Comolli Haberleri

Ali Koç takımın başına getirmişti! Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli tutuklandı

2018 yılında Fenerbahçe'de de görev yapan Fransız futbol adamı Damien Comolli, ülkesinde yürütülen 'sahte menajer' soruşturması kapsamında tutuklandı. İşte detaylar...

Spor 2024-07-11 11:55:54

Son dakika: Damien Comolli'nin Fenerbahçelileri çıldırtan transferi geri dönüyor!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'i 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de mutlak şampiyonluk hedeflenen yeni sezonda teknik direktörlük koltuğunda Jorge Jesus'un oturması bekleniyor. Sarı - lacivertlilerin eski sportif direktörü Damien Comolli döneminde transfer edilen Islam Slimani'nin Portekizli teknik direktör ile yeniden Fenerbahçe formasını giyeceği iddia edilmişti.

Spor 2022-05-26 14:02:00

Mostafa Mohamed'e kancayı taktılar! Fenerbahçe detayı dikkat çekti

Bir dönem Fenerbahçe'de görev yapan Comolli, Galatasaray'da forma giyen Mostafa Mohamed'e kafayı taktı. Fransa'nın köklü takımlarından Toulouse'un başkanlığını yapan Comolli, Mostafa Mohamed için kesenin ağzını açacak. Galatasaray'ın da bu transfere yeşil ışık yaktığı öğrenilirken sezon sonunda daha net hamleler yapılacak.

Spor 2022-05-10 16:43:43

Fenerbahçe'den giden Damien Comolli, Fransa'da tarih yazmaya başladı!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un göreve gelmesiyle beraber sportif direktörlük koltuğuna oturttuğu Damien Comolli, Fransa'da tarih yazmaya başladı. İki sezondur Fransa ekibi Toulouse'un başkanlığını sürdüren Comolli, takımını 1. Lig'e çıkardı.

Spor 2022-04-26 09:36:31

Galatasaray'ın transferine Damien Comolli engeli

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında PSV'ye 5-1 yenilen Galatasaray, rövanş karşılaşmasında ise 2-1 kaybederek Devler Ligi'ne veda etti. Avrupa Ligi'ne kalabilmek için ön eleme oynayacak olan sarı-kırmızılılarda gözler transfer çevrildi. Fatih Terim'in raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Cimbom sürpriz bir isim için devreye girse de transfere Damien Comolli'den izin çıkmadı.

Spor 30-07-21 09:57

Samsunspor, Damien Comolli ile görüştü

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, D-Smart'ın Smart Spor kanalında yayınlanan Bol'ca Futbol programında hafta sonu bir araya geldiği Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli ile görüşmesine dair çarpıcı detaylar aktardı.

Spor 30-03-21 10:19

Damien Comolli'nin başı büyük dertte! Ölüm tehditleri...

Toulouse'un yeni başkanı Damien Comolli, sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri alınca polise başvurdu.

Spor 03-08-20 08:38

Damien Comolli, Toulouse'un başkanı oldu!

Amerikalı yatırım grubu RedBird Capital tarafından %85'i satılan alınan Toulouse'un yeni başkanı Damien Comolli oldu.

Spor 20-07-20 14:33

Damien Comolli Toulouse'a başkan oluyor!

Fenerbahçe'deki transferleriyle ciddi şekilde eleştirilen Damien Comolli, Fransa'da Ligue 2'ye düşürülen Toulouse'a başkan oluyor.

Spor 21-05-20 21:36

Monaco Damien Comolli ile görüşüyor!

Michael Emenalo ile yollarını ayıran Monaco, sportif direktörlük için Damien Comolli ile görüşüyor.

Spor 05-03-20 07:53

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan ağırdan alınca Onyekuru, Galatasaray'a geldi

Henry Onyekuru geçen sezon başında önce Fenerbahçe’ye ardından da Beşiktaş’a önerildi. Damien Comolli, 15 gün sonraya randevu verdi. Beşiktaş da işleri ağırdan aldı. Fatih Terim, iki kulübün ilgisini duyunca hemen genç oyuncuya imzayı attırdı.

Spor 03-03-20 14:34

Comolli: Ali Koç, benden ve hocadan habersiz transfer yaptı

Fenerbahçe eski Sportif Direktörü Damien Comolli, takımda görevli olduğu dönemde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisinin ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bilgisi olmadan transfer yaptığını belirterek, "Kulübe ayırdığı zaman ve harcadığı paradan dolayı bu kararına saygı duydum" diye konuştu.

Spor 27-02-20 14:03

Damien Comolli için Rennes iddiası

Fransa Ligi takımlarından Rennes, kulüp başkanı (kulüp genel müdürü) pozisyonunda bulunan Olivier Letang ile yolları ayırmasının ardından Arsene Wenger'e teklif yaptı ancak olumsuz yanıt aldı. Bu gelişmenin ardından gündeme Damien Comolli geldi.

Spor 19-02-20 08:39

Comolli’den ayrılık açıklaması

Eski Fenerbahçe sportif direktörü Damien Comolli, istifası sonrası açıklamada bulundu.İstifası sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Damien Comolli, "Sevgili Fenerbahçe ailesi, dün itibari ile kulüp ile olan sözleşmem sona erdi.

Spor 17-01-20 19:25

Damien Comolli'den son dakika istifa açıklaması

Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevinden istifa eden Damien Comolli'den açıklama geldi. Comolli, "Fenerbahçe ile kontratımı feshettim. Aslında bu kararı şubat 2019'da vermiştim. O günden bu yana başkanımıza ayrılmak istediğimi birkaç kez tekrarladım ancak olmadı" ifadelerini kullandı.

Spor 17-01-20 18:59

Comolli’den Fenerbahçe’ye 28 transfer

Fenerbahçe’nin eski sportif direktörü Damien Comolli, görev aldığı 2017-2018 sezonundan bu yana sarı-lacivertli takıma 28 futbolcu transfer etti.

Spor 16-01-20 16:43

Fenerbahçe'nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç'tan Comolli'ye zehir zemberek sözler

Fenerbahçe'nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç, istifa eden sportif direktör Damien Comolli'yle ilgili şok bir paylaşım yaptı. Deniz Sarıtaç, Comolli için "Çalıştığın ülkeyi küçümse, sürekli insanlara iftiralar at, arkadan konuş, kuyu kaz. Üç kuruş maaşla çalışan insanları bile paranoyalarınla kovdur. Kendi eksikliğin anlaşılmasın diye iş bilen herkesle çatış. Bir gün sana da gelecekti sıra. Güle güle..." yazdı.

Spor 16-01-20 13:37

Fenerbahçe’de Comolli devri kapandı

Fenerbahçe, Sportif Direktör Damien Comolli’nin istifa ettiğini açıkladı.Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "12 Haziran 2018 tarihinde kulübümüzde Sportif Direktör olarak göreve başlayan Damien Comolli bugün itibariyle görevinden istifa etmiştir.

Spor 16-01-20 12:55

Fenerbahçe'de Comolli istifa etti

İSTANBUL / DHA Fenerbahçe Kulübü, Sportif Direktör Damien Comolli'nin görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Spor 16-01-20 12:40

Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli istifa etti

Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli istifa etti

Spor 16-01-20 12:39

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli istifa etti

Son dakika haberine göre; Fenerbahçe Kulübü, Sportif Direktör Damien Comolli'nin istifa ettiğini açıkladı.

Spor 16-01-20 12:35

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: Kimseyi satmazsak, ancak kiralama yapabiliyoruz (2)

"Fenerbahçe yapsa yapsa bir veya iki tane o da herhalde kiralama yapabilecek, oyuncu satamazsa. TFF'nin limitleri olmasa UEFA'nın bize getirdiği sınırlama var. Sattığın kadar alabilirsin" - "Comolli ile şimdilik devam ediyoruz. Açıklama yaptı. Bana sorarsanız özünde yanlış bir açıklama ama sosyal medya diye bir unsur var. Bazen insanlar onun baskısı altında ister istemez hatalar yapabiliyorlar" - "Fenerbahçe geç kaldı intibası oluşturulmaya çalışılıyor. Uzamasının nedeni, daha cuma günü görüldü. Benim duyduğum lehte karar çıkmış, bekletmişler. Bunu bir sarmala sokup, yok Fenerbahçe geç kaldı, esastan değil usülden takılıyor gibi bir şeyler yapmaya çalışıyorlar" - "Söz konusu Fenerbahçe olunca FETÖ yok, başka her konuda FETÖ var. Seçim zamanı daha sempatik olunuyor, bu konu daha çok işleniyor. Bunu büyük bir haksızlık ve saygısızlık olarak görüyorum" - "Hocamız 'bir şey alacaksan sol bek alın' diyor. Alabileceğimiz sol bekler de var ama anlattığım unsurlardan dolayı manevra alanımız kısıtlı"

Spor 12-01-20 19:50

Damien Comolli, Ali Koç ile görüşmek üzere İstanbul’da | Comolli Fenerbahçe'den ayrıldı mı?

Fenerbahçe'de taraftarların transferlere tepki göstermesi sonucu oklar Damien Comolli'ye döndü. Fransız spor adamı Ali Koç ile görüşmek üzere İstanbul'a gitti.

Spor 09-01-20 21:57

Simon Falette tranferine ilişkin Comolli'den açıklama

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, "Başkanımız Simon Falette’nin kiralanmasının takıma katkı vereceğini düşündüğü için imzalamaya karar verdi. Başkanın kulübe katkısı düşünüldüğünde kendisine saygı gösterilmelidir" dedi.

Spor 09-01-20 13:36

Damien Comolli: Başkanımızın kararlarına saygı gösterilmelidir (Yeniden)

Damien Comolli, "Başkanımızın takıma faydalarını düşününce kararına saygı gösterilmelidir.

Spor 09-01-20 13:29

Damien Comolli: Başkanımızın kararlarına saygı gösterilmelidir

Damien Comolli, "Başkanımızın takıma faydalarını düşününce kararına saygı gösterilmelidir.

Spor 09-01-20 12:55

Ersun Yanal ve Damien Comolli'den birliktelik mesajı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal: "(Medyada yer alan iddialar) Yalan söylemeyeceksiniz. Her hafta defalarca önce yönetimle, sonra Damien'le, sonra başkanımızla, sonra yönetimimizle her gün bir şeyler çıkıyor. Bunu bu şekilde yapmak ne kazandırıyor. Siz rekabeti bu şekilde mi belirleyeceksiniz?" - Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli: "Takımımızın içinde herhangi bir kavga veya tartışma yok"

Spor 28-12-19 18:41

Ahmet Çakar: Ali Koç'un, Laurent Blanc ile görüşmesi Ersun Yanal'ı kudurttu

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı Beşiktaş derbisi sonrasında Ersun Yanal'la ilgili flaş bir iddiayı gündeme getirdi. Çakar, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hafta içinde sportif direktör Damien Comolli üzerinden Fransız teknik direktörü Laurent Blanc ile yaptığı görüşme nedeniyle Ersun Yanal'ın kimyasının bozulduğunu belirtti.

Spor 23-12-19 08:00

Fenerbahçe Mesut Özil'i kiralıyor! Transfer iddiası

Damien Comolli, Londra’da transfer görüşmesi gerçekleştirdiği Mesut Özil’le el sıkıştı. Sarı-Lacivertliler yıldız futbolcuyu 6 aylığına kiralıyor. Mesut’un menajeriyle yapılacak son görüşmelerin ardından imzalar atılacak.

Spor 21-12-19 10:40

Fenerbahçe'de Comolli'den sakat futbolcular hakkında bilgilendirme

Sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Damien Comolli: "Kruse'nin idmanlara dönmesi biraz zaman aldı ama şu anda döndü. Durum pozitif" - "Vedat, 2 gündür takımla birlikte çalışmalara katılıyor. Umarım Göztepe maçında takımla birlikte olur" - "Mevlüt'ün kupa maçına, eğer yetişmezse Gençlerbirliği ile oynayacağımız lig müsabakasına yetişeceğini düşünüyoruz"

Spor 28-11-19 20:05

Damein Comolli: Biz halen yarışın içindeyiz

  Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, "Biz halen yarışın içindeyiz.

Spor 28-11-19 17:48

Comolli'den Adil Rami, Max Kruse, Vedat Muriqi ve Mevlüt Erdinç açıklaması

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Sarı-Lacivertliler'in gündemiyle alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Adil Rami'nin takımdan ayrılacağı iddialarını yalanlayan Comolli, sakatlıkları bulunan Max Kruse, Vedat Muriqi ve Mevlüt Erdinç ile ilgili de konuştu.

Spor 28-11-19 17:23

Damien Comolli: Rami’nin kontratında bir madde varmış ve Ocak ayında sözleşmesi bedelsiz feshedilecekmiş. Bu haber gerçek değil. Çok iyi çalışıyor.

Damien Comolli: "Rami’nin kontratında bir madde varmış ve Ocak ayında sözleşmesi bedelsiz feshedilecekmiş.

Spor 28-11-19 17:20

Fenerbahçeli Deniz Türüç baba oldu

Fenerbahçeli futbolcu Deniz Türüç’ün, Esila isminde bir kız çocuğu oldu. Türüç ailesini hastanede Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sportif Direktör Damien Comolli ziyaret etti.

Spor 04-11-19 17:10

Damien Comolli'den İrfan Can Kahveci'ye yakın takip

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Başakşehir’in futbolcusu İrfan Can Kahveci’yi Trabzonspor maçında tribünden takip etti.

Spor 28-10-19 21:39

Comolli’den İrfan Can’a yakın takip

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Başakşehir’in futbolcusu İrfan Can Kahveci’yi Trabzonspor maçında tribünden takip ediyor.Süper Lig’in 9.

Haber 28-10-19 21:22

Semih Özsoy'dan transfer ve şampiyonluk mesajı

Fenerbahçe İkinci Başkanı Semih Özsoy, 5-1 kazanılan Fenerbahçe maçı sonrası " 29. şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Devre arasında transfer olabilir. Ersun hoca Comolli ile konuşur ve bize gelen rapor doğrultusunda çalışmalar yaparız" dedi.

Spor 26-10-19 23:03

Comolli’den futbolculara yakın takip

Fenerbahçe-Antalyaspor maçı öncesinde sarı-lacivertlilerin Sportif Direktörü Damien Comolli ısınmada futbolcuları yakından takip etti.Süper Lig’in 7.

Haber 04-10-19 20:52

Bafetimbi Gomis, Comolli görüşmesini açıkladı

Sezon başında Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile görüşen ve hakkında sarı lacivertli takıma transfer olacağı söylentileri çıkan Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe hakkında konuştu.

Spor 06-09-19 12:04

Mevlüt Erdinç Fenerbahçe’de

Fenerbhaçe Kulübü, Mevlüt Erdinç ile 2 yıllık anlaşma sağladı.Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza törenine Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Sportif Direktör Damien Comolli de katıldı.Sarı-lacivertli takım transfer için bonservis bedeli ödemeyecek.

Haber 30-08-19 20:22

Fenerbahçe’nin yeni transferi Zanka İstanbul’a geldi

Fenerbahçe’nin yeni transferi Danimarkalı futbolcu Zanka İstanbul’a geldi. Zanka’yı Damien Comolli ve Selahattin Baki karşıladı.

Spor 08-08-19 06:58

Damien Comolli Yann M'Vila için St. Etienne ile görüşmelere başladı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Saint-Etienne'de forma giyen 29 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Yann M'Vila, uzun bir süredir Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alıyordu. Fransız basınından konuyla ilgili olarak gelen son haberse büyük yankı uyandırdı.

Spor 24-07-19 18:27

Damien Comolli altyapı hocası için ilan verdi

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, iş dünyasının sosyal medya platformu olan Linkedin’e altyapı hocası için ilan verdi.

Spor 18-07-19 10:56

Comolli altyapı hocası için ilan verdi

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, iş dünyasının sosyal medya platformu olan Linkedin’e altyapı hocası için ilan verdi.Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü Damien Comolli ilginç bir işe imza attı.

Haber 18-07-19 09:59

Garry Rodrigues, resmen Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray’da da oynayan Garry Rodrigues’i kadrosuna kattı.Sarı-lacivertli kulüp, Al Ittihad takımından 28 yaşındaki kanat oyuncusu Garry Rodrigues’i satın alma opsiyonu ile 2 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.Garry Rodrigues, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gece 02:00’de gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üye Selahattin Baki ve Sportif Direktör Damien Comolli hazır bulundu.Yeşil Burun Adaları asıllı oyuncu geçtiğimiz sezon Al Ittihad takımıyla 12 resmi maça çıkarken, 1 gol atıp bir de asist yaptı.

Haber 13-07-19 09:47

Comolli Topuk Yaylası’nda

Fenerbahçe Sportif Direktör Damien Comolli, sezon öncesi hazırlıkları takip etmek için Topuk Yaylası Tesisleri’ne geldi.Süper Lig’in yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde devam eden Fenerbahçe’de Sportif Direktör Damien Comolli ilk kez kampı ziyaret etti.

Haber 06-07-19 19:49

Comolli’den Gomis açıklaması!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Gomis’le görüştüğü haberleri üzerine, "Kendisi benim arkadaşım, tabii ki de İstanbul’da olduğunda görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli’den Gomis’le ilgili açıklama geldi.

Haber 28-06-19 11:05

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert açıklama: Ayağınızı denk alın

Ali Koç ve yönetimi, Fenerbahçe Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu'nda ibra edildi. Açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Ayağınızı denk alın. Üstümüze gelen bir kesim var, içeriden dışarıdan. Dua edin biz başarılı olalım" derken, eleştirilen Comolli ile ilgili ise "Beğenmediğiniz Comolli giden tüm gençlerin sözleşmesine geri alma maddesi koymuş" ifadelerini kullandı.

Spor 16-06-19 17:32

Ersun Yanal'dan istifa yalanlaması: Transfer konusunda bir sorun yok

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Damien Comolli istediği oyunculara yönelince Ersun Yanal isyan etti. 2 kez istifanın eşiğinden döndüğü iddia edilen Ersun Yanal, "Bunlar nereden çıkıyor bilmiyorum. Transfer konusunda bir sorun yok. Bu konuda kimseye verdiğim bir demeç de yok" ifadelerini kullandı.

Spor 12-06-19 12:09