Serdar Ali Çelikler Haberleri

Serdar Ali Çelikler'in olay yaratan sözleri sonrası RTÜK devreye girdi! VOLE'ye 72 saat süre verdiler...

Dün oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası VOLE'nin YouTube canlı yayınında ağza alınmayacak sözler sarf eden Serdar Ali Çelikler sonrasında özür dilemiş ve yayınlara bir süre ara vereceğini paylaşmıştı. Yapılan bu programın ardından RTÜK devreye girdi ve izinsiz yayın yaptığını tespit ettiği VOLE uygulamasının lisans alması için 72 saat süre verdi.

Spor 27-02-2024 16:28

Serdar Ali Çelikler'den Galatasaray maçının hakemi Abdülkadir Bitigen'e ağza alınmayacak sözler! ''Karına sövseler, buyur ağabey akşam ben getireyim diyeceksin...''

Trendyol Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında konuk ettiği Bitexen Antalyaspor'u 2-1 yenen Galatasaray, liderliğini sürdürdü. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Serdar Ali Çelikler'den çok konuşulacak ifadeler kullanıldı.

Spor 26-02-2024 22:57

Fenerbahçe iddiası olay oldu! 'Şampiyonluk gitti! Sezon sonu herkes ağlar' dedi, yeni hedef bile verdi... Serdar Ali Çelikler'den çok konuşulacak iddia

Fenerbahçe'nin puan kaybettiği Alanyaspor maçının yankıları sürerken, spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler'den çok konuşulacak bir iddia geldi. Liderlik koltuğunun çok önemli bir süreçte Galatasaray'a kaptırıldığını belirten Çelikler, "Fenerbahçe için şampiyonluk gitti" diye konuştu. Çelikler, sarı-lacivertli ekibin artık başka hedeflere yönelmesi gerektiğini söyledi. Çelikler'in "Sezon sonu herkes ağlar" ifadeleri sosyal medyada da gündem oldu.

Spor 12-02-2024 15:48

Serdar Ali Çelikler'den Okan Buruk'a ağır eleştiri! ''Akhisar'da gibi demeç vermeyi bırakması lazım''

Ünlü gazeteci Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'u hedef aldı. Icardi hakkında konuşmasını eleştiren Çelikler'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 09-01-2024 15:02

Serdar Ali Çelikler'in bu çıkışı çok ses getirecek! Hakem yumruklama, Dilan Polat, Seçil Erzan... 'Devlet operasyon yaptığından beri...'

Türkiye'deki ana haber bültenlerinde en çok yer verilen konulardan biri de yeşil sahadaki ilginç olaylar! Geçtiğimiz hafta Ankaragücü başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruk atması, Tuzlaspor hakkında başlatılan soruşturma, Dilan Polat ve bazı fenomenler hakkındaki tutuklama kararları! Serdar Ali Çelikler'den gündem olacak iddia...

Spor 21-12-2023 17:16

Çimler gıda boyası ile boyandı iddiası sonrası Serdar Ali Çelikler'den sert sözler! Bakanımız kusura bakmasın...

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında İstanbulspor'a konuk olan Galatasaray maçı 1-0 kazanırken, sahadaki birçok oyuncu çimlerin boyanması sebebiyle yemyeşil olmuştu. Yaşanan bu duruma Serdar Ali Çelikler'den sert bir tepki geldi. İşte detaylar...

Spor 26-09-2023 23:37

Emre Belözoğlu 'dayak yedi' iddialarına öyle bir yanıt verdi ki... Onu dövme ihtimalim daha yüksek

Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler geçtiğimiz günlerde oynanan Galatasaray Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada sezonun ilk yarısında oynanan Galatasaray Başakşehir maçını işaret ederek Emre Belözoğlu'nun Traore ile yumruk yumruğa birbirine girdiği iddiasında bulunmuştu. Çelikler'in bu sözlerine Emre Belözoğlu'ndan oldukça sert bir yanıt geldi. İşte detaylar...

Spor 13-05-2023 15:16

Galatasaray Stadı'nda Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp bayrak dikecekler sözleri sonrası Serdar Ali Çelikler'den olay açıklamalar!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı hız kesmeden devam ediyor. Ligin geride kalan bölümünde Galatasaray liderliğini sürdürürken ikinci sırada bulunan Fenerbahçe rakibini yakından takip ediyor. Şampiyonluk ipini kimin göğüsleyeceği merak edilirken, ünlü gazeteci Serdar Ali Çelikler sosyal medyada konuşulan bir iddia üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 19-04-2023 07:57

Galatasaray'ın şampiyon olabilmesi için kazanması gereken maç sayısını söyledi!

Spor Toto Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe ile 6 puan fark yapan Galatasaray adeta şampiyonluğa koşuyor. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, ligde çıktığı son 12 maçın tamamını kazanarak kırılması zor bir rekora imza atmıştı. Fenerbahçeli olmasıyla tanınan spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın şampiyonluğuyla ilgili flaş bir kehanette bulundu.

Spor 26-02-2023 07:54

''Adana Demirspor Fenerbahçe maçında şike yapıldı'' dedi ve Fenerbahçe'nin Konyaspor maçına çıkmaması gerektiğini söyledi!

Spor Toto Süper Lig'in 22’nci haftasında Adana Demirspor, sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kırmızı kart gördüğü için basın toplantısına katılamadı. Spor yazarlarının değerlendirdiği bu mücadelenin artçıları gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle Serdar Ali Çelikler'in 'şike' iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Spor 03-02-2023 07:29

'Sene sonu Galatasaray'da!' Serdar Ali Çelikler, dünyaca ünlü ismin sarı - kırmızılılara transferini açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen ve 48 puanla liderlik koltuğunda yer alan Galatasaray, ara transfer dönemini Kaan Ayhan takviyesi ile açmıştı. Sarı - kırmızılı taraftarlar kadroya katılacak olan oyuncuları merak ederken, Galatasaray Yönetimi'nin sezon sonuna planladığı hamle ortaya çıktı. Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Juventus ile sözleşmesi sona erecek olan Angel Di Maria'nın 'Parçalı' formayı giyeceğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 31-01-2023 11:25

Serdar Ali Çelikler, ''Süper Lig'de sahtekarlar 11'i kurdum'' dedi ortalık karıştı! Cenk Tosun, Mertens, Serdar Aziz...

VOLE yorumcusu Serdar Ali Çelikler, katıldığı programda Süper Lig'de kendini yere atıp hakemi kandırmaya çalışan 11'ini belirledi. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu olaya taraftarlar eleştiri getirdi.

Spor 25-01-2023 14:03

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı sonrası olay yaratan iddia! Altay Bayındır ile ilgili ortaya atılan sözler sosyal medyayı karıştırdı...

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasındaki derbide sahasında Galatasaray'a 3-0 yenilen Fenerbahçe, kritik maçlarda yitirdiği puanlarla zirvenin gerisinde kaldı. Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde sezona oldukça etkili bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, bu performansı son haftalara taşıyamadı. Galatasaray maçından sonra yorumlarda bulunan ünlü gazeteci Serdar Ali Çelikler'in iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Spor 09-01-2023 16:28

Son dakika: 'Murat Sancak anlaşmayı duyurmuş!' Fenerbahçe - Hatayspor maçının ardından transfer açıklandı! Serdar Ali Çelikler'den Samet Akaydın ve Vincent Aboubakar sözleri...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, sarı - lacivertlilerin 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin devre arasındaki ilk transferinin Samet Akaydın olduğunu açıkladı. Çelikler ayrıca Vincent Aboubakar'ın da çok istendiğini dile getirdi.

Spor 28-12-2022 10:00

'Futbol bilgisi yok!' Serdar Ali Çelikler'den Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Emre Mor'a çok ağır sözler!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor deplasmanına çıktı. Medical Park Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki karşılaşmadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan sarı - lacivertlilerde Emre Mor, ikinci yarıda oyuna dahil oldu ancak etkisiz bir performans sergiledi. Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler'den milli futbolcu için çok sert yorumlar geldi. Çelikler, Mor için "Futbol bilgisi yok" dedi.

Spor 24-12-2022 21:54

Serdar Ali Çelikler'in verdiği kötü haber Fenerbahçe taraftarını hüzne boğdu! ''En az 3 ay sahalardan uzak kalacak''

Fenerbahçe, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelmişti. Oynanan dostluk maçında sakatlanan Joao Pedro'nun akıbeti belli oldu. Taraftarları derinden üzecek haberi spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler verdi.

Spor 20-12-2022 09:35

'A Milli Takım'ın yeni hocası Sergen Yalçın!' Serdar Ali Çelikler'den olay yaratan iddia! Stefan Kuntz'un ayrılığı yakın...

Sergen Yalçın'ın adı gündemden düşmüyor! Beşiktaş'ta ayrılığına kesin gözüyle bakılan Valerien Ismael'in yerine geçeceği konuşulan tecrübeli teknik direktör için flaş bir iddia ortaya atıldı. Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Sergen Yalçın'ın yeni adresini açıkladı. Çelikler, A Milli Takım'da aldığı kötü sonuçların ardından eleştirilerin hedefindeki isim olan Stefan Kuntz'un yerine Sergen Yalçın'ın takımın başına geçeceğini öne sürdü.

Spor 26-10-2022 20:24

Hastasını kurtaramamış doktor! Son dakika: Fenerbahçe - Karagümrük maçı sonrası Serdar Ali Çelikler ve Güntekin Onay'ın Altay Bayındır yorumu sosyal medyayı karıştırdı!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, sarı - lacivertlilerin 5-4'lük üstünlüğüyle sonuçlandı. Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın 3 gol kaydetmesi dikkat çekerken, kaleci Altay Bayındır'ın yediği goller sonrası kamuoyunda tepkiler oluşmuştu. beIN Sports yorumcusu Güntekin Onay'ın Altay Bayındır yorumu, sosyal medyanın gündemine oturdu ve taraftarların eleştirisini aldı.

Spor 10-10-2022 07:27

Stefan Kuntz için ayrılacak iddiaları sonrasında olay yaratan kehanet! Emre Belözoğlu, A Milli Takım'ın yeni hocası olur, yardımcılığını da Arda Turan yapar!

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun takımına oynattığı oyun beğeni toplamıştı. Bu sezon lig ve Konferans Ligi'nde henüz kalesinde gol görmeyen turuncu - lacivertlilerin genç hocası için spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler'den olay yaratan bir yorum geldi. Çelikler, Emre Belözoğlu'nun milli takımın başına geçebileceğini iddia etti.

Spor 18-09-2022 12:04

SON DAKİKA: İrfan Can Kahveci öyle bir paylaşım yaptı ki! Şaklabanlar...

Son dakika... Süper Lig'de son oynadığı Konyaspor mücadelesinde rakibine 1-0 mağlup olarak ligdeki ilk mağlubiyetini alan Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Yıldız oyuncu gazeteci Serdar Ali Çelikler'in kendisi için yaptığı "Sorumluluk almıyor" eleştirisi üzerine oldukça sinirlenirken, çok konuşulacak cinsten bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 30-08-2022 19:04

Serdar Ali Çelikler isyan etti: 'Orman yanıyor içinden 50 tane Afgan çıkıyor! Kızını bunlara verir misin kardeşim?'

Son dönemde tartışılan konular arasında yer alan Afgan göçmenler gündemine bir yorumda spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler'den geldi. Serdar Ali Çelikler, VOLE'deki yayınında 'Türkiye ile Afganistan arasında üç bin kilometre var. Bizimle Hollanda arası da aynı. Hadi gitsene yürüyerek! Kızını Afgan'a verir misin kardeşim? Asker kıyafetleriyle dolaşıyorlar. Yanlarında ne çocuk var ne eşleri var. Türkiye mülteci barakası olamaz.' dedi.

Spor 18-04-2022 11:25

Son dakika: Başakşehir mağlubiyeti sonrası olay iddia! 'Her an Fenerbahçe'den gidebilir...'

Fenerbahçe'den son dakika haberleri peş peşe geliyor. Sarı lacivertliler kritik maçta evinde ağırladığı Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Peş peşe gelen puan kayıpları sonrası Fenerbahçe taraftarı hayal kırıklığı yaşadı. VOLE yorumcusu Serdar Ali Çelikler'den maç sonunda dikkat çeken bir iddia geldi! Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 05-02-2022 21:54

SON DAKİKA: ''Fatih Terim'i Fenerbahçe'ye isterim'' Sosyal medyayı yıkan açıklama...

Son dakika Galatasaray haberleri... Fatih Terim'in ayrılığı sonrası takımın başına gelen Torrent, Sarı-Kırmızılılara yaramadı. Hatayspor karşısında beklenilen oyunu oynatamayınca Galatasaraylı taraftarlar yönetime büyük tepki gösterdi. Bu olayın üzerinde Vole'de yayınlanan programda Ali Ece'nin Serdar Ali Çelikler'e yönelttiği ''Fatih Terim'i Fenerbahçe'ye ister misin?" sorusuna verdiği "Evet, çok isterim. Keşke gelse. Profesyonel hayat çünkü" sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Spor 18-01-2022 23:20

Serdar Ali Çelikler: Fatih Terim kendini bilerek attırdı

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra basın toplantısına çıkmamak ve eleştiri almamak için kendini bilerek attırdığını iddia etti.

Spor 22-11-2021 16:57

''Mesut Özil Beşiktaş'a, Alex Teixeira Fenerbahçe'ye!''

Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'de performansıyla tepki çeken Mesut Özil'i eleştirdi. Canlı yayında söylediği sözlerle gündeme oturan Çelikler flaş bir iddiada bulundu. Çelikler, "Mesut Beşiktaş'a, Alex Fenerbahçe'ye deseler Beşiktaş camiası bunu kabul etmez" dedi.

Spor 24-10-2021 16:42

Serdar Ali Çelikler'den ilginç benzetme

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, evinde Olympiakos'a 3-0 mağlup oldu ve beklenmedik bir skor aldı. Olympiakos'un gollerini Tiquinho ve Masouras(2) kaydetti. Mağlubiyetin ardından spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler ilginç bir benzetmede bulundu. İşte detaylar...

Spor 01-10-2021 11:17

Serdar Ali Çelikler'e tepki yağıyor!

Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler, YouTube mecrasında yorumculuk yaptığı Vole kanalında bir hafta içinde kendisiyle çelişen yorumlara imza attı. Çelikler, geçen hafta "Büyük transfer, çok büyük iş" dediği Berisha transferini Başakşehir maçından sonra yerden yere vurdu. Çelikler'in hızlı fikir değişimi sosyal medyada gündem oldu.

Spor 21-09-2021 18:34

Serdar Ali Çelikler'den transfer açıklaması

Vole Youtube kanalında yayınlanan programda Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş’ın transfer gündemini değerlendirdi. Transferler hakkında da konuşan Çelikler flaş ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 12-07-2021 16:35

Serdar Ali Çelikler'den Şenol Güneş'e: Memleketçilik yaptığı iddiaları var

A Milli Takım'ın EURO 2020'de yaşadığı tarihi hezimetin yankıları sürüyor. Başarısızlığın faturası teknik direktör Şenol Güneş'e çıkarken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in gündeme getirdiği iddialar bomba etkisi yarattı. Deneyimli hocanın savunulacak bir durumu olmadığını belirten Çelikler, "Şenol Hoca'ya çok ciddi tepki var. Memleketçilik yaptığı iddiaları var. Savunulacak pozisyonda da değil. Devam edemezsin" ifadelerini kullandı.

Spor 21-06-2021 21:20

Serdar Ali Çelikler, canlı yayında Visca'nın Fenerbahçe'ye gittiğini duyurdu

Fenerbahçe'de yönetim gelecek sezon transfer çalışmalarına start verdi. Takımlardan son transfer haberlerinin değerlendirildiği 'Kontra' Programı'nda Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık Fenerbahçe'nin gelecek sezon için Visca ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Çelikler, "Hadi kesin demeyeyim de yüzde 70 vereyim" dedi. Işık ise "Yok ben direkt yüzde 90 diyorum. Visca Fenerbahçe'de" diye konuştu.

Spor 09-05-2021 17:18

Canlı yayında bomba kehanet! Şampiyonu açıkladı

Ünlü spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler çarpıcı açıklamalara imza attı. Bu sezon şampiyon olacak takımı açıklayan Çelikler, sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Spor 19-04-2021 16:37

Serdar Ali Çelikler'den Fatih Terim için başkanlık iddiası: Camiada ziyaretler yeniden başladı

Ünlü futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'da yaklaşan seçim öncesi teknik direktör Fatih Terim'e başkan olması için yeniden baskı yapıldığını iddia etti. Terim'in aday olması halinde birçok adayın yarıştan çekileceğini söyleyen Çelikler, Ahmet Ocaklı haricindeki adaylardan birinin başkan seçilmesi halinde Fatih Terim'le çalışmayacaklarını öne sürdü.

Spor 16-03-2021 19:36