Recep Ivedik 7 Saat Kacta Haberleri

TV yayın akışı 28 Mayıs 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

28 Mayıs 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 28 Mayıs Salı Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yalan , Aykut Enişte 2, Recep İvedik 5, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 28 Mayıs Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 2024-05-28 07:26:21

Resmi Gazete'de yayınlandı: 7 üniversiteye rektör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 7 farklı üniversiteye rektör ataması gerçekleştirilirken Adli Tıp Kurumu ve Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na da bazı atamalar gerçekleştirildi.

Haber 2024-05-25 09:34:09

20 günlük ömrü var... Görebilmek için şehir değiştirip 7 km yol yürüdüler

Mardin'den Siirt'e gelen dağcılar, 1500 rakımlı dağın zirvesinde açan ve sadece 20 gün canlılığını koruyabilen ters laleleri görmek için 2 saat yürüyerek 7 kilometre yol katetti.

Haber 2024-05-17 12:56:12

Beştepe'de kritik zirve! Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi! İşte masadaki konular…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki kritik zirve Beştepe’de gerçekleşti. Ankara kulislerinin yakından takip ettiği zirveden ilk görüntüler geldi. Liderlerin görüşmesi yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. İşte iki liderin görüşmesine ilişkin masadaki konu başlıklarının detayları…

Haber 2024-05-10 15:02:39

Enflasyon, emekliler, öğretmen atamaları... Kabine yarın toplanıyor

Milyonlarca kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Kabine toplantısı sonrası alınacak kararları takip ediyor. Kritik toplantı yarın saat 15.00'te başlayacak. Kabine sonrası atılacak adımlara ilişkin Erdoğan'ın yapacağı konuşma merakla bekleniyor.

Finans 05-05-24 13:58

İlk sefer gerçekleşti! İstanbul-Sivas arası 7 saate düştü: İstanbul'dan göçü başlattık

İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı seferlerinin ilki Sivas'a gerçekleştirildi. 483 yolcu kapasitesine sahip seferin süresi, İstanbul-Sivas arası 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul yönünde ise 7 saat 8 dakika sürecek.

Finans 05-05-24 08:41

SON DAKİKA | Erdoğan-Özel görüşmesi sona erdi! Kritik görüşme 1,5 saat sürdü, ilk açıklama geldi: 'Olumlu sonuçlar doğuracak'

Son dakika haberi: Günlerdir konuşulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki kritik görüşme sona erdi. 1,5 saat süren görüşme sonrasında AK Parti Genel Merkezi'nden ayrılan Özgür Özel açıklama yapmadı. CHP kaynakları ve AK Parti'den ilk açıklama gelirken Özel görüşmeye ilişkin "Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim" dedi.

Haber 02-05-24 16:03

SON DAKİKA | Erdoğan'dan ABD'deki üniversitelerdeki polis müdahalesine tepki: İbretle takip ediyoruz!

Son dakika haberi: Demokratlar Birliği Çalıştayı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'yı İsrail'in Gazze'deki katliamına sesiz kalmakla suçladı. ABD'deki üniversitelerdeki Gazze eylemlerine polis müdahalesine de tepki gösteren Erdoğan, "'Gösteri hakkı kutsaldır' diyenlerin 7 Ekim'den sonras ilk icraatları Filistin'e destek gösterilerini yasaklamak oldu" dedi.

Haber 02-05-24 14:42

Önce ıstakoz sonra Rolex saat... AK Parti'deki o isimlere Erdoğan'dan tepki: Benim ayrıca uyarmam mı gerekiyor?

31 Mart yerel seçimlerin ardından 'değişim' beklentilerinin masaya yatırıldığı AK Parti'de; bazı milletvekillerinin "ıstakoz" ve "Rolex marka saat" kareleriyle gündeme gelmesi bir takım rahatsızlıklara neden olduğu iddia edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da kritik MYK toplantısı sonrası yaptığı görüşmelerde bazı isimleri sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili uyardı. Erdoğan'ın "Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı" dediği öğrenildi.

Haber 02-05-24 09:08

Tüm gözler Erdoğan-Özel görüşmesinde! 8 yıl sonra bir ilk olacak... Masada neler var?

Günlerdir konuşulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme saat 16.00'da AK Parti genel merkezinde gerçekleşecek. Merakla beklenen görüşmede ana gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları. Görüşmede Erdoğan ve Özel'e kurmayları da eşlik edecek.

Haber 02-05-24 06:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel arasındaki görüşmenin detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel arasındaki görüşmenin detayı belli oldu. Erdoğan ile Özel, 2 Mayıs Perşembe günü AK Parti Genel Merkezi'nde saat 16.00'da görüşecek.

Haber 30-04-24 18:08

Edirne'deki şantaj ve darp davası sanıklarının yargılanmasına devam edildi

Eski Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın "müşteki sanık" sıfatıyla aralarında yer aldığı 7 sanığın yargılandığı şantaj ve darp davasının görülmesine devam edildi.

Yurthaber 25-04-24 12:13

Haftada 1 kez pişiyor, yiyen vazgeçemiyor! Porsiyonu 140 lira

Türk mutfağında ayrı bir yere sahip olan hindi boynu eti, Konya'da vatandaşların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer almaya başladı. Haftada bir kez köz ateşinde yaklaşık 7 saat pişen hindi boynu eti, kuzu eti lezzetinde olmasıyla dikkat çekiyor. Önce merak edip bu lezzeti deneyen vatandaşlar, daha sonra 'Bu gerçekten hindi eti mi?' diye sormaktan kendini alamıyor. Porsiyonu 140 liradan satılan hindi boynu etini, yağsız olduğu için şeker, kolesterol ve tansiyon hastaları özellikle tercih ediyor.

Haber 21-04-24 11:30

Yeni dönem 4 Mayıs'ta başlıyor: İstanbul-Sivas arası 7 saate düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu duyurdu. İstanbul-Sivas yolculuklarında yeni dönem başlıyor. YHT seferleri 4 Mayıs'ta başlayacak, iki kent arasındaki yolculuk ise 7 saat sürecek.

Finans 17-04-24 12:30

186 bin TL'lik borcu 50 bin TL ile kapattı! 'Hesaplamak 5-6 saat sürdü' Yüzlerce kişi borçtan kurtuldu

Bolu’da fırının yaklaşık 186 bin lira değerindeki veresiye defteri, 5 hayırseverin desteği ve iş yeri sahibinin iyiliğiyle 50 bin TL’ye satın alındı. 6-7 yıllık veresiye defterinin kapatılmasıyla yaklaşık 600 vatandaş borçtan kurtuldu.

Finans 08-04-24 12:50

Bakanlar görevden alınacak iddiası gündem oldu! Listede hangi isimler var, fatura onlara mı kesilecek?

31 Mart seçimlerinde kurulduğu günden bu yana ilk kez ikinci parti konumuna düşen AK Parti'de taşlar adeta yerinden oynadı. Alınan kötü sonuçların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve parti içinde büyük bir rahatsızlık yarattığı belirtilirken; Erdoğan'ın Kabine'de revizyona gideceği iddia edildi. 7 Bakan'ın 'görevden affını' isteyeceği belirtiliyor.

Haber 02-04-24 12:25

Ramazan çadırı, Kayserililerin iftardan sonraki uğrak mekanı oldu

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde kurulan Ramazan çadırı 7’den 70’e tüm Kayserilileri iftardan sonra bir araya getiriyor.

Yurthaber 29-03-24 10:17

Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmak istemiyor iddiası!

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finalinin tarihiyle ilgili resmi sitesinden açıklamada bulundu. Yapılan duyuruda, Süper Kupa finalinin daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağı ifade edildi. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 24-03-24 14:54

Futbolda tarihi gece! Almanya ve Avusturya maçlarının 7. saniyesinde aynı şekilde gol atıldı...

Bu gece oynanan dostluk maçlarında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir rastlantı yaşandı. Slovakya-Avusturya maçının 7. saniyesinde Christoph Baumgartner topu ağlarla buluşturmuştu. Bu mücadeleden 3 saat sonra Fransa ile Almanya karşı karşıya geldi. Oynanan bu maçın 7. saniyesinde de Almanya golü Wirtz ile buldu ve inanılması güç bir rastlantıya imza attı.

Spor 23-03-24 23:25

TFF'den Süper Kupa açıklaması: Tarih belli oldu

Fenerbahçe'nin başvurusunun ardından bir yeni gelişme daha yaşandı. TFF, Süper Kupa karşılaşmasının daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30’da Şanlıurfa’da oynanacağını açıkladı.

Spor 23-03-24 09:20

'48 saat yaşanacak' 81 şehirde bekleniyor! Kar yağacak mı? 'Ramazanın 3. gününden itibaren...' Meteoroloji'den son dakika 7 - 11 Mart hava durumu

Kar yağacak mı? Kar bekleniyor mu? Kar yağacak iller hangileri? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur var mı? Son dönemde yaşanan meteorolojik değişimler vatandaşların sık sık bu soruları sormasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken kısa bir süre kalan Ramazan ayında da havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Hava Forum'dan yapılan açıklamaya göre Ramazan ayında Afrika ılık hava dalgasıyla başlanacak ancak 3. gününden itibaren Balkan serinlemesi geliyor.

Haber 07-03-24 10:05

ENFLASYON RAKAMLARI SON DAKİKA: Açıklanıyor! 15 ayın zirvesi… Şubat ayı enflasyonu ile memur ve emekli maaşında kritik ipucu

Son dakika haberi… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat ayı enflasyon verisini açıklayacak. 7’den 77’ye herkesin merak ettiği veri için yapılacak açıklama sonrasında yeni enflasyon rakamları da ortaya çıkacak. Ancak öncesinde ekonomistlerin Şubat ayı enflasyon beklentisi de ortaya çıktı. Peki Şubat ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte memur zammı ve emekli zammı için kritik öneme sahip Şubat ayı TÜFE verisi ile ilgili haberin detayları…

Finans 04-03-24 07:31

Ankara’da babasının silahla rehin aldığı 7 yaşındaki çocuk 12 saat sonunda kurtarıldı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde, iddiaya göre psikolojik sorunları ve madde bağımlılığı olan babanın silahla rehin aldığı 7 yaşındaki oğlu, ekiplerin yaptığı operasyonla 12 saatin sonunda kurtarıldı.

Yurthaber 22-02-24 08:44

Yer Ankara… 7 yaşındaki çocuğu polis kurtardı! Babası bacağından ve omzundan vuruldu…

Ankara'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Babasının silahla rehin aldığı 7 yaşındaki çocuk 12 saat sonunda özel harekat polislerinin operasyonu ile kurtarıldı. Operasyon sırasında polise ateş açan baba omzundan ve bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Haber 22-02-24 07:54

TFF, Süper Kupa maçının tarihini açıkladı! Galatasaray ve Fenerbahçe, 7 Nisan'da Şanlıurfa Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek...

Suudi Arabistan'da yaşanan skandal sonrası ertelenen Süper Kupa maçının tarihi ve yeri belli oldu. TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Spor 21-02-24 17:29

Elazığ'da menfezdeki su birikintisinde mahsur kalan binlerce yavru balık kurtarıldı

Elazığ'da Keban Baraj Gölü'nde suların çekilmesiyle Kovancılar ilçesindeki eski demir yolu hattındaki menfezde su birikintisinde mahsur kalan ve oksijen yetersizliğinden ölme riski bulunan binlerce sazan yavrusu, ekiplerin yaklaşık 7 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı.

Yurthaber 12-02-24 11:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan tam saat 04.17'de paylaştı! Deprem felaketinin 1. yıl dönümü vesilesiyle mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kaybettiğimiz canların acısı ilk günkü tazeliğiyle yüreklerimizi yakmayı sürdürüyor.'' ifadelerini kullandı.

Haber 06-02-24 06:49

Özel hastanede skandal iddia! Can çekişen hastanın oksijen tüpünü kestiler, saatler sonra can verdi

KOAH hastası Kemal Atkoşar Gaziosmanpaşa'da özel bir hastaneye kaldırıldı, iddiaya göre hastane desteğe muhtaç haldeki Atkoşar'ın tüm cihazlarını söküp oksijen desteğini kesti. Kemal Atkoşar 24 saat geçmeden yaşamını yitirdi, ailesi isyan etti. Atkoşar'ın günlüğü 7 bin 500 liraya servise yatırılması önerisi ve nefes almakta güçlük çeker haldeyken "Genel durumu iyi" raporu hazırlanması ailenin güvenini zedelemişti: "Hastanın kalan ömrü bu şekilde elinden alındı ve ölümü hızlandırdı."

Haber 02-02-24 09:34

SON DAKİKA | Kocaeli'de fabrikadaki rehine krizi sona erdi! Rehineler 10 saat sonra kurtarıldı, silahlı saldırgan gözaltında

Son dakika haberi: Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ABD firması olan Procter and Gamble (P&G) fabrikasının binasını silahla basan silahlı saldırgan içeridekileri rehin aldı. Yaklaşık 10 saat süren rehine krizi, müzakerelerin sonuç vermemesinin ardından polisin operasyonuyla sona erdi. 2 silahı olan saldırgan gözaltına alınırken, 7 rehine de kurtarıldı. Gece saatlerinde açıklama yapan Kocaeli Valisi Yavuz, "Rehinelerin hiç birisine zarar gelmeksizin, küçük bir operasyonla etkisiz hale getirdik" dedi.

Haber 01-02-24 16:25

Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi! İşte yazılı açıklama...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu toplantısı bugün yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen toplantı, 3 saat 45 dakika sürdü. Kritik toplantı sonrası yapılan açıklamada 'Bölgemizdeki tüm ülkelerin refahını teminat altına alacak olan kalıcı barış ve istikrarın ancak terörden arındırılmış bir güvenlik ortamının tesis edilmesiyle mümkün olabileceği değerlendirilmiştir.' ifadelerine yer verildi.

Haber 25-01-24 20:38

Başkentte 7 katlı binanın çatısında çıkan yangın 9 saatlik çalışma sonunda söndürüldü

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, 7 katlı apartmanın çatısında çıkan ve 4 kişinin dumandan etkilendiği yangın, 9 saat süren çalışmayla söndürüldü.

Yurthaber 23-01-24 08:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan, icazet merasiminde açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn-i Haldun Üniversitesi tarafından Süleymaniye Camii'nde düzenlenen 'Uluslararası Hadis Araştırmaları Takdim ve İcazet Merasimi'nde konuştu. Erdoğan, "Hadis alanında biri 7 yıl diğeri 4 yıl süren projeyi tamamlamanın bahtiyarlığını yaşıyoruz" dedi.

Haber 19-01-24 12:55

Kocasının 7 saat ve binlerce dolar harcadığı genelevin önüne gelerek protesto yaptı! Bunu kocanızla görüşün, bizim sorunumuz değil

İsmi açıklanmayan bir kadın kocasının genelevde 7 saat boyunca zaman geçirdiğini ve 4 bin dolar (yaklaşık 120 bin TL) harcadıktan sonra duruma isyan etti. Avustralya'nın Queensland şehrinin Gold Coast bölgesindeki genelevin önüne gelen eş durumu protesto etti. Genelevin müdürü Suzanne Pfeifer, "Bunu kocanızla görüşün, bizim sorunumuz değil" kendilerini savundu.

Trend 17-01-24 14:59

2024 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete'de yayımlandı! En yüksek pay ulaştırma, haberleşme ve eğitime ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2024 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan 12 bin 41 projeye yaklaşık 1 trilyon 7 milyar lira ödenek tahsis edildi. Programda yer alan 3 bin 799'u ana proje olmak üzere 12 bin 41 proje için yaklaşık 1 trilyon 7 milyar lira ödenek konulurken, en yüksek pay ulaştırma ve haberleşme ile eğitim sektörüne ayrıldı. Bu yıl ulaştırma sektörü yatırımları için yüzde 162 artışla 319 milyar lira ödenek tahsis edildi.

Finans 15-01-24 23:38

Fahrettin Altun duyurdu! Irak'ın kuzeyindeki hain saldırı sonrasında İstanbul'da güvenlik toplantısı: Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık edecek

Son dakika: Irak'ın kuzeyinde 9 askerimizin şehit olduğu, 4 askerimizin yaralandığı hain saldırı sonrasında İstanbul'da güvenlik toplantısı yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantı saat 14.30'da başlayacak.

Haber 13-01-24 00:26

Kayserispor Anadolu derbisine mutlak galibiyet hedefiyle hazırlanıyor

Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında 7 Ocak Pazar günü "Anadolu derbisi"nde konuk edecekleri EMS Yapı Sivasspor'u yenerek 3 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini söyledi.

Yurthaber 05-01-24 12:03

Son dakika | Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan, İstanbul'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Ayla Algan için 6 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da İBB Şehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Ayla Algan için taziye mesajı yayınladı.

Magazin 04-01-24 20:56

Adana'da hayvan otlatırken kaybolan çocuk 7 saatlik çalışmayla bulundu

Adana'da ailesiyle hayvan otlattığı sırada kaybolan çocuk, 7 saat süren arama çalışmaları sonucu dağlık alanda uyurken bulundu.

Yurthaber 04-01-24 07:21

YAŞLILIK MAAŞI 2024 ne kadar oldu, kaç TL? Asgari ücret ile 65 yaş aylığına yüzde kaç zam geldi?

Yaşlılık maaşı 2024 Ocak ayı itibarıyla asgari ücret ile zamlanacak. Yaşlılık maaşı sosyal güvenlik kurumlarından bir gelir ya da aylık almayan 65 yaş ve üzeri kişilere ödeniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcileri ile Külliye'de bir araya geldi. Dün saat 16.30'da Beştepe'de gerçekleşen toplantı sonrası yeni asgari ücret %49 zam ile 17 Bin 2 TL olarak belirlendi. İşte 2024 yaşlılık maaşı ile ilgili detaylar...

Finans 28-12-23 07:24

GSS PRİMİ 2024: Asgari ücret ile GSS primi 2024 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası prim tutarı asgari ücret ile belli oldu!

GSS primi 2024 Ocak ayı itibarıyla asgari ücret ile zamlanacak. GSS primi şu anda 342.06 TL. Türkiye'nin merakla beklediği asgari ücret zammında sürpriz bir gelişme yaşanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcilerini Külliye'de bir araya geldi. Toplantı saat 16.30'da gerçekleştirildi. Yeni asgari ücret yüzde 49 zam ile 17 Bin 2 TL olarak belirlendi. İşte 2024 GSS primi ile ilgili detaylar...

Finans 28-12-23 07:21

2024 ASGARİ ÜCRET 3. TOPLANTISI NE ZAMAN? Asgari ücret ne zaman açıklanır? 7 milyon vatandaşı etkileyecek

Asgari ücret 3. toplantısının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Asgari ücret 2024 Ocak ayı itibarıyla geçerli olacak ve belirlenecek rakam 7 milyon vatandaşı doğrudan toplumun genelini ise dolaylı yoldan etkileyecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapan komisyonda taraflar müzakerelerini sürdürüyor. Peki, Asgari ücret 3. toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Finans 26-12-23 09:56

2024 ASGARİ ÜCRET 3. TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Asgari ücret zam oranı netleşti mi, ne kadar olacak? Yeni yıl öncesi belli olacak

Asgari ücret toplantısının tarihi arama motorlarında sorgulanıyor. 2024 Asgari ücret tutarı 7 milyon vatandaşı doğrudan toplumun genelini ise dolaylı yoldan etkileyecek. İlk toplantısını 11 Aralık'ta, ikinci toplantısını 18 Aralık'ta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapan komisyonda taraflar müzakerelerini sürdürüyor. Şimdi ise gözler asgari ücret 3. toplantı tarihine çevrildi. 2024 ocak ayı asgari ücret zam senaryoları ve detaylar haberimizde...

Finans 25-12-23 13:25

Arkadaşını öldürdü, sevgilisini vurup 21 gün cinsel saldırıda bulundu! Vahşette yeni detaylar ortaya çıktı: Silah sesi duyulmasın diye...

Bursa'da İlyas Sarıkaya (49), sevgilisi F.O. (43) ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan'ı (47) evde 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantladı. Sarıkaya, sevgilisi F.O.'yu da 7 kurşunla vurup, yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu. Sarıkaya'nın, sevgilisi F.O.'yu, silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık koyarak vurduğu ortaya çıktı. Olay yeri incelemesinde üzerinde kurşun delikleri olan yastık bulundu.

Haber 18-12-23 15:30

Her detayı korkunç! Arkadaşını öldürüp streç filme sardı, sevgilisini yaralayıp 21 gün boyunca tecavüz etti

Bursa’da, Alzheimer hastası annesi A.S. ve sevgilisi F.O. (43) ile birlikte yaşayan İlyas Sarıkaya (49), eve çağırdığı mahalle arkadaşı Recep Özaslan’ı (47) sevgilisi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa sonra da streç filme sarıp bantladı. Sarıkaya, 7 kurşunla yaraladığı sevgilisine de pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu. Olay, F.O.'nun, Sarıkaya’nın sehpa üzerinde unuttuğu telefondan annesine mesaj yazıp yardım istemesiyle ortaya çıktı.

Haber 17-12-23 11:50

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 18 Aralık Pazartesi günü Kabine toplanacak mı, gündem maddeleri neler?

Kabine toplantısı tarihi ve gündem maddeleri merak edildi. Bilindiği üzere kabine toplantısı iki haftada bir pazartesi günleri toplanıyor. Gündem konularının ele alındığı Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşiyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 18 Aralık Pazartesi günü Kabine toplanacak mı, gündem maddeleri neler?

Haber 16-12-23 16:37

38 saat detayı 'Evinize erken gelin' Meteoroloji'den İstanbul'un da olduğu 7 ile uyarı! Vali de paylaştı... Uzman isim kar yağışını işaret etti! Son dakika 15 Aralık - 19 Aralık hava durumu

Bugün kar veya yağmur yağacak mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? Kışın kendini hissettirdiği günlerde yağışlarla ilgili son durum araştırılmaya başlandı. Meteoroloji'den 7 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı gelirken Prof. Dr. Orhan Şen, yağmur şeklindeki yağışların gece yarısından sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kar yağışlı olacağını söyledi. Uyarılar peş peşe gelirken 38 detayı dikkat çekti. Bugün İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte son dakika 15 Aralık - 19 Aralık hava durumu...

Haber 15-12-23 14:50

SAKLA BENİ 7. BÖLÜM İZLE! Sakla Beni dizisi hangi gün, saat kaçta? İşte perşembe dizileri ve Star TV yayın akışı

Sakla Beni 6. bölüm full izle ekranı sorgulanıyor. Sevilen dizi bu akşam altıncı bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edildi. 'Sakla Beni hangi gün, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Sakla Beni saat kaçta, hangi gün yayınlanıyor? Son bölüm özeti ve Sakla Beni 6.bölüm full izle ekranı!

Magazin 14-12-23 19:37

ASGARİ ÜCRET 2024 İKİNCİ TOPLANTISI: 2. asgari ücret toplantısı ne zaman yapılacak, saat kaçta? Gözler o tarihte!

İkinci asgari ücret toplantısının tarihi belli oldu. Ocak 2024 asgari ücret zammı için gerçekleştirilen ilk toplantıda rakam konuşulmamış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TİSK ve TÜRK-İş'ten ilk açıklama yapılmıştı. 7 milyon kişiyi etkileyecek zam bu ay açıklanacak. Şu an için asgari ücret, bir işçi için aylık brüt 13 bin 414 TL 50 kuruş, vergiler ve kesintiler düştüğünde net 11 bin 402 TL 32 kuruş olarak uygulanıyor. Peki 2. asgari ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Finans 14-12-23 13:31

10 adaya 7 gün vizesiz girişte yeni gelişme! Dışişleri Bakanlığı açıkladı: AB Komisyonu onayladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan ziyaretinde duyurulan 10 adaya kapıda 7 günlük vizeyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli çalışmanın AB Komisyonunda onaylandığını ve Yunanistan'ın bir yönetmelik hazırladığını duyurdu.

Haber 08-12-23 20:50