Apple Airpods Pro Haberleri

Ekran kartım kaç GB nasıl öğrenebilirim? Ekran kartının kaç GB olduğuna nereden bakılır?

Bir bilgisayarın monitörüne görüntü gitmesini sağlayan ekran kartı parçası grafik kartı olarak da adlandırılan donanım birimlerindendir. Bu donanım biriminin kaç GB RAM kullandığının öğrenilmesi için ise çalıştır penceresi, Windows veya Apple menüsü gibi araçlar kullanılabilir. Kullanılan cihazda ekran kartı belleği inceleneceği zaman hangi yöntemin uygulanması gerektiği ise bilgisayarın işletim sistemine göre belirlenmelidir.

Haber 2024-07-22 13:42:52

Prime Day'in bugün son günü! Apple, Stanley, Samsonite ve daha pek çok markada büyük indirimler

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği Prime Day'de sona gelindi. Bugün bitecek büyük indirim haftasında Prime üyeleri modadan teknolojiye onlarca kategorideki ürünlere dev fırsatlarla sahip olacak. İndirimlerden yararlanmanın ilk koşulu Prime üyesi olmak. Üstelik ilk Prime üyeliği 30 gün boyunca ücretsiz! Siz de alışverişi eğlenceye dönüştürmek istiyorsanız, Prime Day indirimlerini görmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz markalar...

Haber 2024-07-15 16:04:20

iPhone SE (3. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (3. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple markası tarafından üretilen iPhone SE 3 Peek Performance adı verilen etkinlikte duyurulmuştur. True Tone, Retina Flash, Touch ID özelliklerine sahip olan bu akıllı telefonun ilk çıktığı dönemdeki satış fiyatı ve dikkat çekici bulunan özellikleri hakkında açıklama yapılmalıdır. Peki buna göre, iPhone SE (3. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (3. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Haber 2024-07-10 13:33:00

iPhone 13 Pro Max ne zaman çıktı? iPhone 13 Pro Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 13 Pro Max Apple’ın 15. serisine ait olan cihazlardandır. Bu cihazın ekran boyutu ve bazı teknik özellikleri ile iPhone 13 Pro’ya göre daha gelişmiş olduğu bilinir. Dolayısıyla iPhone 13 Pro Max’in teknik özellikleri, satış fiyatları ve tanıtım tarihi gibi detaylar ayrı başlıklar altında bir araya getirilmelidir.

Haber 2024-07-09 15:41:13

iPhone 13 Pro ne zaman çıktı? iPhone 13 Pro ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 13 Pro, 6.1 inç büyüklüğündeki ekranıyla 5 ayrı renk seçeneğine sahip olacak şekilde üretilip piyasaya sürülmüştür. iPhone 13 Pro modelinin yakından incelenmesi için ise cihazın teknik özellikleriyle satış fiyatlarına değinilmesi önem arz eder. Peki iPhone 13 Pro ne zaman çıktı, çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 09-07-24 14:22

iPhone XS Max ne zaman çıktı? iPhone XS Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone XS Max’in duyurulduğu dönemde genişletilmiş ekranı ve artırılmış performans özellikleri ile çıktığı söylenebilir. Günümüzde de yaygın olarak kullanıldığı bilinen bu akıllı telefon modeli Apple A12 Bionic çip ile üretilmişken suya ve toza karşı dayanıklı olacak şekilde geliştirilmiştir. iPhone XS ve iPhone XR modelleriyle birlikte tanıtılan bu cihaza yönelik olan ayrıntılı bilgiler farklı başlıklar altında incelenmelidir.

Haber 08-07-24 14:50

iPhone XS ne zaman çıktı? iPhone XS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple tarafından üretilen ve amiral gemisi olarak nitelendirilen akıllı telefon modellerinden biri olan iPhone XS genişletilmiş ekranı, 4 GB RAM’i ve artırılmış kapasitesi ile dikkat çekmiştir. Bu akıllı telefonun 3D Force Touch teknolojisine sahip olan son iPhone modeli olduğu bilinir. iPhone XS modeli detaylı olarak incelendiğinde ise bu cihazın satış fiyatı, gelişmiş özellikleri ve çıkış tarihi gibi bilgiler derlenebilir.

Haber 07-07-24 17:32

iPhone 6S ne zaman çıktı? iPhone 6S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple markasının iOS 9 sürümüyle satışa sunduğu iPhone 6S modeli 16, 32, 64 ve 128 GB’lık kapasite seçenekleriyle üretilmiştir. Bu modelin üretiminin durdurulduğu tarih 12 Eylül 2018 olarak bilinir. iPhone 6S’in yakından incelenmesi için çıkış tarihi, fiyatı ve temel özellikleri derlenebilir.

Haber 04-07-24 15:10

A101'e Apple ürünleri geliyor! İşte 4 Temmuz 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101, 4 Temmuz 2024 Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu'nu yayınlandı. Biz de A101 kampanyalarını merak eden alışveriş tutkunları için A101 alışveriş broşürünü bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. A101'de bu hafta neler var diye merak edenlerdenseniz detaylar aşağıda...

Haber 04-07-24 09:51

iPhone 6 ne zaman çıktı? iPhone 6S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 6 Plus ve Apple Watch gibi cihazlarla beraber Tim Cook tarafından tanıtılan iPhone 6 modeli iOS 8 sürümüyle satışa sunulmuştur. Bu cihazın 3 ayrı renk opsiyonu, M8 yardımcı hareket işlemcisi ve 4 ayrı kapasite seçeneği mevcuttur. iPhone 6 modelini araştıranlara cihazın donanım ve tasarım özellikleri ile çıkış fiyatı hakkında bilgi sunulmalıdır.

Haber 03-07-24 16:20

iPhone 5S ne zaman çıktı? iPhone 5S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple’ın günümüze kadar tasarladığı akıllı telefon modelleri bazı kişiler tarafından sıklıkla araştırılır. Apple akıllı telefon modelleri arasında iPhone 5S de vardır. 3 ayrı dahili hafıza seçeneğiyle satışa sunulan iPhone 5S modelini hatırlamak isteyenlere bu cihazın teknik özellikleri ve fiyatı hakkında açıklama yapılmalıdır.

Haber 02-07-24 14:22

A101'e iPhone 15 Pro Max geliyor! İşte 27 Haziran 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101'in bu haftaki 27 Haziran 2024 Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101'de bu hafta neler var diye merak edenlerdenseniz detaylı A101 alışveriş broşürünü incelemek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 27-06-24 10:02

Swift programlama dili nedir, ne işe yarar? Swift ile neler yapılabilir?

Apple platformlarında yazılım geliştirme amacıyla oluşturulan Swift, açık kaynaklı bir programlama dilidir. Hızlı, güçlü ve kullanıcı dostu olan Swift, öğrenmesi oldukça basit bir dildir. Hatta, kodlama konusunda hiçbir deneyimi olmayan biri bile Swift'i kolayca öğrenebilir. Nesne tabanlı bir dil olan Swift, Objective-C'ye alternatif olarak sunulmuştur. Bu dilde uygulama geliştirebilmek için Xcode programı gereklidir. Peki, Swift programlama dili nedir?

Haber 25-06-24 19:04

AirDrop ismi nasıl, nereden değiştirilir? iPhone, Mac, iPad'te AirDrop isim değiştirme

Mac, iPhone, iPad ve iMac cihazlarında AirDrop adını değiştirme işlemi, Apple cihazlarının birbirine hızlı dosya aktarımı yapabilmesi için cihazın görünen adını kişiselleştirmeyi mümkün kılar. Herhangi bir dosya iletildiğinde alıcı, gönderen kullanıcının cihaz adını görebilir. Apple, kullanıcılarına cihazlarını özelleştirebilme olanağı sunar. Bu özelleştirmelerden biri de AirDrop adının istenilen bir şekilde değiştirilmesidir. Peki, AirDrop ismi nereden değiştirilir?

Haber 25-06-24 18:48

iOS 18 alacak telefonlar, iOS 18 ile uyumlu iPhone modelleri: Hangi iPhone modelleri iOS 18 ile uyumlu?

Apple, dünya çapında faaliyet gösteren çok uluslu bir ABD firmasıdır. Firma bünyesinde Mac modellerinden iPhone'lara, iPod'lardan iPad'lere kadar pek çok farklı teknolojik ürün bulunmaktadır. Apple ürünlerine belirli zamanlarda birbirinden farklı yazılım güncellemeleri gelmektedir. iOS 18 adıyla bilinmekte olan güncelleme de bunlardan biridir. Peki, hangi iPhone modelleri iOS 18 ile uyumlu?

Haber 19-06-24 18:12

Apple Intelligence nedir? Apple Intelligence destekli cihazlar nelerdir?

Apple, dünya genelinde popüler olan, bünyesinde çeşitli teknolojik ürün ve hizmet bulundurulan çok uluslu bir Amerikan firmasıdır. Apple tarafından geliştirilen ve tasarlanan çok sayıda teknolojik cihaz mevcuttur. Bu cihazlar arasında iPhone, iPad, iPod gibi cihazlar yer almaktadır. Firma, belirli aralıklarda cihazlara yeni özellikler getirmektedir. Bu yeniliklerden biri de Apple Intelligence özelliğidir. Peki, Apple Intelligence nedir ve Apple Intelligence destekli cihazlar nelerdir?

Haber 19-06-24 18:11

Bütçenizi yormadan iPhone sahibi olun! Yenilenmiş iPhone 13 Mini detaylı inceleme

Yenilenmiş iPhone 13 Mini, sıfır bir cihaza kıyasla önemli ölçüde daha uygun fiyatlı ve ekonomik olması açısından büyük avantaj yaratıyor. Güvenilirlik konusunda hiçbir endişeye yer bırakmayan Phone 13 Mini, güncel yazılım desteğiyle de en son özellikleri bünyesinde barındırıyor. Bu sayede hem bütçenizi koruyabilir hem de Apple kalitesinden ödün vermeden en yeni teknolojiyi deneyimleyebilirsiniz. Gelin her açıdan güçlü bir seçenek olan yenilenmiş iPhone 13 mini incelememizi birlikte okuyalım!

Haber 19-06-24 14:26

Yenilenmiş Xiaomi mi Note 10 Pro 2024 detaylı inceleme

Teknoloji hızla ilerlerken yeni bir akıllı telefon almak her zaman cazip bir seçenek gibi görünse de aynı kaliteyi daha uygun bir fiyata sunan yenilenmiş telefonlar, kullanıcılar için daha mantıklı bir alternatif haline gelmeye başladı. Özellikle de yenilenmiş Xiaomi Mi Note 10 Pro'nun fiyat performansı sıfır bir cihaz almak yerine daha avantajlı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bunun için Mi Note 10 Pro'yu tasarımdan donanıma kadar sizler için detaylıca inceledik.

Haber 19-06-24 14:04

iOS 18 nedir, özellikleri nelerdir? iOS 18 çıkış tarihi

Teknolojik cihazlarda kullanılan birçok farklı işletim sistemi mevcuttur. Bu işletim sistemlerinden biri de yalnızca Apple bünyesinde bulunan cihazlarda kullanılabilen iOS işletim sistemidir. Bu işletim sistemi iPhone akıllı cep telefonları olmak üzere; iPad (iPadOS), iPod gibi cihazlarda da kullanılabilmektedir. Apple mobil cihazlar için belirli aralıklarda yeni yazılım güncellemesi tanıtmaktadır. iOS 18 de bu yazılım güncellemelerinden biridir. Peki, iOS 18 nedir ve özellikleri nelerdir?

Haber 18-06-24 19:20

Elon Musk'tan Apple'a yapay zeka OpenAI tepkisi! Yeni nesil iPhone'ları Faraday kafesinde saklayacak

Apple, yeni yapay zeka teknolojisi "Apple Intelligence"ı tanıttı, iPhone'larda Siri'ye, ChatGPT’nin entegrasyonu için OpenAI ile ortaklık yaptığını duyurdu. Elon Musk ise, işletim sistemini OpenAI ile entegre ederse, güvenlik ihlaline yol açacağı gerekçesiyle Apple cihazlarını şirketlerinde yasaklayacağını açıkladı. Musk "Apple, verilerinizi OpenAI'a teslim ettiğinde aslında neler olup bittiği hakkında hiçbir fikre sahip değil" dedi. Musk, iPhone'ları Faraday kafesinde saklanacağını duyurdu.

Haber 11-06-24 00:52

Apple iOS 18'i resmen tanıttı! iPhone'lara ChatGPT geliyor: İşte iPhone’lara gelecek yeni özellikler

Apple uzun süredir merakla beklenen ve iPhone'larda büyük değişiklikler yapacak ve cihazlara yapay zekayı getirecek olan iOS 18’i tanıttı. Öte yandan iPhone'lara ChatGPT'nin entegre olacağı duyuruldu. İşte İOS 18 güncellemesi ile telefonlara gelecek yeni özellikleri...

Haber 10-06-24 21:21

Yaz ayı indirimlerle geldi! Apple'dan Stanley'e %50'ye varan indirimler

Haziran ayının ilk haftasını geride bıraktığımız şu günlerde, sıcaklarla boğuşurken hem içimizi hem de cebimizi ferahlatacak şeyler de olmuyor değil! Çünkü yaz ayı kampanyalarla birlikte geldi; Babalar Günü Fırsatları, sepet indirimleri ve dahası bu içeriğimizde! Apple, Braun, Stanley, Crocs, Puma, Levi's gibi dünyaca ünlü markalarda %50'lere varan indirimleri görmek için acele edin.

Haber 06-06-24 15:47

Rekabet Kurulu'ndan Apple'a soruşturma! İşte nedeni...

Rekabet Kurulu, Apple'a kendi ödeme sistemini zorunlu tuttuğu gerekçesiyle Apple hakkında soruşturma başlattı.

Finans 06-06-24 15:45

A101'e Apple Watch geliyor! İşte 6 Haziran 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nun 6 Haziran 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. A101'de bu hafta alışveriş severlerin yüzünü güldürecek onlarca ürün sizi bekliyor. "A101'de bu hafta neler var?" diye merak ediyorsanız A101 Aktüel Kataloğu bu içeriğimizde, işte detaylar!

Haber 05-06-24 17:30

Gaming Week'e özel Apple iPad ve MacBook modellerinde indirim başladı

Teknoloji severlerin beklediği o gün geldi: Amazon'un Gaming Week fırsatları başladı. Apple başta olmak üzere pek çok teknoloji markasında %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. 10 Haziran'a kadar sürecek Gaming Week'ten yararlanmak için acele etmenizi öneririz. Sizin için Gaming Week'in yıldızı Apple'ın öne çıkan fırsatlarını içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 03-06-24 16:18

Teknoloji devi Apple'ın en çok satan ürünleri

Teknoloji devi Apple'ın ürünleri, yenilikçi tasarımları ve üstün teknolojik özellikleri sayesinde dünya çapında milyonlarca kişinin favorisi. Apple ekosisteminin bir parçası olan iPhone, MacBook, AirPods, EarPods, AirTag, iPad ve daha pek çok ürün içinde bazı ürünler var ki adeta yok satıyor! Sizin için Apple'ın en çok satan ve beğenilen ürünlerini listeledik. Gelin, Apple'ın en popüler ürünlerini inceleyelim.

Haber 30-05-24 12:47

Apple Pencil nedir, nasıl kullanılır? Apple Pencil iPhone’da çalışır mı?

Teknoloji dünyasındaki gelişmelerle birlikte insan hayatına akıllı cep telefonu, tablet gibi pek çok önemli teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlarda kullanılabilen çeşitli aksesuarlar vardır. Apple Pencil da bu aksesuarlar arasında yer almaktadır. Peki, Apple Pencil nedir, nasıl kullanılır ve iPhone’da çalışır mı?

Haber 28-05-24 18:41

Yeni iPad'lerden hangisi daha iyi? M4 iPad Pro ve M2 iPad Air'in tüm özellikleri

Teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri yakından takip edenler buraya! Apple'ın en yeni tablet modelleri olan M4 çipli iPad Pro ve M2 çipli iPad Air, güçlü performansları ve yenilikçi özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, bu iki model arasındaki farklar neler? Hangisi sizin için daha uygun? Tüm bunların cevabını bulmanız için içeriğimizde, M4 iPad Pro ve M2 iPad Air'in tüm özelliklerini detaylı bir şekilde karşılaştırıyoruz. İşte, yeni bir iPad almayı düşünenler için kapsamlı bir rehber!

Haber 25-05-24 19:10

iPhone'da turuncu ve yeşil nokta nedir, ne anlama gelir? iPhone'da turuncu ve yeşil nokta nasıl kapatılır?

Akıllı telefon üreticileri, kullanıcılarının gizliliğini korumak için güvenlik yöntemlerini öncelik hâline getirir. Apple da bu üreticilerden biridir. Bu kapsamda, iPhone cihazlarda görülen turuncu ve yeşil noktalar, Apple cihazlarında gizlilik konusuna önemli bir örnektir. Peki, iPhone'da turuncu ve yeşil nokta nedir, ne anlama gelir?

Haber 21-05-24 23:07

Kestirmeler nedir? Kestirmeler ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Apple, Kestirmeler uygulamasını “uygulamalarınızla bir veya daha fazla görevi gerçekleştirmenin pratik ve hızlı bir yolu” olarak açıklamaktadır. Kullanıcılar ise kestirmeler uygulaması ile otomasyonlar oluşturmak için pek çok farklı olanağa sahiptir. Peki, iPhone Kestirmeler ile neler yapılabilir?

Haber 21-05-24 23:04

Face ID çalışmıyor sorunu: Face ID çalışmıyor sorunu nasıl çözülür?

Apple tarafından tasarlanmış bir güvenlik sistemi olan Face ID bazı zamanlarda hata verebilir. Yazılım ya da donanımdan dolayı ortaya çıkan Face ID hatalarından dolayı “Face ID çalışmıyor ne yapmalıyım” sorusu ile karşı karşıya kalmak mümkündür. Bu sorun, ayarlar ve teknik sorunlar nedeniyle oluşabilmektedir. Dolayısıyla cihazın Face ID özelliği işlevini gerçekleştiremez. Peki, Face ID çalışmıyor sorunu nasıl çözülür?

Haber 21-05-24 22:58

AirPlay nedir, nasıl kullanılır? AirPlay nasıl açılır?

IPhone kullanan birçok kullanıcı telefonunda izlediği videoyu daha büyük bir ekrana nasıl yansıtacağını araştırır. AirPlay özelliği sayesinde pratik bir işlemle Apple cihazlarını televizyona bağlamak mümkündür. Bu kapsamda araştırılan Airplay nedir, ne işe yarar?

Haber 21-05-24 22:53

MagSafe nedir, ne işe yarar? Hangi telefonlarda MagSafe var?

MagSafe, Apple tarafından geliştirilen bir manyetik teknolojidir. İlk kez 2006’da MacBook'lar için tanıtılan MagSafe, iPhone 12 serisiyle yeniden piyasaya sürülmüştür. Peki, hangi telefonlarda MagSafe vardır?

Haber 21-05-24 22:51

iPhone'umu Bul kapatma: iPhone'umu Bul nasıl kapatılır?

iPhone'umu Bul (Find My iPhone), Apple tarafından geliştirilen bir hizmettir. Bu hizmet, kaybolan veya çalınan iPhone'u bulmaya, kilitlemeye ya da verileri silmeye olanak sağlar. Ancak bazı kullanıcıların gizlilik ve konum bilgilerini paylaşmak konusunda birtakım endişeleri olabilir. Herhangi bir sebeple bu özelliği devre dışı bırakmak isteyenler kullanıcılar için ise kolay bir yöntem mevcuttur. Peki, iPhone'umu Bul kapatma nasıl yapılır, iPhone’umu bul nasıl kapatılır?

Haber 21-05-24 22:34

Teknoloji tutkunlarını sevindirecek haber: Apple Marka Haftası başladı! iPhone, AirPods, Macbook...

Teknoloji tutkunları buraya! iPhone, iPad, Macbook, Apple Watch, Airpods ve daha pek çok Apple cihazında indirimler devam ediyor. Apple Marka Haftası kapsamında indirime giren ürünlerden bazılarını bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Fırsatların bugün sona erdiğini unutmayın. İşte detaylar!

Haber 20-05-24 15:37

AirPods nasıl resetlenir? Airpods sıfırlama

Herhangi bir sorun yaşanabilmesi ihtimaliyle AirPods’larda sıfırlama işlevi bulunur. Kablosuz kulaklığın satılması, bir başkasına verilmesi veya kulaklıkla ilgili bir sorun yaşanması sonucunda, bu işlemi gerçekleştirmek oldukça kullanışlıdır. Peki, AirPods nasıl resetlenir?

Haber 10-05-24 19:35

CarPlay nedir, ne işe yarar? Apple CarPlay nasıl kullanılır?

CarPlay Apple tarafından geliştirilen ve iPhone'u araç içi bilgi-eğlence sistemine bağlamayı sağlayan bir platformdur. Her araç Apple CarPlay uygulamasını desteklemese de yeni üretilen birçok araba modelinde bu özelliği kullanabilmek mümkündür. Peki, CarPlay nedir?

Haber 10-05-24 19:32

iPhone uygulama gizleme nasıl yapılır? iPhone'da ana ekrandaki uygulama nasıl gizlenir?

iPhone ana ekranına pek çok uygulama sığdırabilmektedir. Bu herhangi bir uygulamaya direk olarak hızlı bir biçimde ulaşmak için kolay bir yöntem olsa da çok fazla simge olması ekranı karışık hâle getirebilir. Apple, kullanıcıların ana ekranı yönetebilmesi için çeşitli güncellemeler sunmaktadır. Peki, iPhone'da ana ekrandaki uygulama nasıl gizlenir?

Haber 10-05-24 19:25

Bu Apple kimliği daha önce iTunes Store'da kullanılmadı hatası nedir, nasıl çözülür?

Bu Apple kimliği daha önce iTunes Store'da kullanılmadı hatası alan kişiler, Apple'ın uygulama mağazası olan App Store'a giriş yapıp indirme yapmakta sorun yaşarlar. Bu hata sonucunda “hata mesajı ile gözden geçir” ve “iptal” seçenekleri sunulsa da bazı kişiler hangi seçeneği denerse denesin çözüme ulaşamayabilmektedir. Peki, bu Apple kimliği daha önce iTunes Store'da kullanılmadı hatası nedir, nasıl çözülür?

Haber 10-05-24 19:05

Apple Arcade nedir, Apple Arcade ne işe yarar?

Apple, kendi işletim sistemine özgü birçok platform ve özellikle yıllardır kullanıcılarına hizmet vermektedir. Bu platformlardan biri de oyun servisi olarak adlandırılan “Apple Arcade” platformudur. Peki, bilmeyenler için Apple Arcade nedir, Apple Arcade ne işe yarar?

Haber 23-04-24 22:22

iPhone kullanıcıları dikkat! Kripto para cüzdanı Trust Wallet uyardı: Acilen iMessage özelliğini kapatın!

iPhone iMessage özelliğinde kritik bir zafiyet keşfedildi. Kripto para cüzdanı Trust Wallet, söz konusu zafiyetin Apple tarafından güncelleme geliştirilerek kapatılana kadar; bu özelliğin kapatılmasını tavsiye etti. Peki İOS cihazlarda iMessage nasıl kapatılır? İşte detaylar...

Haber 16-04-24 07:42

iPhone kamera sesi kapatma: iPhone'da kamera sesi nasıl kapatılır?

Apple tarafından tasarlanmış ve üretilmiş olan iPhone cihazların belli aralıklarla yeni modelleri piyasaya sürülmektedir. iPhone'larda yapılabilen birçok farklı ayar vardır. Kamera sesini kapatmak (deklanşör sesini kapatmak) da bu farklı ayarlardan biridir. Peki, iPhone'da kamera sesi nasıl kapatılır?

Haber 16-04-24 02:19

iPhone 12 Pro Max ne zaman çıktı? iPhone 12 Pro Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Dünyada gerçekleşen teknolojik yenilikler ve gelişmeler kapsamında insan hayatına birbirinden farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu cihazlar içerisinde herkesin mutlaka cebinde taşıdığı akıllı cep telefonları ön plandadır. Akıllı cep telefonu piyasasında öne çıkan modellerden biri de iPhone'lardır. iPhone 12 Pro Max modeli ise bu modeller arasında çıkış tarihi günümüze yakın bir modeldir. Peki, iPhone 12 Pro Max ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:55

iPhone 12 Pro ne zaman çıktı? iPhone 12 Pro ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Dijital dünyada gerçekleşen yenilikler ve gelişmeler sayesinde insan yaşamına pek çok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlar arasında herkesin cebinde bulunan akıllı telefonlar da yer almaktadır. Akıllı telefon camiasında öne çıkan modellerden biri de iPhone serisidir. iPhone 12 Pro da bu seride çıkış tarihi günümüze yakın bir modeldir. Peki, iPhone 12 ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:54

iPhone 11 Pro Max ne zaman çıktı? iPhone 11 Pro Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple çıktığı günden itibaren her yıl yeni bir iPhone sunmaktadır. Teknoloji şirketi, her yıl genellikle eylül ayında basın toplantısı ile birlikte yeni iPhone'larını duyurmaktadır. Bu iPhone'lardan bazıları da birlikte tanıtılan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olmuştur. Bu modeller arasında öne çıkan iPhone 11 Pro Max, günümüzde tekrar araştırılan telefonlar arasında yer alır. Peki, iPhone Pro 11 Max ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:50

iPhone 11 Pro ne zaman çıktı? iPhone 11 Pro ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Geçmişten günümüze Apple her yıl yeni bir iPhone modeli tanıtmaktadır. Cupertino merkezli teknoloji şirketi, her sene genellikle eylül ayında bir etkinlik düzenleyip, yeni iPhone'larını duyurur. Bu iPhone'lardan bazıları da birlikte tanıtılan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olmuştur. Bu modellerden iPhone 11 Pro, şimdilerde tekrar merak edilen telefonlar arasında yer almaktadır. Peki, iPhone Pro 11 ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:48

Jorge Jesus, kırdığı rekorla dünyayı kasıp kavuruyor!

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus, üst üste elde ettiği 32 galibiyetle kendisine ait dünya rekorunu geliştirdi.

Spor 06-04-24 13:45

Evcil hayvanına takan da var, valizinin içine atan da... Airtag nedir, ne işe yarar?

Airtagler sayesinde artık kaybolan eşyalar sorun olmaktan çıkıyor. "Airtag nedir?", "airtag ne işe yarar?, "airtag nasıl çalışır?" gibi soruların yanıtlarını merak ediyorsanız sizin için bu içeriğimizde hepsinin yanıtı var. Üstelik iki teknoloji devi Apple ve Samsung'un airtag modellerini, aksesuarlarını da sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 05-04-24 06:14

iPhone’da AirPods ile ses paylaşma: AirPods ses paylaşma nasıl yapılır? iPhone’da AirPods ile ses nasıl paylaşılır?

Mobil dünyada birbirinden özellikleriyle dikkat çeken çok sayıda akıllı cep telefonu modeli mevcuttur. iPhone da bu öne çıkan modeller arasında yer almaktadır. Apple tarafından geliştirilip tasarlanan bu cep telefonu modellerine gelen güncellemeler sayesinde birden fazla kulaklık bağlanabilmekte ve aynı zamanda bu kulaklıklar kullanılarak ses içerikleri başka kullanıcılarla paylaşılabilmektedir. Peki, iPhone’da AirPods ile ses paylaşma nasıl yapılır, AirPods ile ses nasıl paylaşılır?

Haber 27-03-24 19:19