Kaburga Kırığı Haberleri

Uzun süredir devam ediyorsa uzmana başvurun! Öksürüğü geçirmek için yapmanız gerekenler

Öksürük en sık görülen rahatsızlıklar arasında bulunuyor. Özellikle hayatımıza giren Covid-19 ile öksürük daha fazla görülmeye başlandı. Genellikle önemsiz diyerek geçiştirilen öksürük uzun süredir devam ediyorsa mutlaka doktora görünmek gerekiyor. Öksürüğü geçirmek için evde yapacağınız basit uygulamalar bulunuyor.

Haber 02-09-2022 10:49

Boğmaca nedir: Aşısı ne zaman yaptırılmalı? İşte tedavi yöntemleri

Kaburgalarda kırığa bile neden olabilen boğmaca, zorlu ve şiddetli öksürük ile kendini gösteren bir hastalık. Özellikle çocuklar için hayati risk taşıyan boğmaca, bulaşıcılığı hayli fazla olmasıyla da dikkat çekiyor. Boğmaca aşısı ile önlenebilen rahatsızlıktan korunmak için ergenlik döneminde de aşı yaptırmak önem taşıyor.

Haber 20-05-2021 11:13

İzmir'de dehşete düşüren olay! Ormanlık alanda kafatası ve kaburga bulundu

İzmir'in Bornova ilçesinde, iddiaya göre bir vatandaşın ihbarı üzerine ormanlık alanda bir kadına ait olduğu değerlendirilen kafatası ve kaburga bulundu. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında, kemikler savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 26-03-2021 08:34

Eşine laf atan şahısları uyardı, dayak yedi

Tekirdağ’da bir vatandaş, eşine laf atıldığı iddiasıyla uyarmak istediği kişilerin saldırısına uğradı. Yaralanan adam hastaneye kaldırıldı.

Haber 01-03-2021 07:22

Kaburga Kırığı

Kaburga Kırığı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaburga Kırığı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zorlu öksürük ve hapşırık kaburga kırığına sebep olabiliyor

Op. Dr. Fırat Oruç, göğüs bölgesini etkileyen çarpma, düşme, sıkışma, darp gibi durumlardan sonra, nefes almakla artan ağrı ve çıtırdama sesinin kaburga kırığı olabileceğine dikkat çekti.

Haber 17-10-2014 10:46