Eymen Haberleri

Annesi ve sevgilisi tarafından cinsel istismara uğrayıp öldürülmüştü! Türkiye'nin günlerce konuştuğu vahşette yeni gelişme

İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen cinayet şüphelileri annesi Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin (39) hakkında bir dava daha açıldı. Sanıklar hakkında, Eymen'e cinsel istismarda bulundukları anların görüntülerini kayda alarak 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçunu işledikleri gerekçesiyle 10'ar yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber 27-08-2023 15:45

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu... Eymen Sadık Durak'ın öldürülmesiyle ilgili davada flaş karar

İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili davada yeni bir gelişme yaşandı. Eymen'in öldürülmesiyle ilgili sanıklar annesi Mine Durak (27) ile sevgilisi Serkan Elçetin'e (38), 3 farklı suçtan verilen ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası, istinafta onandı. Davanın bilirkişi raporunda, Eymen'in yaşça büyük bir erkeğin istismarına uğradığı görüntüler ve Durak'ın minik Eymen'i istismar ettiği görüntüler olduğu belirtilmişti.

Haber 10-10-2022 16:28

Diğer Haber Etiketleri

Eymen

Eymen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eymen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.