Ak Parti Istanbul Milletvekili Aday Kimler Haberleri

İYİ Parti milletvekili Bilal Bilici'den istifa kararı! Dikkat çeken iddia: AK Parti'ye geçebilir!

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici partisinden istifa etti. Gazeteci İsmail Saymaz, Bilici'nin AK Parti’ye geçebileceğini iddia etti.

Haber 2024-05-15 16:40:23

Gündem yaratacak AK Parti anketi! ‘CHP’ ve ‘kararsız’ detayı dikkat çekti: Bu pazar seçim olsa…

Bu pazar milletvekili seçimi olsa AK Parti seçmeni kime oy veriyor? 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından en çok merak edilen konulardan biri de daha önce AK Parti’ye oy veren seçmenlerin bir sonraki seçimde nasıl bir yol izleyeceği oldu. Metropoll Araştırma’dan da bu sorunun cevabı ile ilgili dikkat çeken bir anket geldi. İşte detaylar…

Manşet 2024-05-15 08:09:19

TBMM Genel Kurulu'nda 'kamuda tasarruf' tartışması! Tansiyon bir anda yükseldi

TBMM Genel Kurulu'nda, İYİ Parti Grubu'nun Meclis Başkanlığına sunduğu, 'Kamuda İsrafın Boyutlarının Araştırılması' başlıklı önergenin tartışıldığı sırada tansiyon yükseldi. AK Parti Grubu adına söz alan Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun açıklamalarının ardından AK Partili ve muhalefet milletvekilleri arasında karşılıklı atışmalar yaşandı.

Haber 2024-05-14 23:52:02

Bunlar da trol mafyası! Çok konuşulacak... Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu, yeni yasa geliyor

AK Parti tarafından hazırlanan 'trol mafyası’ raporu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. İtibar suikastına karşı harekete geçen AK Parti'de yeni yasa için hazırlıklara başlandı. Parayla desteklenen trollerin kimler olduğu ve hangi metotları kullandığına dair detaylı bir araştırma yapılan raporda, yeni yasanın çerçevesi de çizildi. Sahte hesapların engellenmesini amaçlayan AK Parti, MHP lideri Bahçeli’nin “sosyal medya hesapları kimlik numaraları ile açılsın"’ önerisini gündeme aldı.

Haber 2024-05-14 10:06:25

Kredi Garanti Fonu'na yeni isim: Eski KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt genel müdür oldu

Kredi Garanti Fonu (KGF) Genel Müdürü olarak görev yapan Erdal Erdem görevden alındı. Erdem’in yerine, KOSGEB eski başkanlarından, AK Parti eski milletvekili Hasan Basri Kurt getirildi.

Finans 14-05-24 08:32
kgf

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'Deniz Gezmiş' tartışması! Oturuma ara verildi

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın, Deniz Gezmiş'in idamını hatırlatarak, "1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Durun, düşünün ve vazgeçin bu mezalimden" demesi üzerine CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Tartışmalar üzerine oturuma ara verildi.

Haber 07-05-24 19:52

Biga’ya 900 milyonluk dev proje

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Taşoluk Barajı’nın 3’üncü kısım inşaatı kapsamında 900 milyon liralık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Yurthaber 07-05-24 15:01

Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' mi var? İddialar gündem olurken, Özbek'ten İmamoğlu'na dikkat çeken ziyaret

Olağan seçimli genel kurula gitmeye hazırlanan Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' iddiası gündeme gelmişti. Yerel seçimler sürecinde AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum için "İstanbul için şans" ifadelerini kullanan Özbek'e rakip olarak eski CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum'un aday olması iddiaları güçlendirirken; Özbek'in bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmesi ise dikkat çekti.

Spor 07-05-24 12:04

Kenan Sofuoğlu evinin kapılarını ilk kez açtı! Kocaman bahçe ve evin girişindeki o detay dikkat çekti

Eski motosiklet yarışçısı ve AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu Sakarya'daki evinin kapılarını ilk kez açtı. Evin girişinde bulunan kocaman garaj adeta bir müzeyi andırıyordu. Bahçede bulunan kocaman havuz ise dikkat çekiciydi...

Magazin 03-05-24 12:26

CHP'ye 'sürpriz' transfer! İYİ Parti'den istifa etmişti... Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugün Meclis’te yaptığı grup toplantısında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'den istifa eden İstanbul milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini CHP lideri Özgür Özel kürsüde taktı.

Haber 24-04-24 13:10

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 19:02

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ: CHP’nin İzmir'de yönettiği belediyelerin toplam borcu yaklaşık 100 milyar liradır

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ sosyal medyadan yaptığı açıklamada İzmir'de CHP'nin yönettiği belediyelerin borç miktarının 100 milyar TL olduğunu açıkladı.

Haber 20-04-24 22:18

Adalet Bakanlığında o cemaatten tehdit! Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşıp ifşa etti: Bana parmak salladı

Adalet Bakanlığında skandal bir tehdit iddiası gündeme geldi. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, bir bakan yardımcısının koruma ekibinden birinin "Cemaat, yazılarından çok rahatsız" diyerek ve parmak sallayarak tehdit ettiğini öne sürdü. Denizolgun söz konusu kişinin fotoğrafını da paylaştı.

Haber 19-04-24 13:40

Erdoğan 'değişim' dedi, büyük alkış koptu! Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!

Yerel seçimlerin ardından gündeme gelen AK Parti'deki 'değişim' iddiaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün verdiği mesajlarla adeta netlik kazandı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Gerekli değişimi gerçekleştirecek, daha da güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" derken, konuşması büyük alkış aldı. Erdoğan'ın 'değişim' vurgusu sonrası eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Tayyar, değişimin sadece Genel Merkez'le sınırlı kalmayacağını iddia etti.

Haber 18-04-24 07:56

AK Partili Çamlı'nın sıra dışı çıkışı sosyal medyayı salladı! Benzinin 45 lira olmasının sorumlusunu böyle haykırdı: Siz yaptınız oğlum bunları

Eski AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Benzinin 45 lira olmasına, doğal gazın zamlanmasına tepki gösteren Çamlı bu zamlardan CHP'yi sorumlu tuttu. "Siz yaptınız oğlum bunları" diye bağıran Çamlı'nın sözlerinin devamı da dikkat çekti.

Finans 16-04-24 12:06

'Istakoz' polemiği İzmir'e de uzandı! Hesabını Şebnem Bursalı'yı vekil yapanlar da verir diyen İsmail Saymaz, adeta ateş püskürdü

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı siyaset gündemini adeta sarstı. Bursalı, söz konusu paylaşım için kamuoyundan özür dilese de tepkiler dinmek bilmiyor. AK Parti içinden de pek çok isim Bursalı'ya tepki gösterirken, gazeteci İsmail Saymaz da yaşananlara ateş püskürdü. "Bunun hesabını sadece Bursalı değil aynı zamanda onu vekil yapanlar da verir" diyen Saymaz'ın İzmir çıkışı da dikkat çekti. Saymaz, bayramda Eminönü'nü ilk kez gören liseli genci hatırlattı.

Haber 16-04-24 09:56

ÖZEL | AK Partili isim 'Oradan kötü kokular geliyor' diyerek isyan etti! 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates topluyor öbür tarafta Maybachlar, Audi A8'ler...'

AK Parti'de seçim sonuçlarının ardından bazı görev değişikliklerinin yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı ise günlerdir gündemde! Çankırı'da seçimi kaybettikten sonra Maldivler'e tatile giden AK Partili Hüseyin Filiz de eleştirilerin odağında. AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci'den çok sert bir çıkış geldi. Birinci, 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates toplarken bunlar paylaşılamaz' dedi.

Finans 15-04-24 16:41

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'dan 'ıstakoz' paylaşımıyla ilgili açıklama! 'Tüm kamuoyundan özür dilerim'

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı tepkilere yol açan 'ıstakoz' paylaşımıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim" dedi.

Haber 14-04-24 19:52

Eski AK Partili belediye başkanının o paylaşımı büyük tepki çekti! 'Çekilin, aç Türkler...'

AK Parti İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco tatili paylaşımının yankıları hala devam ederken, başka bir olay daha patlak verdi. Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin önceki dönem belediye başkanı AK Partili Ekrem Yavaş, yollarda oluşan bayram yoğunluğunu "çekilin, aç Türkler tatilden dönüyor" notuyla paylaştı. Yavaş'ın bu paylaşımı büyük tepki topladı.

Haber 14-04-24 17:24

Monaco'dan sonra Maldivler! 'Istakoz' krizi patlak verdi: AK Partili isimden Şebnem Bursalı'ya zehir zemberek istifa çağrısı

AK Parti'de 'ıstakoz' paylaşımı yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakoz yemeğinin fotoğrafını paylaşması tartışmalarını beraberinde getirdi. Önceki dönem AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'yı hedef aldığı zehir zemberek bir açıklama yapıp istifaya çağırdı. Son olarak da AK Partili eski milletvekili Hüseyin Filiz'den 'Maldivler' paylaşımı geldi.

Haber 14-04-24 12:59

AK Partili vekil Şebnem Bursalı'nın Monaco'da 'ıstakoz' paylaşımı olay oldu! CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Türkiye’den ucuz muydu bari?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması olay oldu. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı'nın paylaşımıyla ilgili olarak "Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" dedi.

Haber 13-04-24 18:14

Portakal'dan AK Parti kulisi! 'Gidiciler kimler söyleyeyim' dedi tek tek isim verdi: 'Bayramdan sonra görevden alınacaklar'

31 Mart seçimlerinin üzerinden 10 gün geçti. Birçok ilkin yaşandığı seçimlere en önemli detay olarak CHP'nin AK Parti'yi geride bırakması damga vurdu. AK Parti'de yaşanan mağlubiyetin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faturayı kime keseceği merak ediliyordu. Gazeteci Fatih Portakal eline geçen kulis bilgisini paylaştı. İşte Fatih Portakal'a göre bayramdan sonra görevden alınacak AK Partili isimler...

Haber 10-04-24 07:38

Cemaat lideriyle fotoğrafı gündem oldu! Başsavcı hakkında harekete geçildi: Soruşturma başlatıldı

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in "Süleymancılar" olarak bilinen dini yapılanmanın lideri Alihan Kuriş'le fotoğrafı çıktı. Gündem olan karenin ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu Başsavcı Eskiler hakkında soruşturma başlattı. Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner konuyla ilgili "Gereği yapılır elbet" ifadelerini kullandı.

Haber 08-04-24 12:21

İlk fatura İstanbul ve Ankara'ya kesiliyor! Bakanlar da hedefte, Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek rapor istedi! Ali Yerlikaya, Osman Aşkın Bak...

AK Parti, 2002 yılından beri ilk kez Türkiye genelinde ikinci parti konumuna düştü. Bu durum kuşkusuz AK Parti’nin A takımında değişikliklere neden olacak. Asıl sürprizin ise kabinede olabileceği gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Ali Yerlikaya, Yılmaz Tunç, Osman Aşkın Bak, Fatih Kacır gibi bakanların memleketlerinde AK Parti kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuyla yakından ilgileniyor.

Finans 08-04-24 10:48

AK Parti'nin eski il başkanı Aziz Babuşçu'dan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'a sert tepki: Haddinizi aşıyorsunuz!

Pazar günü yapılan seçim sonrası AK Parti, kuruluşundan beri ilk kez 2. parti konumuna düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamasında 'Partideki kibir abidelerini temizleyeceğiz, halktan kopuşlara izin vermeyeceğiz' demişti. AK Parti'nin eski İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu ise Uçum'u hedef aldı.

Haber 05-04-24 14:23

AK Partili koordinatör Övenç ile Mert Armağan arasındaki sosyal medyadaki tartışma gündem oldu! 'Benden usulsüzce araba isteyen adamsın'

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç ile sosyal medya trolü Mert Armağan arasında 'araba' tartışması yaşandı. Mert Armağan'ın attığı bir tweete tepki gösteren Ömer Faruk Övenç, "Sen partiye gelip benden usulsüzce araba isteyen adamsın. Neyin şovunu yapıyorsun" ifadelerini kullandı. Armağan ise "Evet çok zor bir dönemdeydim devletin yaptıkları projeleri tanıtmak için yardımlarını görüntülemek için bir araç istemiştim vermemiştiniz" yanıtını verdi.

Finans 04-04-24 22:24

Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili Abdullah Güler'den Özlem Zengin açıklaması

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Güler, "Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim" dedi.

Haber 04-04-24 17:43

İstanbul'da o ilçede seçimi CHP kazanmıştı! İmamoğlu duyurdu: 'Oylar yeniden sayılacak', bir ilçeyi daha işaret etti

Yerel seçimlerde İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçimi CHP kazanmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada yapılan itiraz sonucu oyların yeniden sayılacağını açıkladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise "İtirazların yeniden değerlendirilmenin ardından sonuçlar kesinlik kazanacak" dedi. İmamoğlu yeniden oy sayım kararının Beykoz'da da alınmaya çalışıldığını ifade etti.

Haber 02-04-24 21:43

İstanbul'u kazanan İmamoğlu o ile dikkat çekti! Hakkın hukukun hakim olmasını istiyoruz

Hatay’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarına göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı AK Parti Adayı Mehmet Öntürk kazandı. CHP'nin adayı, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “İtirazımızı yapacağız. Bu konuda hakkımızı tabii ki alacağız” dedi. İstanbul seçimlerinden galibiyetle ayrılan Ekrem İmamoğlu ise Hatay'a dikkat çekti.

Haber 01-04-24 15:24

İmamoğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Buket Aydın'dan AK Parti eleştirisi! Sözleri gündemde

Daha önce Murat Kurum'u konuk ettiği yayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Buket Aydın'ın seçim sonrası analizi gündem oldu.

Magazin 01-04-24 14:35

Yerel seçim maratonu sona erdi! İşte AK Parti ve MHP'den CHP'ye geçen iller

Türkiye günlerdir 31 Mart yerel seçimlerine odaklanmıştı. Özellikle İstanbul ve Ankara'da kimin kazanacağı merak ediliyordu. Vatandaşlar İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu, Ankara'da ise Mansur Yavaş'ı bir kez daha seçti. 31 Mart seçimlerinde CHP oy oranlarını artırarak birinci parti oldu. CHP, AK Parti ve MHP'den birçok ili ve ilçeyi de aldı. İşte o il ve ilçeler...

Haber 01-04-24 03:17

Gebze'den aday olmuştu! İşte Erkan Baş'ın aldığı oy oranı

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli'nin Gebze ilçesinden aday olarak gösterilmişti. Gebze'deki seçimde yarışı AK Parti kazanırken, Erkan Baş yüzde 19,87 oy aldı.

Haber 01-04-24 02:43

Murat Kurum'dan yerel seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim sonuçlarının ardından açıklamalar yaptı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte kameralar karşısına geçen Murat Kurum "Milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız. İstanbullular için çalışmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Haber 01-04-24 01:12

CHP Ardahan'da seçimi kıl payı kazandı! AK Parti itiraz etti

Türkiye'de bugün seçim heyecanı yaşandı. 31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlar bir kez daha sandık başına gitti. Birçok ilde rekabet yaşanırken o illerden biri olan Ardahan'da seçimi kıl payı farkla CHP'li aday kazandı. Bu gelişme sonrasında AK Parti yönetimi Çıldır ilçesindeki seçim sonuçlarına itirazda bulunup oyların yeniden sayılmasını talep etti.

Haber 01-04-24 00:10

Davut Güloğlu'nun Düzce'de aldığı oy dikkat çekti! İşte Düzce yerel seçim sonuçları...

Türkiye bugün bir kez daha sandık başına gitti. 31 Mart yerel seçimler için oy verme işlemleri bittikten sonra oy sayımına geçildi. Düzce'de Yeniden Refah Partisi'nden Davut Güloğlu, aday olarak gösterilmişti. Düzce'de seçimi AK Parti önde götürürken Güloğlu'nun aldığı oy dikkat çekti.

Haber 31-03-24 21:05

CANLI ESKİŞEHİR seçim sonuçları! Eskişehir'de seçimi kim kazandı? AK Partili Nebi Hatipoğlu mu, CHP adayı Ayşe Ünlüce mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye sandık başında! Seçmenler 1 yıl sonra bir kez daha sandıkla buluştu. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken yıllardır CHP yönetiminde olan Eskişehir bu kez el değiştirecek mi? Yılmaz Büyükerşen bu seçimde CHP’den aday olmadı yerine Ayşe Ünlüce aday gösterildi. AK Parti ise Nebi Hatipoğlu ile yarışa girdi. Peki Eskişehir’de 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Nebi Hatipoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Ayşe Ünlüce mi seçimi kazanacak? İşte tüm detaylar...

Finans 31-03-24 20:36

CANLI Aydın seçim sonuçları! Aydın'daki seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Mustafa Savaş mı, CHP adayı Özlem Çerçioğlu mu?

Siyasi partilerin adaylarını belirlemesi sonrası yaşanan uzun bir propaganda sürecinin sonunda seçmenler 31 Mart günü oylarını kullanmak üzere sandık başına gitti. Tüm Türkiye, sandıktan çıkacak seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumdayken, yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle seçim yarışının yaşandığı İstanbul, Ankara, Aydın, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak konusu. Peki, Aydın'daki seçimi kim kazandı?

Finans 31-03-24 20:15

CANLI | ÜSKÜDAR ve ÜMRANİYE seçim sonuçları! İstanbul'un bu iki ilçesinde seçim sonuçları kritik: Üsküdar ve Ümraniye'de seçimi kim kazandı?

Sandıkların kapanmasıyla gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları kadar ilçelerden gelecek seçim sonuçlarına da çevrildi. 31 Mart'ta Üsküdar ve Ümraniye'de seçim heyecanı yüksekti. AK Parti halihazırda yönettiği Üsküdar'da Hilmi Türkmen ve Ümraniye'de İsmet Yıldırım ile 'yola devam' dedi. CHP ise Üsküdar ve Ümraniye'yi kazanmak için Sinem Dedetaş ve Aykut Erdoğdu'yu aday gösterdi. Peki Üsküdar'da seçimi kim kazandı, Ümraniye'de seçim sonucu ne oldu?

Finans 31-03-24 18:44

CANLI | KÜÇÜKÇEKMECE canlı seçim sonuçları! Küçükçekmeceliler mevcut başkan Kemal Çebi ile devam mı dedi yoksa AK Parti adayı Aziz Yeniay mı kazandı?

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. İstanbul Küçükçekmece ilçesinde de belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta yaşandı. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı oldu? İşte Küçükçekmece yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler...

Finans 31-03-24 18:18

CANLI | ŞİŞLİ ve ZEYTİNBURNU seçim sonuçları! Sandıklar kapandı, herkesin gözü kulağı seçim sonuçlarında: Şişli ve Zeytinburnu seçim sonucunda kim kazandı?

Türkiye'nin merakla beklediği İstanbul seçim sonuçlarında gözler bir yandan ilçelerden gelen verilerde. Şişli, Zeytinburnu seçim sonuçları da merakla takip ediliyor. 2019 yerel seçimlerinde Şişli'de CHP, Zeytinburnu'nda ise AK Parti yarışı birinci sırada tamamlamıştı. Gözler şimdi Şişli ve Zeytinburnu için 2024 yerel seçim sonuçlarında! Peki Şişli'de ve Zeytinburnu'nda seçimleri kim kazandı?

Finans 31-03-24 17:52

CANLI BAKIRKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bakırköy'de seçimi kim kazandı?

Bakırköy'deki seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bakırköy'de AK Parti Ali Talip Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında CHP, seçimi yüzde 32'lik ezici bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bakırköy'de belli oldu. Bakırköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:50

CANLI | BAHÇELİEVLER SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bahçelievler'de seçimi kim kazandı?

Bahçelievler seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bahçelievler'de AK Parti mevcut belediye başkanı Hakan Bahadır'ı, CHP'nin adayı olan Emine Gülizar Emecan karşısında yeniden aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti, seçimi yüzde 4'lük küçük bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bahçelievler'de belli oldu. Bahçelievler seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:41

Canlı Bağcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Bağcılar'da seçimi kim kazandı?

Bağcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bağcılar'da AK Parti Abdullah Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Cem Kılıç karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti, seçimi yüzde 37'lik bir ezici farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bağcılar'da belli oldu. Bağcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:32

Canlı Avcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Avcılar'da seçimi kim kazandı?

Avcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Avcılar'da AK Parti Abdullah Küçükoğlu'nu, CHP'nin adayı olan Utku Caner Çaykara karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Avcılar'da sonuçlar belli oldu. Avcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:25

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Ataşehir'de seçimi kim kazandı?

Ataşehir seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Ataşehir'de AK Parti Mustafa Naim Yağcı'yı CHP'nin adayı olan Onursal Adıgüzel karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Ataşehir'de sonuçlar belli oldu. İYİ Parti ise Ataşehir'de Ali Coşkun'u belediye başkan adayı olarak gösterdi. Ataşehir seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:16

CANLI ARNAVUTKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Saatler kala heyecan dorukta: Arnavutköy'de seçimi kim kazandı?

Arnavutköy seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Arnavutköy AK Parti Mustafa Candaroğlu'nu aday olarak göstermişti. Candarlıoğlu'nun karşısında CHP cephesinde ise Tekin Aras var. İYİ Parti'de ise İsmail Yaşar belediye başkan adayı olarak gösterildi. Arnavutköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:08

Canlı Adalar seçim sonuçları! Saatler kala heyecan dorukta: Adalar'da seçimi kim kazandı?

Adalar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Adalar'da AK Parti Uğur Sina Şen'i aday olarak göstermişti. Şen'in karşısında CHP cephesinde ise Ali Ercan Akpolat var. İYİ Parti'de ise Ayşe Gülnur Şakir belediye başkan adayı olarak gösterildi. Adalar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:02

Sancaktepe seçim sonuçları CANLI! Sancaktepe'de seçim heyecanı sürüyor, AK Parti mi kazandı CHP mi?

Sancaktepe seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Sancaktepe'de mevcut belediye başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti'den aday olurken CHP'nin adayı ise Alper Yeğin oldu. İYİ Parti'de ise Cemal Doğan aday oldu. Sancaktepe seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 16:08