Safa Sarı Haberleri

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede ve ne zaman çekildi?

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Filmin başrolünde yer alan Yılmaz Erdoğan, filmin yönetmenliğini de üstlenmektedir. Bu akşam Star Tv'de yayınlanacak olan aksiyon ve komedi türlerini içeren film Organize İşler Sazan Sarmalı hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Trend 08-11-2022 18:41

Safa Sarı’nın babası ve kız kardeşi kaza yaptı

BKM Mutfak oyuncularından Safa Sarı'nın babası ve kız kardeşi Ordu’nun Ünye ilçesinde kaza yaptı. Kazada 3 kişi hafif yaralandı.

Magazin 15-05-2022 14:17

Çok Güzel Hareketler'in oyuncusu Safa Sarı evlendi!

Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldız isimlerinden Safa Sarı sessiz sedasız evlendi. Safa Sarı ve eşi hem düğün öncesi hem de düğün sonrası güzel anlarını sosyal medyadan da paylaştı. İkiliye tebrik mesajı yağdı.

Magazin 07-02-2022 07:52

Safa Sarı kimdir, aslen nereli? Safa Sarı kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Şarkılar Bizi Söyler programının bugünkü konuklarından biri de Safa Sarı oldu. Çok Güzel Hareketler kadrosunda yer alan Safa Sarı, 2015 yılında ilk kez Bana Baba Dedi dizisi ile oyunculuk deneyimi yaşamıştı. Peki Safa Sarı kimdir, aslen nereli? Safa Sarı kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Magazin 22-01-2022 18:42

Safa Sarı

Safa Sarı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Safa Sarı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.