Polis Maasi Ne Kadar Oldu Haberleri

Ev değil, araç değil, evlilik ilanı... Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! Canlı yayında bomba anlar

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç konuk oldu. Programda gündeme getirilen bir ilan ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-17 15:31:30

Survivor'dan sonra Acun Ilıcalı ile davalık olmuştu… Merve Büyüksaraç ülkeye geri döndü! Son hali şaşırttı

Eski manken Merve Büyüksaraç bir dönem Survivor'a katılmış ve yarışmanın ardından 'Adada o kadar aç değildik...Yapım ekibi yemek veriyordu.' açıklaması yüzünden Acun Ilıcalı ile davalık olmuştu. Uzun zamandır Amerika'da yaşayan ünlü isim ülkeye geri döndü. Merve Büyüksaraç'ın son hali ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-17 10:00:35

Arkadaşıyla iddialaştı, 7 gün boyunca sadece su içti! Bakın sonuç ne oldu

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yaşayan Mihriban Yılmaz, "İnsan yemeden yaşar mı" diyen arkadaşıyla iddiaya girerek, 7 gün boyunca yalnızca su içti. Yılmaz bu süreçte 11 kilo verdi.

Kadin 2024-05-17 09:24:06

17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 2024-05-17 09:20:08

Altın fiyatlarında son durum! Kritik veriler hareketlendirdi, haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor (17 Mayıs güncel altın fiyatları, gram altın çeyrek altın)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki grafiği takip etmeye devam ediyor. Kritik veriler sonrası 17 Mayıs 2024 Cuma günü gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 17-05-24 09:18

Canlı yayında polis evini bastı! Küçük kızı için skandal ifadeler kullanan kadını izleyenler kulaklarına inanamadı

Canlı yayın açıp 8 yaşındaki kızı için müstehcen ifadeler kullandı, dinleyenlerin ağzını açık bırakan canlı yayın devam ederken evini polis bastı! Kayseri'de yaşayan kadının evden açtığı canlı yayın infiale neden oldu. Kadın polis tarafından gözaltına alındığı sırada da canlı yayın devam etti.

Haber 17-05-24 08:38

Kocasına dudak şişirme şakası yaptı! Eşinin tepkileri viral oldu: Bu ne? Balon balığı gibi olmuşsun

Sosyal medyada 'nesrin.karatosun' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasına dudak şişirme şakası yaptığı anları paylaştı. Karatosun'un eşinin verdiği tepkiler sosyal medya kullanıcılarını gülümsetmeyi başardı.

Trend 16-05-24 15:48

Deniz kenarında bir anda karşısına çıktı! Sosyal medyadan paylaşınca kimse ne olduğunu anlamayamadı... Üzerinde zırhı var

Deniz kenarında yürüyüş yaptığı sırada karşısına çıkan balık türünü ilginç bulan bir kişinin sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Balığın donmuş bir halde kıyıya vurduğunu dile getiren kişi türünü bilemeyince çareyi sosyal medyaya sormakta buldu. O anlar kısa sürede viral olmayı başardı.

Manşet 16-05-24 14:26

Çifte ihanet! En yakın arkadaşı ve sevgilisini yakaladı... Yasak aşkı öğrenince dehşet saçtı: Arkadaşını vurarak öldürdü

Taylandlı 18 yaşındaki Phichate isimli bir adam, kız arkadaşıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla en yakın arkadaşını vurarak öldürdü. Cinayetin ardından Phichate, Bangkok yakınlarındaki Samut Prakarn eyaletindeki Bang Phli Polis Karakoluna teslim oldu.

Trend 16-05-24 13:29

Bir ilde gündem oldu! Başsavcı avukatı zorla dışarı attırdı: 'Ben başsavcıyım bu tuvaleti kullanmana izin vermiyorum'

Kaş Adliyesinde yaşanan tuvalet krizi büyüdü. Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında yaşanan atışma HSK'ya kadar gitti. Tüzen kendisine, "Ben Başsavcıyım ve bu tuvaleti kullanmana izin vermiyorum" dediğini savunurken Başsavcı Feyzoğlu görüntüleri HSK'ya gönderdi. İşte tuvalet krizinde yaşananlar...

Haber 16-05-24 11:34

İşçiler fark etti! İnşaat kazısında bulundu, güvenlik çemberine alındı Evlerin altına doğru ilerliyor, Topkapı'ya kadar gittiği söyleniyor Yer: Başakşehir

Başakşehir’de bir inşaat çalışmasında işçiler yer altında odacık ve birbirine bağlanan kanallar olduğunu fark etti. Ekiplere yapılan ihbar neticesinde inşaat çalışması durduruldu, polis tespit edilen nokta ve çevresini güvenlik çemberine aldı. Mahalle sakinleri ise "Biz zamanında duyuyorduk kanal olduğunu biliyorduk. Mahallenin altından geçen. Topkapı’ya kadar gittiği söyleniyor" ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri kanalların sokak altından diğer evlerin altına doğru ilerlediğini iddia etti.

Haber 16-05-24 10:24

Altın fiyatlarında hareketlilik! İslam Memiş 'Altın piyasası için sürpriz açıklamalar gelebilir' dedi, 'Hazır olun' uyarısı (16 Mayıs gram altın çeyrek altın fiyatları)

Küresel piyasaların beklediği ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından altın yönünü yukarıya çevirdi. Altın yatırımcıları 'Altın fiyatlarında son durum ne, gram altın çeyrek altın ne kadar' sorularının yanıtlarını arıyor. (16 Mayıs 2024 Perşembe gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 16-05-24 10:09

16 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 16 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 16-05-24 09:20

Çay üreticisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrısı sosyal medyada gündem oldu: 'Bari hiç para vermeseydiniz, en azından 'devlete çalışıyoruz' derdik

Karadeniz'de çay üreticisi yaş çay fiyatlarını konuşuyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı yaş çay alım fiyatı kilogram başına 17 lira açıkladı. Destekleme bedeli ise 2 lira olarak belirlendi. Miktarı yeterli bulmayan çay üreticileri tepki gösterdi. Bir üretici Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, 'Madem bu kadar muhtaç durumdaydınız bari hiç çay parası vermeseydiniz de en azından 'devlete çalışıyoruz' derdik." ifadelerini kullandı.

Haber 16-05-24 08:26

'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli': Yeni müfredat neden tepki çekti, MEB'in eleştirilere yanıtı ne oldu?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 26 Nisan'da kamuoyu ile paylaştığı "yeni müfredat" olarak bilinen öğretim programları taslakları tartışma yarattı.

Yurthaber 16-05-24 07:48
meb

Emekli polis, borç- alacak tartışmasında müteahhit ile arkadaşına kurşun yağdırdı! 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'da emekli bir polis, borç- alacak nedeniyle tartıştığı müteahhit Kerem Kaya ile Erkan Y.'ye sokak ortasında ateş açtı. Başından vurulan Kaya olay yerinde hayatını kaybederken Erkan Y. ise yaralandı. Olayın ardından şüpheli, polise giderek teslim oldu.

Haber 15-05-24 23:23

Brezilya fönü nedir, nasıl yapılır? Brezilya fönü ne kadar dayanır?

Hem kadınlar için hem de erkekler için saçlar, düzenli olarak bakıma veya kişinin ruh hâline ya da gideceği yere göre çeşitli işlemlere ihtiyaç duyabilmektedir. Son zamanların en moda saç işlemlerinden biri olan Brezilya fönü de bu işlemlerden biridir.

Kadin 15-05-24 23:07

İsteyen ailelerin çocuklarına test! Türkiye'de bir ilk... Gözden kaçanlar ve fark edilemeyenler tespit edilecek

Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan proje ile Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde ilkokula başlayacak olan çocuklardan gönüllü olanlara ’Okula ne kadar hazırım’ projesinde testler yapılacak. Test sonuçları farklı çıkan çocuklar ailelerin istemesi halinde hastaneye veya Rehberlik Araştırma Merkezine yönlendirilecek.

Kadin 15-05-24 17:34

El Nakba: 1948'de ne oldu ve Filistinliler neden 15 Mayıs'ı 'Felaket Günü' olarak anıyor?

Dünyanın dört bir yanındaki Filistinliler için 15 Mayıs "El Nakba" yani "Felaket Günü" demek. Filistinliler bugün, İsrail Devleti'nin kurulmasıyla evlerini terk etmek zorunda bırakılıp mülteci konumuna düşmelerini anıyor.

Yurthaber 15-05-24 13:26

Adalet Bakanı Tunç'tan 'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasıyla ilgili açıklama: Yargımıza güvenelim!

Ayhan Bora Kaplan soruşturması ve sonrasında 3 polis müdürünün gözaltına alınmasıyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Tunç, "Cumhuriyet savcılarımız her türlü iddiayı, en ince ayrıntısına kadar, detayına kadar inceler, araştırır, soruşturur ve yargının huzuruna getirir. O anlamda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda yargımıza güvenelim" dedi.

Haber 15-05-24 12:10

Ons altın, gram altın, çeyrek altın... Hepsini etkilecek! Altın için kader günü! Yön belli olacak

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki hareketliliği takip ederken altın için kader günü bugün yaşanacak. ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından altın fiyatları yönünü bulacak. (15 Mayıs 2024 Çarşamba gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 15-05-24 09:22

15 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 15 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 15-05-24 09:20

Yer: Adana! Kafasına kova geçirip trafiğe çıktı... Polisle aralarındaki ilginç diyalog sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan ilginç bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde kafasına kova getiren bir kişinin trafiğe çıkarak video çektiği anlar yer aldı. Sürücü ve polis arasındaki ilginç diyalog sosyal medya kullanıcıları arasında popüler oldu.

Trend 14-05-24 14:10

Kredi muslukları kesilince bakın ne oldu: Ev satışlarında yok böyle bir indirim!

Merkez Bankası'nın tedbirleri sonrası krediler daraldı. Yüksek faizler nedeniyle vatandaşlar konut ve araç kredisi kullanmaktan vazgeçti. Kredi musluklarının kapanması ise elinde nakit parası olana yaradı. Ev sahipleriyle alıcılarla yapılan pazarlıklarda rekor düzeyde indirim geldi.

Finans 14-05-24 11:25

Dolarda düşüş eğilimi! Fed Başkanı ve enflasyon verileri yönü belirleyecek (14 Mayıs 2024 Salı günü dolar ne kadar oldu?

Dolardaki düşüş eğilimi devam ediyor. Dolar/TL, güne değer kaybıyla başlamasının ardından 32,2330 seviyesinden işlem görüyor

Finans 14-05-24 10:52

Hesap makineleri çalışmaya başladı! Mayıs ayında zirve yapacak! İşte en düşük emekli maaşında yeni rakam

Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisinin gözü temmuz zammında... Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahmini yükseltti, mayıs ayı enflasyonunda zirve bekleniyor. Hesap makineleri yeniden çalışmaya başladı. Temmuz zammında ne kadar zam bekleniyor, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? Tasarruf tedbirleri emekli zammında değişikliğe neden olur mu?

Finans 14-05-24 09:41

14 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 14 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 14 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 14 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 14-05-24 09:20

Mevduat faizinde ikili sistem! Parası fazla olana çok, az olana yok

Mevduat faizleri her ne kadar yükselse de reel getiride enflasyonun altında kalarak yatırımcısına kayıp yaşatmıştı. Tüm bunların yanında son dönemde bir de yatırılan meblağa göre faiz uygulanmaya başladı. Bankalarda yatırılan paranın miktarı yüksekse yüksek faiz, az ise daha düşük faiz verilmeye başlandı. Ekonomist Muhammet Bayram, yüksek mevduat faizi almak isteyenler için ipucunu açıkladı. İşte detaylar...

Finans 14-05-24 08:55

Aziz Yıldırım'ın listesinde olacağı iddia edilmişti! Murat Ülker çok kızdı Ne kadar ayıp...

Fenerbahçe'de yapılacak seçim öncesi adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'ın listesinde olduğu iddia edilen ünlü iş insanı Murat Ülker'den beklenmedik bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 08:24

Ağızda yaşanan değişime dikkat! Riskli hastalığın ilerleyen uyarıcısı olabilir

Diyabet dünyadaki birçok insanı etkileyen ciddi bir hastalıktır. Öncelikle yüksek kan şekerinin ilk belirtilerine dikkat etmek gerekiyor. Diyabetin semptomları genellikle benzerdir ancak hastalığın ne kadar süredir mevcut olduğuna ve hastanın yaşına bağlı olarak biraz değişir. Kan şekeri seviyesi yükseldiğinde bazı belirtiler ortaya çıkar. Diyabetin ilk belirtilerinin yanı sıra ilerleyen belirtilerine de dikkat etmek gerekiyor. Peki bunlar neler?

Haber 14-05-24 07:39

Ebru Şancı'dan Gülben Ergen'e olay sözler! Ayaklarını gösterene kadar...

"Kediyle köpekle uğraştığınız kadar şu ülkede çocuklara istismar edip, hayatını karartanlarla uğraşmadınız" diyerek gündeme gelen Gülben Ergen'e eski manken Ebru Şancı çok sert çıktı. Hayvan dostu Şancı sözleriyle gündem oldu.

Kulis 14-05-24 06:56

Çocuk istismarına tepki gösteren Gülben Ergen'in paylaşımı gündem oldu! Sapıkların, ruh hastalarının...

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Gülben Ergen bu kez yaptığı paylaşımda isyan etti. Paylaşımında Ergen, "Kediyle köpekle uğraştığınız kadar şu ülkede çocuklara istismar edip, hayatını karartanlarla uğraşmadınız" dedi.

Magazin 13-05-24 16:21

Kamuda işe alıma yeni sistem: Şartlar tamamen değişti, Meclis’e geliyor… Ne kadar emekli o kadar istihdam!

Açıklanan kamu tasarruf paketi kapsamında kamuda istihdamda yeni bir dönem başladığını Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıkladı. Buna göre kamuda istihdama emeklilik şartı getirildi. 3 yıl boyunca sadece emekli olan personel kadar istihdam sağlanacağı duyuruldu. İşte detaylar...

Finans 13-05-24 14:38

İzmir'in ünlü gece kulübüne baskın! Polisler de gözaltına alındı, yöntemleri deşifre oldu

İzmir'de polis gece kulübünü bastı, aralarında polislerin de olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Zirek kardeşler ve Alabaylar suç örgütüne yönelik operasyonda örgütün suç işleme yöntemi de deşifre oldu. Şüphelilerin gece kulüpleri üzerinden suç gelirlerini akladığı ortaya çıktı. Baskından görüntüler kameraya yansıdı.

Haber 13-05-24 14:09

Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan hakkında bomba bir itirafta bulundu! Ölüm korkusu, panik hali...

Kara para aklama suçlaması ile kardeşi Bahar Candan ile tutuklanan Nihal Candan, 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Sürekli röportaj veren Candan son olarak koğuş arkadaşı Seçil Erzan hakkında bomba bir iddiada bulundu. Candan, Seçil Erzan'ı koğuşunda istemediğini anlatarak bakın ne dedi.

Kulis 13-05-24 12:14

Son dakika: Rakamlar hem Temmuz hem Ocak zammını ele verdi! Emekli zammı için hesap makineleri çalışmaya başladı: İşte en düşük maaş senaryoları

Son dakika: SSK, Bağ-Kur ve memur emekli maaş zammı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın yıl enflasyon tahminlerini açıklaması ile değişti. 16 milyon emekli Temmuz zammı için hesaplamaya koyulurken Ocak 2025 zammı için de ipucu geldi. Peki emekliye zam ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı kaç TL’ye yükselecek? İşte emekli kök maaş zammı düzenlemelerinde atılacak adımlar ve haberin detayları…

Finans 13-05-24 09:49

13 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 13 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 13 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 13 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 13-05-24 09:20

Soruşturmada yeni gelişme! O isim itirafçı oldu: 'Bahar ve Nihal Candan...'

'Suç örgütüne üye olma' iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde cezaevinde anoreksiyaya yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce serbest kalan Nihal Candan’ın yer aldığı soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Çete lideri olduğu iddia edilen polislik mesleğinden ihraç edilen Onur Apaydın, Cumhuriyet Başsavcılığı ve mahkemeye etkin pişmanlık içeren dilekçesini sundu.

Magazin 12-05-24 21:06

Geç kalan fazla fiyat ödüyor! Ne kadar erken tutarsa o kadar kârda İstanbul'da yaz sezonu öncesi talep patlaması

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla İstanbul'da düğün salonlarına talep patlaması yaşandı. Düğün salonlarının yüzde 80'i şimdiden doldu. Düğün salonu tutacaklara "Kim ne kadar erken düğün salonu tutarsa o kadar kardadır" uyarısı geldi.

Finans 12-05-24 12:39

Katie Price'in serveti yok oldu! Ne arabalar ne malikane kaldı... Sokağa atıldı

Estetik yaptırmak için sık sık Türkiye'ye gelen Katie Price, son dönemde uyuşturucu ve estetik bağımlılığı yüzünden iflas etti ve kendini bir evsiz olarak sokakta buldu. Malikanesini terk etmek zorunda kalan ünlü yıldızın son görüntüsü şoke etti.

Magazin 12-05-24 11:07

Merkez Bankası tahmini yükseltti, emekli ve memurun zamları yeniden masaya yatırıldı! Bir açıklama da Memur-Sen'den geldi! Zam oranını duyurdu

Milyonlarca SSK'lı, Bağkur'lu, memur ve memur emeklisinin gözü temmuz ayında yapılacak zamda. Merkez Bankası'nın enflasyon tahminini yükseltmesinin ardından hesap makineleri tekrar ortaya çıktı, zamlar yeniden masaya yatırıldı. Temmuzda memur ve emekliler ne kadar zam alacak? Bir açıklama da Memur Sen Başkanı Ali Yalçın'dan geldi.

Finans 12-05-24 07:26

Bakan Özhaseki'nin Hatay'a otobüsle gittiği anlar gündem oldu! Bahar Feyzan: 'Amatör paylaşım, Allah'ım aklıma mukayyet ol'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Hatay'a giderken özel araç yerine otobüs kullanması gündem oldu. Bakan Özhaseki yaptığı açıklamada "Şimdi herhalde 200 tane araç olması lazımdı arka tarafta, ondan kurtarmış olduk" dedi. Bu açıklamalara gazeteci Bahar Feyzan "Bunca yıl sonra bu kadar amatör paylaşımlar yakışmamış..." yorumunu yaptı.

Haber 11-05-24 22:41

Memur zammı 3 tabloda netleşti! Öğretmen, polis, hemşire... Seyyanen zam da 'tasarruf'a takıldı

Memur maaşı zammı ile memur emekli zammı için 4 aylık enflasyon farkı netleşti. 6 aylık enflasyon tahminleri de nihai rakama son 2 veri kala şekillenmeye başladı. Peki en düşük memur ve memur emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, "Kamu harcamalarında kısıtlamalara gidildi. Tüm bunların tablosuna baktığımızda zam oranları beklentinin altında kalabilir" dedi. İşte Merkez Bankası’nın verdiği ipucu ile yeni memur maaşı tablosu ve haberin detayları…

Finans 11-05-24 15:41

Eski sevgilisini bıçakla yaralamıştı, duruşmada mahkeme başkanına ‘Sizin üzerinize yemin ederim’ dedi! Mahkeme başkanının tepkisi bakın nasıl oldu

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde eski sevgilisi Buket Y.’yi (49) evinin otoparkında 6 bıçak darbesiyle yaraladığı gerekçesiyle ‘Kadına karşı tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ten 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Murat Dursun (50) duruşmada, kendini savunduğu sırada, "Anam, babam, sizin üzerinize yemin ederim" dedi. Mahkeme başkanı, “Benim üzerime yemin etme” diyerek sanığa tepki gösterince salonunda kısa süreli gülüşmeler oldu.

Haber 11-05-24 11:07

Sosyal medya bu sokak röportajını konuşuyor! “Karşı cinsi tavlamak için ne yaparsınız?” sorusuna kadınların verdikleri cevaplar olay oldu

Aydın'da gerçekleştirildiği iddia edilen bir sokak röportajı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Rastgele yoldan geçen kadınlara yöneltilen “Karşı cinsi tavlamak için ne yaparsınız?” sorusuna genç kadınların verdiği özgüven dolu cevaplar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 11-05-24 09:30

SON DAKİKA: Emekli zammı için 3 formül öne çıkmıştı! Özgür Erdursun ve Fatih Portakal’dan dikkat çeken yorum: ‘Temmuz ayında bu şekilde maaşınız olacak…’

Son dakika: Emekli zammı için tüm tahminler tek bir rakamı işaret ediyor. Emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesinde Temmuz ayına adım adım yaklaşılırken 16 milyon kişiye ipucu geldi. Peki SSK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar, kaç TL olacak? SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekliye zamda 'oransal artış işe yaramayacak' dedi. Fatih Portakal ise emekliye seyyanen zamda dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Finans 11-05-24 08:55

Buz dolu fıçıya girdi, karanlık inzivaya çekildi! Bunlar yetmedi... Çağla Şıkel şimdi de kendini kulübeye kapattı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Çağla Şıkel katıldığı kamplar ve kişisel gelişim etkinlikleriyle de dikkat çekiyor. Daha önce buz dolu fıçıya giren ve karanlık inzivaya çekilen Şıkel şimdi de kendini 11 saat boyunca bir kulübeye kapattı. Bu süre içerisinde ne yemek yiyen ne de su içen Şıkel'in kulübeden çıktıktan sonra verdiği tepkiler gündem oldu.

Magazin 11-05-24 08:09

Yer: Bolu! Haber alamadığı kiracısının hayatından endişe etti, karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu

Bolu'da kiracısından günlerdir haber alamayan ev sahibi, polis, itfaiye ve sağlık ekipleriyle kiracısının oturduğu eve gidince boş evle karşılaştı. Kiracısının başına bir iş gelmesinden şüphelendiği için ekiplerle eve geldiğini söyleyen ev sahibi "Bugün polis çağırdım, intihar etmiş olabilir, birisi tarafından öldürülmüş olabilir, bunları hep duyuyoruz haberlerde. Baktık ki firar etmiş. Firara razıyız. Ölmesin de" dedi.

Haber 10-05-24 19:30

Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Büyük bir merakla izlenen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin ne zaman final yapacağı merak konusu olmuşken dizinin oyuncu kadrosuna bomba bir isim katıldı.

Kulis 10-05-24 15:38