Oy Kullanirken Nelere Dikkat Edilmeli Haberleri

AK Parti'de bu anket çok konuşulacak! Oylar 1 yılda böyle erimiş: Seçmen Cumhur İttifakı da demedi

AK Parti'nin son seçimde yaşadığı oy kaybı hemen herkesin ilgisini çekti. Kurulduğundan bu yana yerel seçimlerdeki en düşük oyunu alan AK Parti'nin oylarının nasıl dağıldığı merak uyandırıyordu. Yeni paylaşılan bir anket sonucu AK Parti oylarının 2023'ten 2024'e nasıl dağıldığını gözler önüne serdi. AK Parti'ye olmadığı gibi Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye de oy vermeyen seçmenin tercihleri çarpıcı bir sıralama ortaya çıkardı. O listede yer almayan parti de dikkat çekti.

Haber 2024-05-07 11:07:38

Özgür Özel sorusunda CHP'liler fire verdi! Seçmen ne AK Parti ne CHP dedi: Son ankete sitemli yanıt damgasını vurdu

CHP'nin yerel seçimlerde birinci çıkması sürpriz oldu ancak yapılan son ankette bambaşka bir tablo ortaya çıktı. Son seçimde aldığı oy oranının üzerine ekleyerek Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmayı hedefleyen CHP'nin lideri Özgür Özel hakkındaki soruya gelen yanıtlarda oran farkı dikkat çekti. Erken seçim istemediğini vurgulayıp 'sarı kart' çıkışıyla gündem yaratan Özel'in yorumunu anket sonuçları da haklı çıkardı.

Haber 2024-05-06 10:13:21

Yeniden Refah'ı geride bırakıp damgasını vurdu! AK Parti'nin oy kaybı dikkat çekti: Son seçim anketine dengeler yine değişti

Sonuçları hala konuşulan tarihi 31 Mart yerel seçimlerinin ardından şimdi de çarpıcı bir genel seçim anketi geldi. CHP'nin uzun süre sonra AK Parti'yi geride bırakarak birinci çıktığı seçime damgasını vuran bir diğer parti de Yeniden Refah Partisi olmuştu. Son seçim anketi göz önüne alındığında özellikle bir partide yaşanan yüksek oy artışı dikkat çekti.

Haber 2024-05-01 11:21:43

Seçim sonrasının en dikkat çeken anketi! AK Parti neden oy kaybetti? Yüzde 51 aynı cevabı verdi

31 Mart seçimlerinin ardından 1 ay geçmesine rağmen tartışmalar devam ediyor. En çok tartışılan konu ise AK Parti'nin tarihinde ilk kez ikinci parti duruma düşmesi oldu. ASAL Araştırma seçimlerin ardından yaptığı çalışmada AK Parti'nin neden oy kaybettiğini araştırdı. Ankete katılanların yüzde 51'den fazlasının cevabı ise aynı oldu.

Haber 2024-04-29 12:37:23

CHP birinci parti mi? Seçim sonrası yapılan bu anket dikkat çekti! İşte partilerin oy oranları…

2024 yerel seçim sonuçlarından CHP’nin birinci parti olarak çıkması ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağı tartışmaları da beraberinde geldi. Seçim sonrası sıralama değişti? CHP hala birinci sıradaki yerini koruyor mu? Partilerin oy oranları ne? Sorularına da seçim sonrası yapılan anketlerle yanıt aranıyor. İşte seçim sonrası CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi’nin oy oranlarındaki son durum…

Haber 25-04-24 08:33

Yerel seçim sonrası son seçim anketi! AK Parti'de reform, CHP'de iktidar hedefi masadayken... MHP şaşırttı; DEM, YRP ve Zafer'in oy oranları dikkat çekti

Yerel seçimlerin ardından Asal Araştırma tarafından yapılan son seçim anketi gündem oldu. Yerel seçimlerde birinci parti çıkan CHP, iktidar hesapları yaparken; ilk kez ikinci parti olan AK Parti ise kaybettiği oyları yeniden kazanma hedefiyle yeni dönem için yola çıktı. Önümüzdeki dönemde siyasi iklimin nasıl şekilleneceği merak konusu olurken, son seçim anketindeki sonuçlar ise dikkat çekti. İşte AK Parti, CHP, MHP, DEM Parti, İYİ Parti Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi'nin oy oranları...

Haber 24-04-24 09:03

SON DAKİKA | CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den çok net 'erken seçim' açıklaması: Akdi bozmak demektir!

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel, Ankara'daki Belediye Başkanları Çalıştayı'nda konuştu. Özel'in erken seçimle ilgili sözleri dikkat çekti. Özel "Bunun bir yerel seçim olduğunu, sarı kart gösterilmesi gerektiğini, bu seçimin genel sonuçlar doğurmayacağını ama genele mesaj vereceğini söyleyip AK Partiliden de MHP'liden de oy istedim. Bu teveccüh görüldü. Bu seçmene seçimden sonra bu bir yerel seçim deyip erken seçim çağrısı yapmak bu seçmenle kurduğumuz akdi bozmak demektir" dedi.

Haber 20-04-24 11:23

Seçimler sonrası AK Parti nasıl bir yol izleyecek? İşte masadaki formül! Fatih Portakal: 'Geçmişte olan şeyler tekrar ısıtılmaya çalışılıyor'

Yerel seçimlerde AK Parti aldığı oy ile ikinci parti konumuna geriledi. Seçimler sonrasında nasıl bir adım atacağı merak edilen AK Parti ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Cumhurbaşkanlığı seçilme oranı olan 50+1'in değiştirilmesi kulislerde konuşuluyor. Yeni anayasa çalışmalarıyla konunun ele alınması beklenirken gazeteci Fatih Portakal "Geçmişte olan şeyler tekrar ısıtılmaya çalışılıyor" dedi.

Haber 16-04-24 21:58

Mantar tüketirken bunlara dikkat! Vücudu zehirleyip ölümle sonuçlanabiliyor

Mantar zehirlenmesinin özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında arttığını belirten uzmanlar, “Mantar yenecekse mutlaka kültür mantarları tercih edilmeli ve bol su ile iyice yıkanarak pişirdikten sonra tüketilmelidir” dedi.

Haber 16-04-24 15:24

Oylar yeniden sayılınca AK Parti kaybetti! Binali Yıldırım'ın memleketinde sadece 1 oyla 43 yıl sonra bir ilk yaşandı

31 Mart seçimlerinde ilkler yaşanmaya devam ediyor. AK Parti'nin ilk kez ikinci parti olduğu seçimlerde CHP beklenmedik birçok ilde başarıya imza attı. Bir dikkat çeken gelişme de Binali Yıldırım'ın memleketi Erzincan'ın Refahiye ilçesinde yaşandı. İtiraz sonucunda oylar yeniden sayılınca 1 oy farkla AK Parti 1 meclis üyesini kaybetti. CHP 43 yıl sonra ilçede ilk kez meclis üyesi çıkarmış oldu.

Haber 08-04-24 11:45

SON DAKİKA | Kütahya'da oylar yeniden sayılacak! Kıran kırana yarışta, yıllar sonra CHP kazanmıştı, YSK kararını verdi

Son dakika haberi: YSK, Kütahya'da oyların yeniden sayılmasına karar verdi. Kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Eyüp Kahveci, Kütahya Belediye Başkanı seçilmiş; CHP'de yıllar sonra birinci parti olarak sandıktan çıkmıştı. Kıyasıya rekabete sahne olan seçimlerde MHP ve AK Parti'nin oy oranları da dikkat çekmişti.

Haber 06-04-24 15:53

Seçimlerde aldıkları oy dikkat çekmişti! Ahmet Davutoğlu: 'Radikal bir değişim gerçekleştirme kararı aldık'

31 Mart yerel seçimlerinde 0,07 oranında oy alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, halkın radarına giremeyen bir siyasi partinin teorik çalışmalarla netice alabilmesinin mümkün olmadığını belirterek, "Bu konuda önümüzdeki dönemde gerek söylem, gerekse iletişim yöntemi konusunda radikal bir değişim gerçekleştirme kararı aldık." ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 19:26

'Oylar parayla satılıyor' iddiası! Banka dekontunu bile paylaştı... Seçim günü hesabına göndermişler

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin yankıları sürerken, 'oy parası' iddiası gündem yarattı. Banka dekontlarını canlı yayında gösteren gazeteci Saygı Öztürk, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Adayların, kendisine oy vermesi için ya da sandığa gitmemesi için seçmenlere para dağıttığını belirten Öztürk'ün gösterdiği dekontta 'oy parası' yazması da dikkat çekti. Söz konusu paranın seçim günü gönderildiğini söyleyen Öztürk, hesaba geçtiği tarihin ise 2 Nisan olduğunu belirtti.

Haber 04-04-24 08:00

Sayı arttı, alarm veriyor! 3 haftayı geçiyorsa dikkat 'Tehlikeli' diyerek uyardı 'Herkesin gözünden kaçıyor'

Uzun süren öksürüğün bazı hastalıkların belirtisi olabileceğine dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sami Öztürk “Öksürükler genelde normal enfeksiyonlarda 3 hafta kadar sürebilir. 3 haftayı geçen ve 8 haftaya ulaşan, hatta bu süreyi de aşan öksürükler tehlikeli kabul edilmeli ve detaylı incelenmelidir. 8 haftadan uzun süren öksürükler alerji, sinüzit, reflü, astım, KOAH, bronşektazi, tüberküloz, akciğer kanseri, kalp yetmezliği gibi birçok önemli hastalığın belirtisi olabilir” dedi.

Haber 03-04-24 11:54

O ilçede AK Parti ve CHP'nin oyları eşit çıktı! Yeni başkan kura çekimiyle belli oldu

31 Mart seçimleri henüz bazı yerlerden bitmedi. Seçim kurullarının mesaisi devam ederken Ardahan Çıldır'dan dikkat çeken bir haber geldi. İlçede AK Parti ve CHP adayı 452 oy alarak eşit çıkmıştı. İlçe Seçim Kurulu’nda bugün kura çekimi gerçekleştirildi ve ilçenin yeni başkanı belli oldu. Partililerin önünde çekilen kurada AK Parti Adayı Yakup Kemal Azizoğlu'nun adı çıktı.

Haber 02-04-24 17:05

Bir şehir ne AK Parti ne CHP dedi! Yüzde 22'yle belediyeyi kazandı: Seçimde en yüksek ve en düşük oy oranları dikkat çekti

31 Mart'ın sandık sonuçlarında ilk iki sırada CHP ve AK Parti yer aldı ama bir ilin tercihi iki partiden yana da olmadı. CHP 15 ilde yüzde 50'nin üzerinde oy alırken AK Parti'nin yüzde 50'yi aştığı il sayısı çok daha sınırlı kaldı. Öte yandan CHP en düşük oyunu aldığı şehirlerde yüzde 1-2 bandını gördü, AK Parti'de bu oran daha yüksek oldu. Mansur Yavaş'ın yüzde 60,4 ile ile seçildiği seçimlerde bir ilçede ise adayın yüzde 21 alması seçilmesine yetti.

Haber 02-04-24 15:51

AK Parti o iki ilde kayıplarda! Tarihinde ilk defa ilçe belediyesi dahi alamadı...

61 milyon vatandaşın oy kullandığı yerel seçimlere AK Parti'nin yaşadığı oy kaybı damgasını vurdu. Türkiye'nin birçok şehri AK Parti'nin rengi olan turuncudan CHP'nin rengi olan kırmızıya döndü. Bu sürprizler arasında en dikkat çeken haberlerden birisi de iki Akdeniz ilimizden geldi. AK Parti bu iki ilde tarihinde ilk kez ilçe belediyesi dahi alamadı.

Haber 02-04-24 14:37

CHP’li vekilden gündem yaratan Süleyman Soylu iddiası: “Hakime 'Beni gördüğünüzde niye ayağa kalkmadınız?' demiş”

Yerel seçim sonuçları belli oldu ancak dikkat çeken detaylar gelmeye devam ediyor. CHP'li Gökhan Günaydın, oy farkının az olduğu Gaziosmanpaşa'da ilçe seçim kuruluna gelen eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun odasına gittiği hakime, "Beni gördüğünüzde niye ayağa kalmadınız" dediğini anlattı.

Haber 02-04-24 07:36

Sadece 12 kişi oy kullandı! Oylar eşit çıkınca... Kazananı kurayla belirlediler

Erzincan'ın Girvelek köyü dikkat çeken bir muhtarlık yarışına sahne oldu. Sadece 12 seçmenin oy kullandığı köyde, iki kadın muhtar adayının oyları eşit çıktı. Sandık başkanınca belirlenen tarafsız bir kişi tarafından çekilen kurada adı çıkan Edanur Akbaş, Girlevik köyünün yeni muhtarı oldu.

Haber 01-04-24 12:46

Buğra Kavuncu, eşi ve kızıyla oy kullanmıştı! Sandıktan sadece 3 oy çıktı... Tutanaklara yansıyan tablo gündem oldu

31 Mart'taki yerel seçimlerinde hayal kırıklığı yaşayan partilerden biri de İYİ Parti oldu. Türkiye genelinde yüzde 3,77 oy alan İYİ Parti'nin İstanbul'daki oy oranı ise yüzde 0,63'te kaldı. Seçim gecesinin en dikkat çeken notlarından biri de İYİ Parti İstanbul adayı Buğra Kavuncu'nun oy kullandığı sandıktan çıkan sonuçlar oldu. Kavuncu’nun, eşi ve kızıyla birlikte oy kullandığı 2254 nolu sandıktan kendisine 3 oy çıktı.

Haber 01-04-24 11:36

Son ana kadar 'müjde' beklemişlerdi.... Emekliler yerel seçimde nasıl mesaj verdi? SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken erken seçim çıkışı

31 Mart yerel seçimi maratonu dün akşam sonlandı.. 31 Mart seçimlerinde CHP oy oranlarını artırarak birinci parti oldu. Yerel seçim öncesi zam taleplerini dile getiren ve son ana kadar 'seyyyanen zam' müjdesi bekleyen emekli sandıkta ne mesajlar verdi?

Finans 01-04-24 08:05

AK Parti o ilçede seçimi 1 oy farkla kazandı! Isparta ve Antalya’da dikkat çeken yerel seçim sonuçları…

Yerel seçim sonuçları kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye genelinde belli oldu. Isparta'nın Aksu ilçesinde AK Parti'nin adayı Veli Kahraman'ın bir oy farkla seçimi kazanması seçimin en çok dikkat çeken sonuçlarından bir tanesi oldu.

Haber 01-04-24 06:50

Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Gökhan Zan, Davut Güloğlu, İrfan Değirmenci yarışıyordu! İşte belediye başkanı seçilen ünlü isimler

Erdal Beşikçioğlu, Lâl Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi ünlü isimlerin yarıştığı yerel seçimlere sonuçlar damga vurdu. Bazı il ve ilçelerde ünlü isimlerin aldıkları oy oranları dikkat çekerken, belediye başkanı seçilen isimler gündem yarattı.

Magazin 01-04-24 01:47

Kadıköy'de dikkat çeken seçim sonucu! Adaylığı gündem olan TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz sonuçlar yaşanırken, İstanbul Kadıköy'den aday olan 'Komünist Başkan' olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ne kadar oy alacağı merak konusu olmuştu. Türkiye Komünist Partisi (TKP) adayı Maçoğlu uzun süredir çalışma yürüttüğü Kadıköy'de beklediği sonucu alamadı. Maçoğlu, CHP adayı Mesut Kösedağı'nın açık farkla gerisinde kaldı. İşte Kadıköy'de Maçoğlu'nun oy oranı ve seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 22:43

Davut Güloğlu'nun Düzce'de aldığı oy dikkat çekti! İşte Düzce yerel seçim sonuçları...

Türkiye bugün bir kez daha sandık başına gitti. 31 Mart yerel seçimler için oy verme işlemleri bittikten sonra oy sayımına geçildi. Düzce'de Yeniden Refah Partisi'nden Davut Güloğlu, aday olarak gösterilmişti. Düzce'de seçimi AK Parti önde götürürken Güloğlu'nun aldığı oy dikkat çekti.

Haber 31-03-24 21:05

Komşuları 'Murat Kurum' dedi: İmamoğlu'nun oy kullandığı sandıktan ilginç sonuç

Türkiye'nin bu akşam gözünü çevirdiği iki isimle ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. 'Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum mu kazandı?' sorusunu yanıtını saatler içinde bulmayı beklerken adaylardan birinin kullandığı sandıktan çıkan sonuç dikkat çekti.

Haber 31-03-24 21:02

Etimesgut'ta dikkat çeken sonuç! Erdal Beşikçioğlu fark attı

61 milyon vatandaşın sandıklara akın ettiği 31 Mart seçimlerinden sürpriz sonuçlar geldi. Başkent Ankara'da Mansur Yavaş'ın Turgut Altınok'a %24 oranında fark attığı seçimlerde ilçelere odaklanılmıştı. Özellikle Etimesgut'ta merakla beklenen seçimlerde CHP'nin adayı ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, %56,60 oy oranıyla birinci sırada yer aldı. İşte tüm detaylar!

Finans 31-03-24 21:02

CANLI | ANKARA'DA İLK SONUÇLAR: Oylar sayılıyor... Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu kazanıyor? 2024 yerel seçim sonuçlarında kim önde?

Ankara canlı seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Mansur Yavaş ile Turgut Altınok'un arasında geçmesi beklenen 2024 Ankara yerel seçim sonuçları, Ankaralılar gibi tüm Türkiye'de merak ediliyor. Ülkücü kökenli iki adayın öne çıktığı seçimlerin öncesinde, yapılan son anket sonuçlarındaki 'oy farkı' dikkat çekmişti. Oyunu kullanan Mansur Yavaş, sonuçlardan emin olduğunu belirtirken; AK Parti adayı Altınok ise değişim iddiasında. Peki Ankara'da Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu önde?

Finans 31-03-24 19:03

31 Mart seçimlerinde Mauro Icardi sürprizi! Mührü Arjantinli yıldıza bastı

2024 yerel seçim heyecanı tüm hızıyla sürerken zaman zaman renkli görüntüler de yaşanıyor. Oy vermeye giden bir taraftarın yaptığı Icardi paylaşımı dikkat çekerken, bir vatandaş ise sandığa Livakovic formasıyla gitti. İşte o anlar...

Spor 31-03-24 16:56

Murat Kurum sandıkların kapanmasına kısa süre kala seslendi! Saat 17.00'ye dikkat çekti: 'Ne değişir demeyin'

Sandıkların kapanmasına kısa süre kala İBB adayı Murat Kurum'dan seçmenlere önemli bir çağrı geldi. Saat 17.00'ye dikkat çeken Kurum, "bir oyla ne değişir demeyin" dedi ve seçmenlerden sandığa gidip oy kullanmasını istedi.

Haber 31-03-24 15:50

Devlet Bahçeli'ye ne oldu? Yüzündeki morlukların nedeni belli oldu, Ankara'dan gelen fotoğraflar dikkat çekti!

Türkiye, sandık başında! Seçim heyecanı sürerken oy kullanılan okullardan yeni görüntüler gelmeye de devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamalar sırasında yüzünde bazı morluklar olduğu görüldü. Bu morlukların neden kaynaklandığı merak edilirken Bahçeli'nin kolunda da bir sargı vardı.

Haber 31-03-24 14:10

Beren Saat ve Kenan Doğulu oyunu kullandı! Hep umutluyuz

Yerel seçimlerde oy kullandıktan sonra görüntülenen Beren Saat ve Kenan Doğulu keyifli halleriyle dikkat çekti. Beren Saat "Hep umutluyuz" dedi.

Magazin 31-03-24 12:24

Hande Erçel seçim tarzıyla dikkat çekti! Mini etek gömlek kombini...

Sabah erken saatlerde oy kullanmaya giden ünlüler arasında Hande Erçel de vardı. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Erçel'in seçim kombini de dikkat çekti.

Magazin 31-03-24 11:41

Seren Serengil'in oy açıklamasına Sinan Akçıl'dan olay yanıt! Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda yerel seçimlerde kime oy vereceğini açıklayan Seren Serengil, CHP'nin İstanbul adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını paylaştı. O açıklamayı gören Sinan Akçıl ise yorumuyla dikkat çekti.

Magazin 31-03-24 07:31

Türkiye sandık başında! Oy kullanma saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? 31 Mart yerel seçimleri oy kullanma saatleri... Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gidiyor. Peki, oy kullanma saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte oy kullanırken dikkat edilmesi gerekenler ve 31 Mart yerel seçimleri oy kullanma saatleri...

Haber 31-03-24 06:34

Oy pusulası nasıl katlanır? Oy zarfı nasıl kapatılır, oy kullanılırken zarfı yapıştırmak gerekir mi?

18 yaşını doldurup, seçmen kütüğünde kaydı bulunan bireyler seçmen kabul edilmektedir. Seçmenlerin önemli vatandaşlık görevlerinden biri de seçim dönemlerinde oy haklarını kullanmalarıdır. Oy kullanımında bazı önemli noktalara dikkat edilmesi de büyük önem taşımaktadır. Peki, oy pusulası nasıl katlanır, oy zarfı nasıl kapatılır ve oy kullanırken zarfı yapıştırmak gerekir mi?

Haber 31-03-24 05:35

Oy nasıl kullanılır? Oy kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Seçimlerde sandık başına gidip oy verme hakkını kullanmak her vatandaş için oldukça önemlidir. Oy kullanırken bazı önemli konulara da dikkat edilmesi gerekmektedir. Oy kullanım anında yapılan en ufak bir hata o oyun geçersiz sayılmasına yol açabilmektedir. Özellikle ilk kez oy kullanacak kişilerin bu konu hakkında bilgi sahibi olması, oy verme sürecinin sağlıklı geçmesi açısından son derece büyük bir önem taşımaktadır. Peki, oy nasıl kullanılır ve oy kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Haber 31-03-24 05:35

Yerel seçimde oy kullanacaklar dikkat! Seçmene 'oltalama' uyarısı geldi!

Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gitmeye hazırlanırken, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi vatandaşları "oltalama" riskine karşı uyardı. Yapılan açıklamada "Seçmen Kaydı Bilgilerini Doğrulama, Seçmen Kaydı Sorgulama veya Oy Kullanacağınız Sandık Değişti gibi başlıklarla e-Devlet Kapısı arayüzünü taklit ederek size ulaşan kişilere itibar etmemeniz önem arz etmektedir" denildi.

Haber 31-03-24 00:31

Bu zamana kadar ki en ilginç anket! Kurum'un yerine Erdoğan aday olsa kime oy verirdiniz? Son ankette İmamoğlu ile Kurum arasındaki fark belli oldu

Türkiye nefesini tuttu adım adım seçime gidiyor. Sandıkların seçmenlerin önüne koyulmasına 4 gün kaldı. Anket firmaları da son çalışmalarını yayınlamaya başladı. Gazeteci İsmail Saymaz Metropol'ün son çalışmasını köşesine taşıdı. İmamoğlu ile Kurum arasındaki fark dikkat çekti. Bir başka göze çarpan çalışma ise 'Kurum'un yerine Erdoğan aday olsaydı kime oy verirsiniz?' sorusu oldu. İşte sonuçlar...

Haber 28-03-24 13:18

İstanbul’da gündem yaratacak Kemal Kılıçdaroğlu afişleri! Kime ‘Oy yok’ mesajı verildi?

İstanbul’da yerel seçimlere 4 gün kala şehrin bazı noktalarına asılan Kemal Kılıçdaroğlu afişleri dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren bir grup tarafından asıldığı öne sürülen afişlerde “Seni sırtından bıçaklayanlara oy yok!” mesajı verildi. İşte çok konuşulacak o afişler…

Haber 27-03-24 07:44

Reha Özcan'dan seçim paylaşımı: Oy kullanmayacaktım ama şimdi...

'Üç Kız Kardeş' dizisinde rol alan Reha Özcan seçim paylaşımıyla dikkat çekti. Reha Özcan bakanların Murat Kurum'a desteğini görünce İmamoğlu paylaşımı yaptı.

Magazin 25-03-24 09:12

Oruçken banyo yapılır mı? Oruçken banyo yapmak orucu bozar mı?

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte nelere dikkat edilmesi gerektiği sıklıkla sorgulanır. Oruç İbadeti, İslam'ın beş temel esaslarından biri olarak kabul edilir. Belli bir zaman süresi içerisinde tutulan oruç; yiyecek, içecek eylemlerinden kaçınma durumudur. Bu noktada kişisel bakım ile alakalı olan banyo yapmak orucu bozar mı sorusunun yanıtı aranır.

Haber 21-03-24 23:15

31 Mart için geri sayım sürüyor! Anket sonuçları paylaşıldı: O ilde sürpriz olabilir

Türkiye adım adım seçimlere gidiyor. 31 Mart'a az bir süre kala siyasetin gündemi de hareketlendi. Yapılan seçim anketlerin sonuçları da kamuoyuyla paylaşılıyor. Yapılan anketlerden bir tanesi dikkat çekti. Muğla'da yapılan anketlerde CHP ile AK Parti'nin adayları arasında oy farkının birbirine yakın olduğunu ortaya koyuldu.

Haber 19-03-24 20:45

Son dakika | Erdoğan'dan Belediyenin kapılarını kimseye kapatmadık göndermesi! Ankara'nın 'yavaşlıktan' kurtulması gerekiyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'den peş peşe gelen beklenmedik 'DEM Parti' çıkışlarına yaptığı göndermeyle dikkat çekti. Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi için partisinin adayı Turgut Altınok'a oy isterken "Ankara'nın 'yavaşlıktan' kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor" dedi.

Haber 19-03-24 16:11

Mansur Yavaş'ın Ankara'da oy oranı yüzde 60'a mı çıktı? 'Büyük farkla kazanacağız' diyerek yanıt verdi, 'siyaset' çıkışı ise dikkat çekti

Yerel seçimler için son 11 güne girilirken herkes yerel seçim sonuçlarını merak etmeye başladı. 31 Mart öncesi kritik virajda son seçim anketleri peş peşe yayımlanırken; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da oy oranıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Anketlerde yüzde 60'lara çıktığınız doğru mu?" sorusuna yanıt veren Yavaş'ın "Belediyeyi bırakıp Türkiye’nin siyasi gündemini mi konuşayım?" sözleri ise dikkat çekti.

Haber 19-03-24 11:03

Böyle seçim konvoyu görülmedi! Dubaili iş insanı için yapılan lüks yatı kamyona yükleyip oy istedi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkan adayı Mesut Hekimoğlu'nun sıra dışı seçim çalışması dikkat çekti. Hekimoğlu, kendi fabrikasında Dubaili iş insanı için yapılan lüks yatı kamyona yükleyerek seçim turu attı.

Haber 15-03-24 19:55

SONAR Araştırma son anket sonuçlarını paylaştı! CHP'nin o adayına dikkat çekti: 'Her kesimden oy alıyor'

SONAR Araştırma, son seçim anketi sonuçlarını canlı yayında paylaştı. Şirket kurucusu Hakan Bayrakçı, Bolu'da Tanju Özcan'ın her kesimden oy aldığına dikkatleri çekerken, Muğla'da durumun başa baş olduğunu ifade ederek 'Çok şaşırdım' dedi.

Haber 13-03-24 22:11

3 büyükşehir üç farklı sonuç! Son seçim anketinde tablo tersine döndü, fark açıldı: İstanbul, Balıkesir, Adana...

İstanbul, Balıkesir ve Adana'da seçim yarışı kızışıyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan seçim anketinde İstanbul'da CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun Murat Kurum karşısında; Balıkesir'de AK Parti'li Yücel Yılmaz'ın Ahmet Akın karşısında ve Adana'da AK Parti'li Fatih Mehmet Kocaispir'in Zeydan Karalar karşısında önde olduğu görülürken, son yapılan ankette ibre terse döndü. Gezici Araştırma'nın açıkladığı seçim anketinde 3 büyükşehirde yarışı önde götüren isimlerin değişti, oy farkları dikkat çekti.

Haber 13-03-24 15:31

Kafa kafaya deniyordu... 9 anket şirketi tek tek açıkladı: İşte İstanbul seçim anketinde son durum! İmamoğlu mu, Kurum mu önde?

Yerel seçimler için artık kritik viraja girilirken özellikle İstanbul'daki yarışta ipi kimin göğüsleyeceği merak ediliyor. Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kafa kafaya bir yarışın geçtiği belirtilen İstanbul'da son seçim anketleri de peş peşe açıklanıyor. İstanbul'da kim önde? Hangi aday kazanacak? sorularına yanıt aranırken, son bir ayda 9 anket şirketi tarafından yapılan anket sonuçları dikkat çekti. İşte İstanbul seçim anketlerinde son durum ve adayların aldıkları oy oranları...

Haber 13-03-24 09:58