Fethi Kabir Haberleri

Önce otopsi görüntüleri sonra son anları ortaya çıkmıştı... Karabulut ailesi kararını verdi! Avukat Epözdemir, Cem Garipoğlu'yla ilgili o detaylara dikkat çekerek duyurdu

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014 yılında intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili şaibe ve iddialar sürüyor. Karabulut ailesinin fethi kabir (mezarının açılması) talebi sonrası Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ve son anlarına ait görüntüler ortaya çıkarken; ailenin avukatı Dr. Rezan Epözdemir'den yeni bir açıklama geldi. Fethi kabir için temel gerekçelerini madde madde açıklayan Epözdemir, "Yarın itibariyle yeniden dosyaya dilekçe sunulacak ve talebimiz yenilenecektir" dedi.

Haber 2024-05-05 14:16:22

Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları ortaya çıkmıştı! Rezan Epözdemir'den 'fethi kabir' talebi

Münevver Karabulut’u canice katleden ve cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı. Gündem olan olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı. Otopsi görüntülerine ilişkin hazırlanan rapora karşı dilekçe sunan Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, fethi kabir (mezarının açılması) taleplerinin olduğunu belirtti.

Haber 2024-05-02 21:20:14

Dövmesini sosyal medyadan ağlayarak paylaştı! Sosyal medya kullanıcıları yorumsuz kalamadı: Bu hayatımda gördüğüm en korkunç şey

Sosyal medyada Tia Kabir kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Bali'deki dövme macerasını gösterdi. Ancak dövmesi hayal ettiği gibi olmayınca genç kadın bir anda sokak ortasında gözyaşlarına hakim olamadı. O anlar TikTok'ta viral oldu.

Trend 2024-03-15 08:19:23

Şehit fethi bey ölümünün 110. yılında Fethiye’de anıldı

Türk havacılık tarihinin ilk pilotlarından ve Fethiye’ye ismi verilen Şehit Yüzbaşı Tayyareci Fethi Bey, vefatının 110’uncu yılında düzenlenen törenle anıldı.

Yurthaber 2024-02-27 15:31:25

Göçükten sağ kurtarılan madencilerden ilk görüntü

Elazığ’ın Alacakaya-Palu ilçesi sınırındaki Kayaönü köyünde bulunan maden ocağında göçüğün altında kalan işçilerden 2’si Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Yurthaber 26-02-24 15:06

Yılın transferi! Şehit Fethi Sekin’in oğlu resmen Galatasaray’da!

Şehit polis memuru Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısından Galatasaray altyapısına transfer oldu.

Spor 16-02-24 14:28

Depremde eşi ve oğlu ölen Kadir öğretmen protez bacağıyla kabirleri ziyaret ediyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan evinin enkazında eşi ve oğlu yaşamını yitiren, yıkıntılar altından 18 saat sonra kurtarılan ancak bir bacağını kaybeden öğretmen Kadir Özer, kabir ziyaretlerinde ailesiyle hasret gideriyor.

Yurthaber 01-02-24 15:55

Dedesi ve babasından kalan matbaa malzemelerini basın müzesine bağışladı

Trabzon'da, matbaa ve yayınevi işletmecisi Fethi Yılmaz, gelecek kuşaklara aktarılması için dedesi ve babasından kalan matbaa malzemelerini müzeye bağışladı.

Yurthaber 10-01-24 11:07

Şehit polis memuru Fethi Sekin, mezarı başında anıldı! Bakan Yerlikaya'dan paylaşım

İZMİR’de 7 yıl önce adliyeye yönelik terör saldırısını önleyen, mermisi bitinceye kadar teröristlerle çatışarak şehit olan polis memuru Fethi Sekin, Elazığ’ın Baskil ilçesindeki mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fethi Sekin'i andı.

Haber 05-01-24 15:46

Şehit polis Fethi Sekin kabri başında anıldı

İzmir’de 7 yıl önce adliye önünde PKK’lı teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin, memleketi Elazığ’da kabri başında anıldı.

Yurthaber 05-01-24 14:24

Cem Garipoğlu'nun mezarı için Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi talebinde bulunulmuştu! Münevver Karabulut'un babası: 'Çok şaşkınım'

Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmediği ve yurt dışına kaçtığı iddiaları sonrasında dün sürpriz bir gelişme yaşanmıştı. Baba Mehmet Nida Garipoğlu'nun oğlunun mezarına Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi yapılsın talebinde bulunduğu ortaya çıkmıştı. Bu gelişme sonrasında açıklama yapan Münevver'in babası Süreyya Karabalut, "Çok şaşkınım. Ne diyeceğimi bilmiyorum" dedi.

Haber 07-11-23 08:36

Cem Garipoğlu ile gündeme gelen fethi kabir nedir, neden yapılır? Cem Garipoğlu'nun babasından fethi kabir talebi!

Fethi kabir ile ilgili araştırmalar Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida'nın, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurması nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Nida Garipoğlu, oğlu Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasını ve DNA eşleştirmesi yapılmasını talep etti. İşte Cem Garipoğlu ile gündeme gelen fethi kabir ile ilgili merak edilenler...

Haber 06-11-23 13:09

'Yurt dışına kaçtı iddiası' gündem olmuştu! Cem Garipoğlu'nun babasından dilekçe: 'Mezarı açılsın'

Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmeyip yurt dışına firar ettiğine ilişkin iddialar gündem olmuştu. Münevver Karabulut'un babası mezarının açılmasını istemiş ancak yargıdan bu talebe ret cevabı gelmişti. Söz konusu gelişmeyle ilgili olarak Cem Garipoğlu'nun babası oğlunun mezarına Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi yapılması talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Haber 06-11-23 08:14

Acil servis önünde silahlı saldırı: 1 yaralı

Elazığ’da Fethi Sekin Şehir Hastanesi Acil Servisi önünde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı.

Yurthaber 09-10-23 07:49

Münnevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme! Avukat Rezan Epözdemir paylaştı... Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına yönelik talep reddedildi

Türkiye'de yıllar önce günlerce konuşulan, herkesi yasa boğan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Türkiye'yi sarsan cinayete ilişkin gelişmeyi avukat Rezan Epözdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması ve feth-i kabir işlemi yapılmasına ilişkin olarak Adalet Bakanlığı'na yaptıkları kanun yararına bozma başvurusunun reddedildiğini belirtip, hafta içi AYM'ye hak ihlali gerekçesiyle başvurulacağını söyledi.

Haber 12-08-23 12:15

Fethiye’de park alanındaki karavanlar kaldırıldı

Fethiye Şehit Fethi Bey Parkı’nın arkasında bulunan boş arazide kurulan çadır ve karavanlar, Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı.

Yurthaber 01-08-23 13:49

Bir değil, iki değil, üç kez… Asgari ücret zammı için CHP’den yeni adım: Kanun teklifi verildi

Asgari ücrete ara zam sonrası CHP kanadından yeni bir hamle geldi. "Ekonomik kriz nedeniyle enflasyonun yükselmesi, temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarını artırırken satın alma gücünün azalmasına yol açmaktadır” diyen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Bu nedenle asgari ücretin enflasyon karşısında korunması gerekir. Bunun için de asgari ücretin dört ayda bir belirlenmesi ve enflasyona karşı asgari ücret alanların korunmasını talep ediyoruz. Konuyla ilgili bir kanun teklifi verdim" dedi.

Finans 12-07-23 14:57

Fethi Sekin şehit olmuştu! İzmir Adliyesi'ne saldırı davası sanığına 6 yıl 3 ay hapis cezası

İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Suriyeli Delil Hıso, örgüt üyeliği suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hıso, üzerine atılı diğer suçlardan ise beraat etti.

Haber 22-06-23 18:18

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını veren isim öldürüldü

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 2017’de polis memuru Fethi Sekin’in şehit olduğu İzmir Adliyesi’ndeki saldırının talimatını veren PKK/KCK’nın sözde özel güç sorumlularından "Alişer Çiya" kod adlı terörist Abdulkahar Karasaç’ı Irak’ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.

Haber 14-06-23 10:02

Ekrem İmamoğlu İstanbul’un Fethi töreninde dikkat çeken açıklamalar yaptı: Öğrenilmiş çaresizlikler benim defterimde yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe'deki 29 Mayıs İstanbul’un Fethi törenlerinde konuşma yaptı. 14 ve 28 Mayıs'taki seçimlerle ilgili açıklamalar yapan İmamoğlu "Keşke bugün her şey farklı olsaydı. Maalesef olmadı. O yolda şimdi daha hızlı koşacağım. Öğrenilmiş çaresizlikler benim defterimde yok. Biz o dünyaları artık değiştirmek istiyoruz. Kimse kendini umutsuz hissetmesin. En zor şartlar altında millet sevgisiyle mücadeleye hep birlikte başlayacağız." dedi.

Haber 29-05-23 21:14

Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ oyuncuları kim, konusu ne? Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ filmi kaç yılında, nerede çekildi?

Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ filmi bu akşam ATV ekranlarında yer alıyor. 29 Mayıs günü İstanbul'un Fethi olması sebebiyle bazı televizyon kanallarında fetih konularını işleyen filmler dikkat çekti. Filmin başrollerinde Can Sipahi yer alıyor. Peki, Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ oyuncuları kim, konusu ne? Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ filmi kaç yılında, nerede çekildi?

Magazin 29-05-23 20:28

Fetih 1453 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Fetih 1453 nerede ve ne zaman çekildi? Bu akşam TV'de!

Fetih 1453 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 29 Mayıs günü İstanbul'un Fethi olması sebebiyle bazı televizyon kanallarında fetih konularını işleyen filmler yer aldı. Filmi izlemek isteyen sinema severler şimdiden detayları sorgulamaya başladı. Peki, Fetih 1453 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Fetih 1453 nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 29-05-23 19:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İstanbul'un Fethi' mesajı! Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve kahraman ordusunu rahmetle yâd ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından İstanbul'un Fethi'nin 570. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Paylaşımında Hz. Muhammed'in bir sözüne de yer veren Erdoğan Fatih Sultan Mehmet'i ve ordusunu andı.

Haber 29-05-23 15:10

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde İstanbul'un fethi için mevlit okutuldu

İstanbul'un fethinin 570. yıl dönümü nedeniyle Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde mevlit okutuldu.

Haber 29-05-23 15:04

İmamoğlu'nun 'değişim' mesajı sonrasında dikkat çeken iddia! Bu akşamı işaret etti

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı 'değişim' mesajıyla suskunluğunu bozdu. İmamoğlu'nun açıklaması sonrasında gazeteci İsmail Saymaz dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Bu akşamı işaret eden Saymaz, "İstanbul’un Fethi törenlerinde, 'değişim ve mücadele ateşini yakma çağrısı' yapabilir" dedi.

Haber 29-05-23 11:43

29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul'un Fethi nedeniyle İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

29 Mayıs günü toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı merak edildi. Bilindiği üzere her yıl 29 Mayıs'ta İstanbul'ın Fethi'nin yıl dönümü kutlanıyor. İstanbul'da ikamet eden vatandaşların gündeminde toplu taşımaların ücretsiz olması yer aldı. Peki, 29 Mayıs İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul'un Fethi'nde İETT otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

Haber 29-05-23 11:09

İSTANBUL'UN FETHİ MESAJLARI 2023 BURADA! Resimli İstanbul'un fethi mesajları ve WhatsApp, Instagram için 29 Mayıs'a özel en güzel, yeni sözler

İstanbul'un Fethi mesajları resimli, güzel, kısa, uzun seçenekleriyle 29 Mayıs Pazartesi günü internette yerini aldı. Fatih Sultan Mehmet'in ordusu 6 Nisan'dan 29 Mayıs 1453'e kadar süren kuşatma sonucunda o zamanki adı Konstantinopolis olan İstanbul'u fethetti ve Bizans imparatorluğu sona erdi. Bu sene 29 Mayıs Pazartesi günü İstanbul’un fethinin 570 yılı kutlanıyor. en güzel, kısa, uzun, resimli 29 Mayıs İstanbul’un Fethi mesajları haberimizde. İşte resimli İstanbul'un fethi mesajları...

Haber 29-05-23 11:07

İstanbul'un fethi kaçıncı yıl dönümü? İstanbul'un fethi kaçıncı yılı? İşte Fatih Sultan Mehmet'in başarısı ile günün anlam ve önemi

İstanbul’un Fethi 29 Mayıs 2023 Pazartesi gününün gelmesi sebebiyle vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. Bu anlamlı günde vatandaşlar internette "29 Mayıs İstanbul'un Fethi'nin kaçıncı yılı? İstanbul nasıl fethedildi?" sorularına yanıt arıyor. İşte, İstanbul'un fethinin yıl dönümü hakkında detaylar...

Haber 29-05-23 10:14

İstanbul'un fethi kamu kurumları çalışıyor mu? 29 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 29 Mayıs kamu kurumları, devlet daireleri, resmi kurumlarda son durum

29 Mayıs'ın resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. Birçok kişi, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethetmesi nedeniyle kutlanan bu anlamlı güne ilişkin; "29 Mayıs resmi tatil mi? 29 Mayıs İstanbul'un Fethinin anlam ve önemi nedir?" soru ve konu başlıklarını arama motorlarında sorguluyor. İşte detaylar...

Haber 29-05-23 10:12

Ayasofya Camisi'nde İstanbul'un fethi programı düzenlendi

İstanbul'un fethinin 570. yıl dönümü nedeniyle Ayasofya Camisi'nde sabah namazında kutlama programı gerçekleştirildi.

Yurthaber 29-05-23 07:47

30 yıldır 4 yolun birbirine bağlandığı kavşakta bulunuyor, görenleri şaşırtıyor! Dilden dile dolaşan çarpıcı rivayet: Kepçe...

Tokat'ta 30 yıldır dört yolun birbirine bağlandığı kavşakta bulunan Tarihi Niksar Ulu Camii’ni yaptıran Çepnizâde Hasan Bey’in mezarı görenleri şaşırtıyor. Mahalle sakinlerince rivayetleriyle bilinen mezarlık hakkındaki 'kepçenin kaldıramadığı' rivayeti ise dilden dile dolaşıyor. Mahalle sakinlerinden biri ise "Yolun açılmasıyla birlikte kabir yolun ortasında kaldı ve burada bir kavşak meydana geldi. Burada çok fazla çalışma yapılamadı. Gelen makineler hep bir arıza çıkardı" diye konuştu.

Haber 10-05-23 10:58

Fenerbahçe'den tarihi karar! Önümüzdeki sezon formalar 5 yıldızlı olarak çıkacak

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği’nin basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıya katılan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, TFF’ye açılan tazminat davaları hakkında konuştu.

Spor 07-05-23 11:59

Depremlerden sonra kapatılan İskenderun Deniz Müzesi yeniden ziyaretçisiyle buluşacak

Müzede, 1453'te İstanbul'un fethi sırasında Haliç'e gerilen Bizans zincirinin 30 baklası ve denizcilik tarihiyle ilgili çok sayıda eser bulunuyor.

Yurthaber 04-05-23 11:27

Gebze’de estetik dokunuşlar

Gebze Belediyesi, Tatlıkuyu Köprüsü’nde ‘İstanbul’un Fethi’ temalı grafiti çalışması gerçekleştirdi.

Yurthaber 14-04-23 11:07

Aksaray Belediyesinden mezarlıklarda bayram temizliği

Aksaray Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir şekilde kabir ziyareti yapmaları için mezarlıklarda temizlik çalışmaları başlattı.

Yurthaber 13-04-23 15:47

Mekke'nin fethi ne zaman ve nasıl gerçekleşmiştir? Mekke'nin fethi kaç yılında oldu, sonuçları nelerdir?

İslam tarihi açısından önemli olan Mekke’nin fethi, günümüzde de Müslümanların merak ettiği bir olaydır. Dini bir merkez olma özelliğinden dolayı büyük önem taşır. Hudeybiye Antlaşması’ndan kısa bir süre sonra gerçekleşen Mekke’nin fethi, Arap Yarımadası’nda İslamiyet’in hızla yayılmasını sağlamıştır. Kureyşliler’in elinde olan Mekke’nin, Müslümanlar’ın eline geçmesi, Hudeybiye Antlaşması’nın bozulması ile gerçekleşti.

Egitim 10-04-23 14:33

Hayber'in fethi ne zaman, kaç yılında olmuştur? Hayber Kalesi'nin fethi kısaca özeti ve sonuçları nelerdir?

Hayber, Medine yakınlarında bulunan ve verimli toprakları ile önemli bir merkez olan yerleşim yeridir. İslamiyet öncesinde ise bu topraklarda Yahudiler yaşamıştır. Ticaret yolları üzerinde bulunduğu için Hayber’den pek çok kervan gelip geçmiştir ve bu özelliği ile tarih boyunca dikkat çekmiştir. Heyber’in Fethi olayı ise Müslümanların, Yahudilerin elinde bulunan Hayber Kalesi’ni fethetmeleri ile sonuçlanan bir olaydır. Peki Hayber’in Fethi ne zaman olmuştur?

Egitim 10-04-23 14:32

Fenerbahçe'den '4 Nisan 2015' açıklaması! 'Bu bir suikast girişimi!'

Fenerbahçeli yöneticiler Fethi Pekin ve Can Gebetaş, 4 Nisan 2015 tarihinde Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından yaşanan kurşunlanma olayına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Spor 04-04-23 18:13

Yenimahalle Belediyesinden Demetevler'de kentsel dönüşüm çağrısı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Demetevler bölgesinin birinci öncelik arz eden dönüşüm alanlarından olduğunu belirterek, "7 mahallemizi, 2 bin 350 binamızı, 44 bin 950 konut ve 7 bin 250 ticari merkezi ilgilendiren önemli bir konu." dedi.

Yurthaber 10-03-23 13:59

'Işıklar içinde uyusun' deyimi gerçek oldu! Eşine 'türbe' gibi mezar yaptı, kaçak elektrik ile aydınlattı

Antalya'da Ahmet Düzgün (77) isimli vatandaş, eşi Gülten Düzgün'e verdiği en güzel kabri yaptırma sözünü 23 yıl sonra yerine getirdi. Düzgün, eşinin mezarını demir korkulukla çevirip çatısına minare külahı yerleştirdi. Görenlerin 'türbe' zannettiği mezarı aydınlatmak için ise kaçak elektrik kullandı. Karısının mezarının yanına kendisi için de kabir yaptıran Düzgün'ün bayrak ve çiçeklerle süslediği, 'Dikkat elektrik dokunmayın' yazısı astığı mezar, görünümüyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Haber 02-01-23 14:48

Aydınlı polis çift, suçlulara karşı omuz omuza mücadele veriyor

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde motosikletli yunus biriminde görevli Müşerref ve Fethi Yazgılı çifti, olaylara birlikte müdahale ediyor.

Yurthaber 09-12-22 11:06

Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin hayatını kaybetti

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 2 yıl önce evinde bulunduğu esnada felç geçiren Mehmet Zeki Sekin, 2 yıldır yatağa bağlı şekilde yaşıyordu.

Haber 14-11-22 12:30

Fethi Sekin Şehir Hastanesi bölgede ’skolyoz’ hastalarının umudu oldu

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji kliniği yaklaşık 6 ay önce skolyoz ve kifoz vakalarına hizmet vermeye başladı.

Haber 01-11-22 10:50

EYT için CHP’den flaş öneri: Emeklilik şartları 1999 öncesine çekilmeli

'EYT ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak, hangi formül uygulanacak?' soruları merak edilmeye devam ederken CHP’den flaş bir öneri geldi. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, "EYT'liler için emeklilik şartları 1999 öncesine çekilmeli. Emekli maaşları için intibak düzenlemesi yapılmalı. Bu kapsamda en düşük emekli maaşı da asgari ücret düzeyinde olmalı." diye konuştu.

Finans 20-10-22 12:41

Dostluk deneme yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

Mütefekkir Fethi Gemuhluoğlu'nun doğumunun 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen yarışmada, Ayşe Koç birinci, Yusuf Emre Bozan ikinci, Muhammed Burhan Gerger üçüncü oldu

Yurthaber 18-10-22 22:58

Noel Baba Kilisesi'nde yeni keşif! Aziz Nikolaos'ın mezarının yeri ve ayak bastığı zemin bulundu

Antalya'nın Demre ilçesindeki 'Noel Baba' olarak bilinen Aziz Nikolaos'ın kilisesinde yeni bir keşfe imza atıldı. Kilisenin kubbesindeki üst açıklığının, Hz. İsa'nın çarmıha gerildiği ve göğe yükseldiğine inanılan Kutsal Kabir Kilisesi'ndeki mimariyle aynı olduğu belirlendi. Kazılarda da Aziz Nikolaos'ın ayak bastığı zemin döşemelerle mezarın olduğu belirlenen yerin üstünde Hz. İsa'nın freski ortaya çıkarıldı. İşte heyecanlandıran keşfin detayları...

Haber 10-10-22 11:10

Mütefekkir, yazar Fethi Gemuhluoğlu Birlik Vakfınca düzenlenen panelle anıldı

Mütefekkir, yazar Fethi Gemuhluoğlu Birlik Vakfınca düzenlenen panelle anıldı

Yurthaber 08-10-22 22:28

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Fethi Şahin'in ailesine ziyaret

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Fethi Şahin'in ailesine ziyaret

Yurthaber 26-09-22 13:58

Kılıçdaroğlu'dan 'Fethi Şahin' açıklaması: Kardeşimizin akıbeti meçhul

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2016'da DEAŞ tarafından öldürüldüğü yönünde sosyal medyada görüntüleri paylaşılan er Fethi Şahin ile ilgili ''Aradan yaklaşık 6 yıl geçti. Bir erimizin şehitliği kabul edildi ve ailesine bildirildi. Fethi Şahin kardeşimizle ilgili olarak 6 yıl geçmesine karşın şu ana kadar akıbeti meçhul'' dedi.

Haber 26-09-22 13:33