Muzo Haberleri

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'dan olay kıskançlık itirafı! 'Şoke oldum' diyerek anlattı

Ünlü oyuncu Enis Arıkan' kıskançlık itirafı gündem oldu. Son olarak Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Muzo karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu, Saba Tümer'in programına konuk oldu. Sektörde kendisini kıskanan ve ayağını kaydırmak isteyen kişilerin olduğunu belirten Arıkan, 'Şoke oldum' diyerek anlattı.

Magazin 2024-05-15 21:49:07

Enis Arıkan sosyal medyadan isyan etti! ''Donlayım, çıplağım gelmeyin''

Son olarak Kanal D'nin final yapan dizisi Camdaki Kız'da hayat verdiği Muzo karakteriyle büyük beğeni toplayan Enis Arıkan bir süredir Alaçatı'da tatil yapıyor. Ancak ünlü oyuncunun tatili burnundan geldi. Ünlü isim, sosyal medya hesabından evinin kapısına gelip fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına isyan etti.

Magazin 2023-07-18 17:30:02

Enis Arıkan'a kına gecesi gibi doğum günü! Altınlar havada uçuştu

Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterini canlandıran Enis Arıkan, 40. doğum gününü oyuncu arkadaşlarıyla kutladı. Kına gecesi tadında geçen doğum günü partisinde Arıkan'a onlarca altın takıldı.

Magazin 2023-01-04 15:52:28

Camdaki Kız 59. bölüm ÖZETİ! Kanal D Camdaki Kız 59. bölüm tek parça izle!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız bu akşam 59. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Her hafta heyecan dolu sahneleriyle seyircisini ekrana kilitleyen dizide bu hafta yine sular durulmuyor. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde; Nalan’ın Billur’da olmadığını gören Feride, Billur’dan hesap sorar. Olaya müdahale eden Muzo sayesinde Hayri Nalan’ı Billiur’un evine getirir....

Magazin 2022-12-01 12:20:33

Camdaki Kız'n Muzo'su Enis Arıkan'dan set pozu

Alice müzikali ile sahnelerde tozu dumana katan Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan'dan set pozu geldi. Rol arkadaşları ile çekildiği kareyi paylaşan Enis Arıkan, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan paylaşımına "Bizimki büyük bir aşk hikayesi" notunu düştü.

Magazin 23-02-22 15:24

Camdaki Kız 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan hamile mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 28. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde, Nalan, Sedat'la barışıp konağa döndüğü için kendini sorguluyor. Muzo ise Nalan'ın ayakta duramamasını önemseyerek hamile olabileceğini düşünüyor. Fragmanda, hamilelik testinin sonucunu gören Nalan büyük şaşkınlık yaşıyor. Peki Nalan hamile mi?

Magazin 24-01-22 01:57

Camdaki Kız 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Melisa'nın gerçek kimliği ortaya çıkacak mı? Nalan'ı bekleyen sürpriz ne?

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 25. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız'ın 26. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Melisa ve Cana kafa kafaya verip plan yapıyor. Muzo'nun "Melisa diye tanıştığın kız aslında bambaşka bir hayattan geliyor" sözleri dikkat çekiyor. Muzo, Melisa ile ilgili gerçeği Rafet'e açıklıyor. Koroğlu ailesi büyük bir kaosa sürükleniyor. Sedat kendi canını yakacak olan gerçeklerden korkarken Nalan'ı büyük bir sürpriz bekliyor.

Magazin 24-12-21 02:41

Camdaki Kız 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan ve Sedat'ın romantik gecesi!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 24. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız'ın 25. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde hayalleri bir bir yıkılan Nalan büyük bir yıkım yaşıyor. Feride'nin baskısı ve Sedat'ın yaşattıkları Nalan'a çok ağır gelmeye başlıyor. Muzo ile dertleşen Nalan ona hissettiklerinin peşinden koşmasını öğütlüyor. Sonrasında kendisi de Sedat ile yakınlaşmaya başlıyor. Nalan ve Sedat'ın öpüştüğü anlar ise dikkat çekiyor.

Magazin 17-12-21 02:29

Camdaki Kız 23. bölüm 2. fragmanı! Muzo'dan Nalan'a büyük destek

Kanal D'de perşembe akşamları seyirci karşısına çıkan Camdaki Kız dizisinin 22. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Nalan büyük bir adım atıyor. Yaşadığı şeylerden çok yorulan ve kırılan Nalan içini Muzo'ya açıyor. Gözyaşlarına boğulan Nalan'ı Muzo teselli ediyor. Nalan, Muzo'nun da desteğiyle hayatında bazı şeyleri değiştirme kararı alıyor.

Magazin 07-12-21 22:24

Camdaki Kız 21. son bölümde Melisa gizemi! Hayri, Muzo, Sedat ve Nalan'ı şoke eden olay!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 21. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölümüne Yüsra Geyik'in canlandırdığı Melisa karakteri damga vurdu. Muzo'nun sevgilisi olarak aileyle tanışan Melisa'yı gören dövmesinden hatırlayan, Nalan'ın eşi Sedat dondu kaldı. Melisa ve Sedat'ın geçmişte birlikte oldukları ortaya çıktı. Final sahnesinde ise Melisa ve Hayri karşı karşıya geldi. Hayri'nin Melisa ile geçmişindeki sırlar merak konusu oldu.

Magazin 26-11-21 02:20

Camdaki Kız 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Muzo'nun sevgilisi Nalan'ı şoke ediyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Nalan, Sedat'ı geri döndürüyor. Nalan, Sedat'ın gitmesine engel olduğunu düşünürken aslında gerçek bambaşka çıkıyor. Sedat ve Cana'nın ihanetini öğrenemeyen Nalan, neler yaşayacak? Muzo ise kız arkadaşını Sedat ve Nalan'la tanıştırıyor. Ancak Muzo'nun tanıştırdığı kişinin tarzıyla Nalan'a benzemesi ise şoke ediyor.

Magazin 15-11-21 03:05

Camdaki Kız 18. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Muzo, Nalan'a Sedat hakkındaki gerçekleri anlatıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 18. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Nalan, eşi Sedat hakkındaki gerçekleri Muzo'dan öğrenecek. Cana ile yasak aşkı ifşa olan Sedat, babası tarafından mirastan men edilince bir plan yapıyor. Sedat, kendi hisselerini Cavit'e satmak istiyor. Yaşananlara daha fazla dayanamayan Muzo ise Nalan'ın yanına giderek "Bunları benden duymanı istemezdim ama artık gerçekleri konuşmanın zamanı geldi" diyerek Sedat hakkında açıklama yapacak.

Magazin 02-11-21 22:40

Camdaki Kız 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Hayri’yle Muzo arasında dikkat çeken Nalan diyaloğu!

Camdaki Kız 15. Bölümden yeni fragman yayınlandı. Nalan’la Sedat’ın ilişkisi her geçen gün daha da kötü duruma geliyor. Hayri’nin, Sedat’ın Nalan’I aldattığını öğrenmesi ise olayları daha da karmaşık hale getiriyor. İşte Camdaki Kız 15. bölüm 2. fragmanı!

Magazin 14-10-21 15:06

Camdaki Kız 12. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Damadı Sedat'ı yasak aşkı Cana'yla yakalayan Feride tokatı basıyor!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin 12. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Başrollerini Burcu Biricik, Nur Sürer ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ortalık yangın yerine dönüyor. Cana ve Sedat'ı yakalayan Feride, Sedat'ın üstüne yürüyor. Öte yandan evde de işler sarpa sarıyor. Rafet Nalan'ın üzerine giderken araya Muzo giriyor. Muzo'ya bağıran Rafet ise karısından sert bir tepki alıyor. Tüm bunlara kalbi dayanmayan Rafet ise yere yığılıyor.

Magazin 21-09-21 00:06

Camdaki Kız 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan'a ailesinden büyük darbe: Senin annen değilim

Camdaki Kız dizisi 11. son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer’in paylaştığı Camdaki Kız'ın 12. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin son bölüm finalinde Sedat ile yakınlaşan Nalan'ı, annesi Feride'nin dürbünle gözetlediği ortaya çıktı. Fragmanda ise Muzo, Nalan ve Sedat'ı gözetleyen Feride'yi yakalıyor. Öte yandan Nalan aile içerisinde zor bir durumda kalıyor. Annesinden yardım isteyen Nalan, "Ben senin annen değilim" sözleriyle yıkıldı.

Magazin 17-09-21 01:36

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan koronavirüse yakalandı

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Muzo karakteriyle çok ses getiren Enis Arıkan koronavirüse yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımlarda sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Enis Arıkan'ın yakın dostu olan Ezgi Mola da geçtiğimiz gün koronaya yakalandığını duyurmuştu.

Magazin 25-08-21 20:27

Camdaki Kız dizisinin çekimleri başladı

Başrollerini Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin paylaştığı geçtiğimiz yılın ses getiren yapımlarından olan Camdaki Kız dizisinin çekimleri başladı. Çekimlerin başladığını dizede Muzo karakterini canlandıran Enis Arıkan ve Nalan'ı canlandıran Burcu Biricik Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 18-08-21 10:03

Camdaki Kız hayranlarına müjdeli haberi Enis Arıkan verdi

Kanal D’nin sezon sonuna doğru yayına aldığı ve büyük ilgi gören yapımı Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterini canlandıran sevilen oyuncu Enis Arıkan, dizinin hayranlarının beklediği müjdeli haberi paylaştı.

Magazin 03-08-21 13:50

Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan esprili sezon finali paylaşımı: 'Tatil an itibari ile başladı'

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Camdaki Kız dizisi kısa sürede izleyicilerin ilgi odağı olmayı başardı. Fenomen dizide Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan ise dizinin sıkı takipçilerine üzen haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile verdi. Dizinin bu hafta ekranlara ara vereceğini esprili paylaşım ile duyuran Arıkan, hayranlarını üzdü.

Magazin 09-06-21 13:55

Camdaki Kız 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan'dan Muzo'yu şaşırtan aşk itirafı! Camdaki Kız 7. son bölümde neler oldu?

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisi 7. bölümüyle seyirciyle buluştu. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın son bölümünde, annesi Feride'nin yaptıklarına dayamayan bayıldı. O anda odaya giren Muzo ise Nalan'ı kucakladı. Camdaki Kız'ın 8. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Nalan, Muzo'ya Sedat'a aşık olduğunu itiraf ediyor. Muzo ise Rafet'e düğünü hızlandırması gerektiğini söylüyor.

Magazin 28-05-21 02:28

Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterinin rahatsızlığı nedir? Kamburluk nasıl tedavi edilir?

Her hafta Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yer alan Camdaki Kız dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nın aynı isimli kitabındaki gerçek bir yaşam hikayesini konu alıyor. Her bir karakteri ayrı sevilen ve beğenilen dizide, Enis Arıkan'ın hayat verdiği Muzo karakteri hikayedeki gizemini koruyor.

Trend 21-05-21 13:20

Camdaki Kız dizisine Enis Arıkan Muzo rolüyle damga vurdu! Yeni rolüyle hayranlarını şaşırttı

Kanal D'nin iddialı dizisi Camdaki Kız 3. bölümüyle ekrana geldi. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun oynadığı Camdaki Kız'da Sedat ve Cana'nın gizli buluşması ifşa olunca ortalık karıştı. Evdeki kavgayı duyan Muzo ise sonunda odasından çıktı. Diziye yeni katılan ünlü oyuncu Enis Arıkan'ın canlandırdığı Muzo karakteri son bölüme damga vurdu. Uzun süre sonra bir dramada rol alan Enis Arıkan ise Muzo karakteriyle hayranlarını şaşırttı.

Magazin 22-04-21 23:43

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Kapalı kapılar ardındaki Muzo, ortaya çıkıyor!

Camdaki Kız dizisi yayınlandığı ilk günden beri birçok izleyicinin dikkatini çeken, psikolojik dram türünde bir dizidir. Her Perşembe Star TV’de izleyici ile buluşan diziye bu hafta bir yeni isim dahil oluyor. Yeni fragmanda görüldüğü üzere, Sedat’ın abisi rolünde Enis Arıkan, Muzo karakteri ile ekranlara geliyor. Her şeyin ortaya çıktığı fragmanda, izleyiciler yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Magazin 22-04-21 13:39

Camdaki Kız 3. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Enis Arıkan Muzo rolüyle Camdaki Kız'a katıldı!

Camdaki Kız dizisinin 3. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde, Sedat ve Cana'nın gizli buluşması ifşa olunca ortalık karışıyor. Evdeki kavgayı duyan Muzo ise sonunda odasından çıkıyor. Camdaki Kız'da Muzo karakterine ise diziye yeni katılan Enis Arıkan canlandırıyor.

Magazin 19-04-21 01:16

(Özel) Hayatını kurtardığı kedi ‘Muzo’ işletmesinin maskotu oldu

Manisa’da, otomobilin ezdiği yaralı kediye sahip çıkarak hayatını kurtaran esnaf, ismini ‘Muzo’ olarak verdiği sokak kedisine 4 yıldır bakıyor.

Haber 03-01-20 10:02

Bozo ile Muzo buzlu kokteyl ile serinliyor

Konya hayvanat bahçesinin ilgi odağı "Bozo" ile "Muzo" isimli ayılar, hava sıcaklığının artmasıyla görevliler tarafından özel hazırlanmış "buzlu kokteyl" ile serinliyor

Yurthaber 29-06-19 11:02

Bozo ile Muzo buzlu kokteyl ile serinliyor

Konya hayvanat bahçesinin ilgi odağı "Bozo" ile "Muzo" isimli ayılar, hava sıcaklığının artmasıyla görevliler tarafından özel hazırlanmış "buzlu kokteyl" ile serinliyor

Haber 29-06-19 11:02

Umurbeyli Kadınlar Muzo İle Coştu

Umurbey Belediyesinin düzenlediği kadınlar matinesi, büyük ilgi gördü.Umurbey’de düzenlenen kadınlar matinesinde, ‘Muzo’ lakaplı sanatçı Muzaffer...

Yurthaber 22-04-16 11:40

Arka Sokaklar 305. Bölüm Fragmanı

Muazzez, açığa alınmanın ve yaşadığı bunalımların hesabını Leyla'dan sormak ister. Leyla kendisine operasyon ile ilgili bilgi vermediği için ona küstür. Muzo idari soruşturmaya tabii tutulur. İçişleri Bakanlığı Müfettişi Adem Çeker soruşturma için emniyete gelir. Muzo evine gönderilir. Arka Sokaklar yeni bölümüyle 23 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 21-11-13 15:18

Arka Sokaklar 304. Bölüm Galerisi

Sevgilisi Tarık için ortalığı kırıp döken Muzo, önce Rıza Baba'dan okkalı bir tokat yiyor, sonra da açığa alınıyor...

Magazin 18-11-13 08:36

Arka Sokaklar 304. Bölüm Fragmanı

Sevgilisi Tarık için ortalığı kırıp döken Muzo, önce Rıza Baba'dan okkalı bir tokat yiyor, sonra da açığa alınıyor... Muzo ile Tarık sarmaş dolaş yemek yerler. Bu sırada Leyla, Muzo'yu devriyeye almak için bulundukları mekana gelir. Tarık ile de, Muzo'nun sevgilisi sıfatıyla resmen tanışmış olurlar. Arka Sokaklar yeni bölümüyle 16 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 14-11-13 13:37

Arka Sokaklar 303. Bölüm Fragmanı

Ekip, halka kan kusturan bir gecekondu mafyasının peşine düşüyor... Muzo - Tarık ilişkisi resmen başlamıştır. Tarık, Muzo'ya hoş sürprizler yapmakta ve onu gerçekten sevmektedir. Mesut bu durumdan hoşlanmaz. Muzo'yu korumak kollamak ister. Bülent de patronunun neden bir polisle birlikte olup, risk aldığını irdelemek ister.

Magazin 11-11-13 11:12