Aykut Kocaman Haberleri Ve Son Dakika Aykut Kocaman Haberleri

Aykut Kocaman Haberleri Ve Son Dakika Aykut Kocaman Haberleri

1965 Sakarya, Geyve doğumlu olan Aykut Kocaman, futbol oynadıktan sonra teknik direktör olarak çalıştı. 1984 yılında Sakaryaspor ile futbola başlayan teknik adam, 1988 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu. Milli Takım’da da 12 kez A Milli bir kez de U-21 Milli olarak forma giyen Kocaman, 2000 yılında futbolu İstanbulspor’la bıraktı.

Türkiye Kupası’nda 10, Süper Lig’de 124 gole imza atan Kocaman, Başbakanlık Kupası’nda 2, Özel Maçlar’da ise 1 gol attı. İlk olarak teknik direktörlük deneyimine İstanbulspor ile başladı, sırasıyla Malatyaspor, Konyaspor, Ankaraspor ile devam etti. En son Konyaspor’da teknik direktör olarak çalışan Kocaman’ın sözleşmesi 2020 yılında bitti.

İki kızı bulunan Kocaman, Arzu Kocaman ile evlidir.

Aykut Kocaman Haberleri

Aykut Kocaman'ın ismi camiye verildi! Görenler şaşkına döndü, hata olduğu anlaşıldı

Sivas'ta bir camiye işaretlenen Aykut Kocaman ismi görenlerin dikkatini çekti. Mahalle sakinleri, Aykut Kocaman'ı sevdiklerini söylese de bu yanlışın düzeltilmesi gerektiğini belirtti.

Spor 14-12-2023 18:44

Sivas'taki camiye işaretlenen isim gündem oldu! Görenler gözlerine inanamadı

Sivas'ta Selçuklu Akşemsettin Cami'sine haritada işaretlenen eski milli futbolcu ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın ismi görenleri şaşkına çeviriyor.

Haber 14-12-2023 11:00

Son dakika: Büyük ters köşe! Sergen Yalçın derken, Aykut Kocaman bitti! Süper Lig'de sürpriz imza...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de 6. hafta geride kalırken, henüz galibiyet alamayan takımlar arasında yer alan Samsunspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıllar sonra yükseldiği Süper Lig'de henüz 1 puanı bulunan ve son sırada yer alan Karadeniz ekibinde teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrılmıştı. Kırmızı - beyazlılarda Sergen Yalçın'ın takımın başına geçeceği öne sürülmüştü ancak büyük bir sürpriz ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 27-09-2023 16:32

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması geldi!

Fenerbahçe'nin teknik direktörünün kim olacağı hala netleşmiş değil. Medyada adı geçenlerden biri olan Aykut Kocaman, bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor 20-06-2023 20:35

Diğer Haber Etiketleri

Aykut Kocaman

Aykut Kocaman Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Aykut Kocaman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Son dakika: Ali Koç, 'Yeni hoca Türk olacak' demişti! İsmail Kartal, Aykut Kocaman, Sergen Yalçın, Volkan Demirel ve Ersun Yanal'dan açıklama geldi...

Son dakika haberleri: Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren ve Spor Toto Süper Lig'i 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ile yollar ayrılmıştı. Sarı - lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda 'Yeni teknik direktör Türk olacak' ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler sonrasında İsmail Kartal, Aykut Kocaman, Sergen Yalçın, Volkan Demirel ve Ersun Yanal'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 17-06-2023 17:03

Aykut Kocaman, Süper Lig'e geri mi dönüyor? Dirsek teması resmen kuruldu, 5. kupası için kolları çoktan sıvadı...

Fenerbahçe'nin efsane ismi Aykut Kocaman, teknik direktörlük kariyerine geri dönüyor. Daha önce sarı-lacivertli takımda şampiyonluk mutluluğu yaşayan Aykut Kocaman'ın Başakşehir ile dirsek temasında olduğu iddia edildi.

Spor 08-05-2023 13:29

'Fatih Terim iki hafta içinde imzayı atar!' Ahmet Çakar'dan A Milli Takım için olay iddia...

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu ikinci maçında Hırvatistan'ı konuk etmişti. Ay-Yıldızlı ekibimiz, birçok fırsat yakaladığı ancak değerlendiremediği karşılaşmadan 2-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı. Kırmızı - beyazlı takımımızın teknik direktörü Stefan Kuntz, müsabaka sonrasında kamuoyunda oldukça eleştirilmişti. Spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan konuyla alakalı flaş bir değerlendirme geldi. İşte detaylar...

Spor 29-03-2023 21:37

Aykut Kocaman geri dönüyor! Yönetim, tecrübeli hocayla ilk görüşmeyi yaptı bile...

Konyaspor'da Aleksandar Stanojevic'in suyu ısınıyor. Geldiği günden beri sadece Galatasaray maçını kazanabilen Aleksandar Stanojevic'in görevine son verilmesi bekleniyor. Fenerbahçe'den sonra adı Konyaspor ile özdeşleşen Aykut Kocaman ile görüşme yapan Konyaspor, tecrübeli çalıştırıcıyı takımın başına getirmek istiyor.

Spor 25-03-2023 09:57

Son dakika: 'Stefan Kuntz, Faroe Adaları maçından sonra ayrılacak!' A Milli Takım için Sergen Yalçın, İsmail Kartal ve Aykut Kocaman iddiası...

Son dakika haberleri: A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz'un kadro tercihi ve oynattığı oyun tepki toplamıştı. Son olarak Lüksemburg ile oynanan karşılaşmada alınan 3-3'lük beraberlik sonrasında eleştiriler çığ gibi büyümüş ve Alman çalıştırıcının ayrılacağına dair söylentiler artmaya başlamıştı. Kuntz'un Faroe Adaları maçının ardından görevine son verileceği ve takımın başına Sergen Yalçın, İsmail Kartal ya da Aykut Kocaman isimlerinden birinin geçeceği iddia edildi.

Spor 24-09-2022 16:46

Aykut Kocaman'a sürpriz teklif! ''Gel şampiyon olalım hocam''

Süper Lig'de birçok takımı çalıştıran tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman için flaş bir iddia ortaya atıldı. Bir dönem Fenerbahçe, Başakşehir ve Konyaspor'u çalıştıran Aykut Kocaman'a sürpriz bir teklif yapıldı. Uzun süredir teknik direktörlük yapmayan Aykut Kocaman bu teklifi reddetti.

Spor 20-09-2022 13:53

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'nin intikamını Galatasaray alacak! 7-1'lik mağlubiyet...

Son dakika spor haberi... Yeni teknik patronu Okan Buruk ile çıktığı ilk hazırlık maçında Sturm Graz'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İkinci hazırlık maçında MOL Fehervar ile karşılaşacak Sarı-Kırmızılılar, üçüncü maçında ise Sigma Olomouc ile mücadele edecek. Sigma mücadelesi Sarı-Kırmızılılar için farklı bir anlam taşırken, Galatasaray 30 sene önce UEFA Kupası mücadelesinde Fenerbahçe'nin yaşadığı 7-1'lik mağlubiyetin intikamını almak istiyor.

Spor 13-07-2022 15:02

Aykut Kocaman'ın yeni mesleği çok şaşırttı! Herkes teknik direktörlük beklerken...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış teknik direktörlerden olan Aykut Kocaman, son olarak Medipol Başakşehir'i çalıştırmış ve ayrılığı sonrasında herhangi bir takımla anlaşmaya varmamıştı. Birçok futbolsever, deneyimli hocanın yeni takımını merak ederken Aykut Kocaman'dan sürpriz bir hamle geldi. Aykut Kocaman'ın yeni sezonda spor yorumculuğu yapacağı öğrenildi.

Spor 27-06-2022 16:34

Son dakika: Galatasaray'a 'Aykut Kocaman' modeli! Büyük proje merak uyandırdı...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da camia, 11 Haziran'daki seçimi bekliyor! Mevcut başkan Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesi sonrası tüzük gereği zorunlu olarak seçime gitme kararı alan sarı - kırmızılı kulüpte Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek, başkanlık için adaylıklarını açıklamışlardı. İki isim de projelerini teker teker açıklarken, Hamamcıoğlu'nun takımda oluşturmak istediği sistem ortaya çıktı. Projenin detayında ise Aykut Kocaman yer aldı. İşte ayrıntılar...

Spor 07-06-2022 07:29

Son dakika: Aykut Kocaman, Süper Lig'e geri dönüyor! Yeni adresi...

Son dakika haberleri: Kariyerinde Fenerbahçe ile şamoiyonluk ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final başarıları yakalayan tecrübeli teknik direktör Aykut Kocaman, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. 57 yaşındaki çalıştırıcı son olarak Medipol Başakşehir'i çalıştırmıştı. Aykut Kocaman'ın önceliğinde İstanbul takımları bulunuyor.

Spor 28-05-2022 17:32

Son dakika: Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıran açıklama!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de sportif direktörlük ile teknik direktörlük görevlerini üstlendikten sonra geride bıraktığımız sezonun 9. haftasında Medipol Başakşehir'in başına geçen ve başarılı bir performans göstererek takımını UEFA Konferans Ligi'ne taşıyan Emre Belözoğlu'ndan sarı - lacivertli kulüple ilgili flaş açıklamalar geldi. Belözoğlu, Fenerbahçe'yi tekrar çalıştırmak istediğini söyledi.

Spor 25-05-2022 19:26

Son dakika: Ersun Yanal'dan Aykut Kocaman'a gönderme! Ben başarılıyım...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 62 puanla ikinci sırada yer alırken, teknik direktör İsmail Kartal'ın göreve geldikten sonraki başarısı taraftarlar tarafından beğeni toplamıştı. Sarı - lacivertlilerde 2013/14 döneminde şampiyonluk yaşayan Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin bir diğer eski teknik direktörü Aykut Kocaman sorusuna verdiği yanıtla gündeme oturdu.

Spor 18-04-2022 15:41

Aykut Kocaman, Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı! Fatih Terim...

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Aykut Kocaman, katıldığı bir televizyon programında flaş itiraflarda bulundu. Tecrübeli hoca, futbolculuk döneminde Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Fatih Terim'in kendisini Galatasaray'a istediğini belirtti. Kocaman, "Galatasaray'a gitmeyi hiç düşünmedik. Hakkını teslim etmem lazım. Fatih Hoca o zaman kapımız size açık dedi. Çok net söyledi. 8 sene Fenerbahçe'de oynadık. Bir anlık öfke ile, 'Galatasaray'a gidelim' demek herkese kaybettirir" ifadelerini kullandı.

Spor 17-04-2022 18:43

Teknik direktör Aykut Kocaman, UEFA Pro Lisans Programına konuk oldu

Teknik direktör Aykut Kocaman, UEFA Pro Lisans Programına konuk oldu

Yurthaber 28-03-2022 23:36

Fenerbahçe en çok eski dostlarından çekti! Önce Aykut Kocaman sonra Emre Belözoğlu...

Fenerbahçe'de kötü gidişat devam ediyor. Sarı lacivertliler kendi seyircisi önünde Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Fenerbahçe'de takıma geri dönen Ozan Tufan da 45 dakika görev yaptı. Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup etmesinin ardından ilginç bir istatistik gündeme geldi.

Spor 05-02-2022 21:38

Son dakika haberi: Aykut Kocaman sessizliğini bozdu! Alex'e olay cevap

Son dakika haberi: Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Aykut Kocaman'a taş atmıştı. Alex, "Çalıştığım en kötü teknik adam Aykut Kocaman" demişti. Brezilyalı futbolcuya Aykut Kocaman'dan yanıt gecikmedi. Kocaman yaptığı açıklamada, "Açıkçası ilk duyduğumda Alex’in böyle bir açıklama yapmış olmasına pek anlam veremedim." dedi.

Spor 19-01-2022 19:29

Son dakika: Alex'in Aykut Kocaman sözleri sonrası kıyamet koptu! Fenerbahçe taraftarları birbirlerine girdi

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, 2012'de teknik direktör Aykut Kocaman'la yaşadığı gerilim niye sarı-lacivertli formaya veda etmişti. Yıllardır bu konu hakkında konuşmaktan kaçınan Alex'in çalıştığı en kötü teknik direktörün Aykut Kocaman olduğunu söylemesi sonrası sosyal medyada adeta kıyamet koptu. Fenerbahçe taraftarları kulübün iki efsanesi arasında taraf tutarken birbirleriyle sosyal medyada tartışmaya tutuştu.

Spor 18-01-2022 08:11

Aykut Kocaman, Özer Hurmacı'ya ne dedi? Yıllar sonra gelen çarpıcı Alex itirafı herkesi ters köşe yaptı

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Özer Hurmacı, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerde forma giydiği dönemde teknik direktör Aykut Kocaman ile Alex de Souza arasında sanılan aksine bir sorun olmadığını belirten Özer, deneyimli hocanın kendisine hep Brezilyalı yıldızı örnek gösterdiğini ifade etti.

Spor 13-01-2022 17:15

Aykut Kocaman'dan sürpriz karar

Yaklaşık 40 gün önce Başakşehir'den ayrılan Aykut Kocaman sürpriz bir şekilde karar değiştirdi. Daha önce sezon sonuna kadar kulüp çalıştırmayacağını açıklayan Aykut Kocaman'ın uzun soluklu bir projeye açık olduğu ve Süper Lig'den teklif beklediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın adı, İstanbul ekibinden ayrıldıktan sonra Göztepe ile anılmıştı.

Spor 12-11-2021 20:04

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman sesleri

Fenerbahçe'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından Aykut Kocaman iddiası ortaya atıldı. Sari Lacivertlilerde Vitor Pereira eleştiri oklarının hedefi olurken iki yöneticinin Aykut Kocaman ile görüşeceği öne sürüldü. Tecrübeli teknik adam son olarak 2017-18 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırmıştı.

Spor 01-11-2021 08:39

Göztepe'de Aykut Kocaman sürprizi

Süper Lig'de Süper Lig'de kötü günler geçiren Göztepe'de koltuğu sallanan Nestor El Maestro'nun yerine Aykut Kocaman ismi gündeme geldi. Detaylar haberimizde...

Spor 25-10-2021 14:41

Junior Caiçara: Aykut Kocaman'dan özür dilerim

Junior Caiçara, Beşiktaş'ı 3-2 yendikleri maçın sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor 15-10-2021 22:39

Konyaspor'dan Aykut Kocaman açıklaması

Konyaspor, bir internet sitesinde yer alan 'Aykut Kocaman'a eski takımı talip oldu' şeklindeki haberi yalanladı.

Spor 10-10-2021 13:11

Süper Lig ekibinde Aykut Kocaman sürprizi!

Henüz 3 gün önce Başakşehir'den ayrılan teknik direktör Aykut Kocaman'la ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Süper Lig'de alınan kötü sonuçların ardından Ersun Yanal ile vedalaşan Antalyaspor'un gündemine Aykut Kocaman girdi. Tecrübeli teknik adamla ilk teması kuran Akdeniz ekibinin radarındaki diğer isim ise Çağdaş Atan. Detaylar haberimizde…

Spor 05-10-2021 11:33

Başakşehir, Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etti

Başakşehir teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasının kabul edildiğini duyurdu

Spor 02-10-2021 16:05

Aykut Kocaman'dan istifa kararı

Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yönetime istifasını sunacağını açıkladı

Spor 01-10-2021 22:26

Aykut Kocaman'dan istifa itirafı!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Sonunda umarım futbol şanssızlığımızın bittiği maç olması en büyük dileğim" dedi.

Spor 27-09-2021 09:24

Medipol Başakşehir-Çaykur Rizespor maçının ardından

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman: "Sonunda umarım futbol şanssızlığımızın bittiği maç olması en büyük dileğim"

Yurthaber 26-09-2021 19:38

Aykut Kocaman: Başımıza gelmeyen kalmadı

Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.

Spor 22-09-2021 19:53

Milli Takım’ın yeni teknik direktörü kim olacak? İşte Türkiye’nin yeni teknik direktör adayları…

A Millî Futbol Takımı’nda Şenol Güneş dönemi resmen sona erdi. 8 Eylül 2021 Çarşamba günü TFF Başkanı Demirören ile teknik direktör Şenol Güneş, bir araya gelmişti. Görüşmeden tam 2 gün sonra ayrılık kararı duyuruldu. Şimdi Gözler A Millî Takım’ın yeni teknik direktörüne çevrildi. Bu süreçte bazı adayların isimleri de ön plana çıktı.

Spor 10-09-2021 17:19

A Milli Takım için 5 aday: Aykut Kocaman, Fatih Terim, Okan Buruk, Mustafa Denizli, Löw

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Tecrübeli çalıştırıcının yerine Aykut Kocaman ya da Okan Buruk'un gelmesi ihtimali belirdi. Fatih Terim ve Mustafa Denizli de alternatifler arasında...

Spor 10-09-2021 15:01

Konyaspor-Medipol Başakşehir maçının ardından

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman: "Maçın böyle bitmesi beklenirken, beraberliğin kötü olmadığı düşünüldüğü anlarda, Dimyat'a giderken evdeki pirinçten olma durumu. Hızlı bir ataktan gelen top, tam böyle tarifli, Konyaspor'un ne yapacağını tarif ettiğimiz gollerden bir tanesi. Söyleyecek çok fazla bir şey yok" - İttifak Holding Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan: "Gerçekten önemli bir galibiyet aldık. Çünkü yenik duruma düşmüştük. Takımın reaksiyon göstermesi ve kazanmamız, takım adına çok iyi oldu"

Yurthaber 22-08-2021 23:23

Beşiktaş, Mert Günok için Aykut Kocaman’ın onayını bekliyor

Beşiktaş, Mert Günok için Medipol Başakşehir'in cevabını bekliyor. Milli file bekçisi ile anlaşan siyah-beyazlılar, transferi 1 hafta içinde tamamlamayı planlıyor.

Spor 01-08-2021 20:35

Aykut Kocaman takımını değerlendirdi

Medipol Başakşehir teknik direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor ile oynadıkları hazırlık maçıyla ilgili olarak, "Bizim adımıza sezonun ilk hazırlık maçıydı. İyi oyun ya da kötü oyun diye bir nitelendirme yaparsam kendi oyuncularıma haksızlık olur. Ağır antrenmanlardan sonra ayaklar çok ağır olur. Maçta da bunun zorluklarını gördük. Benim adıma olumlu şeylerin biraz daha fazla olduğu bir oyun vardı" dedi.

Spor 25-07-2021 07:36

Deniz Türüç'ten Aykut Kocaman itirafı

Medipol Başakşehirli futbolcu Deniz Türüç, yeni sezonda yukarılara tırmanmak istediklerini ifade ederken, Aykut kocaman ile çıkışa geçtiklerini söyledi.

Spor 09-07-2021 19:36

Başakşehir'de yeni sezon hazırlıkları

Başakşehir'de yeni sezon hazırlıkları

Yurthaber 09-07-2021 19:24

Başakşehir'de Aykut Kocaman'dan Edin Visca açıklaması

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımın yeni sezon hedefleri ve transferlerine dair açıklamalarda bulundu. Edin Visca'nın transferi hakkında da konuşan tecrübeli çalıştırıcı flaş ifadeler kullandı.

Spor 05-07-2021 19:32

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman sesleri!

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor... Emre Belözoğlu ile yolları ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan sarı-lacivertilerde Rafael Benitez ve Roger Schmidt gündeme geldi. Bu gelişmeler konuşulurken, ortaya bomba gibi Aykut Kocaman iddiası atıldı. İşte detaylar...

Spor 09-06-2021 17:44

Aykut Kocaman: Gerçekler ortaya çıktığı için mutluyum

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, "Futbolda şike kumpası" davasında kararın çıkması sonrası konuştu.

Spor 04-06-2021 21:39

Aykut Kocaman'ın transfer önceliği 3 bölge

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, transfer listesini yönetime sundu. Kocaman, öncelikle 1 sol bek, 1 forvet, 1 de kanat oyuncusunun takıma kazandırılması gerektiğini turuncu-lacivertli yetkililere iletti.

Spor 04-06-2021 14:53

Demba Ba ayrılığın nedenini açıkladı

Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran Demba Ba sessizliği bozdu.

Spor 04-05-2021 14:37

Aykut Kocaman: 1 puan garanti gibi gözüküyor

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-1 kazandıkları Ankaragücü karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Spor 03-05-2021 18:59

Aykut Kocaman galibiyeti değerlendirdi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kasımpaşa maçında ilk yarı oynayarak, ikinci yarı da skoru koruduklarını söyledi.

Spor 23-04-2021 07:39

Aykut Kocaman: Demba Ba kararı için konuşmam

Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Demba Ba'nın vedasına değindi.

Spor 22-04-2021 19:15

Aykut Kocaman isyan etti: Akıl alır gibi değil!

Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 18-04-2021 21:48