Romelu Lukaku Haberleri

Son dakika: Galatasaray çıldırdı! Nicolo Zaniolo sonrası bir bomba daha: Romelu Lukaku! Kulüpten gelen mesajda hangi ifadeler yer aldı?

Son dakika haberleri: Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremle sarsılan Türkiye'de profesyonel futbol müsabakalarına mart ayının başına kadar ara verilmişti. Bu süreçte çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katarak dikkat çekmişti. Sarı - kırmızılıların büyük bir transfer bombasını daha patlatmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Galatasaray, Inter'in gözden çıkardığı Romelu Lukaku'yu gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 18-02-2023 14:00

Son dakika: Yok artık Romelu Lukaku! Belçika'yı Dünya Kupası'ndan eledi...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda sürprizler bitmiyor! F Grubu'nun son maçında Hırvatistan ile Belçika karşı karşıya geldi. 0-0'lık eşitlikle sonuçlanan müsabaka sonrasında Belçika, Dünya Kupası'na grup etabında veda etmiş oldu. Karşılaşmaya ise Romelu Lukaku'nun boş kaleye kaçırdığı goller damgasını vurdu. Yıldız futbolcu, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 02-12-2022 09:41

Son dakika: Belçika'nın 'altın jenerasyonu' çöktü! Hırvatistan'ı yenemediler, Dünya Kupası'na veda ettiler...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan ve sürprizler devam ediyor. F Grubu'nun son maçında Hırvatistan ile Belçika karşı karşıya geldi. Son finalist Hırvatistan ile kadrosu 'altın jenerasyon' olarak gösterilen Belçika'yı karşılaştıran müsabakaya futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. 90 dakikası büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan çıkmadı ve Hırvatistan adını bir üst tura yazdırdı. Belçika ise Dünya Kupası'na grup aşamasında veda etti.

Spor 01-12-2022 19:54

Son dakika: 113 milyon euro'ya gitmişti, kiralık olarak geri döndü! Romelu Lukaku, Inter'de...

İtalya Serie A devi Inter, geçtiğimiz sezon 113 milyon Euro karşılığında Chelsea'ye gönderdiği eski futbolcusu Romelu Lukaku'yu yeniden kadrosuna kattı. Bir yıllık aranın ardından Milano'ya geri dönen Belçikalı golcü, Inter'de sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek.

Spor 29-06-2022 22:08

Romelu Lukaku

Romelu Lukaku Hakkındaki Haberler Mynet'te. Romelu Lukaku Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Londra'nın yeni kralı Romelu Lukaku!

Chelsea, yeni transferi Romelu Lukaku'nun damga vurduğu maçta Arsenal'i deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Spor 22-08-2021 20:37

Lukaku, Chelsea'ye döndü: 115 milyon euro

Chelsea, eski oyuncusu Romelu Lukaku'yu Inter'den 115 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.

Spor 12-08-2021 20:14

Romelu Lukaku, Chelsea ile anlaşma sağladı

İngiliz devi Chelsea, kadrosuna katmayı planladığı Romelu Lukaku transferinde mutlu sona ulaştı. 115 milyon euroluk bonservis ile sezonun transfer rekorunu kıran Chelsea, Lukaku için Inter ile anlaşmaya vardı.

Spor 07-08-2021 18:52

Romelu Lukaku, Chelsea yolunda!

Chelsea Romelu Lukaku’yu 130 milyon Euro bedelle Inter’den transfer etmeye çok yakın.

Spor 05-08-2021 07:48