Celine Dion Haberleri

Ülke şokta! 50 yıldır ilk kez cinayet işlendi... Cansız bedeni bulununca Türk sevgilisi tutuklandı

İtalya'nın Güney Tirol ilinde bulunan Silandro kasabası yaşanan bir cinayetle sarsıldı. Son 50 yıldır hiçbir cinayetin işlenmediği yaklaşık 6 bin kişinin yaşadığı Silandro kasabasında 21 yaşındaki Celine Frei Matzohl isimli genç kızın cansız bedeni bulundu. Genç kızın eski erkek arkadaşı Ö.Ç cinayet şüphelisi olarak tutuklandı.

Trend 2023-08-15 11:43:56

Madonna'nın kızı Lourdes Leon çıplak fotoğraf çekimiyle olay oldu

Kısa süre önce ölümden dönen popun kraliçesi Madonna kadar çocukları da gündeme geliyor. Madonna'nın kızı 26 yaşındaki Lourdes Leon, Avustralyalı moda markası Dion Lee için gerçekleştirdiği çıplak fotoğraf çekiminde annesinin cüretkar izinden gitmeye devam etti

Magazin 2023-08-04 07:22:41

Cansu Tuman kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cansu Tuman'ın oynadığı diziler ve filmler!

Cansu Tuman'ın kim olduğu arama motorları üzerinden araştırılmaya başlandı. Oyuncu Cansu Tuman en son, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Celine rolüyle ekranlara geldi. Peki Cansu Tuman kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cansu Tuman'ın oynadığı diziler ve filmler!

Magazin 2022-12-18 16:06:27

Milyonda bir görülüyor! Sendromu nedeniyle bir anda heykele dönüşerek yere düşüyor

Dünyada çok şaşırtıcı hastalıklar bulunuyor. Nadiren görülen bazı hastalıklar tüm yaşamı etkisi altına alarak oldukça olumsuz durumlara neden olabiliyor. Ünlü şarkıcı Celine Dion, hayranlarına yaptığı açıklamada Katı Kişi Sendromu yaşadığını belirtmişti. Milyonda bir görülen bu hastalığa sahip olan Karen Long yaşadığı zorlukları anlattı.

Haber 2022-12-15 15:56:12

Celine Dion milyonda bir görülen hastalığa yakalandığını gözyaşları içinde açıkladı! 'Katı kişi sendromu' nedir?

Dünyaca ünlü şarkısı Celine Dion, tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandığını gözyaşları içinde duyurdu. Titanic filmiyle özdeşleşen 'My Heart Will Go On' şarkısını da seslendiren 54 yaşındaki Celine Dion, sadece milyonda bir görülen ve nadir bir nörolojik hastalık olan 'katı kişi sendromu'na (stiff-person sendromu) yakalandığını sosyal medya hesabından açıkladı. Dion, katı kişi sendromunun, spazmlara sebep olup yürüme ve şarkı söyleme yetisini etkilediği de belirtti.

Magazin 08-12-22 20:55

Bebeğinin babası tarafından bir erkek için terk edildi! “Şimdi onun erkek arkadaşı benim en iyi arkadaşım”

25 yaşındaki Maddie Ross ve 26 yaşındaki Dion Negrea, lise aşıklarıydı. 2015 yılında aralarındaki romantizmin yeniden alevlenmesiyle birlikte olan ikili, bir çocuk sahibi oldu. Ancak daha sonra eşcinsel olduğunu açıklayan Dion, Ross'u bir erkek için terk etti. Şimdi Maddie, Dion, çocukları ve Dion'un erkek arkadaşı geniş bir aile oldular.

Trend 03-11-22 11:25

Son dakika: 'Geleceğin en büyük yıldızı!' Galatasaray taraftarları, o ismi Google'da aratıyor! Devre arasında 'kule golcü' geliyor...

Son dakika haberleri: Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren ve kadrosuna yaptığı takviyelerle oldukça dikkat çeken Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'de geride kalan 12 haftada gol yollarında problem yaşayan ve çözüm üretmekte zorlanan sarı - kırmızılılar gözünü devre arasına dikti. Belçika basını, Galatasaray'ın gündemindeki isminOsijek kulübünde forma giyen Dion Drena Beljo olduğunu yazdı. Sarı - kırmızılı taraftarlar hemen oyuncu için araştırmalara başladılar...

Spor 31-10-22 17:46

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı'ndan ayrılan Barış Murat Yağcı yeni sevgilisi Laura Celini ile yakalandı!

Survivor All Star 2022 yarışmasında mücadele eden Barış Murat Yağcı, önceki akşam Alman sevgilisi Laura Celine ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yağcı, evlilik itirafıyla dikkat çekti. Barış Murat Yağcı, geçtiğimiz aylarda Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile ilişki yaşamıştı.

Magazin 03-08-22 08:00

Survivor Barış Murat Yağcı: Ekonomik koşullar tam anlamıyla düzelmezse...

Alman model Laura Celine ile aşk yaşamaya başlayan Survivor Barış Murat Yağcı ekonomi kötü giderse sevgilisi için yurt dışına yerleşebileceğinin sinyallerini verdi.

Magazin 01-08-22 14:27

Barış Murat Yağcı sevgilisi Laura Celine'yi Beşiktaş maçına götürdü! Laura Celine'nin dikkat çeken pozları

Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla uzun süre gündemde olan Survivor eski yarışmacısı Barış Murat Yağcı yeni aşka yelken açtı. Barış Murat Yağcı sevgilisi Laura Celine ile Beşiktaş maçına gitti. Survivor yarışmacısının sevgilisinin pozları ise gündem oldu.

Magazin 31-07-22 15:30

Barış Murat Yağcı sevgilisiyle pozunu paylaştı! Laura Celine güzelliğiyle dikkat çekti

Survivor All Star yarışmasından elendikten sonra Almanya’ya giden Barış Murat Yağcı geri döndükten sonra yeni aşkını da sosyal medyadan ilan etti. Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Survivor Barış model Laura Celine ile yeni bir aşka yelken açtı. Laura Celine cesur pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 06-06-22 10:43

Estetik ameliyatlara servet harcadı! Eski halini görenler gözlerine inanamadı

İsviçre’de yaşayan 27 yaşındaki OnlyFans modeli Celine Centino, dış görüntüsü nedeniyle çocukluğundan beri zorbalığa maruz kaldığını dile getirdi. Yaşıtlarının kendisini “Çirkin” diyerek dışladığını ifade eden Centino, estetik ameliyatlarla birlikte bambaşka bir insana dönüştü. Onlarca kez bıçak altına yatan Centino, yeni görüntüsü için 20 bin sterlin (yaklaşık 370 bin TL) harcadı. Eski halini görenler ise ünlü modeli tanımakta zorluk çekti.

Trend 16-02-22 15:02

Celine Dion’un hayatından esinlenen “Aline” filminden yeni fragman paylaşıldı

Valerie Lemercier’in imzasını taşıyan Aline filminin çekimleri tamamlandı. Vizyon tarihi henüz belirlenmeyen filmin yönetmen koltuğunda Valerie Lemercier oturdu. Ünlü şarkıcı Celine Dion’un hayatından esinlenen ve Aline Dieu isimli kurgusal bir karaktere yer veren filmin fragmanı beğeni topladı.

Trend 17-12-21 16:45

Cinsel içerikli filmlerde oynuyordu! Siyasetçi oldu! Celine Bara'nın şaşkına çeviren öyküsü!

Uzun yıllar cinsel içerikli film sektöründe çalışan Celine Bara'nın politikaya uzanan hikayesini duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 27-10-21 11:18

Biden’ın koronavirüs aşı üretimi için Savunma Üretim Yasası’na başvuracağı öne sürüldü

ABD’nin seçilmiş Başkanı Joe Biden’ın oluşturduğu Covid-19 Danışma Kurulu’nda yer alan viral hastalıklar uzmanı Celine Gounder, Biden’ın yeterli aşının sağlanması için Savunma Üretim Yasası’na başvuracağını öne sürdü.

Haber 28-12-20 22:16

Dünyayı şaşırtan gelişme! Koronavirüs antikorlarına sahip bebek doğdu

Singapurlu Celine Ng-Chan mart ayında hamileyken koronavirüs oldu, bu ay içinde doğum yapan yeni anne virüse karşı antikorları olan bir bebek doğurdu. Bu durum uzmanlara, enfeksiyonun anneden çocuğa geçip geçmeyeceğine dair yeni bir ipucu verdi.

Haber 29-11-20 18:13

Geçtiğimiz yılın çok konuşulan filmine imza atan Celine Sciamma yeni filminin çekimlerine başladı

Geçtiğimiz yıl Portrait of a Lady on Fire'la büyük ses getiren yönetmen Celine Sciamma, yeni filminin çekimlerine Fransa’da başladı. 8 yaşında iki çocuğun yaşadıklarını konu alacak olan filmin adı Petite Maman olarak açıklandı.

Trend 10-11-20 07:39

Celine Dion koronavirüs mü kaptı?

Celine Dion, soğuk algınlığı nedeniyle Washington D.C. ve Pittsburgh konserlerini ileri bir tarihe erteledi.

Magazin 12-03-20 09:47

Celine Van Ouytsel'in güzellik yarışmasında iç çamaşırı düştü

Belçika'da önceki gün gerçekleşen güzellik yarışmasında ilginç bir olay yaşandı...

Magazin 14-01-20 09:42

Raising Dion ikinci sezon onayını kaptı

Netflix yapımı bilim kurgu dizisi "Raising Dion", yeni sezon için hazırlıklara başladı.

Trend 03-01-20 14:13

Apple ve Google yüzünden görevini bırakıyor

ABD’nin dev elektronik üreticisi HP, CEO Dion Weisler’ın dört yıllık görevinden sonra, Kasım ayında koltuğunu bırakacağını açıklamasıyla yeniden gündem oldu.

Trend 27-08-19 07:48

Çirkin diye dalga geçiyorlardı, son halini görenler gözlerine inanamıyor

Eğitim hayatı boyunca arkadaşları tarafından 'çirkin' diye alay edilen 25 yaşındaki Celine Centino, görünümünü değiştirmek için estetik operasyon yaptırdı. Sayısız ameliyatın ardından bambaşka bir görünüme kavuşan Centino'nun eski halini görenler gözlerine inanamıyor.

Trend 21-07-19 11:20

Celine Dion bir deri bir kemik kaldı

Son zamanlarda zayıflığı nedeniyle eleştirilen Celine Dion, Paris'te adeta bir deri bir kemik halde objektiflere takıldı.

Magazin 29-06-19 14:05

Kamerun Başbakanı, Anglofon bölgesinde

Geçen hafta Anglofon ayrılıkçılarla diyalog amacıyla Kuzey-Batı bölgesine giden Başbakan Joseph Dion Ngute, bu hafta Güney-Batı bölgesini ziyaret ediyor

Haber 15-05-19 22:26

Celine Dion'un dekoltesi moda haftasına damga vurdu

Ünlü şarkıcı Celine Dion, Paris Moda Haftası kapsamında, dün Alexandre Vauthier markasının Haute Couture İlkbahar-Yaz 2019 defilesini izlemeye gitti. Dion'un kıyafeti, defilenin önüne geçti...

Magazin 23-01-19 09:16

'Çirkin' ve 'koca popolu' demişlerdi, şimdi görenler tanıyamıyor

Dış görünüşü yüzünden arkadaşları tarafından dalga geçilen 24 yaşındaki Celine Centino estetik ameliyatlarla bambaşka bir insan olmaya karar vermiş ve bu kararı uğrana yaklaşık 250.000 TL para harcamış!

Trend 21-11-18 12:05

Yemen: Savaşın Tehditleri ve Barışın Fırsatları Konferansı

Araştırmacı ve siyasi analist Celine Jrizi: - "Yemen, bölgede patlamaya hazır bir bombadır. Eğer o bomba patlarsa herkesi yakar. Bomba sadece Yemenlilerin elinde patlamayacak. Orada her şey yıkıldı, değerler yok edildi. Orada güçler kazanım elde etmek isterken, tek kaybeden masum insanlar ve halk oldu" - Fransa'daki Müslüman ve Arap Dünyası Çalışmaları Merkezi Araştırma Direktörü Dr. François Burgat: - "Yemen şu anda bir tahlil sürecini yaşıyor. Buradaki radikal gruplar, ülke devlet müesseselerini kaybettiği zaman ortaya çıkar. Ülke varlığını hissettirmediği anda bunlar ortaya çıkar"

Haber 08-11-18 15:43

İstanbul'da AVM'de denediği pantolondan yarasa çıkan profesöre bir şok daha

Fransa'da yaşayan ve bir süreliğine İstanbul'a gelen Kimya Yüksek Mühendisi Prof. Emine Celine Cotton, Levent'teki lüks bir mağazada denediği pantolondan yarasa çıktığı gerekçesiyle şikâyetçi oldu. Görüntüleri izleyen savcılık, olayda kusur olmadığını belirtti.

Haber 12-05-18 08:03

Sevgilisi Müslüman diye tecavüze uğradı, öldürüldü!

Londra'da yaşayan 19 yaşındaki Hintli Celine Dookhran, 'Hintli bir erkek yerine Müslüman bir erkekle birlikte olmayı tercih ettiği' gerekçesiyle tecavüze uğradı ve vahşice öldürüldü! 19 Temmuz’da genç kızı öldüren Mujahid Arshid, çıktığı mahkemede Celine Dookhran’ı Hintli birisi yerine Arap bir Müslüman sevgilisi var diye tecavüz edip öldürdüğünü itiraf etti.

Haber 25-07-17 14:36

Çırılçıplak pozu olay oldu

Kanadalı şarkıcı Celine Dion, Vogue dergisi için çırılçıplak halde objektiflerin karşısına geçti. 49 yaşındaki sanatçının fit görüntüsü dikkati çekti.

Magazin 04-07-17 22:25

49 Yaşındaki Dünya Ünlü Şarkıcı Celine Dion çırılçıplak poz verdi

Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Celine Dion, Vogue dergisi için çırılçıplak halde objektiflerin karşısına geçti. 49 yaşındaki sanatçının fit görüntüsü dikkati çekti.

Magazin 04-07-17 13:52

Kayserispor Hollandalı Dion Malone Ile Anlaştı

Oktay ENSARİ/KAYSERİ,(DHA)- TRANSFERDE hız kesmeyen Kayserispor, hem sağ bek hem de stoper oynayan, Hollanda'nın Ada Den Haag takımında forma giyen Dion

Yurthaber 22-06-17 11:49

Nicki Minaj tam not aldı

Nicki Minaj cesur kıyafetiyle Celine Dion'un "It's All Coming Back to Me Now" şarkısına playback yaptı.

Magazin 17-03-17 04:49

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun Telefon Trafiği

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Tajani, Kanada Dışişleri Eski Bakanı Dion, İzlanda Dışişleri...

Yurthaber 21-01-17 01:10

Ünlü isimlerden Trump'a ret

Elton John, Celine Dion, Jay Z, Justin Timberlake gibi birçok ünlü Trump'ın 'ayrımcı ve aşağılayıcı' söylemlerinden dolayı Trump'ın başkanlık kutlamalarına katılmayı reddetti.

Haber 13-01-17 14:13

Dha Ankara - Kanadalı Mevkidaşı Dion'dan Çavuşoğlu'na Taziye Telefonu

 DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün Kanada Dışişleri Bakanı Stephane Dion ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre,

Yurthaber 12-12-16 16:28

Bakan Çavuşoğlu, Kanadalı Mevkidaşı Dion İle Telefonda Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kanada Dışişleri Bakanı Stephane Dion ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.Dışişleri kaynaklarından...

Yurthaber 12-12-16 16:23

Mağazada yarasa çıktı, kuduz diye suç duyurusunda bulundu

İstanbul Levent’teki bir AVM’ye giden Prof. Emine Celine Cotton, ünlü bir markanın mağazasından alışveriş yaptığı sırada bir yarasanın eline temas etmesi üzerine kuduz aşısı oldu.

Haber 20-10-16 08:55

Kanada ile İran yeniden diplomatik ilişki kuruyor

Kanada Dışişleri Bakanı Stephane Dion, İran ile yeniden diplomatik ilişki kurmak için Tahran yönetimi ile görüşmelere başladıklarını, temasların tarafsız bir bölgede "adım adım" ilerlediğini bildirdi

Haber 11-06-16 18:51

Türk Kızı Maylin Fox Amerika'yı sallıyor

Henüz 13 yaşında ama Amerika'yı sallıyor. Dünyaca ünlü sanatçı Celine Dion'un sesine olan benzerliği ile dikkat çeken Maylin Fox, ünlü müzik otoritelerinden tam not aldı.

Magazin 26-03-16 14:12

Celine Dion kardeşini de kaybetti!

İki gün önce eşini kaybeden Celine Dion'un kardeşi de hayatını kaybetti.

Magazin 17-01-16 13:21

Celine Dion, eşi Rene Angelil'i kaybetti

Celine Dion'un uğruna müziğe ara verdiği eşi Rene Angelil, hayatını kaybetti. Celine Dion'dan 26 yaş büyük olan eşinin kansere yenik düştüğü öğrenildi. Ünlü yıldızın menajerliğini de üstlenen Rene Angelil, 2014 yılında ise sağlık sorunları sebebiyle bu görevi bırakmak zorunda kalmıştı.

Magazin 15-01-16 11:32

Celine Dion, sahnelere ara verdi

Kanadalı ünlü şarkıcı Celine Dion, tüm sahne ve sanat çalışmalarını henüz belli olmayan bir zamana kadar askıya aldığını açıkladı.

Haber 13-08-14 21:58

Yörük Kültürü Saç Tasarımıyla Tanıtılacak

MERSİN (AA) - Mankenler Avna Visser, Celine Prins ve Sharana Bakker, tasarımcı Müfide Halaceli öncülüğünde "Yörük" temalı 2014 ilkbahar-yaz saç kreasyonu katalog çekimi için Silifke

Yurthaber 19-09-13 12:31

17. Akdeniz Oyunları

17. Akdeniz Oyunları'nda atıcılık kadınlar 10 metre havalı tabancada altın madalyayı Fransız sporcu Celine Goverville kazandı. Erdemli Atış Poligonunda gerçekleştirilen

Yurthaber 23-06-13 17:30

Selçuk'taki ayine katılan Bartholomeos: Kavga ve kargaşayla bir yere varılmaz

Türkiye’den 89 yıl önce Yunanistan’ın Dion şehrine göç eden Rumların çocukları ve torunları, atalarının yaşadığı...

Yurthaber 28-05-11 16:37

Nouma bu kez yıkıldı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma'nın eski eşi Celine, beynindeki virüs nedeniyle fenalaşıp komaya girdi.

Magazin 21-12-10 11:58

Celine Dion'un ikizleri oldu

Kanada doğumlu ünlü şarkıcı Celine Dion'un ikizleri oldu.

Haber 24-10-10 09:11