Hyaluronik Asit Haberleri

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-2024 04:29

Hyaluronik asit ciltte ne işe yarar? Hyaluronik asit ciltte nasıl kullanılır?

Cilt bakımının gittikçe popüler hale geldiği günümüzde hyaluronik asit adını sıkça duymuş olabilirsiniz. Bu mucizevi bileşen cilt sağlığı ve gençlik koruma konularında önemli bir yere sahiptir. Hyaluronik asit cildin nem dengesini korumak, yaşlanma belirtileriyle savaşmak ve genel olarak daha sağlıklı bir cilt elde etmek için kullanılan güçlü bir bileşendir.

Kadin 30-09-2023 21:31

Cilt uzmanı yüz yıkarken en sık yapılan yanlışı açıkladı! Bu hata sivilceye sebep oluyor

Cilt bakımı yaparken gözden kaçan ufak hatalar cilt problemlerine sebep olabiliyor. Cilt uzmanı yüz yıkarken yapılan en büyük hatayı açıklayarak doğru yüz yıkama yöntemini açıkladı. İşte en sık yapılan o hata...

Kadin 26-05-2023 15:56

63 yaşındaki kadın genç görünmesini sağlayan yaşlanma karşıtı bakımını açıkladı

Kadınlar çok eski yıllardan itibaren daha genç görünmenin yollarını arıyorlar. Zaman içerisinde ortaya çıkan beyaz saçlar ve ciltteki kırışıklıklar yaşımızı ele verebiliyor. Ancak yaşlanma karşıtı bakımlar ile çok daha genç görünmek mümkün. Yaşlılığa meydan okuyan 63 yaşındaki Dawn, genç görünmenin altında yatan güzellik sırlarını açıkladı.

Kadin 17-04-2023 12:00

Hyaluronik Asit

Hyaluronik Asit Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hyaluronik Asit Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hayatının hatasını yaptı! Dudak dolgusu yüzünden başına gelenler dehşete düşürdü

İnce dudaklı olanlar veya dudak şeklini değiştirmek isteyenler dudak dolgusu uygulamasını sıklıkla kullanıyor. Bu uygulama doğru yerde yapılmadığında çok ciddi sonuçlara yol açabiliyor. Karli Gardner, TikTok uygulaması üzerinden dudak dolgusu yaptırdıktan sonra başına gelenleri paylaştı.

Haber 08-09-2022 16:18