Ibb Bursu Haberleri

Bakan Işıkhan'ın o sözlerinin ardından... İBB'den SGK borcu açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin SGK'ya 3,3 milyar lira borcu olduğunu duyurmuştu. Bakan Işıkhan'ın bu açıklamasının ardından İBB'den de açıklama geldi. Söz konusu açıklamada, İBB şirketlerinin SGK borcunun 2,4 milyar TL olduğu ifade edildi.

Haber 2024-07-26 16:23:15

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sağanak uyarısı! AKOM da saat verdi... Son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu. Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. İşte son dakika 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Temmuz hava durumu tahminleri...

Haber 2024-07-25 15:53:28

SON DAKİKA | İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 13 zam! İşte yeni fiyatlar

Son dakika haberi: İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı Toplantısı’nda toplu taşımaya yüzde 13 zam yapıldı. 17,70 TL olan tam basım ücreti 20 TL’ye, öğrencilerin bir basım ücreti ise yüzde 20 zam oranıyla 10 TL’den 12 TL’ye yükseldi. Öğrenci aylık abonman ücretinin ise; 250 TL’den 282,5 TL’ye çıkarılması kararlaştırıldı.

Haber 2024-07-25 11:19:25

'Andımız' paylaşımıyla gündem olmuş Sudan'a atanmıştı! Eski Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB Zabıta Müdürü oldu

Trabzon İl Emniyet Müdürü iken 'Andımız' paylaşımıyla gündem olan ve ardından Sudan'a atanan emekli polis Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde göreve başladı. Ekrem İmamoğlu'nun göreve verdiği Alper, İBB Zabıta Müdürlüğüne getirildi. Alper'in özel harekat polislerine yaptığı veda konuşmasında da 'Öğrenci Andı'na yer verdiği görüntüler çok konuşulmuştu.

Haber 2024-07-24 15:13:12

Pink Martini konserinde İmamoğlu sahneye davet edildi! Şarkı söyledikleri anlar dikkat çekti

Önceki akşam İstanbul’da konser veren Pink Martini grubunun izleyicileri arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu vardı. İBB Başkanı İmamoğlu ve eşi, sahneye davet edilmesi teklifini geri çevirmedi. Sanatçılarla birlikte 'Aşkın Bahardı' şarkısına eşlik ederek eğlendiler.

Magazin 22-07-24 10:52

İmamoğlu satın aldığı evin anahtarını üçledi: Benim evim Kemal Kılıçdaroğlu'nun evi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mihmandar konutlarının teslim töreninde yaptığı konuşmadaki Kemal Kılıçdaroğlu sözleriyle dikkat çekti. Konutlardan birini satın aldığını açıklayan İmamoğlu, "Benim evim sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun evi zaten. Bizim evimiz birbirimizin evi. Dolayısıyla biz evimizin anahtarını bir tane değil, iki tane yaparız, birini sayın Kılıçdaroğlu'na veririz" diye konuştu.

Haber 19-07-24 16:05

Toplu taşımadan ücretsiz yararlanacaklar! İstanbul'da uygulama bugün başladı: 3 aylık hak tanındı

İstanbul'da iş arayanlar için ücretsiz ulaşım uygulaması başladı. İBB Bölgesel İstihdam Ofislerine iş başvurusunda bulunanlar ücretsiz ulaşım hakkına sahip olacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan da açıklama geldi.

Finans 17-07-24 12:25
ibb

İstanbul'un taksi sorunu için yeni adım! O formül İBB UKOME gündeminde!

İstanbul'un taksi sorunu gündemdeki yerini korurken İstanbul’da ulaşıma yönelik düzenlemelerin ele alınacağı UKOME Alt Komisyon toplantısında, paylaşımlı yolculuk (uygulama bazlı ulaşım sistemi) konusu da masaya yatırılacak. İBB Ulaşım Dairesi’nin koordinasyonunda, konu üzerine önemli adımlar atılması planlanıyor.

Finans 17-07-24 09:54

İmamoğlu madde madde sıraladı, çözüm önerisini de paylaştı: Sokak hayvanları düzenlemesi uygulanamaz!

Sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili yasa tasarısı Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden biri olarak yerini koruyor. AK Parti'nin Meclis'e getirdiği teklifte bazı sokak köpeklerine ötanazi uygulanabileceği düzenlemesi yer alıyordu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yasa tasarısının uygulanamayacağını öne sürdü, madde madde açıklama yaptı.

Haber 16-07-24 15:12

İmamoğlu'ndan 15 Temmuz anmasında kritik sözler: Aynı emareleri görmekteyiz

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yılında kara gecenin en kanlı noktalarından biri olan Saraçhane'de anma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 15 Temmuz için 'en kara günlerden biri' ifadesini kullanırken, "Bugün aynı yanlışın farklı boyutlarının tekrarlanma niyetlerinin ya da emarelerini görmekteyiz. İktidarı uyarıp eleştirenleri kolayca düşman ve terörist ilan eden akıl, maalesef bizleri sıkıntıya sokmaktadır." dedi.

Haber 15-07-24 13:29

İki asgari ücretin altına destek! İstanbul’da kentsel dönüşüm hamlesi: İBB kabul etti KİPTAŞ yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin depreme dayanıklı hale gelmesi için maddi destek projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında riskli evlerin yenilenmesine yüzde 40 ila 65 maddi destek sağlanacak. İlk etapta 7 çok riskli binanın yıkılıp yeniden yapılması planlanıyor. İBB Meclis'inde onaylanan projeyi ise KİPTAŞ hayata geçirecek.

Finans 12-07-24 13:57

Türkan Saylan'ın ismi Beşiktaş'ta yaşadığı sokağa verildi! AK Parti grubundan itiraz geldi

İBB Meclisi Temmuz ayı üçüncü oturumunda Türkan Saylan isminin Beşiktaş’ta evinin bulunduğu sokağa verilmesi meclisten oy çoğunluğuyla kabul edildi. AK Parti Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş ise "Sayın belediye başkanı burada hukuksuzca yaptığı işlemi savunuyor. Yarın biz Meclis'te çoğunluğu aldığımızda biz de ismi değiştireceğiz" dedi.

Haber 11-07-24 21:15

Hem Murat Kurum hem de Ali Yerlikaya ile konuştum diyerek anlattı! Bunu engellemenin anlamı nedir?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İtfaiyesi Yeni Araç Hizmete Alım Töreni'nde konuştu. İmamoğlu İstanbul itfaiyesine personel ihtiyacının olduğunu vurguladığı konuşmasında, "İstanbul İtfaiyesi'ne eleman alımını, personel alımını başlatmaya dönük izin istemiştik. Çok sınırlı sayıda bir izin gelmiştir. Tam 2 bin 300 kişilik personel alımı süreci yıllardır diyebileceğim seviyede ne yazık ki engellenmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-07-24 13:12

İBB'nin taksi kararına karşı harekete geçmişlerdi! Mahkeme kararını verdi

İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında kabul edilen 803 minibüsün taksiye dönüştürülmesi kararının iptali için açılan davada karar verildi. Mahkeme, İBB'yi haklı buldu.

Finans 10-07-24 11:26

İBB Tülay Makbule Garipoğlu'na indirimli ev mi sattı? İddialar olay oldu, Avukat Dr. Epözdemir'den tepki geldi: Umarım doğru değildir!

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'yla ilgili ortaya atılan iddia olay oldu. Türkiye'yi sarsan cinayet sonrası 3 yıl hapis cezası alan anne Garipoğlu'na İBB'nin 'özel kampanya' dahilinde ev sattığı iddia edildi. Söz konusu haberlere isyan eden Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir "Umut ediyorum ki bu haber doğru değildir. Tek kelimeyle sözün bittiği yerdeyiz. Yazık..." ifadelerini kullandı.

Haber 09-07-24 13:14

Cumhur İttifakı süreyi uzatmıştı, İBB bir bir geri alıyor: Tahsislerin iptalleri bu ay masada!

Son yerel seçimle CHP'nin çoğunluğu kazandığı İBB Meclisi, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin bakanlığa tahsis edilmesi kararının iptaline hazırlanıyor. Kültür merkezinin tahsis süresi 2023'te dolmuş, AK Parti-MHP oylarıyla süre 5 yıl daha uzatılmıştı. Yine birçok tahsisin iptali kararı da meclisin gündeminde; aralarında Ekrem İmamoğlu'nun vetosuna karşın verilen ısrar kararının iptali de var.

Haber 08-07-24 15:32

Sessizliğini bozdu! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk 'bozkurt' yorumu geldi

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda oynanan Türkiye Avusturya karşılaşmasında Milli Futbolcu Merih Demiral'a 'bozkurt' işareti yaptığı için ceza verilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından 'Hakkımız yendi, sahada hakkımızı alacağız' diyerek sosyal medya üzerinden sessizliğini bozdu.

Haber 06-07-24 16:51

İstanbullular dikkat! Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başladı, trafik yoğunluğu oluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar nedeniyle orta köprünün iki şeridi Ankara istikametinde trafiğe kapatıldı. Sabah saatlerinden itibaren Haliç Köprüsü yakınlarında trafik yoğunluğu oluştu.

Haber 04-07-24 07:14

Forvetlerine fark attı! Özgür Özel ankette açık ara birinci çıktı: İmamoğlu ve Yavaş detayı

CHP'de yaptırılan anketten geniş yankı uyandıracak sonuçlar geldi. Özgür Özel'in birinci çıktığı ankette, futbol takımındaki forvetlere benzettiği ABB ve İBB başkanları Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu arasındaki fark dikkat çekti.

Haber 03-07-24 09:44

İmamoğlu'na nispet mi misilleme mi? Murat Kurum yeniden koltuğa oturdu, herkesin atladığı o detaya dikkat çekti: Gözler İstanbul'da olacak!

31 Mart yerel seçimlerinde İBB adayı olan ve seçimi Ekrem İmamoğlu'na kaybeden Murat Kurum'un yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı olması gündem yarattı. Kurum'un İstanbul'daki birçok konuda yine söz sahibi olacağı bir makama getirildiğinin altını çizen Sancar, "İmamoğlu'na bir yerde bir nispet mi diyelim artık bir misilleme diyebileceğimiz bir durum" ifadelerini kullanırken, önümüzdeki ayların en önemli tartışma konusu olacağını iddia ettiği o detayı gündeme getirdi.

Haber 02-07-24 08:51

Haliç Köprüsü'nde yenileme çalışması! 5 gün boyunca trafiğe kapalı olacak

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda yapılacak olan asfalt yenileme çalışması nedeniyle D-100 yolu Haliç orta köprüsü Kadıköy istikameti trafiğe kapalı olacak. İBB tarafından yapılan çalışmanın 5 gün sürmesi planlanıyor.

Haber 01-07-24 15:43

Bakan Şimşek'in paylaşımını küfürlü şekilde paylaşmışlardı! İBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan açıklama: 'Siber saldırıya uğradık'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bir paylaşımı, İBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın resmi hesabı tarafından küfürlü bir şekilde alıntılandı. Tepki çeken olay sonrası yapılan açıklamada hesabın siber saldırıya uğradığı ifade edildi. Öte yandan paylaşımla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manşet 28-06-24 19:59

İstanbul'daki mülteci polemiği! Yerlikaya rakam verdi, İmamoğlu yalanladı: Sularını veriyoruz, çöplerini topluyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya tepki geldi. Bakan Yerlikaya'nın verdiği İstanbul'daki yabancı nüfusu bilgilerinin doğru olmadığını belirterek "Gerçek sayılara ilişkin hiçbir bilgi verilmiyor. Şeffaflık sıfır." dedi. Bakan Yerlikaya'ya sitem eden İmamoğlu, açıklamasının devamında "Suyunu veren biz, gazını veren biz, çöpünü toplayan biz. Neyi kimden saklıyorlar?" ifadelerini kullandı.

Manşet 26-06-24 14:01

Önce el salladı, sonra öpücük gönderdi! 1 hafta sonra ortaya çıktı, İmamoğlu'nun 'Erdoğan' sloganlarına yanıtı viral oldu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Erdoğan' sloganlarına verdiği tepki sosyal medyada gündem yarattı. Türkiye-Gürcistan maçını izlemek için gittiği Almanya’da kendisine Türk gurbetçiler tarafından, Erdoğan lehine atılan sloganlara öpücük atarak yanıt verdi. Yaklaşık bir hafta sonra ortaya çıkan görüntüler, adeta viral oldu.

Manşet 25-06-24 09:49

CHP’de bir sürpriz görüşme daha! Kılıçdaroğlu hem İmamoğlu ile hem de Mansur Yavaş’la görüşecek

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşeceğinin açıklamasının yankıları sürerken dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Kılıçdaroğlu’nun Mansur Yavaş ile de görüşeceği açıklandı.

Haber 25-06-24 07:51

İmamoğlu'ndan bakanlığa 'mülteci sayısı' yanıtı: Birileri rakam veriyor, kendileri de inanmıyor

Geçtiğimiz günlerde Almanya'ya giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu orada İstanbul'daki sığınmacı sayısına vurgu yaparak sayılarını 2,5 milyona yakın olarak açıklamıştı. İçişleri Bakanlığı bu verileri yalanladı ve 1 milyon 87 bin 17 sayısını açıkladı. İmamoğlu'ndan Bakanlığın açıkladığı bu sayılara tepki gecikmedi.

Haber 24-06-24 13:10

İmamoğlu İstanbul'daki mülteci sayısını açıkladı: Böyle bir artış olamaz

Türkiye-Gürcistan maçını izlemek için Almanya'ya giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu iş adamları ve sanayicilerler de bir araya geldi. İstanbul'daki mülteci sayısını açıklayan İmamoğlu, "16 milyon resmi nüfusun neredeyse yüzde 17-18’i demek. Böyle bir artış olamaz. Doğru değil." ifadelerini kullandı.

Haber 20-06-24 10:29

31 Mart sonrası Ekrem İmamoğlu'nun o sözünü ilk kez açıkladı! Özgür Özel, Mehmet Şimşek ile ne konuşacak? İşte ayrıntılar...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında gündeme dair açıklamalar yaparak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Değişim olmazsa İstanbul'da aday değilim" dediğini aktardı. Bakan Şimşek ile bayramdan sonra bir araya geleceklerini açıklayan Özel, "İlk defa buradan söylüyorum, eğer CHP birinci parti olmazsa yani iktidar olamazsak genel başkanlığı bırakıyorum" dedi.

Haber 19-06-24 23:07

İmamoğlu Türkiye-Gürcistan maçında! Gole böyle tepki verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye ile Gürcistan arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) maçında tribündeydi. İmamoğlu, maçın 25. dakikasında Mert Müldür'ün harika golüne böyle tepki verdi.

Spor 18-06-24 20:09

Adalar'da minibüs polemiği! Polis ile vatandaşlar arasında gerginlik: Gözaltılar var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Adalar'a gönderilen 13 adet elektrikli minibüse tepki gösteren Adalar sakinleri bugün eylem yaptı. Adalar'ın SİT alanı ve 'Yaya Bölgesi' olduğunu belirten vatandaşlar Büyükada'da bulanan Çınar Meydanı'nda ve İETT Garajı'nın bulunduğu Kurşunburnu Mevkii'nde eylem yaptı.

Haber 17-06-24 20:08

Güldür Güldür'den dikkat çeken 'Ekrem İmamoğlu' skeci! Mahir İpek'in İmamoğlu'na olan benzerliği olay oldu

Komedi programı Güldür Güldür'ün sezon finaline özel bölümünde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun skeci yer aldı. Mahir İpek'in Ekrem İmamoğlu taklidi izleyicileri kahkahaya boğdu. İpek'in İmamoğlu'na olan benzerliği ise gözlerden kaçmadı.

Magazin 16-06-24 07:54

İstanbullular dikkat! AKOM'dan sağanak yağış uyarısı: Kuvvetli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri nedeniyle yollarda göllenme ve kot seviyesinin altında kalan kesimlerde su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) de, bugün Trakya'da kuvvetli yağış beklendiğini belirterek uyarıda bulundu.

Haber 14-06-24 10:18

Güldür Güldür Show'un sezon finali skeci sosyal medyayı salladı! Ekrem İmamoğlu göndermesi olay oldu

Cumartesi günü sezon finaline girecek olan Güldür Güldür Show'un son fragmanı sosyal medyayı salladı. Oyuncu Mahir İpek'in İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu taklit ettiği anlar izleyenleri adeta kırdı geçirdi. Programdaki o anlar kısa sürede viraloldu.

Magazin 13-06-24 10:53

İBB'den öğrencileri üzecek karar: Yurtlara yüzde 50 zam geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinden öğrencileri üzecek karar çıktı. Yükseköğrenim öğrenci yurtlarına yüzde 50 zam yapılması kararlaştırıldı. Zamla birlikte yurt ücreti 1950 lira oldu. Zam 1 Eylül'den itibaren geçerli olacak.

Finans 13-06-24 07:36

İspark'a yüzde 35'e varan zam yapıldı! İşte yeni otopark tarifesi

İBB Meclisi'nde komisyon raporları görüşülerek oylamaya sunuldu. İspark ücret tarifelerine de yüzde 35'e varan zam içeren 'Revize Ücret Tarifesi' oy çokluğu ile kabul edildi. Yeni tarifeyle 1 saatlik otopark ücreti 52 liradan 70 liraya ulaşacak.

Finans 12-06-24 18:22

İstanbul'a yeni tramvay hattı: Anadolu Tramvayı! İBB Meclisi'nde onaylandı, 65 dakikaya düşecek

İstanbul'a yeni tramvay hattı için çalışmalar tamamlandı. Üsküdar, Kadıköy ve Maltepe'yi birbirine bağlayacak olan 'Anadolu Tramvayı'nın etüt raporu İBB Meclisi’nde oybirliğiyle onaylandı. Proje için Ulaştırma ve Altyapı Yatırımları Bakanlığı’na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü ile görüşmeler devam ederken, daha sonrasında Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Yatırım Programında yer alabilmesi için onaya gönderileceği öğrenildi.

Finans 12-06-24 14:43

Cübbeli Ahmet bu kez siyasi kulis açıkladı! 'CHP'ye Bakanlık verilebilir' iddiası ve İmamoğlu hakkındaki sözleri çok konuşulur…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki görüşmeyle ilgili en dikkat çekici yorum beklenmedik bir isimden geldi. Cübbeli Ahmet katıldığı bir televizyon programında ‘CHP’ye bakanlık verilebilir’ iddiasında bulunurken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında da gündem yaratacak ifadeler kullandı.

Haber 12-06-24 07:31

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! Ekrem İmamoğlu: 'Yeni bir dönem başlıyor'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi. İlk tebrik ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan İmamoğlu "Yerel yönetimlerimiz için yeni bir dönem başlıyor" dedi.

Haber 08-06-24 16:28

İstanbul'da korkutan rapor! İBB tarama test sonuçlarını paylaştı: Kendi ağırlığını bile taşıyamayacak bina sayısı 1556

Dün sabah saatlerinde Küçükçekmece'de çöken binanın ardından akıllara yeniden 'binalar depreme hazır mı?' sorusu geldi. İBB bugün binalara yapılan hızlı tarama testinin sonucunu paylaştı. Ortaya çıkan rakamlar İstanbul'daki acı gerçekle bir kez daha yüzleştirdi. 1556 binanın kendi yükünü bile taşıyamayacak durumda olduğu tespit edildi.

Haber 03-06-24 15:43

İstanbul'da heyecanlandıran keşif! 125 metrelik tünelin gizemi çözülüyor: İçinde başka kanallar olabilir

İBB Miras ekiplerinin 2021 yılından bu yana restorasyonuna devam ettiği Rumeli Hisarı’nda, hisarın sahil kısmından başlayan ve dikine şekilde devam eden 125 metrelik bir tünel bulundu. İstanbul’un fetih günü bulunduğunu söyleyen İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, "İçeride başka kanallar ve kollarla ayrıldığını tahmin ettiğimiz bir yeraltı geçidinin buluntularını görmüş oluyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Haber 31-05-24 15:32

İmamoğlu'nun hapsi isteniyor! Davada yeni gelişme: Raporlar arasında uyuşmazlık var

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "ihaleye fesat karıştırma" suçundan yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı. Bilirkişi raporu ve kovuşturma aşamasındaki rapor arasında uyuşmazlık olduğu gerekçesiyle yeni bilirkişi raporu alınması talep edildi. Dava ekim ayına ertelendi.

Haber 31-05-24 13:25

Tartışmalı sokak hayvanları düzenlemesiyle ilgili Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama! 'Çocuklar bizi eve sokmaz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin hazırladığı tartışmalı sokak hayvanları düzenlemesiyle ilgili olarak "Milyonlarca hayvanı mı öldüreceğiz! Böyle insanlık olur mu? Çocuklar eve sokmaz bizi" dedi. Ayrıca İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine de yanıt verdi.

Manşet 28-05-24 23:17

Son dakika | İmamoğlu'na ismini anmadan yüklendi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma çıkışı: 'Hiçbir haklı gerekçesi olamaz'

Son dakika haberi: İBB'nin kalabalık bir grup gazeteciyle gerçekleştirdiği Roma seyahati Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündeminde. Erdoğan isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklenerek tepki gösterdi, "Milletin cebinden basın mensuplarına özel uçakla Roma turu yaptırmanın hiçbir haklı gerekçesi olamaz" dedi.

Haber 28-05-24 15:14

Netanyahu için 'Türkiye harekete geçsin' çağrısı! Bahçeli caniyahu deyip ateş püskürdü: Bir an evvel bekliyoruz

MHP lideri Devlet Bahçeli, Roma gezisiyle çok tartışılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi, "Artık İBB'nin müsriflikten bahsetmesine kimse inanmaz" dedi. Bahçeli'nin konuşmasına İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkındaki çıkışı da damga vurdu. Bahçeli, Netanyahu için Türkiye'nin harekete geçmesini isteyip ses getirecek çağrısını açıkladı.

Haber 28-05-24 11:20

İmamoğlu tarih verdi: İstanbul'un taksi sorunu için yeni adım! Paylaşımlı yolculuk şirketleri dahil...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un taksi sorununun çözümüne dair taraflarla bir toplantı yapacaklarını söyledi. Toplantıya paylaşımlı yolculuk şirketleri de dahil edildi.

Finans 24-05-24 13:47

İmamoğlu'nun gündem olan Roma gezisine Özgür Özel'den ilk yorum! Büyük bir lobicilik çalışması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz hafta yanında çok sayıda gazeteciyle Roma'ya çıkarma yapmış, burada katılan otelin gecelik fiyatı çok konuşulmuştu. Konuyla ilgili ne diyeceği merak edilen CHP lideri Özgür Özel sessizliğini bozdu. Özel gündem olan seyahat için, "İstanbul için, Türkiye için bir şey yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-24 07:08

İmamoğlu Genel Merkez'e mi yerleşiyor? Yeni yapılanma talebi sonrası Fatih Altaylı'yı şaşırtan 'Ankara' kulisi: Acayibime gitti

31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir başarı elde ederek çıkan CHP'de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için ortaya atılan 'Ankara' iddiası gündem yarattı. Yeni bir yapılanma talep edilen İmamoğlu'nun partisinin genel merkezine yerleşeceği belirtildi. Daha önce İmamoğlu'nun Ankara Çukurambar'da bir ofisinin bulunduğuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan gazeteci Fatih Altaylı, "Biraz acayibime gitti o doğrusu" diye konuştu.

Manşet 23-05-24 10:33

Deniz Zeyrek ‘tasvip etmem’ dedi, İsmail Saymaz çok kızdı! Canlı yayında ‘Roma seyahati’ gerginliği: ‘Öyle bir ayıplı anlattın ki…’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekilerin İtalya'da kaldığı otelin fiyatı gündemden düşmüyor. İmamoğlu ile İtalya'da bulunan gazeteci İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek arasında canlı yayında tartışma yaşandı. Deniz Zeyrek'in sözlerine Saymaz, "Abi öyle bir ayıplı anlattın ki hiçbir ayıp yok!" diyerek tepki gösterdi.

Manşet 22-05-24 17:16

Son dakika | Roma gezisinin masrafları soruldu, İmamoğlu ilk kez yanıt verdi! Bundan daha doğal bir şey yok

Son dakika haberi: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu günlerdir konuşulan Roma gezisiyle ilgili tartışmalara yanıt verdi. Yanında kalabalık bir grup gazeteciyle gittiği seyahatin masrafları nedeniyle İmamoğlu eleştiri oklarını üzerine çekmişti. "Masrafları kim karşıladı?" sorusuna yanıt veren İmamoğlu ayrıca "Etik kurallar üzerinden eleştirileri dinliyoruz. Eksiğimiz varsa bakarız, sonrakinde yapmayız" mesajını verdi.

Haber 21-05-24 15:28