Avatar 2 Suyun Yolu Haberleri

Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! DSİ duyurdu: 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacak

Devlet Su İşleri (DSİ) 2'nci Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, Manisa'da yaşanan kuraklık ve su kaynaklarının kesilmesiyle tamamen kuruyan Marmara Gölü'nü kurtarmak için DSİ tarafından hazırlanan projenin 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacağını duyurdu. Proje ile Bozdağ'dan akan suyun Ahmetli, Sart, Tabak Çayı, Kurşunlu, Gümüş regülatörleri vasıtasıyla mevcut Kendirlik Besleme Kanalı üzerinden göle getirilmesi hedefleniyor.

Haber 2024-05-02 09:59:28

Orhangazi Tüneli'nde yolcu otobüsü alev alev yandı! 35 yolcu son anda tahliye edildi

Kocaeli’den İzmir istikametine giden yolcu otobüsü, Bursa-İstanbul yolu Orhangazi Tüneli girişinde alev alev yandı. 35 yolcu hızla tahliye edilirken, 2 yolcu dumandan etkilendi.

Haber 2024-04-09 00:11:00

Bingöl'de kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 2 avcı helikopterle kurtarıldı

Bingöl'ün Genç ilçesinde yolu kar nedeniyle kapalı olan mezrada mahsur kalan 2 kişi, askeri helikopterle kurtarıldı.

Yurthaber 2024-03-25 07:46:10

Sahur - iftar arası 13 saat! Ramazanda nasıl beslenmeli? 'Orucu açarken suyun içine 1-2 kaşık atın' Bu yiyecekler tok tutuyor

Bugün ramazan ayının ilk gününde ilk oruç açılacak. Sahur - iftar arası 13 saat olurken uzmanlar ramazanda beslenme konusuna dikkat çekiyor. Peki, ramazanda sofrada neler olmalı, nelere dikkat edilmeli? Diyetisyen Gamze Çakaloğlu, ramazan boyunca kilo almamak için iftarda ve tok tutması için sahurda neler tüketilmesi gerektiğini sıraladı. Çakaloğlu, suyla orucu açarken suyun içine atılması gereken elma sirkesiyle ilgili dikkat çeken bilgiler verdi. İşte ramazanda tüketilmesi gereken besinler...

Yemek 2024-03-11 13:34:07

Sözde şeyh cinsel ilişkiye girmek için her yolu denemiş! Baban bugün ölecek, 2 saat veriyorum

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 2 yıl önce gerçekleşen cinayette mahkeme gerekçeli kararını açıkladı. Kendini şeyh olarak tanıtan Yusuf Evran, ikinci kez tecavüz girişiminde bulunduğu Zozan T. tarafından av tüfeğiyle öldürülmüştü. Ayrıntıları dehşete düşüren olayda sözde şeyhin genç kızla cinsel ilişkiye girmek için her yolu denediği belirlendi. Sözde şeyh o kadar ileri gitti ki cinsel ilişkiye girmezse babasının öleceğini söyledi. İşte korkunç olayın devamı...

Haber 28-02-24 10:05

Batman’da kar kalınlığının 2 metreyi aştığı grup köy yolu ulaşıma açıldı

Batman’ın Sason ilçesi Sultan Dağı mevkiinde kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Dörtbölük grup köy yolu, yoğun çalışmaların ardından ulaşıma açıldı.

Yurthaber 26-02-24 11:06

Tedavi edilmezse... KBB uzmanı uyardı! 'Okul başarısını olumsuz etkileyebilir'

Özellikle kış aylarında çocukluk çağı hastalıkları arasında üst solunum yolu enfeksiyonlarının sık görüldüğünü belirten Kulak, Burun, Boğaz (KBB) Uzm. Opr. Dr. Yunus Karadavut, "Çocuklar yılda ortalama 3-8, erişkinler ise 2-5 kez üst solunum yolu enfeksiyonu geçirebilirler. Kış aylarında belirgin bir artış gösteren, viral ya da bakteriyel kökenli olabilen bu hastalıkların tedavisinde nedenin çok iyi belirlenmesi gerekir” dedi.

Kadin 19-02-24 12:33

Kuşadası’nda yol yapım çalışmaları Kirazlı yolu ile sürüyor

Kuşadası Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen yol yapım çalışmaları Kirazlı Yolu 1. ve 2. sokaklar ile sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede bir yandan zemin düzenleme çalışması yaparken bir yandan da parke seriyor.

Yurthaber 16-02-24 10:08

Sevgilisine hediye alacaklar kara kara düşünüyor! Sevgililer Günü gelinceye kadar zam yağdı: En ucuz gül fiyatı dudak uçuklatıyor

7'den 70'e sevgilisi olan hemen herkesin sürpriz yapmak için elini cebine attığı 14 Şubat Sevgililer Günü'ne 2 gün kaldı. Sevgililer Günü hediyesi dendiğinde akla ilk gelen gül fiyatları ise dudak uçuklattı. İstanbul'da son iki haftada gelen zamlardan sonra gülün en ucuzu bile cep yakacak düzeyde. Yine de talep artıyor, gül almayı düşünenlerin 4'te 3'ü ise aynı yolu izliyor. Fiyatın inmesi için toplu alım yapılması gerekiyor.

Finans 12-02-24 14:48

İnsanlara çekici görünmenin bilimsel olarak kanıtlanmış 5 yolu! 2 farklı renk gömlek giydirildi ve sonuçlar inanılmaz

Bir bilim insanı sizi daha çekici hale getirmenin beş garantili yolunu açıkladı. Üstelik bu çekiciliğin arkasında bilim var ve bu bilim ameliyatı da gerektirmiyor. Giydiğimiz renklere ve takıldığımız arkadaşlara bağlı olarak insanların bizi nasıl gördüklerini ve daha çekici bulmalarını etkileyebiliyoruz. İşte sizi anında daha çekici hale getirecek ve diğer insanlara çekici görünmenizi sağlayacak o 5 bilimsel yol...

Kadin 12-02-24 11:10

Siirt'te yolu kardan kapanan köylerdeki 2 hasta ekipler tarafından hastaneye ulaştırdı

Siirt'in Pervari ve Şirvan ilçelerinde yolu kardan kapanan köylerdeki 2 hasta, ekiplerin desteğiyle hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 30-01-24 08:08

Erciş’te 95 yaşındaki hasta kadın için seferberlik

Van’ın Erciş ilçesinde yolu kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan kırsal mahallede yaşayan kalp ve tansiyon hastası 95 yaşındaki Gülizar Çağlar, 2 saat süren yoğun çalışmanın ardından hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 29-01-24 11:13
Van

Kurubaş ve Güzeldere geçitlerinde kar yağışı ve sis etkili oluyor

Hakkari kara yolu üzerindeki 2 bin 225 rakımlı Kurubaş Geçidi ile 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi’nde kar yağışı ve sisten dolayı sürücüler zor anlar yaşıyor.

Yurthaber 24-01-24 11:46

Türkiye için korkutan tablo! Yüzde 70-80 oranında arttı! Hangi virüsle enfekte olursanız olun...

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne solunum yolu enfeksiyonu şikayetiyle başvuran günlük ortalama hasta sayısı, son 1 ayda yüzde 80 arttı. Yoğun bakım ünitesindeki yoğunluğun kış aylarında arttığını söyleyen Prof. Dr. Melike Cengiz, “Covid farklı varyantlarla halen devam ediyor. Hangi virüsle enfekte olursa olsun burada genel zatürre tedavisi yapıyoruz" dedi. Öte yandan Kovid-19 etkeni olan SARS-CoV-2'nin de yeni varyantlarının ortaya çıkmaya devam ettiğine dikkat çekildi.

Haber 23-01-24 09:56

Van'da yolu kardan kapanan mahalledeki kanser hastasının imdadına ekipler yetişti

Van'ın Çaldıran ilçesinde yaşayan görme engelli kanser hastası Mirbahattin Ayaz, karla mücadele ekiplerinin 2 saat süren çalışmaları sonucu hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 26-12-23 11:57

Kadıköy Belediyesi'ne haciz! Kamulaştırmayı ödemeyince icralık oldu

Kadıköy Belediyesi, Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) nedeniyle 2015 yılında kamulaştırma yaptı. Belediyenin kamulaştırmayı ödememesi nedeniyle icra işlemi uygulandı. Belediyeden alınan klima, televizyon, 12 adet masa ve sandalyeleri, 2 kamyona yüklenerek ihale yolu ile satılmak üzere yediemin deposuna götürüldü.

Haber 22-12-23 12:59

Çocuk vakaları arttı! Uzman isimlerden peş peşe açıklamalar: 'Çocuklar perişan, üçlü salgın, 2-3 hafta sonra...'

İstanbul başta olmak üzere birçok kentte vatandaşlar üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle hastaneye başvururken uzman isimler bu hafta çocuk vakaların arttığını ifade etti. Çocuklar arasında 3'lü salgın olduğu ifade edilirken grip aşısı çağrısı yapıldı. Çocuklarda görülen salgının erişkinlerde de görülebileceği uyarısı yapıldı.

Haber 22-12-23 07:43

Etkisine şaşıracaksınız: Sadece 2 dakikada tüm ödemlerinizden kurtulun!

Sağlığımız için önemli bir rol oynayan vücudumuzda, zaman zaman ödem denilen sıvı birikintileri oluşabilir. Ödem, genellikle fazla suyun vücut dokularında birikmesi sonucu oluşur ve şişlik, ağırlık hissi ve hatta rahatsızlık yaratabilir. Ancak, doğal yöntemlerle ödemi atmak mümkündür. İşte hızlıca ödem atmanızı sağlayan tarifin detayları...

Kadin 08-12-23 10:26

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Köpek dövüştüren 37 kişi suçüstü yakalandı, 6 köpek kurtarıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de Yeşilhisar-Develi yolu üzerinde köpek dövüşüne yönelik gerçekleştirilen 'Can Dostlarımız' operasyonunu duyurdu. Bakan Yerlikaya, operasyonda 2 organizatör ve 35 şahsın suçüstü yakalandığını belirterek dövüştürülmek istenen 6 köpeğin de kurtarıldığını kaydetti.

Haber 03-12-23 17:31

2 haftada farkı görün! Genç ve güzel görünmenin sırrı bakın neymiş

Fazla kilolar yalnızca görüntü açısından değil sağlık açısından da sıkıntı oluşturabiliyor. Daha dinç, güzel ve genç görünmenin yolu düzenli protein, kalsiyum ve vitamin alımından geçer. İşte, genç ve güzel görünmenin sırrı...

Kadin 14-11-23 14:30

Giresun’da liman kavşağına yapılacak dalçık projesine uzmanlardan Drenaj uyarısı

Giresun Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Apaydın, Giresun şehir merkezi liman kavşağında yapılacak Dal-Çık projesiyle ilgili riskleri dile getirerek, “2 kilometre karenin üzerine çıkan su toplama havzasından gerek yağmursuyu altyapı sistemiyle, gerekse yüzeysel akışla bu bölgeye gelen suyun en azından bir kısmını bölgenin batı tarafına (Kumyalı tarafı) aktaracak ve oralardan denize boşaltacak çözümler araştırılmalıdır” dedi.

Yurthaber 17-10-23 13:58

Altın fiyatları için saniyelik takip! Uzmanlar ‘vazgeçilmez’ diyerek gram altın için tahminde bulundu: ‘2 yol var, önü açık…’

Kuyumcu ile ekran arasındaki makas farkı engeline takılan yatırımcı için fiyatların saniye saniye takip edilebileceği bir uygulama geliştirildi. Uygulama ile il ve ilçe bazında ons altın, çeyrek altın, yarım, ziynet, 2,5'luk gremse, 22 ayar bilezik, 22 ayar gram altın, 24 ayar gram altın, külçe, Cumhuriyet Ata lira,18 ayar, 14 ayar, tam altın fiyatları anlık olarak takip edilebilecek. Öte yandan uzmanlar ‘yükseliş için yolu açık’ diyerek gram için dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Finans 30-09-23 11:17

Gizemli bir şekilde ortadan kayboldu! Ailesi falcıya gidince ortalık iyice karıştı... Bulunduğu yer herkesi şaşkına çevirdi

Tayland'ın kuzeydoğusundaki Buriram bölgesinde yaşayan 68 yaşındaki Thongmuon Prommin isimli bir adam gizemli bir şekilde aniden ortadan kayboldu. Ailesi her yerde aradığı adamı bulamayınca çareyi yerel bir falcıya gitmekte buldu. Falcı adamın suyun altında olduğunu söyleyince köylüler ve arama kurtarma ekipleri boğulma ihtimalini düşerek yakınlardaki gölde aramalarını arttırdı. Herkesin onu aradığı anlarda Prommin'in 2 gün boyunca bir ağacın gölgesinde dinlendiği ortaya çıktı.

Trend 14-09-23 09:57

Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığındaki 2 milyonluk 'tahliye' teklifi iddiası olay yarattı! Sadece şaşırdık diyerek gerçeği açıkladı

Yüksek ev kiraları, yapılan fahiş zamlar derken ev sahipleri ile kiracılar son günlerde sürekli karşı karşıya gelmeye başladı. Evini daha yüksek fiyatla kiraya vermek isteyen ev sahipleri kiracılarını evden çıkarmak için her türlü yolu denerken, İstanbul'daki "2 milyonluk tahliye teklifi" iddiası gündem yarattı. Sosyal medyada hızla yayılan iddiaların odağındaki kiracı ise gerçeği açıkladı.

Finans 10-09-23 08:46

Milas-Bodrum kara yolunda feci kaza! 1 ölü, 2'si ağır 8 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde Bodrum kara yolu üzerinde akşam saatlerinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada 1 kişi öldü, 2'si ağır olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı.

Haber 20-08-23 00:54

Yok böyle bir ölüm

Artvin’in Arhavi ilçesinde 2 Temmuz akşamı katıldığı bir düğünde kaybolan torununu ararken Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki alt geçidin havalandırma çatısından içeriye düşerek ağır yaralanan şahıs 1,5 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 18-08-23 14:54

Diyarbakır'da zincirleme trafik kazası: 2'si ağır 5 yaralı!

Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerinde 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 2’si ağır, 5 kişi yaralandı.

Haber 30-07-23 00:19

İkinci el otomobil satış fiyatına sınırlama mı getirildi? İlan yolu ile ikinci el araç satış fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama

İkinci el otomobil satışlarında yeni dönem başlıyor. Ticaret Bakanlığı, ilan platformları üzerinden yayımlanan ve düzenlemeye aykırılık teşkil edebilecek ilan sayısının 20 binden 5 binin altına indiğini duyurdu. Bakanlık, 2. el motorlu kara taşıtlarının ilan kısıtlaması ile ilgili detayları da açıkladı. Birçok kişi internette, "İkinci el otomobil satış fiyatına sınırlama mı getirildi? İlan yolu ile ikinci el araç satış fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Finans 21-07-23 09:42

İstanbul’da hareket halindeki araçta uygunsuz hareketler yapan 2 kadın serbest bırakıldı

İstanbul’da 17 Temmuz günü Sahil Yolu Tuzla istikametinde seyir halindeki araçta uygunsuz hareketler yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kadın, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Yurthaber 20-07-23 07:23

3 saatlik yolu 45 saatte gitmeye razı geliyorlar! Uçak biletlerinin yanına yanaşılmayınca İstanbul Otogarı’na koştular: 100-160 euro arasında değişiyor…

Uçak bileti fiyatları el yakınca Avrupa’ya gideceklerin yeni gözdesi otobüsler oldu. Fiyatlardan dolayı 2-3 saatte gidilecek yolu otobüsle 40-45 saatte tamamlamayı göze alanlar İstanbul Otogarı’na koştu. Günde 8’e kadar Avrupa ülkelerine sefer yapılan otogarda 15 Ağustos ila 15 Eylül arasındaki tarihlerde yoğunluğun daha da artacağı dile getiriliyor. Fiyatlar ise 100-160 euro arasında değişiyor.

Finans 19-07-23 13:44

İbn-i Sina bin yıl önce önerdi! Kanseri önlüyor, solunum yolu hastalıklarını tedavi ediyor

İbn-i Sina binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçetelerle günümüze ışık tutuyor. İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada birçok ülkede uygulanıyor. İbn-i Sina'nın yıllar önce reçetesini verdiği 2 malzemeleri karışım her derde deva oluyor.

Haber 06-07-23 16:45

Tırlar kaza yaptı, meyveler yola saçıldı

Kayseri’de 2 tırın çarpıştığı kazada meyveler yola saçıldı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri-Yeşilhisar yolu üzerinde 2 tır çarpıştı.

Yurthaber 22-06-23 14:20

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde seri başı mı? Cenk Ergün açıkladı! İşte muhtemel rakipler ve sarı - kırmızılıların Avrupa yolu...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2022/23 sezonunda bitime 2 hafta kala şampiyon oldu ve tarihinde 23. kez ipi göğüsledi. Sarı - kırmızılılar, bu şampiyonlukla birlikte Devler Ligi'ne 2. Ön Eleme Turu'ndan katılma hakkı kazandı. Peki Galatasaray, Şampiyonlar Ligi elemelerinde seri başı mı? Galatasaray'ın muhtemel rakipleri hangi takımlar? İşte cevapları...

Spor 08-06-23 17:29

Elazığ’da uluslararası buluşma: 5 ülkeden 40 genç bir araya geldi

Elazığ İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, 2. Erasmus Plus Projesi çerçevesinde Almanya, Fransa, Hırvatistan, Romanya ve Türkiye’den 40 genci ağırlıyor.

Yurthaber 07-06-23 10:07

İran ve Afganistan arasında gerilim yükseldi! Savaşa ramak kala...

İran'ın Sistan ve Belucistan eyaletinde sınır muhafızları ile Taliban güçleri arasında çatışma çıktı. Bölgeden gelen bilgilere göre, çatışmalar esnasında 2 İran sınır muhafızı ile Taliban güçlerinden 1 kişi öldü. Taliban geçici hükümeti Savunma Bakanlığı, "savaş başlatmak için bahaneler üretmenin ve olumsuz davranışlarda bulunmanın hiçbir tarafın çıkarına olmadığını" ifade ederek, Taliban yönetiminin, herhangi bir sorunu çözmenin en makul yolu olarak diyaloğu gördüğünü bildirdi.

Haber 27-05-23 20:52

SON DAKİKA | SGK duyurdu: EYT'liye avans müjdesi! Emekli maaşı 90 gün içinde bağlanmazsa...

Son dakika haberi: Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin resmen hayata geçirilmesiyle 2 milyonu aşkın kişiye emeklilik yolu açıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) EYT müracaatında bulunanların dosyalarını inceleyip karara bağlıyor. Bazı durumlarda EYT'lilerin maaşının bağlanması ise gecikebiliyor. SGK bunun için de yeni bir formül açıkladı. SGK'dan yapılan duyuruya göre, emekli maaşı 90 gün içinde bağlanamayan EYT'liler için avans müjdesi geldi. İşte detaylar...

Finans 26-05-23 09:45

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda hareketli anlar! Yolcu uçağında bomba araması yapıldı

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda, özel hava yolu şirketine ait yolcu uçağında, bomba ihbarı üzerine arama yapıldı. 112'yi arayan ihbarcının, 2 yolcu tarafından uçağa kutu içinde patlayıcı madde konulduğunu söylediği öğrenilirken, yapılan aramada olumsuz bir duruma rastlanmadı.

Haber 25-05-23 16:34

Fiyatı 2 bin 699 TL'ye düştü! Tasarım ödüllü Cosori airfryerda fırsat

Azıcık yağ ile sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamanın en kolay yolu airfryerdan geçer! Yağlı yiyecekler ile aranıza bir mesafe koymak, sağlığınıza gereken özeni göstermek istiyorsanız kaliteli bir airfryer satın alarak hem mutfağınıza hem sağlığınıza mükemmel bir dokunuş yapabilirsiniz. Piyasadaki en çok satan airfryer modellerinden biri olan tasarım ödüllü Cosori marka airfryer, kısa süreliğine Günün Fırsatları kapsamında indirimde, işte detaylar!

Haber 24-05-23 15:54

Her şey bir an önce kayıp 2 gence ulaşmak için... Munzur Çayı'nda suyun yönü değiştirildi!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 21 Nisan'da otomobille düştükleri Munzur Çayı'nda kaybolan 2 kişiyi arama çalışmalarını kolaylaştırmak için suyun yönü değiştirildi. Yaklaşık 5 metre derinlikte hendek açan ekipler, suyun iki yönlü ve düşük seviyede akmasını sağlayarak kayıp 2 gence ulaşmayı amaçlıyor.

Haber 07-05-23 15:43

2 saatte gidilen yol 50 dakikaya düştü

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ayvacık ilçesinin nüfus yoğunluğu en fazla mahallelerinden biri olan Çökekli Mahallesi’ndeki 22 kilometrelik grup yolu sathi kaplama çalışması yapılarak daha konforlu hale getirildi.

Yurthaber 04-05-23 15:04

Sahilde yürüyüş yaparken fark ettiler, 'parlayan 2 cisim' tarihi miras çıktı! O nesneleri eline alınca müzenin yolunu tuttular

Bursa'nın dünyaca ünlü tarihi kenti İznik sahilinde dolaşan aile suyun içinde parlayan cisimleri fark etti. O cisimleri eline alan aile ne olduklarını ve üzerlerindeki detayları fark edince doğruca müzenin yolunu tuttu. Daha önce Zeytin ve üzüm bağlarında keşfedilen o tarihi nesnelerin, İznik gölünde yaşanan su çekilmesi nedeniyle göl tabanından da çıkması dikkat çekti.

Haber 02-05-23 12:01

SON DAKİKA | Şırnak'ta askeri personeli taşıyan otobüs devrildi: 2 asker şehit, 4 asker yaralı

Son dakika haberi: Şırnak- Uludere kara yolu Balveren beldesi mevkinde askeri personeli taşıyan otobüs şarampole devrildi. Kazada 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. MSB'den de kazayla ilgili açıklama geldi.

Haber 30-04-23 12:06

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor: İki şehir arası 2 saate inecek! İlk defa oluyor...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hattın tamamlanmasıyla toplam demir yolu uzunluğunun 13 bin 896 kilometreye çıkacağını söyleyerek, "Ankara-Sivas arasındaki mesafeyi 603 kilometreden 405 kilometreye düşürdük" dedi.

Finans 26-04-23 07:38

Baharın ortasında kar kalınlığı 5 metreyi buldu! Nemrut Krater Gölü yolu ulaşıma açıldı

Bitlis'in Tatvan ilçesi sınırları içinde bulunan, dünyanın 2. büyük krateri olan Nemrut Krater Gölü'nün karla kaplı yolu Özel İdare ve Karayolları ekipleri tarafından ulaşıma açıldı.

Haber 22-04-23 20:02

SON DAKİKA | Sel felaketinde can kaybı sayısı yükseldi! Bakan Soylu Şanlıurfa ve Adıyaman'daki son durumu açıkladı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinde can kaybının yükseldiğini duyurdu. Bakan Soylu, Şanlıurfa'da 16, Adıyaman'da 2 olmak üzere sel felaketinde 18 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Soylu, Şanlıurfa'da arıtılmış suyun yarın sabah saat 05.00 itibarıyla sisteme verilmeye başlanacağını açıkladı. Ayrıca, "Şanlıurfa'da şebekeye ilk gelen su, biz söyleyene kadar sadece kullanma suyu olarak değerlendirilsin. Biz, içme suyu takviyelerini yapacağız." dedi.

Haber 17-03-23 15:28

EYT yasalaştı mı, Meclis'ten geçti mi? EYT'de son durum ne? Milyonlarca kişinin beklediği gelişme!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle çalışmalarına ara veren Meclis'in mesaiye başlamasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. 2 milyon 250 bin kişiye emeklilik yolu açıldı. Peki, EYT yasalaştı mı, Meclis'ten geçti mi? EYT'de son durum ne?

Finans 01-03-23 06:55

EYT SON DAKİKA gelişmeleri 1 Mart 2023: EYT yasası Meclis'ten geçti mi, ne zaman Resmi Gazete'de yayınlanacak?

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle çalışmalarına ara veren Meclis'in mesaiye başlamasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. 2 milyon 250 bin kişiye emeklilik yolu açıldı. Peki, EYT yasası Meclis'ten geçti mi, ne zaman Resmi Gazete'de yayınlanacak? İşte 1 Mart 2023 Çarşamba günü itibarıyla EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Finans 01-03-23 06:53
EYT

EYT SON DAKİKA 1 Mart 2023: EYT yasalaştı mı? 2 milyon 250 bin vatandaşa emeklilik yolu açıldı

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle çalışmalarına ara veren Meclis'in mesaiye başlamasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. 2 milyon 250 bin kişiye emeklilik yolu açıldı. Peki, EYT yasası Meclis'ten geçti mi, son durum ne? İşte 1 Mart 2023 Çarşamba günü itibarıyla EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Finans 01-03-23 06:50

EYT SON DAKİKA gelişmeleri 1 Mart 2023: EYT yasası Meclis'ten geçti mi, son durum ne? 2 milyon 250 bin kişiye emeklilik yolu açıldı

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle çalışmalarına ara veren Meclis'in mesaiye başlamasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. 2 milyon 250 bin kişiye emeklilik yolu açıldı. Peki, EYT yasası Meclis'ten geçti mi, son durum ne? İşte 1 Mart 2023 Çarşamba günü itibarıyla EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Finans 01-03-23 06:47
EYT