Dondurma Tarifi Haberleri

Dondurma kurabiye tarifi: Dondurma kurabiye nasıl yapılır?

Hem çocukların hem yetişkinlerin sevdiği birçok tatlı ve tuzlu kurabiye çeşidi çay saatlerinde, kahve sohbetlerinde en çok tercih edilen lezzetlerden biridir. Farklı malzemelerle, birkaç dakika içinde ya da birkaç aşama uygulanarak yapılabilen birçok kurabiye türü vardır. Adını şeklinden alan dondurma kurabiye de bu kurabiye türleri arasında yer alır.

Yemek 24-01-2024 18:25

Hem lezzetli hem faydalı! 2 malzeme ile ödem atıcı dondurma tarifi

Ödem, el, ayak, gözler ya da karın bölgesi gibi vücudun farklı bölgelerinde oluşabiliyor. Vücudunuzda geçmek şişkinlik problemleri yaşıyorsanız yaz aylarını ödemsiz geçirmek için sadece 2 malzeme ile yapılan dondurma tam size göre. İşte tarifin detayları...

Kadin 20-08-2023 11:59

Serinleten lezzet: Evde dondurma nasıl yapılır, malzemeleri neler? Pratik çilekli dondurma tarifi

Yaz sıcaklarında içinizi ferahlatan yiyecekler denince ilk akla gelenlerden biri de dondurma oluyor. Büyük küçük herkesin sevdiği bu lezzeti genellikle dışarıdan satın alıyoruz ancak evdeki malzemelerle lezzetli dondurma tarifi elde etmek oldukça pratik. Evde doğal ve katkısız dondurma yapmak istiyorsanız tarifi haberimizde.

Yemek 13-07-2023 10:48

Yaz aylarının baş tacı: Dondurma! İşte evde kakolu dondurma tarifi

Hemen hemen herkesi bayılarak tükettiği dondurma, yaz aylarında serinlemek için en çok tercih edilenlerden... En sevilen kakaolu dondurmayı evinizde kendiniz de basit bir şekilde hazırlayabilirsiniz. İşte evde kakolu dondurma tarifi...

Yemek 27-06-2022 22:05

Dondurma Tarifi

Dondurma Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dondurma Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu tadı bir kez deneyince hep yapmak isteyeceksiniz: Karpuzlu dondurma tarifi

Yaz denilince ilk akla gelen lezzetler arasında karpuz ve dondurma bulunuyor. Ayrı ayrı oldukça sevilen bu iki lezzeti birleştirince ortaya inanılmaz güzel bir tat çıkıyor. Evde yapacağınız karpuzlu dondurmanın tadı öyle lezzetli olacak ki bu pratik dondurmayı her hafta yapmak isteyeceksiniz. Dondurma sevenlerin bu tarifi mutlaka denemesi gerekiyor.

Yemek 21-06-2022 15:12

2 dakikada hazırlanan dondurma tarifi! Hemen deneyin

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte dondurma yenmeye başlandı. Dondurmayı tüketirken sağlıklı tercihler yapmak istiyorsanız bu tarif tam size göre! Evdeki malzemelerle yapacağınız dondurma sizin ve ailenizin vazgeçilmezi olacak. Bu dondurma tarifini tam 2 dakikada yapabilirsiniz.

Yemek 07-06-2022 14:08

En sağlıklısı evde yapmak! Nefis ev dondurması tarifi

Dondurma havalar ısınmaya başladığında en çok tercih edilen yiyecekler arasında yer alıyor. Her yaştan insanın severek tükettiği dondurmayı dışarıdan almak sağlığı tehlike altına alabiliyor. Özellikle son zamanlarda uzmanlar dışarıdan alınan dondurmalar hakkında uyarılarda bulunuyor. En sağlıklı dondurmayı evde kolayca yapabilirsiniz. Ev yapımı dondurma vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak.

Yemek 24-05-2022 11:27

Ev yapımı dondurma tarifi! Kahve tutkunları bu tarife karşı koyamayacak

Yaz aylarının sona ermesiyle beraber havalar yavaş yavaş soğumaya başladı. Ancak yazın serinleten lezzeti dondurma hala popülerliğini kaybetmedi. Küçükten büyüye en sevilen tatlılardan biri de dondurmadır. Maraş dondurmasından sütlüye, buzlu dondurmadan sorbeye dondurmanın hemen her türü severek yenilir. Evde de basit bir tarif ile dondurma yapabilir evdekilere serin bir sürpriz yapabilirsiniz.

Yemek 14-09-2021 17:51

Son zamanların en favori dondurmasını mutlaka deneyin

Dondurmayı sevmeyen var mı? Son zamanların gözdesi bal bademli dondurma tarifini paylaşacağız. Hem de mutfağınızdaki malzemelerle kolayca yapabileceksiniz.

Yemek 02-09-2021 15:21

Orijinal İtalyan Gelato tarifine ne dersiniz? Gerçek Roma dondurmasını evinizde yapabilirsiniz

Sıcak yaz günlerinin ferahlatan lezzetlerinin başında dondurma geliyor. Dondurmasıyla ünlü ülkelerin başında ise İtalya yer alıyor. Güneşin kavurucu sıcaklığında ferahlamak hem de Roma dondurmasının eşsiz tadına bakmak isteyenler tarifimizi bir kenara not etmelisiniz.

Yemek 16-07-2021 17:57

Dondurma tüketirken nelere dikkat etmek gerekir? Dondurmanın faydaları ve zararları nelerdir?

Özellikle yaz aylarında 7’den 70’e hemen hepimizin vazgeçilmezi olan dondurma lezzetli olmasının yanı sıra; içerdiği protein, kalsiyum, A vitamini, B12 vitamini, C vitamini ve magnezyum gibi pek çok vitamin ile mineraller sayesinde şifa da sağlıyor.

Yemek 01-07-2021 12:16

Dondurma tüketirken bunlara dikkat! İşte ev yapımı dondurma tarifi

Dondurma özellikle yaz mevsiminin vazgeçilmez tatlısıdır. Hava sıcaklıklarının artmasıyla beraber, dondurma tüketime isteğimiz de arttı. Dondurmasız bir yaz mevsimi olmamalı bence de! Peki dondurma tüketirken nelere dikkat etmeliyiz? Dondurma, sağlıklı mı sağlıksız mı? Ne kadar tüketmeliyiz? Uzman Diyetisyen İpek Ağaca Özger konu hakkında bilgiler verdi.

Yemek 24-06-2021 10:43

Ev yapımı çilekli dondurma tarifi

Sıcacık havalarda içimizi ferahlatan, eşsiz lezzetiyle modumuzu yükselten dondurmayı sevmeyen var mı? Büyük küçük herkesin sevdiği, ev yapımı çilekli dondurmanın tarifini paylaşıyoruz.

Yemek 09-06-2021 17:24

Evde gerçek dondurma tarifi: Doğal ve sağlıklı dondurma nasıl yapılır?

Sağlıklı ve doğal dondurma tarifi ile, güneşin kavurucu sıcaklığında ferahlayacaksınız. Gerçek dondurma nasıl yapılır diyenler tarifimizi bir kenara not etmeli!

Yemek 09-06-2020 11:20

Ev yapımı dondurma tarifi

Sıcak havalara merhaba dediğimiz şu günlerde artık kendi dondurmamızı evimizde yapabiliriz, hem de en organiğinden! İşte ev yapımı dondurma tarifi detayları.

Yemek 08-05-2020 16:33

Ev yapımı katkısız kahveli dondurma tarifi

Rafine şekersiz, katkı maddesiz ev yapımı dondurmanın, lezzet açısından hazır dondurmalardan hiçbir farkı yok! Üstelik fit dondurma sağlık açısından hazır dondurmalara göre 10 adım önde. Kilo vermek isteyenler için de oldukça ideal bir tatlı oldu.

Yemek 02-10-2019 14:42

Ferah ferah: Ev yapımı dondurma

Hazırını almak yerine kendi mutfağınızda pratik bir dondurma yapmaya ne dersiniz? Üstelik lezzeti de beş yıldızlı!

Yemek 31-07-2019 17:24

Yazın en sağlıklı tatlısı evde yapılan dondurma

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi olan dondurma tüketimi konusunda uyaran Diyetisyen Öznur Selek, paketli ürünler yerine evde süt, meyve, bal ve yulaf ile daha sağlıklı dondurma yapılabileceğini söylüyor ve " Özellikle çocuklarınıza evde yaptığınız dondurmaları tükettirin" önerisinde bulunuyor.

Yemek 16-07-2019 12:47

Kızarmış Dondurma Tarifi

Dışarda bayılarak yediğimiz kızarmış dondurmayı evde yapıyoruz. Sadece birkaç adımda dışı çıtır çıtır içi buz gibi enfes tatlınıza misafirleriniz bayılacak!

Yemek 04-09-2018 11:54

Bunaltıcı sıcakların kurtarıcısı dondurmayı kendimiz yapıyoruz: 7 efsane dondurma tarifi

Sıcak yaz günleri için muhteşem tatlı dondurmayı kendi mutfağımızda yapıyoruz. Hem sağlıklı hem besleyici hem de aşırı lezzetli bu dondurmalar!

Yemek 27-08-2018 15:03

Tatlısından tuzlusuna! Yaz aylarında içimizi ferahlatacak yoğurtla yapılan en güzel tarifler

Yaz sıcaklarından bunaldığımız şu günlerde içimizi serinletecek enfes tariflerimizi sizler için derledik, buyursunlar :)

Yemek 12-07-2018 15:50

Nutella Dondurma

Küçük büyük herkesin çok beğeneceği nutella dondurma tarifimize buyursunlar.

Yemek 25-08-2016 18:00

Kavun Sorbe

Dondurma tadında harika bir serinletici.. ​

Yemek 29-07-2016 14:48

Tahin Helvalı Osmanlı Dondurması

Tatlandırıcı yok, kıvam arttırıcı yok! Nefis bir ev yapımı dondurma tarifi

Yemek 20-05-2016 15:36