Fan Haberleri

Elektrik faturanızı anında yarıya indirecek tüyolar! Tasarruf yapmak için uzak durmanız gerekenler

Elektrik faturası hem yazın hem de kışın cebi en çok zorlayan faturalar arasında bulunuyor. Kışın doğal gaz faturalarının da eklenmesiyle birlikte göze batan yüklü elektrik faturasını düşürmek için etkili yöntemler aranıyor. Enerji uzmanları elektrik faturanızı düşürecek basit tüyoları paylaştı.

Kadin 09-01-2023 14:15

Ekran kartı sıcaklığı kaç olmalı? İdeal sıcaklık nedir, ekran kartı çok ısınırsa ne olur?

Bir bilgisayarın en önemli donanım birimlerinden biri de ekran kartıdır. Bazı durumlarda ekran kartı hata verebilir ya da çalışmasında sorun yaşanabilir. Bu sorunların kaynağını tespit ederek hataları düzeltmek gerekir. Ekran kartının sıcaklığı da bir sorun göstergesidir. İdeal sıcaklığın üzerine çıkan ekran kartının arızalanması mümkündür. Buna göre ekran kartı sıcaklığı kaç olmalı?

Haber 11-10-2022 13:57

Ekran kartı fanları dönmüyor ise yapılacaklar: Ekran kartı fanı neden çalışmaz?

Ekran kartları, dizüstü ya da masaüstü bilgisayarlar için en önemli donanım birimleri arasında yer alır. Türlü sebepler ile değiştirilmeleri, yükseltilmeleri, güncellenmeleri ya da yeniden başlatılmaları söz konusu olabilir. Fan sorunu yaşayan bir ekran kartının bu sorununu gidermek mümkündür. Birkaç adım uygulanarak ekran kartı fanları dönmüyor sorunu düzeltilebilir.

Haber 11-10-2022 13:56

İş hayatında rahatlıkla kullanabileceğiniz şık ve rahat ürün önerileri

İş yaşamını bir nebze olsun kolaylaştıracak, üzerinizdeki stres yükünü hafifletecek ve ortamınıza şık bir dokunuş kazandıracak özellikteki eşyalar; çalışma saatlerinizi daha verimli geçirmenizi sağlar. Piyasada kaliteli olduğu kadar fonksiyonel özellikte birçok ürün mevcut. Sizler için iş hayatını kolaylaştıran termostan ofis sandalyesine kadar birbirinden kaliteli ürünleri derledik. Gelin, bu modellere birlikte bakalım.

Haber 29-08-2022 15:48

Fan

Fan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.