Rabia Soytürk Haberleri

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk bayram tatilinde aşkını ilan etti!

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Samet Vuruşan ile aşk yaşayan Soytürk, bayram tatilinde aşkını ilan etti. Çiftin çektikleri aşk pozunu Samet Vuruşan, sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 14-04-2024 10:29

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk kar pozlarıyla olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü isim bu defa kar pozlarıyla olay oldu. Soytürk'ün pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 20-01-2024 14:25

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk tatilde filin burnuna oturdu! Fil ile pozları sosyal medyanın dilinde

Duy Beni dizisiyle geniş bir hayran kitlesi oluşturan Rabia Soytürk Tayland tatilinden paylaştığı pozlarla adından söz ettirdi. Rabia Soytürk filli pozlarıyla dikkat çekti ve sosyal medyanın da diline düştü.

Magazin 10-01-2024 07:47

VEDA MEKTUBU 23. BÖLÜM izle tek parça! KANAL D VEDA MEKTUBU dizisi son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu

Veda Mektubu dizisi yirmi üçüncü bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Veda Mektubu'nun oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin sıkı takipçileri yeni bölümü bekliyor. Peki, Veda Mektubu son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 14-08-2023 19:42

Rabia Soytürk

Rabia Soytürk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rabia Soytürk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

VEDA MEKTUBU 22. BÖLÜM izle tek parça! KANAL D VEDA MEKTUBU dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Veda Mektubu dizisi yirmi ikinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların sevilen dizisi Veda Mektubu'nun oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Veda Mektubu 22. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 07-08-2023 19:23

VEDA MEKTUBU 21. BÖLÜM izle tek parça! KANAL D VEDA MEKTUBU dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Veda Mektubu dizisi altıncı bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların sevilen dizisi Veda Mektubu'nun oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Veda Mektubu 6. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 31-07-2023 21:00

Caner Topçu, Rabia Soytürk'ün terbiye ayarına cevap verdi! Nurgül Yeşilçay tarafını seçti

Duy Beni dizisinin partnerleri Caner Topçu ve Rabia Soytürk arasında ipler gerildi. Şu sıralar Dönence dizisinde Sümeyye Aydoğan ile partner olan Caner Topçu, açıklamalarıyla Rabia Soytürk'ü kızdırdı. Rabia Soytürk, sosyal medya hesabında paylaşım yaparak Caner Topçu'ya terbiye ayarı verdi. Bu duruma sessiz kalamayan Topçu'dan yanıt gecikmedi. Oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan da destek paylaşımı geldi.

Magazin 22-07-2023 15:26

Ortalık karıştı! Caner Topçu'ya eski partneri Rabia Soytürk'ten terbiye ayarı! Sende olmayan şeyin...

Duy Beni dizisinin partnerleri Caner Topçu ve Rabia Soytürk arasında ipler gerildi. Şu sıralar Dönence dizisinde Sümeyye Aydoğan ile partner olan Caner Topçu, açıklamalarıyla Rabia Soytürk'ü kızdırdı.

Magazin 21-07-2023 21:27

Veda Mektubu'nun yıldızı Rabia Soytürk sütyensiz pozuyla yorum yağmuruna tutuldu

Şimdilerde Veda Mektubu dizisinde Aslı karakterine hayat veren Rabia Soytürk başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozuyla beğeni topladı.

Magazin 09-06-2023 17:32

Veda Mektubu bu akşam var mı, yok mu? Veda Mektubu neden yok, yeni bölüm ne zaman? 1 Mayıs 2023 Kanal D yayın akışı

Veda Mektubu dizisinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edildi. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Veda Mektubu dizisinin yeni bölümü Kanal D'nin 1 Mayıs 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Dizinin sıkı takipçileri Veda Mektubu'nun yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Veda Mektubu bu akşam var mı, yok mu? Veda Mektubu neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Magazin 01-05-2023 21:03

Veda Mektubu konusu nedir, oyuncuları kimler? Veda Mektubu gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler

Veda Mektubu dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Sezonun yeni dizisi Veda Mektubu Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Peki, Veda Mektubu konusu nedir, oyuncuları kimler? Veda Mektubu gerçek hikaye mi?

Magazin 06-03-2023 19:16

Veda Mektubu hızlı başladı! Rabia Soytürk’ün iddialı dansı sosyal medyayı salladı

Başrollerini genç oyuncular Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım'ın paylaştığı Veda Mektubu dizisi hızlı başladı. Veda Mektubu 1. bölümde Rabia Soytürk’ün iddialı dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 28-02-2023 11:20

Dizi aşkı gündem oldu! Veda Mektubu'nun yıldızları Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım sosyal medyayı salladı

Veda Mektubu dizisi 27 Şubat tarihi itibariyle yayın hayatına başladı. Başrollerine Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Nurgül Yeşilçay ve Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin yer aldığı dizi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım'ın dizi aşkı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 27-02-2023 23:47

Veda Mektubu’nun Aslı’sı Rabia Soytürk’ün eski halini görenler tanıyamadı! Yok böyle değişim

Veda Mektubu dizisinde Aslı karakterine hayat veren Rabia Soytürk güzelliğiyle adeta büyülüyor. En son Duy Beni dizisinde canlandırdığı Ekim karakteri ile çok konuşulan Soytürk’ün eski halini görenler çok şaşırdı. Güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 27-02-2023 23:41

Veda Mektubu dizisi nerede çekiliyor, hangi semtte? İşte Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım’lı Veda Mektubu çekim yerleri

Veda Mektubu dizisi izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Dizi, pazartesi günleri yayınlanan Ömer ve Alparslan: Büyük Selçuklu dizilerine rakip olacak. Veda Mektubu dizisinin çekimlerinin yapıldığı yerler de izleyicileri ayrıca meraklandırdı. Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar, Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor. Peki Veda Mektubu dizisi nerede çekiliyor, hangi semtte? İşte detaylar...

Magazin 27-02-2023 20:26

Veda Mektubu'nun yıldızı Rabia Soytürk'ün eski aşkı rol arkadaşı çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Rabia Soytürk, Veda Mektubu adlı yeni dizide 'Aslı Yıldız' karakterine can veriyor. Son olarak Duy Beni dizisinde 'Ekim' rolüyle hafızalara kazınan Rabia Soytürk, yeni dizisi Veda Mektubu ile ekranlara geri döndü. Oyunculuğunun yanında özel hayatı da merak edilen Rabia Soytürk'ün daha önce rol arkadaşı olan eski aşkını görenler gözlerine inanamadı. İşte oyuncunun eski sevgilisi...

Magazin 27-02-2023 20:00

Rabia Soytürk ve Delimine'nin paylaşımları gündemde! Aşk iddiası

Dilan Deniz Çiçek ve Mert Yazıcıoğlu'ndan sonra bir aşk haberi daha geldi. İddialara göre Rabia Soytürk ve fenomen Delimine yeni bir aşka yelken açtı. İkilinin paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-02-2023 08:57

Rabia Soytürk'ün göğüs dekolteli pozuna takipçileri kayıtsız kalamadı

Duy Beni dizisinden sonraki projesi merakla beklenen Rabia Soytürk, mini büstiyerli pozuyla dikkatleri üzerine topladı. Soytürk'ün iddialı stili takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 29-12-2022 10:21

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk'e teklif yağıyordu! Kararını verdi

Duy Beni dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Rabia Soytürk'ün yeni dizisi merak konusuydu. Kendisine teklif yağan genç oyuncu sonunda kararını verdi. Rabia Soytürk Kanal D dizisi için anlaşma yaptı.

Magazin 04-12-2022 07:07

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk sütyensiz pozuyla yorum yağmuruna tutuldu

Star TV'nin gençlik dizisi Duy Beni'de hayat verdiği Ekim karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Rabia Soytürk, Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozuyla beğeni topladı.

Magazin 16-11-2022 09:49

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Duy Beni ile adından söz ettiren güzel oyuncu Rabia Soytürk, Instagram hesabından paylaştığı derin göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 14-10-2022 09:59

Rabia Soytürk Sefo ile yakalanmıştı! Aşk iddialarına yanıt

Duy Beni'nin başrol oyuncusu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde ünlü rapçi Sefo ile görüntülenmişti. Soytürk, aşk iddialarına ilk kez yanıt verdi.

Magazin 07-10-2022 10:02

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk bornozlu pozunu paylaştı! 'Miss'

Başrollerini Caner Topçu, Helin Kandemir ve Sümeyye Aydoğan ile paylaştığı Duy Beni dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Rabia Soytürk, Instagram hesabından bornozlu pozunu paylaştı. Kişisel bakım yaptığı anları takipçilerinin beğenisine sunan Soytürk, paylaşımına 'Miss' notunu düştü.

Magazin 05-10-2022 10:40

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk ve Sefo yakalandı! Güzel oyuncu panikledi

''Bilmem Mi?'' ve "Isabelle" şarkısıyla oldukça popüler olan şarkıcı Sefo, Duy Beni'nin başrol oyuncusu Rabia Soytürk'le pizza yerken yakalandı. Yakalanınca panikleyen Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk ne yapacağını bilemezsen ünlü rapçi Sefo ise "Olay yok!" demekle yetindi.

Magazin 05-10-2022 09:10

Duy Beni Melisa kimdir? Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?

Sümeyye Aydoğan'ın hayatı merak ediliyor. Star Tv'nin gençlik dizisi Duy Beni'de 'Melisa' rolüne can veren Sümeyye Aydoğan seyircilerin dikkatini çeken oyuncular arasında yer alıyor. Dizinin sıkı takipçileri Sümeyye Aydoğan hakkında merak ettikleri soruları ama motorlarında sorguluyor. Peki,Duy Beni Melisa kimdir? Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?

Magazin 01-10-2022 14:54

Duy Beni'nin Fikret'i Durul Bazan'ın eski aşkı Gönül Dağı'ndan çıktı! Kendisinden 23 yaş küçük yıldızla berabermiş

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Duy Beni, sürükleyici hikayesi ve dinamik oyuncu kadrosuyla, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekran başına kilitledi. Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Gökçe Güneş Doğrusöz, Berk Hakman, Burak Can gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni'nin yönetmenliğini Ali Balcı üstleniyor. Dizide hayat verdiği 'Fikret' karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Durul Bazan'ın eski sevgilisi, TRT 1'in iddialı dizisi Gönül Dağı'nın yıldızı çıktı.

Magazin 01-10-2022 10:08

Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk'ün eski aşkını gören şaşkına döndü! Meğer rol arkadaşıymış

Kadrosunda Rabia Soytürk, Caner Topçu, Meltem Akçöl ve Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni dizisi, Star TV ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Duy Beni'de Caner Topçu ile başrolü paylaşan güzel oyuncu Rabia Soytürk, yalnızca güzelliğiyle değil, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Rabia Soytürk'ün eski aşkını görenler şaşıp kaldı.

Magazin 30-09-2022 10:13

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk'ün derin göğüs dekolteli pozları büyüledi! Nasıl bir güzellik?

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde Ekim rolüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Rabia Soytürk, oyunculuk performansıyla sık sık konuşulan isimler arasında bulunuyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç oyuncu, derin göğüs dekolteli pozlarıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 15-09-2022 09:36

Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk'ün göbeği açık pozları büyüledi! Bu ne güzellik

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde rol alan ve Ekim rolüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Rabia Soytürk, oyunculuk performansıyla sık sık konuşulan isimler arasında bulunuyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç oyuncu, göbeği açık pozlarıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 07-09-2022 09:38

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk beyaz elbiseli pozlarıyla kendine hayran bıraktı! Bu ne güzellik

Duy Beni dizisi ile yıldızı parlayan oyunculardan biri de Rabia Soytürk oldu. Duy Beni her perşembe 20:00'de Star TV ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Dizide 'ekim' karakterine hayat veren güzel oyuncu Rabia Soytürk, hem oyunculuk performansı hem de güzel pozlarıyla dikkat çekiyor. Rabia Soytürk'ün Instagram hesabında paylaştığı son pozları takipçilerinin gözlerini kamaştırdı.

Magazin 01-09-2022 14:19

DUY BENİ İZLE! Duy Beni dizisinin 8. bölümde neler oldu? İşte son bölüm konusu!

Duy Beni dizisi 8. bölümüyle ekrana geldi. Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk ve Caner Topçu'nun başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette "Duy Ben 8. bölüm full izle" ve "Duy Beni dizisinin son bölümde neler oldu? gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Star TV'nin sevilen dizisinin 8. bölümüne ilişkin merak edilenler...

Magazin 26-08-2022 08:34

Duy Beni dizisi Ekim, Kanat ve Aziz TikTok'ta yoğun ilgi gördü! Duy Beni'nin Kanat'ı Caner Topçu TikTok'ta ilk videosunu paylaştı

Duy Beni dizisinde Kanat rolünü canlandıran Caner Topçu ve Ekim rolünü canlandıran Rabia Soytürk TikTok'ta yeni hesap açtı. Caner Topçu ilk TikTok videosunu oyuncu arkadaşları Rabia Soytürk ve Burak Can ile çekerek TikTok hesabında yayınladı. Ünlü oyuncuların takipçileri tarafından, çektikleri TikTok videosu yoğun ilgi gördü.

Magazin 20-08-2022 19:16

Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk'ten büstiyerli set paylaşımı! Bölüme son saatler

Star TV'de yayınlanan Duy Beni dizisinde rol alan ve Ekim rolüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Rabia Soytürk, oyunculuk performansıyla sık sık gündeme gelen isimler arasında bulunuyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç isim, set arasından bir paylaşım yaptı.

Magazin 18-08-2022 20:47

Öpüşme ve şiddet sahneleri rahatsız etti! Duy Beni dizisi yüzünden RTÜK'e şikayet yağıyor

Lisedeki zorbalıkların konu alındığı Duy Beni dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. Rabia Soytürk, Berk Hakman, Ege Kökenli, Durul Bazan ve Murat Daltaban gibi isimlerin rol aldığı Duy Beni dizisi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Dizideki öpüşme ve şiddet sahneleri yüzünden RTÜK'e şikayet yağıyor.

Magazin 17-08-2022 10:10

Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk meğer o dizide de rol almış! Bir dönem herkesin izlediği...

Star TV'de ekranlara gelen Duy Beni dizisinde rol alan ve Ekim rolüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Rabia Soytürk, oyunculuk performansıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç ismin, seneler önce sevilen bir başka dizide daha yer aldığı ortaya çıktı.

Magazin 10-08-2022 22:12

Zorbalık sahnesiyle dikkat çekmişti! Duy Beni dizisi şimdi de...

Duy beni dizisi son zamanlarda gündem olmaya devam ediyor. Oldukça fazla seveni bulunan dizinin zorbalık sahneleri sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. Birçok izleyici bu sahnelerden rahatsızlık duyduğunu belirtmişti. Dizinin yayınlanan yeni fragmanında zorbalık konularına değinildi.

Magazin 09-08-2022 11:27

Star TV'nin gençlik dizisi Duy Beni'de zorbalık sahnesiyle dikkat çekmişti! Dizinin Ekim'i Rabia Soytürk'ün estetiksiz hali olay oldu

Star TV'de yayınlanan Duy Beni dizisinde liseli iki öğrenciye arkadaşları tarafından yapılan zorbalık sahnesi izleyicileri kızdırmış, sahneye tepki gösteren birçok izleyici, "Bu zorbalık değil, taciz" ifadelerini kullanmıştı. Dizideki Ekim rolüyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Rabia Soytürk'ün estetiksiz hali ortaya çıktı.

Magazin 02-08-2022 17:42