Recep Tayyip Erdogan Yuzde Kac Oy Aldi Haberleri

AK Parti'de 'değişim' için kritik gün! 31 Mart sonrası görevden mi alınacak? O isimler masada olacak

AK Parti'de Merkez Yürütme Kurulu (MYK), 31 Mart seçimlerinin ardından ikinci kez bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kendi bünyemizle gerekli değişimi gerçekleştireceğiz" açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği kritik toplantıda, bazı isimlerin görevden alınabileceği konuşuluyor. Aylardır konuşulan değişimin teşkilatlardan başlayacağı belirtilirken, en çok oy kaybının yaşandığı il ve ilçeler için önemli kararların alınabileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 2024-04-30 08:41:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü için mesaj yayınladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü dolayısıyla video mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, "Rekor oy oranlarıyla bizlerden desteklerini esirgemeyen, başta İstanbul olmak üzere ülkemizin farklı yerlerinde yaşayan Bayburtlu kardeşlerimize ahde vefaları için teşekkür ediyorum. Ülkemizi nice zorlukları ve engelleri aşarak nasıl bugünlere el birliği içinde getirdiysek, inşallah Türkiye yüzyılını da hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Haber 2024-02-25 20:41:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahta'ya seslendi: Siz ne güzel insanlarsınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman'da iki programa katıldıktan sonra Kahta'ya geçti. "Geçen sene Kahtalı kardeşlerime söz vermiştim. İlk fırsatta Kahta'nın misafiri olacağız demiştim." diyen Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Seçimlerin ilk turunda yüzde 79 ile bu kardeşine sahip çıkan Kahta, 2. turda yüzde 81.5 ile rekor bir oy oranı ile bizleri bağrına bastı. Siz ne güzel insanlarsınız." dedi.

Haber 2024-02-08 17:09:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İlham Aliyev'e seçim tebriği

Yeni Azerbaycan Partisi’nin adayı mevcut Cumhurbaşkanı İlham Aliyev 2 milyon 497 bin 542 oy alarak seçimi yüzde 92,10’la kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i seçimde kazandığı başarıdan dolayı kutladı.

Haber 2024-02-07 21:11:32

Siyasette 'Hatay' polemiği: Erdoğan'ın gündem yaratan çıkışına Özgür Özel'den yanıt gecikmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Hatay hakkında sarf ettiği sözlere CHP lideri Özgür Özel sert yüklendi. Erdoğan'ı "siyasi şantaj yaparak oy istemekle" suçlayan Özel, "Depremzedeye tehdit olur mu! Recep Tayyip Erdoğan'ın kalbinin yerinde taş olsa böyle laf edilmez" dedi.

Haber 04-02-24 16:54

Emekli maaşının neden 10 bin lira olduğunu anlatıp canlı yayında oy hesabı yaptı: 'Bu bir seçim mühendisliği'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. En düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu. Sözcü yazarı Deniz Zeyrek en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına ilişkin olarak, "Bu bir seçim mühendisliği" yorumunu yaptı.

Finans 17-01-24 17:01

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Ev ev dolaşarak partimize kazandırın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’nin Güneysu ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Daha önce yüksek oy alan illere ziyarette bulunacağını açıklayan Erdoğan Bayburt ve Giresun'un ardından yarın yapılacak toplu açılışlar için Rize'ye gitti. Vatandaşlara yerel seçim mesajı veren Erdoğan, "Başta Rize olmak üzere ev ev dolaşarak tüm ilçeleri partimize kazandırmanızı istiyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 04-11-23 20:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti kongresinde 'işçi, memur ve emekli maaşı' mesajı: 'İlk kabineden sonra...'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşçi, memur ve emekli maaşı için yeni müjdeler vermeye devam edeceklerini belirten Erdoğan, emekli memur maaşları için ilk kabine sonrası bir müjde vereceklerini ifade etti. Öte yandan Erdoğan, 1399 oy ile yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi. Erdoğan teşekkür konuşmasında 31 Mart'ı işaret ederek "Yeni bir dönemi başlatacağız" dedi

Haber 07-10-23 11:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyadan paylaştı! 'Herkes, tüm bireylerin var olma, yaşama ve kendini ifade etme hakkına saygı göstermelidir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde yaşanan olaylara değinerek "Herkes, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olsun olmasın tüm bireylerin var olma, yaşama ve kendini ifade etme hakkına ve oy tercihlerine saygı göstermek mecburiyetindedir" dedi.

Haber 05-09-23 22:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan teşekkür turuna çıkıyor! İlk ziyaret o ile olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin ardından teşekkür ziyaretlerine başlıyor. Erdoğan, ilk ziyaretlerini 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde rekor oy aldığı Bayburt ve Gümüşhane'ye cumartesi günü gerçekleştirecek.

Haber 06-07-23 13:27

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a o sözü hatırlatıldı! Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı yerde olmalı bu heykel

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde sarf ettiği 'Recep Tayyip Erdoğan, yeniden Cumhurbaşkanı seçilirse heykelini dikeceğim' sözüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Özcan, "Biz bir söz verdiysek dönmeyiz. Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı yerde olmalı bu heykel. Dörtdivan'da yüzde 90 oy almış. Dörtdivan Belediyesi bize bir yer göstersin." ifadelerini kullandı.

Haber 02-06-23 23:12

SON DAKİKA | YSK kesin sonuçları açıkladı! Toplam katılım oranı ve Erdoğan'ın aldığı oy oranı netleşti

Son dakika haberi: YSK, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı. YSK Başkanı Ahmet Yener yaptığı açıklamada, seçime katılım oranının yüzde 85,72 olduğunu açıkladı. Yener, "Seçimlerde sayın Erdoğan 27 milyon 834 bin 589 oy aldı ve yüzde 52,18 oy oranına ulaştı. Böylece sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı kesinleşmiştir." diye konuştu.

Haber 01-06-23 11:40
YSK

Erzincan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan fark attı

Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur resmi olmayan sonuçlara göre Erzincan’da yüzde 62.05 oy alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rakibi Kemal Kılıçdaroğlu’na fark attı.

Yurthaber 29-05-23 10:11

Erdoğan o illerde rekor kırdı! İşte en yüksek oy oranına ulaştığı şehirler... Kılıçdaroğlu ise...

28 Mayıs'taki cumhurbaşkanı seçiminin 2. tur oylamasının ardından Türkiye seçim sonuçlarına kilitlenmişti. YSK Başkanı Ahmet Yener, kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçildiğini duyurdu. Seçimin ardından Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun en yüksek oy oranı aldığı iller de belli oldu. Erdoğan'a rekor oy oranı çıkan iller arasında Bayburt 1. olurken, onu Gümüşhane, Çankırı, Yozgat ve Rize takip etti. Kılıçdaroğlu ise en yüksek oy oranını Tunceli'den aldı.

Haber 29-05-23 08:12

SEÇİM KATILIM ORANLARI 2023: 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turda kaç kişi oy kullandı, katılım oranı kaç? Yurt içi oy kullanan seçmen sayısı

Seçim katılım oranları ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur oylamasında Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,16 oy alırken Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 47,84 oranında oy alabildi. Peki, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turda kaç kişi oy kullandı, katılım oranı kaç? İşte, yurt içi oy kullanan seçmen sayısı...

Haber 29-05-23 07:32

SEÇİM SONUÇLARI OY ORANLARI! AA VE ANKA açıkladı! 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Cumhurbaşkanı seçim sonuçları oy oranları 28 Mayıs’ta sandık başına giden seçmenler tarafından merak ediliyordu. 14 Mayıs seçim sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tura kaldı ve geçtiğimiz gün Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında cumhurbaşkanlığı yarışı yaşandı. YSK tarafından yayınlanan seçim sonuçlarında Cumhurbaşkanı açıklandı.

Finans 29-05-23 07:24

SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDI! YSK CUMHURBAŞKANLIĞI 2.TUR seçim sonuçları! Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları

Cumhurbaşkanı seçim sonuçları oy oranları 28 Mayıs’ta sandık başına giden seçmenler tarafından merak ediliyordu. 14 Mayıs seçim sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tura kaldı ve geçtiğimiz gün Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında cumhurbaşkanlığı yarışı yaşandı. YSK tarafından yayınlanan seçim sonuçlarında Cumhurbaşkanı açıklandı.

Haber 29-05-23 07:11

HATAY SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Hatay seçim sonuçları ve oy oranları nasıl? Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu önde?

Hatay seçim sonuçları 2023 merak ediliyor. 28 Mayıs 2023 Pazar günü Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci turu gerçekleşti. Oy pusulasında Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun resim ve isimleri yer aldı. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oylarını kullandılar. Peki, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Hatay seçim sonuçları ve oy oranları nasıl? Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu önde?

Haber 29-05-23 01:22

Recep Tayyip Erdoğan kazandı mı, kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan kaç yıldır Cumhurbaşkanı?

Recep Tayyip Erdoğan kazandı mı, kaç oy aldı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Türkiye cumhurbaşkanını seçmek için bugün yeniden sandık başına gitti ve oylarını kullandı. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarıştığı seçimlerde son durum merak konusu oldu. Peki, Recep Tayyip Erdoğan kaç yıldır Cumhurbaşkanı? İşte tüm merak edilenler...

Haber 29-05-23 00:31

ANKA VE AA'YA GÖRE 2023 SEÇİM SONUÇLARI: Türkiye'nin Cumhurbaşkanı kim oldu? Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu?

İlk seçim sonuçları 2023 verileri hakkında araştırmalar hız kazandı. Saat 08:00'da başlayan oy kullanma işlemi saat 17:00 itibariyle sona erdi. Oy kullanma işleminin sona ermesi ve yayın yasağının kaldırılmasıyla birlikte sonuçlarda gelmeye başlandı. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarıştığı seçimlerde hangi isimin kazandığı merak ediliyor. İşte ANKA VE AA'ya seçim sonuçları...

Haber 28-05-23 23:01

Cumhurbaşkanı kim oldu? İKİNCİ TUR Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ne oldu? 28 Mayıs Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Türkiye bugün Cumhurbaşkanını seçmek için yeniden sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 14 Mayıs'ta yapılan ilk turunda adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle seçimler ikinci tura kalmıştı. İlk turda en çok oy alan iki aday Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir seçim yapıldı. Oy kullanma işleminin sona ermesi ve yayın yasaklarının kalkmasının hemen ardından canlı seçim sonuçları Mynet.com'da yer aldı...

Haber 28-05-23 22:52

Ünlü isimlerden seçim paylaşımı! Sinan Akçıl, Mesut Özil, Alişan, Doğuş… Yine kazandık

Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci turu için tüm Türkiye bugün sandık başına giderek oy kullandı. YSK tarafından açıklanan geçici sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından ünlü isimlerden seçim paylaşımları gelmeye başladı. Sinan Akçıl, Doğuş, Alişan ve Mesut Özil Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek mesajı yayınladı.

Magazin 28-05-23 22:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazandı! Yıldırım'ın paylaşımı gündem oldu

Türkiye, Cumhurbaşkanı seçimleri için ikinci kez sandık başına gitti. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarıştığı ikinci turda oy sayımı sonlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan, yeniden cumhurbaşkanı seçildi. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın seçim sonrası yaptığı paylaşım gündem oldu.

Haber 28-05-23 21:27

Sandıklar açıldı! Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu? İşte büyükşehirlerde son durum...

Türkiye ikinci tur seçimleri için sandık başına gitti. Vatandaşlar ikinci turda Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercihte bulundu. AA'ya göre Türkiye'de şu ana kadar sandıkların yüzde 99,85'i açıldı. Büyükşehirlerde hangi adayın ne kadar oy aldığı merak edilirken tablo da netleşti. İşte sonuçlar...

Haber 28-05-23 19:40

BURSA SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Bursa Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları

Bursa seçim sonuçları son dakika gelişmeleri ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları; seçim yasakları sonrası yakından takip ediliyor. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Bursa seçim sonuçları canlı olarak Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte Mynet.com'da yayımlanıyor. İşte Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları canlı takip ekranı...

Finans 28-05-23 19:16

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 İstanbul Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları

İstanbul seçim sonuçları son dakika gelişmeleri ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları; seçim yasakları sonrası yakından takip ediliyor. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından İstanbul seçim sonuçları canlı olarak Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte Mynet.com'da yayımlanıyor. İşte Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları canlı takip ekranı...

Finans 28-05-23 19:14

BALIKESİR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Balıkesir Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Balıkesir seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Balıkesir seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Balıkesir seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 19:12

RİZE SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Rize Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Rize seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Rize seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Rize seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 19:12

ZONGULDAK SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Zonguldak Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Zonguldak seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Zonguldak seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Zonguldak seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 19:10

NEVŞEHİR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Nevşehir Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Nevşehir seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Nevşehir seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Nevşehir seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 19:09

DİYARBAKIR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Diyarbakır Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Diyarbakır seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Diyarbakır seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Diyarbakır seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 19:08

ADANA SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Adana Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Adana seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Adana seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Adana seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 19:07

DÜZCE SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Düzce Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Düzce seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Düzce seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Düzce seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 19:06

KONYA SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Konya Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Konya seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Konya seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Konya seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 19:05

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA 28 Mayıs 2023: YSK Cumhurbaşkanlığı 2. Tur İstanbul seçim sonuçları ne oldu, kim kazandı? Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranı

İstanbul seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. İstanbul seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com İstanbul seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 19:03

AKSARAY SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Aksaray Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Aksaray seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Aksaray seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Aksaray seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 19:01

TOKAT SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Tokat Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Tokat seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Tokat seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adyı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Tokat seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 19:00

ERZİNCAN SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Erzincan Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Erzincan seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Erzincan seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adyı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Erzincan seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 18:59

MUĞLA SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Muğla Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Muğla seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Muğla seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adyı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Muğla seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 18:58

MANİSA SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Manisa Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Manisa seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Manisa seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adyı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Manisa seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 18:57

BURSA SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA 28 Mayıs 2023: YSK Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Bursa seçim sonuçları ne oldu, kim kazandı? Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranı

Bursa seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Bursa seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adyı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Bursa seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 18:57

BİLECİK SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Bilecik Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Bilecik seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Bilecik seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adyı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Bilecik seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 18:54

KARS SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Kars Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Kars seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Kars seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adyı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Kars seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 18:53

BAYBURT SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Bayburt Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Bayburt seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Bayburt seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adyı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Bayburt seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 18:50

AĞRI SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Ağrı Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Ağrı seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Ağrı seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adyı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Ağrı seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 18:49

OSMANİYE SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Osmaniye Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Osmaniye seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Osmaniye seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adyı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Osmaniye seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 18:48

AFYONKARAHİSAR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Afyonkarahisar Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Afyonkarahisar seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Afyonkarahisar seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adyı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Afyonkarahisar seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 18:47

ANKARA CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Ankara seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Ankara seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Ankara seçim sonuçları canlı olarak Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Ankara seçim sonuçları canlı takip ekranı...

Haber 28-05-23 18:42

ORDU CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Ordu seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Ordu seçim sonuçları son dakika gelişmeleri ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Ordu seçim sonuçları canlı olarak Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Ordu seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 18:36