Kismetse Olur Serdar Aycan Haberleri

Parkta katledilmişti! Kan donduran işkence detayı: 'Bağlayıp dövüyormuş'

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Serdar Karamus (30) tarafından parkta tabancayla sırtından ve başından vurularak öldürülen Gözde Karamus'un (29), olay anında annesiyle telefonda konuştuğu ortaya çıktı. Karamus'un babası Yüksel Madi (70), "Annesi resmen cinayet anını telefonda dinlemiş. Böyle katliam, böyle vahşet mi olur?" dedi. Kızının işkenceye maruz kaldığını da belirten Madi, "Çaydanlıkla üzerine sıcak su damlatıyormuş. Bazen bağlayıp dövüyormuş" dedi. İşte detaylar...

Haber 2023-12-22 14:59:53

Kısmetse Olur Aycan Varış'ın sevgilisiyle karakolluk olduğu iddia edildi! Ünlü fenomenden açıklama geldi

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur'da ünlenen Aycan Varış yarışmanın ardından geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 1 milyonun üzerinde takipçisi olan sosyal medya fenomeni Aycan Varış sevgilisiyle karakolluk olduğu iddia edildi. Ünlü fenomenden iddialara yanıt gecikmedi.

Magazin 2023-09-18 14:27:03

Serdar Ortaç ve Kısmetse Olur Cansel'den samimi pozlar! Gündem oldular

Son dönemde çektiği videolarla hayranlarını korkutan Serdar Ortaç, Kısmetse Olur yarışmasının fenomen yarışmacılarından Cansel ile görüştü. Cansel ve Serdar Ortaç'ın pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 2023-07-23 07:04:32

Serdar Ortaç yeni çıkacak şarkısını böyle duyurdu: Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış

Serdar Ortaç sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayında yeni şarkısı 'Pare Pare' için tarih verdi. Ünlü şarkıcının "Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış" sözleri takipçilerini şaşırttı. İşte Serdar Ortaç'ın gündem olan o açıklaması...

Magazin 2023-07-09 13:42:19

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI kimdir? Kısmetse Olur gelin ve damat adaylarının isimleri nedir?

Final yaptığı dönemden beri sosyal medyada etkileşimi devam eden Kısmetse Olur yarışması, 'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü' adıyla ekranlara geri döndü. İlk bölümüyle 12 Aralık'ta yayınlanan yarışma, büyük bir kitle tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı. Peki Kısmetse Olur yarışmacıları kimdir? Kısmetse Olur gelin ve damat adaylarının isimleri ne? İşte detaylar...

Magazin 23-12-22 19:10

Kısmetse Olur Serdar kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Serdar Aycan nereli, ne iş yapıyor? ''Hayatımdaki kadın annem gibi olmalı''

Kısmetse Olur Aşkın Gücü formatı ile izleyicisinin karşısına çıkmaya başladı. Öykü Serter'in eğlenceli sunumu ile YouTube üzerinde yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yarışmacılar da merak edilmeye başlandı. Damat adaylarından Serdar duruşu, tavırları ve sözleri ile dikkat çekti. Kısmetse Olur Serdar Aycan ''Hayatımdaki kadın annem gibi olmalı'' dedi. Peki, Kısmetse Olur Serdar kimdir, kaç yaşındadır?

Magazin 15-12-22 12:19

Stefan Kuntz için ayrılacak iddiaları sonrasında olay yaratan kehanet! Emre Belözoğlu, A Milli Takım'ın yeni hocası olur, yardımcılığını da Arda Turan yapar!

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun takımına oynattığı oyun beğeni toplamıştı. Bu sezon lig ve Konferans Ligi'nde henüz kalesinde gol görmeyen turuncu - lacivertlilerin genç hocası için spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler'den olay yaratan bir yorum geldi. Çelikler, Emre Belözoğlu'nun milli takımın başına geçebileceğini iddia etti.

Spor 18-09-22 12:04

'Bu nasıl olur?' Fenerbahçe'nin yıldızı Dinamo Kiev yolcusu

Son dakika... Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi'nde kadroya yazılmayan golcü oyuncu Serdar Dursun için flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-Lacivertliler'de ayrılması gündem olan golcü isim için hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi olan Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'in devrede olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 17-09-22 14:54

Kısmetse Olur Aycan Varış 'piliç gibi yandım' diyerek paylaştı!

Kısmetse Olur yarışması ile adını duyuran Aycan Varış paylaşımıyla gündem oldu. Geçtiğimiz aylarda yakın dostu Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk'ten evlilik teklifi almasıyla tepki çeken Aycan Varış bronzlaşmak isteyince bakın ne oldu.

Magazin 16-05-22 11:44

Survivor Aycan Yanaç'ın göğüs dekolteli pozu sosyal medyayı salladı! Beyazlar içinde paylaştı: Beyaz giyme toz olur

Survivor yarışmasıyla şöhrete kavuşan futbolcu Aycan Yanaç, bu sene Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele ederken yarışmadan kendi isteğiyle ayrılmıştı. Yanaç, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Ünlü isim son olarak göğüs dekolteli pozuyla gündem oldu.

Magazin 07-05-22 17:50

Sema Bayraktar eski eşi ile evlilik kararı alan arkadaşı Aycan Varış'a ateş püskürdü: Eşimi evine alıp bana video attı

Kısmetse Olur yarışmasıyla ünlenen Aycan Varış, arkadaşı Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evlilik kararı aldı. Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Bayraktar, "Burak'la Aycan'ı ben tanıştırdım. 10 gün önce Burak'ı evine alıp bana 'barışın' diye video attı, sonra da sevgili oldu" dedi.

Magazin 26-02-22 10:40

Kısmetse Olur Aycan Varış hakkında bomba iddia! Ayıplı hiçbir durum yok

Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Aycan Varış'ın, yakın arkadaşı Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evlilik kararı aldığı iddia edildi. Kısmetse Olur Aycan iddialar sonrası "Uzun uzun açıklarım ama milletin ekmeğine yağ süreceğim. Burak ve Sema evliyken ben onları tanımıyordum" dedi.

Magazin 25-02-22 07:37

Vasiyetini açıklayan Serdar Ortaç zehirlendi! İlaç ve alkolü...

Vasiyetini açıklayan Serdar Ortaç'ın zehirlendiğini aynı yerde sahne olan Seren Serengil açıkladı. "Çok üzüldüm" diyen Serengil'in sözünü bölen Arto ise Serdar Ortaç'a seslenerek "İlaçla birlikte alkol kullanmazsa iyi olur" dedi. Ortaç zehirlendiği gün sahneye çıkmadan önce "40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum" demişti.

Magazin 14-02-22 14:56

Teşkilat dizisi 25. yeni bölüm fragmanında aşk rüzgarları esiyor! Zehra, Serdar'ın hayatını kurtarıyor

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi 25. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde, kalbi duran Serdar'a müdahale eden Zehra ekip arkadaşının hayatını kurtarıyor. Adeta yaşama yeniden dönen Serdar ise Zehra'ya iltifatlar yağdırıyor. İkili arasındaki romantik anlar dikkat çekerken, Zehra'nın "Ne olur bana böyle güzel bakma" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 01-12-21 01:20

Gribe kalkan ıhlamurun kilosu 400 lira: Talep var mal yok, kışın 600 lira olur

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ıhlamurlar satışa çıktı. Yaprak ıhlamurun kilosu 200, çiçek ıhlamurun ise 400 liradan satılıyor. Bitkisel çay satan esnaf Serdar Çelik, ''Aşırı bir talep var, ama mal yok.Tahminim bu kış fiyatlar hiç düşmeyecek, aksine artacak. Bence önümüzdeki aylarda ıhlamurun kilosu 600 liraya kadar yükselecek’’ dedi.

Haber 19-10-21 09:32

İzmir'de boşanma aşamasındaki eşini bıçakla ağır yaralayan sanığa 18 yıl hapis cezası

Müşteki Aycan K: “Bu cezayı hak etmişti. Dilerim tüm insanlar için bu karar örnek olur ve kimse bunu yapmaya cesaret edemez”

Yurthaber 12-10-21 19:25

Kısmetse Olur Aycan Varış tanınmaz halde! İnanılmaz değişim

Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma Kısmetse Olur'un gelin adayı Aycan Varış'ın, geçirdiği biz dizi estetik operasyonun ardından bambaşka bir görünüme kavuştu.

Magazin 07-09-21 14:49

Teşkilat dizisi sezon finalinde duygulandıran sahne! İyi ki bizimlesin Eren

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat'ın sezon finali bölümünde tüyleri diken diken eden bir sahne ekrana geldi. Teşkilat'ta MİT ajanı Serdar, kaçırılan yolcu uçağını teröristlerden kurtarmak için harekete geçti. Uçakta bulunan küçük bir çocuğun adının Eren olduğunu öğrenen Serdar, "Eren’ler çok cesur olur. İyi ki bizimlesin Eren" ifadesini kullandı. Teşkilat'taki bu sahneyle 3 yıl önce teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül yeniden anıldı.

Magazin 06-06-21 23:27

Dr. Serdar Savaş 'Mutlaka ertelenmeli' dedi ve uyardı: Virüs bulaştırma partisi olur!

Dr. Serdar Savaş, koronavirüs sürecinde yapılan merkezi sınavlara ilişkin “Çocuklar beni arıyorlar, mesajlar, mektuplar yazıyorlar. Ağlıyorlar. Ölmekten değil bu virüsü anneme babama bulaştırmaktan korkuyorum diyorlar. Bu sınav virüs bulaştırma partisi olur. Mutlaka ertelenmeli” dedi.

Haber 17-06-20 22:19

GÜNCELLEME - Eskişehir'de 1,5 ay önce eski eşi tarafından satırla yaralanan kadın hayatını kaybetti

Yaşamını yitiren kadının babası Serdar Arslan: - "Genç yaşta kızım gitti benim. Bu kadar kin olur mu? Bir insana bu kadar kıyılır mı? Düşene vurulur mu? Savaşta bile olsan, düşmanın bile olsa düşene vurulur mu?" ÖLDÜRÜLEN KADININ BABASININ AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 24-11-19 13:27

BOYD Başkanı Karcılıoğlu; “Taslak kabul edilirse turizm için büyük bir yıkım olur”

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (BOYD) Başkanı Serdar Karcılıoğlu, Konaklama Vergisi taslağı ile ilgili yaptığı açıklamada “Ankara’dan görüldüğü gibi turizm sektörü bu paraları kazanmıyor.

Yurthaber 29-10-19 21:20

Pakistan ve Hindistan’ın savaşı nükleer Armageddon olur

Azad Cammu Keşmir Başkanı Serdar Mesut Han: - "Eğer iki ülke arasında bir nükleer çatışma yaşanırsa 20 milyon insan anında ölebilir. Hiroşima va Nagazaki’deki atom bombalarını hatırlayalım. Yüzbinlerce insan çok kısa bir süre içinde öldü. Pakistan ve Hindistan’ın savaşı nükleer Armageddon olur ve tüm dünya bundan etkilenir. Sadece ölümler değil etrafa yayılacak radyasyon da milyonlarca insanı etkileyecek, milyonlarca mülteci Asya’ya, Avrupa’ya ve tüm dünyaya akın edecektir. Dünya ekonomisi de bundan çok ciddi bir şekilde etkilenecektir"

Haber 02-05-19 16:06

Serdar Ortaç, yoğun bakımda olan kardeşi için dua istedi

Şarkıcı Serdar Ortaç, enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan ve 2 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi için takipçilerinden "Allah'ım bize bağışla, ne olur dua edin" diyerek yardım istedi.

Magazin 15-01-19 10:21

Sosyal medyada sponsorlu-reklamlı dolandırıcılığa dikkat

Bankaların isimleri ve logolarıyla başta Twitter olmak üzere farklı sosyal medya ağlarında sahte hesap açan dolandırıcılar, sponsorlu/reklamlı ve normal yayınlarla ulaştıkları kullanıcıların hesaplarını boşaltıyor - USMED Üyesi ve sosyal medya uzmanı Serdar Bağtır: - "(Sosyal medyada sahtecilik için) Ücretsiz bir sosyal medya hesabı açmak, bu hesapta banka logosunu ve ismini kullanmak, işlemin tamamlanacağı web sitesi için bankanın gerçek kodlarını kopyalamak ve en sonunda reklam hesabından reklam vermek yeterli" - "(Sosyal medyada) Hesapların yanındaki mavi tik, hesabın onaylanmış olduğunu ve kesinlikle o kuruma ait olduğunu gösterir. Bir bankanın sitesinin başında 'http' olmaz, 'https' olur ve alan adı '.com' değil '.com.tr' olacaktır" - TÜDEF Genel Başkanı Aziz Koçal: - "Tüketiciler, bilgileri girdiğinde sitenin dolandırıcılık amaçlı olduğunu fark ederse hemen bankanın çağrı merkezini aramalı"

Haber 10-12-18 11:07

MHP'li Aycan: Sayın Cumhurbaşkanı para politikalarına müdahale etmese daha iyi olur

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, partilerinin ekonomi politikalarının hükümetle farklı olduğunu belirterek, "Dolar, dünya piyasalarında değer kazanıyor.

Haber 24-05-18 10:37

Kabızlık neden olur? Kabızlık nasıl geçer?

Ramazan ayında yaşanan kabızlık nedenleri nedir ve nasıl geçer? Kabızlık ilacı kullanmak gerekir mi? Kabızlık acilen nasıl giderilir? Kabızlık hangi hastalıklara sebep olur? Yeme alışkanlıklarının değişmesiyle ortaya çıkan kabızlık tedavisinde dikkat edilmesi gerekenleri Hastane Derindere Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hacı Ömer Aycan anlattı.

Haber 24-05-18 10:25

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıracak dolar yorumu

24 Haziran seçimleri öncesinde Türkiye dolar ile ilgili gelişmelere odaklanırken MHP'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kızdıracak bir açıklama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, 'Sayın Cumhurbaşkanını eleştirmek için söylemiyorum ama para politikalarına müdahale ediyor. Bence etmese daha iyi olur' diye konuştu.

Haber 24-05-18 10:25

MHP'li Aycan: Sayın Cumhurbaşkanı para politikalarına müdahale etmese daha iyi olur

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, partilerinin ekonomi politikalarının hükümetle farklı olduğunu belirterek, "Dolar, dünya piyasalarında değer kazanıyor.

Haber 24-05-18 01:21

Serdar Ortaç: Bakkala gitse haberim olur!

SERDAR Ortaç ve eşi Chloe Loughnan, önceki akşam İstinye Park’taydı.

Magazin 03-05-18 11:28

Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Dayı, Milli bekamızı tehdit edene bedelini ödetiriz

Şeker-İş Sendikası Kayseri Şubesinin aylık koordinasyon toplantısında konuşan Şube Başkanı İbrahim Dayı, "Milli bekamızı tehdit edecek her kim ya da ülke olursa olsun bunun bedelini ödetiriz" dedi.Şeker-İş Sendikası Kayseri Şubesinin aylık koordinasyon toplantısında gündem Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesindeki PKK/KCK/PYD-YPG’li ve DEAŞ’lı teröristlere karşı yapılan Zeytin Dalı harekatı oldu.Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı toplantıda yaptığı konuşmasında, "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesindeki PKK/KCK/PYD-YPG’li ve DEAŞ’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan ’Zeytin Dalı Harekâtı’nın 22’nci gününde 11 askerimizin şehit olduğu haberi bir kez daha içimize ateş düşürmüştür" ifadesinde bulundu.Dayı, "Düğüne gidiyoruz’ diyerek aileleriyle helalleşen Uzman Erbaş Enes Sarıaslan, Uzman Çavuş Hamza Karacaoğlu, Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş, Sözleşmeli Uzman Erbaş Enes Sarıaslan, Uzman Çavuş Halis Koca, Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman, Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın, Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca, Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut, Uzman Çavuş Serdar Ege, Uzman Çavuş Hüseyin Şahin, şehadetin en yüce makamına erişmiştir.Ülkemizin bekası için gerekirse 80 milyon, asker olur, hainlerin üzerine gök kubbeyi çökertir, Milli bekamızı tehdit edecek her kim ya da ülke olursa olsun bunun bedelini ödetiriz.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu günde hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, tedavi gören yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz" diye konuştu.

Haber 13-02-18 10:38

Aycan ve Gamze'nin kavgası ortalığı ayağa kaldırdı

Kısmetse Olur Görmedikleriniz Duymadıklarınız 3.Bölüm'de, haftanın finali sırasında Aycan ve Gamze arasında tartışma çıktı.

Magazin 25-05-17 21:36

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı: Haftanın finalinde Melis İlkay ilişkisi kötüleşiyor!

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yayınlandı! Kısmetse Olur haftanın finalinde yine ayrılıklar var. Haftanın finalinde İlkay ile Melis ayrılığa doğru gidiyor. Eleme adayı olarak Aycan gösterildi. Aycan'ın gösterilmesi, kimler tarafından tepkiyle karşılanacak? Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı hakkında her şey!

Magazin 18-05-17 20:46

Kismetse Olur 280.Fragmanı 15 Kasım Neler Oldu Kanal D Son Fragman

Kanal D'nin En Çok İzlenen Programı Kismetse Olur 280.Bölüm Fragmanı Yayınlandı 15 Kasım Yeni Bölüm Tanıtımı Kismetse Olur Yeni Bölümde Neler Olacak İzle Kismetse Olur 280.Bölüm İzle Kanal D

Haber 14-11-16 15:26

Kısmetse Olur Yeni Gelin Adayı Gamze Taşkın Kimdir?

kISMETSE oLUR 6 Kasım Elenen Yarışmacı Ayça Beğen Yerine Gelen Yeni Yarışmacı Gamze Taşkın Peki Gamze Taşkın Kimdir?

Haber 05-11-16 23:13

Sungurlar 7. Bölüm Fragmanı

Düzenlenecek büyük saldırıyı deşifre edebilecek tek kişi olan Maya'nın örgütün eline geçmesi Sungurlar'da paniğe neden olur. Örgüt, Maya'nın canice bir yöntemle öldürülmesine karar verirken, Serdar, Maya ve Naza'yı örgütün elinden almak için bir plan hazırlar. Ancak bu sırda Ayasofya saldırısı ile ilgili bir gelişme yaşanır. Sungurlar yeni bölümüyle 06 Aralık Cumartesi 20:30'da Samanyolu'nda...

Magazin 05-12-14 16:16

Sinirsel Ağrı Olur Mu?

Doç. Dr. Serdar Dağ sizler için yazdı

Kadin 16-12-13 11:23

Felç neden ve nasıl olur?

Felç geçirdikten sonra kardiyolojik yönden tedavi olursa bu sadece o andan sonraki durumunu kontrol altına alır, kişi beyninde oluşan hasarın büyüklüğüne bağlı olarak bundan sonraki yaşamını özürlü geçirebilir. Doç. Dr. Serdar Dağ, gençlerde görülen felç'in nedenlerini mynet okurları için yazdı.

Haber 09-09-05 01:20