Macide Tanir Haberleri

Gecenin Ucunda dizisindeki Macide karakterinin giydiği monta alternatif öneriler

Yayınlandığı ilk günden beri en çok takip edilen diziler arasına giren Gecenin Ucunda'da oyuncuların giydiği kıyafetler en az dizinin konusu kadar ilgi görüyor. Özellikle başrol Neslihan Atagül Doğulu'nun canlandırdığı Macide karakterinin giydikleri oldukça beğeniliyor. Sizin için Macide'nin son bölümlerde üzerinde gördüğümüz kürklü biker model montlara alternatifi olabilecek modelleri bir araya getirdik. İşte, detaylar!

Magazin 2022-12-15 18:51:35

Neslihan Atagül: Siz hiç çiçek kokusundan büyülenip uykuya daldınız mı?

Şimdilerde Star TV'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde Macide karakterine hayat veren Neslihan Atagül, oyunculuğuyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü ismin son pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 2022-12-02 08:29:50

Gecenin Ucunda dizisi ne zaman, son bölümde neler yaşandı? Gecenin Ucunda dizisi Macide ile Kazım sevgili mi olacak? İşte yeni bölümün detayları...

Gecenin Ucunda dizisinin başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti yer alıyor. Başarılı oyuncular en son Fatih Harbiye dizisinde aynı sahneyi paylaştıktan sonra dünyaevine girmişlerdi. Oyuncuların hayranları tarafından oldukça ilgi gören Gecenin Ucunda dizisinin son bölüm özeti ve yeni bölümün detayları merak ediliyor. Peki, Gecenin Ucunda dizisi ne zaman, son bölümde neler yaşandı? Gecenin Ucunda dizisi Macide ile Kazım sevgili mi olacak? İşte yeni bölümün detayları...

Magazin 2022-11-08 20:47:59

Gecenin Ucunda dizisindeki Macide karakterinin tarzını benimsemek isteyenlere kıyafet önerileri

Son günlerin en çok izlenen dizilerinden biri de Gecenin Ucunda. Başarılı oyuncu Neslihan Atagül Doğulu'nun canlandırdığı Macide karakterinin giydikleri, birçok kişinin stiline ilham oluyor. Her bölümde seçtiği birbirinden özel parçalar, birçok farklı stile hitap ediyor. Sizin için Macide karakterinin giydiği en güzel kıyafetlere alternatif olan parçaları derledik. İşte detaylar!

Magazin 2022-11-08 18:04:05

Gecenin Ucunda dizisinin son bölümünde Neslihan Atagül'ün giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Yeni sezonun en çok izlenen dizilerinden Gecenin Ucunda'daki performansıyla izleyiciyi büyüleyen Neslihan Atagül, canlandırdığı karakter için giydiği kıyafetlerle de çok konuşuluyor. Macide karakterinin stiline uygun kıyafetleri harika bir şekilde taşıyan Atagül'ün giydiği her kıyafet yeni bölümlerden sonra yoğun ilgi görüyor. İşte, Neslihan Atagül'ün yeni dizisi Gecenin Ucunda'da giydiği kıyafetlere alternatif öneriler...

Magazin 31-10-22 16:05

Neslihan Atagül'ün paylaşımına ilk yorum eşi Kadir Doğulu'dan! Bu nedir? Ayıp

Gecenin Ucunda dizisinde Macide karakterini canlandıran ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımına bir yenisini daha ekledi. Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarına hız veren Atagül, araç içinde verdiği dikkat çeken bir pozu Instagram'da takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncunun sosyal medyaya damga vuran pozuna ilk yorum ise eşi Kadir Doğulu'dan geldi.

Magazin 29-10-22 11:41

Güzelliğini Rus annesinden almış! Gecenin Ucunda’nın Macide’si Neslihan Atagül'ün annesini görenler şaşırdı

Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları arasında yer alan Neslihan Atagül Macide karakterine hayat veriyor. Sevilen ismin annesi ile fotoğrafları sosyal medya gündeminde yer alıyor. Neslihan Atagül ve annesinin benzerliği dikkat çekti. İşte Neslihan Atagül ve annesi…

Magazin 15-10-22 22:08

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftini üzecek haber… Gecenin Ucunda dizisine reyting şoku!

Gecenin Ucunda dizisi dün akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu’nun yer aldığı dizide Macide ve Kazım’ın hikayesi izleyiciye aktarılacak. Çarşamba akşamları yayınlanacak olan dizinin rakipleri arasında Kuruluş Osman, MasterChef Türkiye, O Kız ve Bir Peri Masalı yer alıyordu. Merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı ve ünlü çifti üzen haber geldi.

Magazin 06-10-22 12:43

Gecenin Ucunda dizisi Macide kimdir, aslen nereli? Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşında? Neslihan Atagül'ün eşi kimdir?

Star TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi Gecenin Ucunda, hikayesi ve oyuncularıyla çokça ilgi çekti. Dizide “Macide” karakterine hayat veren Neslihan Atagül'ün ise hayatı ve memleketi gibi konular merak edildi. Peki Gecenin Ucunda dizisi Macide kimdir, aslen nereli? Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşında? Neslihan Atagül'ün eşi kimdir? İşte hayatı...

Magazin 05-10-22 23:25

Gecenin Ucunda’nın Macide’si Neslihan Atagül güzelliğini Rus annesinden almış... Gecenin Ucunda Macide kimdir, kaç yaşında?

Gecenin Ucunda dizisi karakterlerinden olan Macide merak edilen isimlerden biri oldu. Dizide Macide karakterine sevilen isim Neslihan Atagül hayat verecek. Atagül eşi Kadir Doğulu ile başrolü paylaşıyor. Güzel oyuncunun annesi ile benzerliği sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda’nın Macide’si Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşında?

Magazin 05-10-22 15:30

Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Gecenin Ucunda oyuncu kadrosunda

Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Gecenin Ucunda çarşamba akşamı başlıyor.Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği dizinin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül Doğulu Macide karakterine hayat verecek. Peki, Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Trend 04-10-22 12:23

Öğrenciler yeni eğitim yuvalarına kavuştu

Hayırsever iş insanı Sabahattin Gazioğlu’nun Kükürtlü Mahallesine kazandırdığı yeni eğitim yuvası öğrencilerine kavuştu.Bursa eğitimine kazandırılan Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu ziyaret eden Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, okulun öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Yurthaber 04-04-21 12:59

Koronavirüsü 9 günde yendi, yaşadıklarını canlı yayında anlattı

Koronavirüsü 9 günde yenen 28 yaşındaki Macide Güleç, canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Güleç, "'Bende olmaz' diyordum ama yanıldım. Herkesin başına gelebilecek sinsi bir virüs. Tüm direktiflere uymaları gerektiğini tavsiye ediyorum" dedi.

Haber 05-04-20 13:58

Koronavirüsü yendi! Yaşadıklarını anlattı

Ankara'da koronavirüse yakalanan Macide Güleç, hastanedeki tedavisinin ardından sağlığına kavuşarak taburcu edildi. 9 gün sonra hastaneden çıkan ve büyük sevinç yaşayan Güleç, "Hastanedeki o 9 gün bana 9 ay gibi geldi. Bence bu hastalıkta moral çok önemli, sürekli moralimi yüksek tutmaya çalıştım. Şimdi 14 gün daha kendimi evde izole edeceğim. Evde sıkılmak, hastanede sıkılmaktan çok çok daha iyi" dedi.

Haber 03-04-20 09:37

’Solo Exhıbıtıon’ sanatseverlerin karşısına çıktı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun desteklediği Hendekli sanatçı Macide Temiz, ilk kişisel resim sergisiyle, ‘Solo Exhıbıtıon’ sanatseverlerin karşısına çıktı.Beylerbeyi Sabancı Olgunlaştırma Enstitüsünde sanat hayatını sürdüren Macide Temiz, ilk kişisel resim sergisini Hendek Belediyesi nikah salonu fuaye alanında beğeniye sundu.

Yurthaber 14-10-19 12:31

Hendekli sanatçı Mecide Temiz, Başkan Babaoğlu’nu ziyaret etti

Hendekli sanatçı Macide Temiz ilk kişisel resim sergisini 13 Ekim Pazar günü açıyor.

Yurthaber 11-10-19 14:25

Türkiye şampiyonasından madalya ile döndüler

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Aksaray’da düzenlenen “Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası”ndan dereceyle dönen sporcular, Kütahya Valisi Ömer Toraman’ı ziyaret etti.Ziyarette Kütahya Engelliler Umut Spor Kulübü Başkanı Hatice Yakar, antrenör Hatice Kaplan, başarılı sporcular Recep Tola, Macide Uyar, Feyza Öncü, Ömer Talha Yürümez ile aileleri yer aldı.Kabullerinden dolayı Vali Dr.

Yurthaber 02-02-19 10:35

Doktor tavsiyesi ile başladı, şimdi gözü olimpiyatlarda

Kütahya’da kas hastası Macide Uyar, doktor tavsiyesi ile fizik tedavi için başladığı yüzme sporunda yeteneğini gören hocası onu yarışmalara yönlendirdi ve şimdi başarıdan başarıya koşuyor.Kütahya Engelliler Umutspor Kulübü sporcusu olan Macide Uyar 10 yıl önce doktor tavsiyesi ile başladığı yüzme sporunda hocasının onu müsabakalara götürmesi ile birlikte yeteneği ortaya çıktı ve şimdi 25-27 Ocak tarihlerinde Aksaray’da düzenlenecek olan Türkiye Bedensel Engelliler yüzme şampiyonasına hazırlanıyor.

Haber 30-01-19 17:45

3'ü engelli, 13 çocuğuna 21 yıldır hem annelik hem babalık yapıyor

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde, 21 yıl önce eşi Vahyettin Çelik'i kanserden kaybeden Macide Çelik (68), eşinin ölümünden sonra hayatın tüm zorluklarına göğüs gerip, 3'ü engelli, 13 çocuğuna hem annelik hem babalık yapıyor.

Haber 08-03-18 11:50

Başkan Pekdaş’tan Kapalı Pazaryeri Müjdesi

Geçen hafta annesi Macide Altay’ı ebediyete uğurlayan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a taziye ziyaretleri sürüyor....

Yurthaber 19-12-17 11:58

Başkan Pekdaş Taziyeleri Kabul Etti

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, vefat eden annesi Macide Altay’ı Seferihisar Sığacık’ta toprağa verdikten sonra...

Yurthaber 16-12-17 12:45

Başkan Pekdaş’ın Acı Günü

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın annesi Macide Altay, yaşamını yitirdi.Konak’a bağlı Çankaya Mahallesindeki evinde sabaha...

Yurthaber 13-12-17 12:07

Babam ve Ailesi 13.Bölüm Fragmanı

Babam ve Ailesi 13. bölüm final fragmanı ekranlara geldi. Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan son bölüm ekranlara veda edecek olan Babam ve Ailesi dizisinde Suzan fenalaşıyor. Macide yaşananların ardından gözyaşı bile dökmüyor. Babam ve Ailesi 13. yeni bölüm fragmanı ile Pazartesi akşamı ekrana geliyor.

Magazin 11-12-16 14:03

Babam ve Ailesi 12. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Babam ve Ailesi dün akşam ekrana gelen son bölüm ardından 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi 12. yeni bölüm fragmanında Macide, Kadir'in getirdiği belgeleri görünce gerçeği anlayacaktır. Babam ve Ailesi 12. yeni bölümde Macide, Kadir ve Nilgün'ün teklifini kabul edecek mi?

Magazin 29-11-16 08:15

Babam ve Ailesi 11.Bölüm Fragmanı

Babam ve Ailesi heyecan dolu yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanla beklenen Babam ve Ailesi 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Suzan ise Macide büyük bir şok ile karşı karşıya kalıyor. İşte Babam ve Ailesi 11. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Magazin 23-11-16 10:19

Nilüfer Eğitim Kurumlarında Yerli Malı Haftası Şöleni

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları’na bağlı Macide Kahraman Koleji Yerli Malı Haftasını kutladı.Bursa’nın önde gelen eğitim...

Yurthaber 12-12-14 15:35

Hayırsever İşadamı Rafet Karaman’a Son Görev

Bursa’da Nilüfer Eğitim Kurumları’na bağlı Rafet Kahraman Liseleri ve Macide Kahraman Koleji’nin kurucusu hayırsever işadamı...

Yurthaber 23-10-14 17:36

Nilüferlilerin Acı Günü

Bursa’da Nilüfer Eğitim Kurumları’na bağlı Rafet Kahraman Liseleri ve Macide Kahraman Koleji’nin kurucusu hayırsever işadamı...

Yurthaber 23-10-14 15:07

Bursa’nın Süper Çocukları Bu Okulda Yetişiyor

Bursa’da, Özel Macide Kahraman İlkokulu’nda eğitim gören üstün zekalı çocuklar, yetenekleriyle herkesi şaşırtıyor.Yaşları 5-11 arasında...

Yurthaber 27-09-14 10:59

Anneler Günü

 Kulu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, "yılın fedakar annesi seçtikleri" Macide Başoda'yı ziyaret etti.

Yurthaber 11-05-14 17:50

Macide Kahraman’lı Öğrencilerden Hastane Ziyareti

Bursa’da, Nilüfer Eğitim Kurumları bünyesindeki Macide Kahraman Koleji öğrencileri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel...

Yurthaber 15-03-14 11:03

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Tanir Yıldız Emet'te

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Emet aday tanıtım toplantısı için...

Yurthaber 13-03-14 13:02

Müziksiz Evin Konuklarının 50.yıl kutlaması

Tiyatrokare'nin kuruluş oyunu olan "Müziksiz Evin Konukları", yeni kadrosuyla ve yepyeni yorumuyla 22 yıl sonra, bu yıl Macide Tanır anısına tekrar sahnelediği, oyunun galası Profilo Kültür Merkez'inde gerçekleşti.

Magazin 06-12-13 20:12

Şiddeti, kadının Bıçaklanmasını Canlandırarak Protesto Ettiler

 CHP Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Macide Arıkan'ın "Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü" dolayısıyla düzenlediği basın toplantısı sırasında yaklaşık

Yurthaber 25-11-13 14:11

Üstün Potansiyelli Çocuklara Özel Eğitim

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, Özel Macide Kahraman İlköğretim Okulu, müfredatını üstün kabiliyetleri çocukları eğitmek için...

Yurthaber 04-09-13 13:12

Macide Kahraman İlkokulu, Üstün Zekalı Öğrencilere Hizmet Verecek

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları, artık 'üstün potansiyelli öğrencilere de hizmet verecek. Nilüfer Eğitim Kurumları çatısı...

Yurthaber 04-09-13 13:05

Bursa’nın Üstün Zekalı Çocukları Bu Okulda Yetişecek

Bursa’da ‘Eğitim sevgiyle başlar’ sloganıyla eğitim alanında kalite sunan Nilüfer Eğitim Kurumları, Macide Kahraman İlkokulu...

Yurthaber 26-08-13 13:30

Akhisar Macide-ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Yapımı Tamamlandı

Akhisar'da Macide ve Ramiz Taşkınlar adına yaptırılan okulun inşaatı tamamlanıp geçici kabulü yapıldı. Konu hakkında...

Yurthaber 20-05-13 16:50

Tiyatro Sanatçısı Macide Tanır'ın Vefatı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Görkemli sanat yaşamını sayısız oyun, ödül ve 1991 yılında...

Yurthaber 06-02-13 22:22

Tiyatrocu Macide Tanır'ın Vefatı

DSP Genel Başkanı Masum Türker, vefat eden ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Macide Tanır'ın Türk...

Yurthaber 06-02-13 19:01

Macide Tanır vefat etti

Bir süredir yoğun bakımda olan sinema ve tiyatro sanatçısı Macide Tanır hayatını kaybetti.

Haber 06-02-13 15:36

Usta bir oyuncuyu daha kaybettik

Türk tiyatro ve sinemasının emektar ismi, devlet sanatçısı Macide Tanır, bir süredir yoğun bakım ünitesinde vermekte olduğu yaşam mücadelesini kaybetti.

Magazin 06-02-13 15:32

Alaşehir'de İki Ev Çöktü

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde şiddetli yağış sonucu iki evde çökme meydana geldi.Soğuksu Mahallesi İstiklal Caddesi'nde Macide...

Yurthaber 26-01-13 17:34

Bandırma'dan Yurt Dışına Tohum Ihracatı

Bandırma'da, tohum üretimi yapan bir şirketin pazarlama ve satış müdürü Macide Tan, ürettikleri tohumları yurt dışına da ihraç ettiklerini belirterek,

Yurthaber 29-12-12 13:00

Bakan Yıldız: Yenilenebilir Kaynaklarımızı Ekonomiye Kazandıracağız

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Tanir Yıldız, rüzgar, güneş, jeotermal ve su gibi yenilenebilir kaynakları...

Yurthaber 04-08-12 18:41

Akhisar Macide- Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Yapım Protokolü İmzalandı

Akhisar ilçesinde 14 derslikli Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi yapım protokolü Vali Daşöz’ün katılımıyla düzenlenen...

Yurthaber 07-06-12 18:06