Ayvalı Mahallesi’nde de büyük zarara sebep oldu. Okul binası, sağlık ocağı ve 10 evde ağır hasar oluşurken sel suları park halindeki 10 aracı da sürükledi. Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi ise felaket sonrası yaptığı açıklamada, “Ayvalı Mahallemizde çok büyük bir felaket yaşandı. Uzun zamandır böyle bir yağış görülmemiş." ifadelerini kullandı.

Haber 18-07-24 09:53

İzmir'de skandal olay! Yunan şarkıcı Türk bayrağı ve Atatürk posteri var diye sahneye çıkmadı, tepki yağdı

Çeşme'de Türk Eğitim Vakfı'na destek konseri düzenlendi. Yunan şarkıcı Despina Vandi, sahnede Türk bayrağı ve Atatürk resmi olduğu gerekçesiyle sahneye çıkmadı. Seyirciler bu duruma tepki göstererek İzmir Marşı okudu. Sahneye çıkan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ise "Hiçbir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Bunu aklından da geçiremez. Hanımefendi ivedilikle bu şehrin sınırlarını terk etsin" ifadelerini kullandı.

Manşet 17-07-24 22:34

CHP'den Tanju Özcan kararı! Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle disipline sevk edildi

CHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk etti. Tanju Özcan'ın kendisine yönelik sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu "Gün olur ecel vuku bulursa cenazeme katılmanı istemiyorum...Yazık sana, sana verdiğim emeklere…" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 17-07-24 19:48

Son dakika | Yüklü miktarda dövizle altına el konmuştu! Eski belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu hakkında tutuklama kararı

Son dakika haberi: Diyarbakır'da eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu için tutuklama kararı çıkarıldı. Karar bugün görülen ikinci duruşmada açıklandı. Geçtiğimiz günlerde aralarında Beyoğlu'nun bulunduğu 14 şüpheli gözaltına alınmış, yapılan aramalarda yüklü miktarda döviz ve altına el konmuştu.

Haber 17-07-24 11:00

Deprem kentinde esnaf kazan kaldırdı, yolu kapattı! Belediye başkanı sözünde durmadı

6 Şubat depremlerinde ağır yara alan Malatya'da yıkım için dükkanlar boşaltılmayınca elektrikleri kesilen esnaf yol kapattı. Esnaf aynı zamanda seçimde önce kendilerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in sözünde durmadığını belirterek tepki gösterdi. Ekiplerin esnafları ikna çalışmaları devam ediyor.

Haber 16-07-24 15:46

Silivri'de yangın paniği: Yangından kaçayım derken canlarından oluyorlardı! Dumandan göz gözü görmedi

İstanbul'un Silivri ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın büyük paniğe yol açtı. Öyle ki vatandaşlar yangından kaçmaya çalışırken bu kez kaza yaptı. O anlar kameraya yansıdı. Yangın müdahale sonucu söndürüldü. Silivri Belediye Başkanı Bora Balıcoğlu, "Silivri tarihinin en büyük yangınını yaşadık" dedi.

Haber 14-07-24 15:49

Arabama tuttuğunu görünce dehşete kapıldım dedi, belediyeden şikayetçi oldu! Samsun, Ankara, İstanbul’a tamire götürdüm, sonuç alamadım

Amasya’da Alper Arslan (32), su tankerinin ağaçlara tuttuğu tazyikli suyun, park halindeki otomobilinin sunroof'undan içeri girdiğini ve aracını çalışmaz duruma getirdiğini öne sürdü. "Otomobilin içine su girdiğinden elektrik aksamı ciddi hasar gördü. Arabam çalışmadı. Samsun, Ankara, İstanbul’a tamire götürdüm. Sonuç alamadım." diyen Arslan, belediyeden şikayetçi olup, hukuki süreç başlattı. Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ise, Mahkeme ne karar verirse onun gereğini yaparız." dedi.

Haber 14-07-24 13:17

İzmir'de elektrik akımına kapılmışlardı! Tepki çeken anlar: Konak Belediye Başkanı anlatırken...

İzmir'in Konak ilçesinde iki kişinin elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetmesi adeta infial yarattı. Görüntüler herkesi kahrederken, ölümcül ihmal sonrası gözler hem belediyeye hem de Gediz Elektrik'e çevrildi. İncelemelerinin ardından olay yerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'nun gülerek konuşması ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber 14-07-24 08:18

Elektrik akımına kapılıp can vermişlerdi, kahreden yeni görüntü... Öldüren ihmali 5 yıl önce haber yapıp uyarmışlar: Belediye başkanının akrabası çıktı

İzmir'de dünkü sağanak yağış sırasında elektrik akımına kapılan iki arkadaşın öldüğü anlara ait yeni kamera görüntüleri ortaya çıktı. Olayın yaşandığı yerle ilgili elektrik dağıtım şirketine defalarca şikayet yapıldığı belirlendi. Yerel bir gazetenin tam 5 yıl önce yaşanacak tehlikeye karşı haber öğrenildi. Hayatını kaybeden İnanç Öktemay'ın Pamukkale Belediye Başkanı'nın akrabası olduğu ortaya çıktı.

Manşet 13-07-24 13:43

Pahalı lahmacunun acısı çıkıyor! Ne yerli turist kaldı, ne yabancı... Belediye başkanının 'Bodrum pahalı' isyanına güldüren yanıt: 'Bodrum ucuz, biz fakiriz'

1000 liraya kadar uzanan lahmacun fiyatları, otellerdeki pahalılık derken alım gücü yüksek olan turist bile Bodrum’u terk etti! Bomboş kalan tatil beldesinde işletmeler en sakin dönemlerinden birini yaşarken Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Mandalinci, "Lahmacun Bodrum plajlarında her gün tüketilen bir şey değil ama ne hikmetse birtakım kimseler lahmacun ile Bodrum’u özdeşleştirip Bodrum’da pahalılık algısı vurmaya çalışıyor" dedi.

Finans 12-07-24 15:03

Türkan Saylan'ın ismi Beşiktaş'ta yaşadığı sokağa verildi! AK Parti grubundan itiraz geldi

İBB Meclisi Temmuz ayı üçüncü oturumunda Türkan Saylan isminin Beşiktaş’ta evinin bulunduğu sokağa verilmesi meclisten oy çoğunluğuyla kabul edildi. AK Parti Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş ise "Sayın belediye başkanı burada hukuksuzca yaptığı işlemi savunuyor. Yarın biz Meclis'te çoğunluğu aldığımızda biz de ismi değiştireceğiz" dedi.

Haber 11-07-24 21:15

Yol çalışmasında 'altın bulundu' iddiası! Sosyal medyada da yayılan 'çukur' ile ilgili gerçek ortaya çıktı

Samsun'da belediye tarafından yapılan yol genişlemesi çalışması sırasında 'küpler içinde altın bulundu' iddiası sosyal medyada yayıldı. Söylenti çevrede heyecana yol açtı ve yöre sakinlerini il dışından arayanlar oldu. Küp bulunduğu sanılan çukur ile ilgili gerçek ise ortaya çıktı.

Haber 11-07-24 18:46

Kılıçdaroğlu'ndan Tanju Özcan'a zehir zemberek sözler! 'Cenazeme gelme, yazık sana verdiğim emeklere...' AK Partili Faruk Özlü'den Kılıçdaroğlu'na destek

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için zehir zemberek sözler kullandı. Özcan için "Serseri mayın gibisin. Dengeni yitirmişsin" diyen Kılıçdaroğlu, "Gün olur ecel vuku bulursa cenazeme katılmanı istemiyorum..." dedi. Özcan'dan da yanıt geldi. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den destek geldi.

Manşet 11-07-24 18:08

TBMM’de görüşüldü! Köpek ‘uyutma’ kuralına uymayan belediye başkanlarına hapis cezası verilecek!

Geçtiğimiz günlerde TBMM’de görüşülen sokak köpeklerinin uyutulması yasa teklifinde önemli değişiklikler yapıldı. Bir teklif ise bu karara uymayan belediye başkanları için geliyor. Kapsamı daraltılan yasa tasarısında kuralı ihlal eden, sokak hayvanları toplamayan başkanlar için 1 ila 3 yıl hapis cezası ve belediye başkanı seçilme yeterliliği kaybı olacak. Ayrıca köpeği sokağa terk edene 60 bin lira para cezası geliyor.

Haber 11-07-24 16:25

CHP'li Mahmut Tanal'ın sorusunu duyunca dayanamadı! Sırrı Süreyya Önder bütün Meclis'i güldürdü: Sizde bir sıkıntı var!

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile CHP'li Mahmut Tanal arasında yaşanan diyalog gündem oldu. Tanal'ın "Bu elektrik sorunu nasıl halledilecek?" sözlerine yanıt veren Önder, "Sayın Tanal, sizde bir sıkıntı var. Belediye orada duruyor, çöpü gidiyorsun Urfa müftüsüne, elektriği bana soruyorsun" dedi. Meclis'te gülüşmelere neden olan o anlar, sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 11-07-24 16:08

Hem Murat Kurum hem de Ali Yerlikaya ile konuştum diyerek anlattı! Bunu engellemenin anlamı nedir?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İtfaiyesi Yeni Araç Hizmete Alım Töreni'nde konuştu. İmamoğlu İstanbul itfaiyesine personel ihtiyacının olduğunu vurguladığı konuşmasında, "İstanbul İtfaiyesi'ne eleman alımını, personel alımını başlatmaya dönük izin istemiştik. Çok sınırlı sayıda bir izin gelmiştir. Tam 2 bin 300 kişilik personel alımı süreci yıllardır diyebileceğim seviyede ne yazık ki engellenmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-07-24 13:12

Bolu Dağı polemiği devam ediyor! Faruk Özlü, Özcan'ın o sözlerini hatırlattı: 'İstifa et'

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında başlayan tartışma devam ediyor. Bolu Dağı nedeniyle devam eden polemikte Özlü, Özcan'ın son paylaşımına "Sözüne sadık ol ve istifa et. Hala o görevde bulunmaya utanmıyor musun?" dedi.

Manşet 10-07-24 19:20

Düzce - Bolu Dağı gerilimi tam gaz devam ediyor! Tanju Özcan'a gönderme: 'Aracını şoförün kullansın, anladın sen onu'

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki 'Bolu Dağı' tartışması tam gaz devam ediyor. Bolu Dağı'nın hangi ile ait olduğu konusundaki gerilim Faruk Özlü'nün bugünkü çıkışıyla daha da hararetlendi. Tanju Özcan'ın Faruk Özlü'ye 'akıllı ol' çıkışından sonra Özlü'den 'adam değilsin' yanıtı gelmişti. Son olarak Özlü'den çok sert bir yanıt daha geldi. İşte tüm detaylar!

Haber 09-07-24 13:25

Düzce - Bolu tartışması alevlendi! Tansiyon yükseldi, Faruk Özlü'den Tanju Özcan'a: 'Adam değilsin!' göndermesi

Düzce ile Bolu arasındaki tartışma giderek alevlendi. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, dün bir çıkış yaparak Bolu Dağı'nın Düzce sınırları içinde kaldığını ve bu dağın Düzce Dağı olarak adlandırılması gerektiğini ifade etmişti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın sert yanıtına Faruk Özlü'den yanıt gecikmedi.

Manşet 08-07-24 14:17

'Peygamberim, cumhurbaşkanıyım' diyerek bıçak salladı! Evini görenler gözlerine inanamadı!

Bursa'da evini çöplerle dolduran 68 yaşındaki Feyzullah Yasa, evini temizlemeye gelen belediye ekiplerine bıçak salladı. Bir polis memuru yaralandı. 'Ben peygamberim, cumhurbaşkanıyım' diyen Yasa, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Haber 08-07-24 11:40

Sahneye çıkması gerekirken şehri terk etti! Belediye Başkanı'ndan Merve Özbey'e sert tepki

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Belde Belediyesi tarafından düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alması planlanan sanatçı Merve Özbey, sahnede güvenlik gerekçesini öne sürerek şehri terk etti. Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi'den Merve Özbey'e sert tepki gösterdi.

Magazin 08-07-24 11:24

Celal Doğan, tatil yaptığı Bodrum’da hastaneye kaldırıldı

Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, tatil yaptığı Bodrum'da fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 08-07-24 00:11

Özgür Özel bir kere de biz giyelim demişti! 'Winner ceketi' bu kez Ekrem İmamoğlu giydi

Türk siyasetinde 'winner ceket' olarak bilinen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la özdeşleşen ekoseli ceketi son olarak CHP lideri Özgür Özel giymişti. Özel'in ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da benzer bir ceket giydiği görüldü.

Haber 07-07-24 18:14

Bolu Dağı ezberi bozuldu: Sosyal medyada Belediye Başkanı Özlü'ye destek yağıyor! İsmi yanlış biliniyor, burası Düzce Dağı

Bolu Dağı mı Düzce Dağı mı? Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından biriyle ilgili Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün paylaşımı yepyeni bir tartışma başlattı. Özlü'nün iddiasına göre Bolu Dağı'nın ismi yanlış biliniyor! Sosyal medyada Bolu Dağı tartışmasına yorum yağdı.

Haber 07-07-24 15:03

Sessizliğini bozdu! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk 'bozkurt' yorumu geldi

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda oynanan Türkiye Avusturya karşılaşmasında Milli Futbolcu Merih Demiral'a 'bozkurt' işareti yaptığı için ceza verilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından 'Hakkımız yendi, sahada hakkımızı alacağız' diyerek sosyal medya üzerinden sessizliğini bozdu.

Haber 06-07-24 16:51

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Merih Demiral'ın heykelini dikeceğini açıkladı!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla UEFA tarafından 2 maç ceza alan Merih Demiral’ın heykelini dikeceğini açıkladı.

Spor 05-07-24 17:43

Belediye başkanından Merih Demiral için 'heykel' kararı: Hadi bakalım UEFA bana da ceza yazsın!

Son dakika haberi: UEFA'nın Avusturya maçında bozkurt işareti yaptığı için Merih Demiral'a 2 maç men cezası vermesi bir numaralı gündem oldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan da çok konuşulacak bir Merih Demiral kararı geldi. Özcan kararını açıklayıp "Hadi bakalım Avrupa bana da ceza yazsın bakalım!" dedi.

Haber 05-07-24 16:29

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken karar! Eski İYİ Parti ve Gelecek Partili isimleri danışmanı olarak atadı

Eski İYİ Parti ve Gelecek Partili iki isim, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı oldu. Haberi sosyal medyadan gazeteci Altan Sancar duyurdu.

Manşet 05-07-24 16:27

Belediye başkanı odası haczedildi! Masa, sandalye ve kliması bile gitti

Samsun'un Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'e şok! Türkel'in makam odası önceki dönemden kalan borçlar nedeniyle haczedildi. Eski Başkan Cemil Deveci döneminden kalma yaklaşık 21 milyon TL borç nedeniyle Başkan Türkel'in makam sandalyesi, makam masası, klima, televizyon ve misafir koltuklarına haciz işlemi uygulandı.

Haber 03-07-24 23:29