Elvin Levinler Haberleri

Alemin Kıralı'nın yıldızı Elvin Levinler '100. yıl' kutlama pozuyla gündem oldu! 'Ayaklarını indir, bu ne biçim kutlama'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Alemin Kıralı dizisinde hayat verdiği Ayben karakteriyle hafızalarımıza kazınan Elvin Levinler Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü için Selanik'e gitti. Levinler'in '100. yılda çok özel bir ziyarete geldik' notu ile paylaştığı balkon pozu sosyal medyada tartışma yarattı.

Magazin 26-10-2023 17:21

Bella Hadid'in ışıl ışıl ve gergin cildinin sırrı! Anında etki ediyor

Bella Hadid'in fiziğinin yanı sıra cildinin güzelliği de kadınların dikkatini çekiyor. Bella Hadid, güzelliği için yaptırdığı işlemler dışında gergin cildi için uyguladığı basit güzellik sırrını paylaştı. Anında gergin bir görünüm kazandıran bu bakım sırrı sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Kadin 12-06-2023 14:52

Alemin Kralı'nın Ayben'i Elvin Levinler o anları TikTok'ta paylaştı! Bana 10 yıl şoku...

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören Alemin Kıralı dizisi, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Oyunculuk dışında aynı zamanda da sosyal medya fenomeni olan dizinin Ayben'i Elvin Levinler, TikTok'u en aktif kullanan ünlüler sıralamasında başlarda yer alıyor. Levinler, Alemin Kıralı dizisiyle ilgili video paylaştı, takipçilerine o günleri hatırlattı.

Magazin 10-03-2023 19:27

Elvin Levinler

Elvin Levinler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elvin Levinler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.