Fan Haberleri

Klima kumandası tuşları ve sembolleri: Klima kumandasındaki tuşlar ne anlama gelir?

Yaşam alanlarını daha da konforlu bir hâle getiren cihazlardan biri klimalardır. Özellikle yaz mevsiminde serinlemek için yaygın olarak kullanılan bu cihazları kontrol edebilmek için kumanda denilen kontrol aracı devreye girmektedir. Bu kumandaların üzerinde birtakım tuşlar ve semboller bulunmaktadır. Bu tuş ve semboller cihazın çalışma modu başta olmak üzere sıcak derecesi, fan hızı gibi pek çok görevin yerine getirilmesi için kullanılmaktadır. Peki klima kumandasındaki tuşlar ne anlama gelir?

Haber 2024-06-14 19:41:32

Trabzonspor, Avrupa'da her ülkede TS Fan Club açmayı hedefliyor

Trabzonspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yahya Karahasan, öncelikle Türklerin yoğun olduğu yerlerden başlayıp Avrupa'da her ülkede TS Fan Club açmayı istediklerini belirtti.

Yurthaber 2024-03-01 12:31:09

Kavurucu sıcaklarda kurtarıcınız olacak en iyi buharlı vantilatör çeşitleri

Sıcak yaz aylarında sizi serinletecek çözümler mi arıyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Birbirinden kullanışlı ve şık buharlı vantilatör modelleri ihtiyaçlarınıza karşılık verebilir. Farklı fan hızı kademeleriyle beklentilerinize cevap veren ürünler, size serinliğin kapısını açabilir. İşte kavurucu sıcaklarda kurtarıcınız olacak en iyi buharlı vantilatör çeşitleri!

Haber 2023-09-26 15:28:36

Eskişehir'de fan zone kuruldu

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda yarın oynayacağı Ermenistan maçı öncesi Eskişehir Valilik Meydanı'nda "fan zone" (taraftar alanı) kuruldu.

Yurthaber 2023-09-07 14:45:59

Dilan Polat'ın fan buluşmasında izdiham yaşandı, o anlar sosyal medyanın diline düştü! Engin ona meydan al

Dilan Polat sosyal medya paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Son dönemde başına taktığı dolarlar, elmas yemesi, depresyona girip ağlaması gibi konularla uzun süre konuşulan Polat, bu kez de fan buluşmasıyla gündem oldu.

Magazin 27-08-23 22:12

'10 dakikalık bir açık artırma savaşının ardından...' Rekor kırdı! Ünlü tablo 85 milyon sterline satıldı

Avusturyalı ressam Gustav Klimt’in Yelpazeli Kadın (Lady with a Fan) isimli portresi, İngiltere’nin başkenti Londra’da Sotheby’s tarafından düzenlenen müzayedede 85.3 milyon sterline alıcı buldu. Sotheby’s satışın, Avrupa’da en yüksek meblağa sahip müzayede satışı olduğunu duyurdu.

Trend 28-06-23 12:25

Bilgisayarınızın ısınmasını önleyerek ömrünü uzatacak en iyi termal pedler

Bilgisayarların ömrünü uzatmak için birçok yol olsa da en etkili yöntemler arasında parçaların ısınmasını önlemek var. Bunun için etkili bir fan sistemi ve kaliteli bir termal ped kullanmak gerek. Bilgisayarınızın eskisinden çok daha hızlı ve verimli çalışmasını sağlayacak termal ped modellerini incelemek için okumaya devam edin.

Haber 30-01-23 17:03

Ezgi Mola taciz davasında ifade verdi! Korku dolu anları anlattı: Asansörde arkamda bir karaltı belirdi, bir baktım yine o

Tanımadığı bir kişi tarafından yıllarca tacize maruz kaldığını söyleyerek dava açan Ezgi Mola hakim karşısına çıkarak ifade verdi. Ünlü oyuncu Ezgi Mola ifadesinde, ‘’Herhalde bir fan, beni çok seven biri diye anlayışla karşıladığım şey taciz olayına döndü.Sanki beni tanıyormuş gibi mesajlar atmış. Asansörün orada arkamda bir karaltı belirdi. Tam asansörün kapısı açıldı, içeri girmeden bir baktım yine o’’ dedi. Davada Aile Bakanlığı avukatı da hazır bulundu.

Magazin 08-12-22 20:16

Turabi Çamkıran'dan şoke eden Survivor iddiası! Gözüne kestirdiği yarışmacıları besleyen, oyunların sonunu söyleyen...

Survivor yarışmasındaki şampiyonlukları ve son dönemdeki müstehcen paylaşımlarıyla dikkat çeken Turabi Çamkıran'ın yaptığı bir paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Nagihan Karedere'nin fan sayfasının ekran görüntüsünü alarak yaptığı paylaşımda Turabi, Acun Medya çalışanlarından birinin Survivor'da bazı yarışmacıları beslediğini iddia etti.

Magazin 29-11-22 17:38

Arda Güler rüzgarına Rus yıldız Arina Fedorovtseva da katıldı! Fan hesabı paylaştı, gerçek sanıldı...

Fenerbahçe altyapısından yetişerek büyük bir yıldız olma yolunda emin adımlarla ilerleyen genç yıldız Arda Güler, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev karşısında oynanan mücadelede takımına 1 gol 1 asist katkısı yaparak yıldızlaşmıştı. Genç yıldızın bu performansı birçok kişi tarafından alkış toplarken, Fenerbahçe Opet'in Rus yıldızı Arina Fedorovtseva'nın fan hesabının yaptığı paylaşım kendisi sanıldı. İşte detaylar...

Spor 04-11-22 15:03

Ekran kartı fanları dönmüyor ise yapılacaklar: Ekran kartı fanı neden çalışmaz?

Ekran kartları, dizüstü ya da masaüstü bilgisayarlar için en önemli donanım birimleri arasında yer alır. Türlü sebepler ile değiştirilmeleri, yükseltilmeleri, güncellenmeleri ya da yeniden başlatılmaları söz konusu olabilir. Fan sorunu yaşayan bir ekran kartının bu sorununu gidermek mümkündür. Birkaç adım uygulanarak ekran kartı fanları dönmüyor sorunu düzeltilebilir.

Haber 11-10-22 13:56

Ersin Korkut'tan Survivor All Star itirafı! Acun Ilıcalı ile anlaşamadım

Survivor'a katıldığı dönem büyük bir fan kitlesi yaratan ve sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalan oyuncu Ersin Korkut itirafıyla şaşırttı. Ersin Korkut, Survivor All Star'a katılmama sebebini açıkladı.

Magazin 08-07-22 15:30

Böyle intikam görülmedi! Kendisini aldatan kocasının penisini iki kez kesti

Çin’de kocasının kendisini aldattığı öğrenen bir kadın inanılması güç bir intikam planına imza attı. Kocasının kendi telefonundan sevgilisiyle mesajlaştığını gören Feng Lung, eşi Fan Lung’un cinsel organını kesti. Can havliyle hastaneye giden ve cinsel organını diktiren adam ikinci kez eşinin saldırısına uğradı.

Trend 07-07-22 13:47

Semih Öztürk Ogeday'ın elenmesi sonrası analiz yaptı! Kuş Uçuşu'nu örnek gösterdi

Survivor yorumcusuyken bir anda programda yer almamaya başlayan ve kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk analizlerine sosyal medyadan devam ediyor. Survivor'da Ogeday'ın elenmesi sonrası açıklamalar yapan Semih Öztürk son dönem popüler olan Kuş Uçuşu dizisini de örnek gösterdi. Semih Öztürk paylaşımında "Nisa’nın çok büyük avantajı var. Ciddi bir fan grubu olmakla birlikte Z kuşağının önemli temsilcisi" dedi.

Magazin 19-06-22 11:58

Çatıya çıktı, bir daha gören olmadı! Aşağıda kağıt öğütme kazanı çalışıyordu... Feci son

Kahramanmaraş’ta bir fabrikada kahreden bir olay meydana geldi. 45 yaşındaki işçi Mustafa Arslan, arızalanan fan makinesini tamir etmek için çatıya çıktıktan sonra kendisini bir daha gören olmadı. Güvenlik kamerası görüntülerinden Arslan’ın, çatının şeffaf kısmının kırılmasıyla atık kağıtların sıcak suyla birlikte öğütüldüğü kazana düştüğü anlaşıldı. 25 saatlik çalışmanın ardından Arslan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Haber 04-06-22 19:45

Fan ne demek? Fan kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Lisanlar, kültürler gibi birbirlerinden etkilenen değerlerdir. Yaşanan etkileşimler sonucu kullanılmaya başlanan sözcükler ise Türkçedeki kelimelerin artışını beraberinde getirir. Bu durum dilbilimcilerin, Türkçeye katılmak istenen kelimeler ile ilgili araştırma yaparak dilimize uyarlanması sürecini doğurur. Fan kelimesi de tüm kelimeler gibi Türk Dil Kurumu'nda görev alan yetkililer tarafından araştırılmıştır. Fan ne demektir?

Egitim 17-05-22 22:45

Seyirci oylamasını kazanmıştı! Oscar’da herkesi şaşırtan iddia: Hile mi yapıldı?

94. kez düzenlenen Akademi Ödülleri’nde bu yıl ilk kez izleyici oylaması yapıldı. Twitter ve Akademi’nin internet sitesi üzerinden yapılan oylamada Hem "Oscars Fan Favorite" hem de "Oscars Cheer Moment" yarışının kazananı Zack Snyder oldu. Sosyal medyadan eleştirilen karar Oscar’ın üzerinden aylar geçmesine rağmen bu sefer de hile söylentileriyle gündeme geldi.

Trend 16-05-22 17:34

Fan token nedir, ne işe yarar? Fan token (taraftar token) nasıl alınır?

Kripto para evreninin bir parçası olan fan token, çeşitli takımların taraftarları tarafından alınan ve taraftarlara ayrıcalıklar sağlayan bir kripto para birimidir. Peki, fan token ne işe yarar ve kullanıcılara ne gibi ayrıcalıklar sağlar?

Finans 11-04-22 14:43

Oscar’da ilk kez uygulanan izleyici oylamasının kazananı belli oldu

94.kez düzenlenen Akademi Ödülleri’nde bu yıl ilk kez izleyici oylaması yapıldı. Twitter ve Akademi’nin internet sitesi üzerinden yapılan oylamada Hem "Oscars Fan Favorite" hem de "Oscars Cheer Moment" yarışının kazananı Zack Snyder oldu.

Trend 29-03-22 17:19

Trabzonspor, fan tokenlarda Avrupa'nın büyük takımlarıyla yarışıyor

Trabzonspor'un resmi taraftar tokenı, 16 milyon dolara yaklaşan piyasa değeri ile Atletico Madrid, Roma, Arsenal gibi kulüplerin önüne geçti

Yurthaber 09-02-22 16:48

Socios.com'un kurucusu Alex Dreyfus: 2022 yılı fan tokenların yılı olacak

"İlerleyen günlerde taraftarlara daha da güzel deneyimler sunacağız. Kulüplerle bu konuda çalışmalarımız devam etmekte"

Yurthaber 29-12-21 14:27

Trabzonspor'un 13 yaşındaki fan token sahibi taraftarı, tişört yarışmasını kazandı

Trabzonspor'un 13 yaşındaki "fan token" sahibi taraftarı, tişört yarışmasını kazandı

Yurthaber 09-12-21 12:18

Altın Kelebek ödülü alan Edis'in hayranları 200 bin Fan Token yaktı

Ünlü şarkıcı Edis’in 5 Aralık akşamı gerçekleştirilen 2021 Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde "Yılın Şarkısı" ve "Yılın Erkek Pop Sanatçısı" ödüllerini almasıyla birlikte 200 bin Edis Fan Token yakıldı.

Magazin 08-12-21 17:18

GFK Fan Tokenların tanıtımı yapıldı

Socios.com Türkiye Direktörü Altuğ Öztürk: "Şu an ön satış fiyatı 1 avro olarak çıkmayı planlıyoruz"

Yurthaber 17-11-21 14:24

Güzel oyuncu Songül Öden'den photoshop isyanı! ''Artık ben değilim''

42 yaşındaki güzel oyuncu Songül Öden, fan sayfalarına photoshop isyanında bulundu. Öden, belirli müdahalelerle değiştirilmiş bir fotoğrafı için ''Kız güzel ama artık ben değilim'' yorumu yaptı.

Magazin 17-11-21 09:13

Şarkıcı Edis'ten şaşırtan haber! Kripto para mı oldu?

Şarkılarıyla müzik listelerini kasıp kavuran şarkıcı Edis'ten hayranlarını şaşırtan bir haber geldi. Edis, Edis Fan Token isimli bir kripto para çıkardı ve satışını 1 TL’den başlattı.

Magazin 27-10-21 13:55

Alanyaspor taraftar tokenleri büyük ilgi gördü

Süper Lig kulübünün taraftar tokenlerinden 25 dakikada 2 milyon lira gelir elde etti - Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu: - "Dün bir kısmını satışa çıkardığımız tokenler 5 dakikada bitti. 91 ülkeden alım yapıldı" - Socios.com Türkiye Direktörü Altuğ Öztürk: - "ALA Fan Token"lerin yüzde 30'u yurt dışından alındı"

Yurthaber 05-10-21 17:05

İnsanlar artık para yerine ‘fan token’ miras bırakıyor

Dünyada fan token pazarının her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Bitci Teknoloji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Çağlar, “Çevremizde bazı iş insanları fan token’ları, çocuklarına, torunlarına miras bırakmak için alıyor. Şu an yaşadığımız buzdağının sadece görünen kısmı” dedi.

Finans 01-10-21 11:34

Samsunspor, socios.com ile iş birliği yaptı

Kulübün resmi fan tokenı "$SAM Fan Token" yakın zamanda taraftara sunulacak

Yurthaber 30-09-21 13:10

Aleyna Tilki kurnaz çıktı! Ünlü popçu bakın ne yaptı?

Sosyal medyada popülaritesini artırmak isteyen Aleyna Tilki, dijital ekip kurdu. Tilki, sahte fan sayfalarıyla kendisine beğeni ve yorum yağdırdı.

Magazin 28-08-21 14:33

Messi'ye yeni nesil ödeme: Fan token

PSG'nin Arjantinli yıldızı Lionel Messi, transfer ücretinin bir bölümünü "fan token" olarak alacak.

Spor 12-08-21 18:39

Galatasaray Token ne kadar oldu? Galatasaray Fan Token (GAL Token) yükselir mi?

Kendi kripto parasını çıkaran Galatasaray'ın kripto para değeri geçtiğimiz haftalarda Barcelona, Manchester City, Paris Saint-Germain gibi pek çok dünya devini geçmiş ve kulübün kripto parası en değerli spor kulübü ünvanını elde etmişti. Galatasaray Fan Token'in 11 Ağustos'taki değeri yatırımcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Galatasaray Token ne kadar oldu? Galatasaray Fan Token (GAL Token) yükselir mi? İşte ayrıntılar...

Finans 11-08-21 10:50

GAL Token ne kadar oldu? Galatasaray Fan Token'i artıyor mu, yükselir mi?

Kripto parasını çıkaran takımlar arasına giren Galatasaray'ın kripto para değeri geçtiğimiz günlerde Barcelona, Paris Saint-Germain ve Manchester City gibi dünya devlerini geçmiş ve en değerli spor kulübü ünvanını elde etmişti. Galatasaray Fan Token'in anlık değeri yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki GAL Token ne kadar oldu? Galatasaray Fan Token'i artıyor mu, yükselir mi? İşte ayrıntılar...

Finans 24-07-21 11:54

Galaxy S21 FE bilmecesi! Samsung'dan açıklama geldi

Samsung Galaxy S21 FE'nin (Fan Edition) akıbeti hakkında yeni bilgiler geliyor. Güney Koreli teknoloji devi, çip sıkıntısı nedeniyle Galaxy S21 FE'nin üretiminin durdurulduğu iddialarına yanıt olarak önemli bir açıklama yaptı.

Haber 14-06-21 12:24

Ali Koç açıkladı! Fenerbahçe Fan Token çıkacak mı?

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, 3 yıllık ekonomi programını kamuoyuna duyurdu. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe Fan Token çıkacağı konuşulmaya başlandı. Peki Fenerbahçe Fan Token çıkacak mı? İşte ayrıntılar...

Finans 30-05-21 15:37

Samsung Galaxy S21 FE Geekbench'te göründü! İşlemcisi ortaya çıktı

Samsung Galaxy S21 FE ya da diğer bir adıyla Samsung Galaxy S21 Fan Edition için bekleyiş sürüyor. Bu bekleyişin tam da ortasında Galaxy S21 FE, Geekbench'te listelendi.

Haber 21-05-21 18:06

Samsung Galaxy S21 FE beklediğiniz gibi olmayabilir!

Samsung Galaxy S21 FE için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Samsung'un yeni Fan Edition akıllı telefonu, çıkan iddialara bakılırsa daha yüksek pil beklentisinde olanları üzecek.

Haber 26-04-21 15:26

Samsung, Galaxy S21 FE’yi piyasaya sürmeyi planlıyor

Cihazın ilk görüntüleri kısa süre önce çevrim içi olarak ortaya çıktı. Daha çok OnLeaks olarak bilinen sızıntı kaynağı Fan Edition akıllı telefon tasarımının, Galaxy S21'in kamera çıkıntısını takip edeceğini ancak bu sefer arka panelin telefonun rengiyle eşleşeceğini açıkladı.

Haber 13-04-21 10:15

Aslı Enver ve Murat Boz barıştı mı? Kafa karıştıran paylaşım

Aslı Enver, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yanlışlıkla eski sevgilisi Murat Boz'un bir fan hesabını takip etmişti. Enver, Boz'un fan hesabını takip ettiğini anlayınca takibi bırakmıştı. Eski aşıklar bu kez de sosyal medya paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı.

Magazin 03-03-21 10:39

Yasemin Özilhan kızı Emine'yi paylaştı! 'İlk göz ağrım'

Bir dönem 'fan krizi' yaşayan Yasemin Özilhan-İzzet Özilhan çiftinin kızları Emine, 9 yaşına bastı. Sosyetik güzel, kızının doğum gününü, "Bugün günlerden Emine... İlk göz ağrım, bana anneliği tattıran güzel Emine'm... İyi ki doğdun" sözleriyle kutladı.

Magazin 19-02-21 11:12

Aslı Enver'den Murat Boz hamlesi! Dikkatlerden kaçmadı

Aslı Enver, eski sevgilisi Murat Boz'un fan sayfasını takibe aldı. Ünlü oyuncunun bu hareketi sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı ve "Aslı, Murat'ı stalklıyor" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Magazin 30-01-21 13:58

Mobilyacılar sitesinde korkutan yangın

Kütahya’nın Simav ilçesindeki mobilya üretim malzemelerinin bulunduğu bir işyerinde, fan kablolarının şase yapması sonucu çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.Edinilen bilgiye göre olay, Simav ilçesi Esenevler mahallesindeki mobilyacılar sitesinde meydana geldi.

Haber 09-01-21 12:24

Samsung Galaxy S20 FE satın alanlara hediye fırsatı

30 Kasım’a kadar devam eden kampanya kapsamında, Galaxy S20 FE akıllı telefonu satın alanlar Samsung Galaxy S20 FE Fan Paketi’nin sahibi oluyor

Yurthaber 25-11-20 10:42

Galaxy Note 20 FE Galaxy S20 FE sonrası ilk Fan Edition telefon olabilir!

Samsung Galaxy Note 20 FE (Galaxy Note 20 Fan Edition) adı Samsung'un resmi sitesinde gözüktü. Samsung Brezilya sayfasında Galaxy Note 20 FE'nin adıyla birlikte bazı Galaxy Note 20 FE özellikleri de karşımıza çıktı. Peki Galaxy S20 FE'nin ardından Galaxy Note 20 FE geliyor mu?

Haber 03-11-20 11:27

Kadın ajanları odağına alan The 355 filminden ilk fragman yayınladı

Jessica Chastain, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Fan Bingbing ve Lupita Nyong’o kadın ajanların maceralarını ele alan 355 filmin ilk fragman yayınlandı.

Trend 06-10-20 12:48

Hayranlar heyecanlanabilir: Galaxy S20 FE Samsung'un son FE telefonu olmayacak!

Samsung, Galaxy S20 FE'yi sonunda tanıttı. Tanıtım ile birlikte Samsung Galaxy S20 FE'nin son FE telefon olmayacağını hatta Galaxy S20 FE'nin FE (Fan Edition) telefonlar için önemli bir milat olduğunu ortaya koydu. Zira iddialara göre Galaxy S20 FE, firmanın son FE telefonu değil.

Haber 24-09-20 15:45

Hayranlar için tasarlandı: Samsung Galaxy S20 FE tanıtıldı! İşte özellikleri, fiyatı

Samsung, Tüm hayranlar için Galaxy Unpacked etkinliğinde Samsung Galaxy S20 FE'yi (Galaxy S20 Fan Edition) görücüye çıkardı. Samsung Galaxy S20 FE özellikleriyle uygun fiyatlı bir amiral gemisi olarak öne çıkıyor. Peki Samsung Galaxy S20 FE özellikleri neler? Samsung Galaxy S20 FE fiyatı ne kadar?

Haber 23-09-20 17:30

Tanıtıma saatler kala: Galaxy S20 FE resmi videosu ile görüntülendi!

Samsung Galaxy S20 FE için artık saatler kaldı. Samsung'un hayranlara özel Fan Edition telefonunun tanıtılmadan önce bir Twitter kullanıcısı tarafından resmi videosu sızdırıldı. Resmi videoda Samsung Galaxy S20 FE'nin özelliklerine odaklanılıyor.

Haber 22-09-20 10:51

Etkinliğe az kala: Samsung Galaxy S20 FE'nin fiyatı ortaya çıktı!

Samsung’un yeni uygun fiyatlı amiral gemisi modeli Galaxy S20 Fan Edition fiyatı ile bugün karşımıza çıktı.

Haber 18-09-20 12:26