Sinan Ogan Oy Orani Haberleri

Seren Serengil'in oy açıklamasına Sinan Akçıl'dan olay yanıt! Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda yerel seçimlerde kime oy vereceğini açıklayan Seren Serengil, CHP'nin İstanbul adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını paylaştı. O açıklamayı gören Sinan Akçıl ise yorumuyla dikkat çekti.

Magazin 2024-03-31 07:31:58

Sinan Akçıl kime oy vereceğini açıkladı! Seçim şarkısını da yaptı

Cumhur İttifakı İBB Başkanı Murat Kurum için yeni seçim şarkısı hazırlayan Sinan Akçıl, "Geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim" dedi.

Magazin 2024-02-29 17:26:56

Sinan Oğan ile Zafer Partisi birbirine girdi! Karamahmutoğlu'na sosyalist yanıtı sert oldu, tek kelimelik cevap gündem oldu

Zafer Partisi'nin İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu'nun Sinan Oğan hakkındaki sözleri yepyeni ve hararetli bir tartışmanın fitilini ateşledi. Oğan için "Onu tanıdığımda sosyalistti" diyen Karamahmutoğlu'na Oğan sert ve uzun bir yanıt verdi, "HDP ile kol kola girmek mi milliyetçilik, ülkücülük?" dedi ve Karamahmutoğlu'nun Zafer Partisi'ne oy vermediğini öne sürdü. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer ise Oğan'a tek kelimelik yanıtıyla sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Haber 2024-02-17 08:41:16

'Kafa bulmak için söyledim...' Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini belirtip, CHP'den istifa etmişti! Bu sözlerle açıkladı

Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyleyip CHP'den istifa eden Abdüllatif Şener'den gündem yaratacak yeni bir açıklama geldi. "İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim, ikinci turda geçersiz oy kullandım" sözleri hakkında konuşan Şener, "Kafa bulmak için söyledim" dedi.

Haber 2023-06-19 21:57:21

Sinan Akçıl, oy kullanmaları eleştirilen gurbetçilere teşekkür etti! Hatice Beline kuvvet dedi

Sinan Akçıl 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerden sonra oy kullanmaları eleştirilen gurbetçilere teşekkür ederek "Siz olmasanız Türkiye çok zor durumda kalır" dedi. Şarkıcı Hatice ise bunun üzerine yaptığı yorumla dikkat çekti.

Magazin 30-05-23 14:59

Ünlü isimlerden seçim paylaşımı! Sinan Akçıl, Mesut Özil, Alişan, Doğuş… Yine kazandık

Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci turu için tüm Türkiye bugün sandık başına giderek oy kullandı. YSK tarafından açıklanan geçici sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından ünlü isimlerden seçim paylaşımları gelmeye başladı. Sinan Akçıl, Doğuş, Alişan ve Mesut Özil Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek mesajı yayınladı.

Magazin 28-05-23 22:28

OY VERME SAATLERİ 2023: Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tur oy verme saatleri kaçta başlar, kaçta biter? 28 Mayıs oy verme saatleri

Oy kullanma saatleri 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 2. turu öncesi yoğun bir şekilde araştırılıyor. Recep Tayyip Erdoğan ilk turda geçerli oyların yüzde 49,52'sini, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,88'ini, Sinan Oğan yüzde 5,17'sini, Muharrem İnce yüzde 0,43'ünü almıştı. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri adayların yeterli oyu alamaması nedeniyle; 28 Mayıs 2023 Pazar günü (bugün) gerçekleştirilecek. Peki, Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tur oy verme saatleri kaçta başlar, kaçta biter?

Haber 28-05-23 07:04

ÜMİT ÖZDAĞ ZAFER PARTİSİ OY ORANI 2023: Zafer Partisi yüzde kaç oy aldı? Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu'nu desteleyeceklerini duyurdu

Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Ümit Özdağ; cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur için Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Peki, Zafer Partisi yüzde kaç oy aldı? İşte 14 Mayıs seçimlerinde Ümit Özdağ'ın Genel Başkanı olduğu Zafer Partisi'nin oy oranı...

Haber 24-05-23 11:38

SON DAKİKA: Erdoğan'a destek kararını açıklamıştı! AK Parti'den 'Sinan Oğan' sözleri: 'Akşener'e İnce'ye neler yaptılar! Şimdi de...'

28 Mayıs seçimlerine kısa süre kala siyaset arenasında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Yüzde 5,17 oranında oy alan Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı sonrası günün en çok konuşulan ismi olmuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan muhalefete sert tepki geldi!

Haber 23-05-23 17:26

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI 28 MAYIS 2023: İstanbul Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçim sonuçları Mynet.com'da olacak

İstanbul seçim sonuçları 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri dolayısıyla seçmenler tarafından yakından takip edilecek. 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.52, Kemal Kılıçdaroğlu 44.88 oy aldı. ATA İttifakı adayı Sinan Oğan 5.17'de oy alırken, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ise oyların yüzde 0.43'ünü aldı. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur İstanbul seçim sonuçları ve oy oranları Mynet.com'da olacak.

Haber 23-05-23 14:45

Cem Yılmaz'dan ikinci tur açıklaması! Oyunu vereceği adayı da açıkladı

Sinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turda Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklaması sonrası komedyen Cem Yılmaz da ikinci turda oy vereceği ismi açıkladı ve "Oy verin" dedi.

Magazin 23-05-23 11:12

'Erdoğan bu desteği karşılıksız bırakmaz!' Sinan Oğan'ın kararı sonrası Ankara kulisleri hareketlendi! 28 Mayıs'tan sonra...

İlk turda yüzde 5,17 oy alan Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, seçimlerin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldı. Oğan'ın bu kararı 'pazarlık' iddialarını gündeme getirirken, iki taraf da söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Kulislerde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söz konusu desteği karşılıksız bırakmayacağı konuşulurken, bakanlık, büyükelçilik ve başkanlık iddiaları dikkat çekti.

Haber 23-05-23 08:43

Yüzde 5,17'nin kaçı Erdoğan'a kaçı Kılıçdaroğlu'na gider? 14 Mayıs'ı doğru tahmin etmişti, ikinci tur için oran verdi: Oğan ve Özdağ'a verilen oylar....

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından gözler Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a çevrildi. Kararını bugün duyuracak olan Özdağ'ın farklı bir tutum sergilemesi halinde yüzde 5,17'lik oy oranının nasıl dağılacağı merak konusu olurken; 14 Mayıs'taki seçimleri en doğru tahmin eden anket şirketlerinden olan SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı, katıldığı canlı yayında oy dağılımını açıkladı.

Haber 23-05-23 07:40

Son dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den 'Sinan Oğan' açıklaması: Kararını saygıyla karşılıyorum ama...

Son dakika haberine göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğini açıklamasına ilişkin konuşan Akşener, "Sinan Oğan'ın kişisel kararını saygıyla karşılıyorum. Ama o yüzde 5.3'lük seçmenin koştura koştura Erdoğan'a oy vermeye gideceğini düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 22-05-23 21:02

SON DAKİKA | AK Parti'den dikkat çeken 'Sinan Oğan' açıklaması! Değerleri, Cumhur İttifakı'na daha yakın...

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında 28 Mayıs'ta yapılacak seçimlerle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. CHP lideri ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Çelik 'sahte milliyetçilik üretmeye çalışıyor' ifadelerini kullandı. Öte yandan Çelik'ten Sinan Oğan ile ilgili de dikkat çeken bir açıklama geldi. Çelik, "Sinan Oğan'a oy verenler terörle mücadelede hassas! Değerleri, Cumhur İttifakı'na daha yakın..." dedi.

Haber 22-05-23 14:28

Sinan Oğan ve ATA İttifakı kimi destekleyecek? Seçim öncesi kritik kararı açıklayacağı saat belli oldu

Türkiye 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimine kilitlenirken, ilk turda yüzde 5,17 oy alan ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'ın kararı merak ediliyor. Sinan Oğan, Pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısıyla destek kararını açıklayacak. Twitter'dan paylaşım yapan Oğan, "Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş bulunmaktayız. 22 Mayıs'taki görüşmeler ve istişareler tamamlandığında kararımızı netleştirip, bunu Türk milletinin aziz evlatları ile paylaşmış olacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 21-05-23 21:49

YSK 1. TUR SEÇİM SONUÇLARINI AÇIKLADI! Cumhurbaşkanlığı seçiminde kim kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan

14 Mayıs Pazar günü tüm Türkiye genelinde seçime gidildi. Yüksek Seçim Kurulu 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi sonuçlarını açıkladı. Sonuçların Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla oranlar netleşmiş oldu. Peki, Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu kaç oy aldı? Oy oranları ne? Ayrıntılar haberimizde...

Haber 19-05-23 18:26

Binali Yıldırım'dan çok konuşulacak Sinan Oğan sözleri: Çok havaya girmemesi gerekir

14 Mayıs seçimlerinden sonra tüm gözler ilk turda yüzde 5,17 oy alan ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda kimi destekleyeceğine çevrildi. Seçimden sonra hem Millet İttifakı hem de Cumhur İttifakı, Oğan'la iletişime geçmişti. Oğan'ın kritik kararını açıklamasına günler kala AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sinan Oğan'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 18-05-23 23:10

Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşecek mi? Ümit Özdağ canlı yayında duyurdu

Türkiye 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimine kilitlenirken, ilk turda yüzde 5,17 oy alan Ata İttifakı'nın kimi destekleyeceği merak konusu oldu. İttifak üyesi Zafer Partisi'nin Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı canlı yayında kritik gelişmeyi duyurdu. Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile yarın bir görüşme yapacağını açıkladı. Özdağ, Sinan Oğan'ın 19 Mayıs'ta kararını açıklayacağı yönündeki iddiaların ise gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Haber 18-05-23 20:28

SON DAKİKA | AK Partili Numan Kurtulmuş'tan çok konuşulacak Akşener yorumu: 'Ben dememiş miydim?' diyordur

Seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikinci turda oylarını daha da artıracağını söyledi. "Göç bakanlığı düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Kurtulmuş, Sinan Oğan'a oy veren seçmen kitlesinin ikinci turda yapacağı tercihle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. İYİ Parti lideri Akşener için de çok konuşulacak ifadeler kullanan Kurtulmuş "'Ben dememiş miydim?' diye bir ruh hali içinde olabilir" dedi.

Haber 18-05-23 11:36

14 Mayıs seçimlerini doğru tahmin etmişti! Hakan Bayrakçı'dan 2. tur tahmini: Sinan Oğan'ın oyları nasıl dağılır? 3 farklı senaryo...

28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için Sonar Araştırma sahibi Hakan Bayrakçı'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. İlk turdaki oy oranlarını en doğru şekilde tahmin eden anket şirketlerinden olan Sonar'ın sahibi Bayrakçı, Sinan Oğan'ın yüzde 5.2'lik oy oranının 3 farklı senaryoya göre nasıl dağılabileceğini açıkladı. İşte Sinan Oğan'ın tarafsız kalma, Erdoğan'ı destekleme veya Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararına göre yüzde 5.2'lik oy oranının 2. turdaki dağılımı...

Haber 18-05-23 07:45

Son dakika: Sinan Oğan 2. turda kimi destekleyecek? 5 şartından birini esnetti: Dayatmanın manası yok

Son dakika haberi: ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimlerinin ardından gazeteci Candaş Tolga Işık'ın konuğu oldu. Seçimde yüzde 5,17 oy alan ve kilit isim haline gelen Oğan canlı yayında seçimlerin 2. turuyla ilgili açıklamalar yaptı. Oğan, "Sığınmacıların gönderilmesi için takvimimiz 1 seneydi ama başkası seçildiğine göre bunu dayatmanın manası yok bir takvime bağlanmalı" dedi. Oğan, destek konusunda aralarında aşağı yukarı bir fikir birliği olduğunu da açıkladı.

Haber 16-05-23 20:14

İstanbul'da cumhurbaşkanı seçimindeki oy dağılımı belirlendi! En çok oyu alan isim...

İstanbul'da pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nde kullanılan 10 milyon 150 bin 710 oydan 4 milyon 928 bin 408'ni Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 milyon 738 bin 996'sını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aldı. Ata İttifakı adayı Sinan Oğan'ın 457 bin 568 oy aldığı İstanbul'da, 25 bin 738 seçmen de adaylıktan çekilen Muharrem İnce'ye oy verdi. İşte detaylar...

Haber 16-05-23 15:00

Seçimler ikinci tura kaldı! Süreç nasıl işleyecek? İşte yanıtı

Türkiye dün sandık başına gitti. Oy sayma işlemlerinin ardından gelen sonuçlara göre Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ata İttifakı adayı Sinan Oğan, birinci turda yüzde 50 artı 1 oyu alamadı. YSK Başkanı Ahmet Yener, son yaptığı açıklamada liderlerin aldığı oy oranlarını açıklayarak seçimin ikinci tura kaldığını açıkladı. 28 Mayıs'ta ikinci kez Türkiye sandık başına gidecekken süreç de belli oldu.

Haber 15-05-23 16:52

BURSA SEÇİM SONUÇLARI SON DURUM 2023: 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Bursa seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da!

Bursa seçim sonuçları ile ilgili araştırmalar hız kazanırken son dakika olarak yayımlanan veriler de anbean incelenmeye devam ediliyor. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma işlemi geçtiğimiz gün 17:00'de sona erdi. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan'ın oy oranları merak edildi. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları oy oranları haberimizde. İşte Bursa seçim sonuçları...

Haber 15-05-23 14:55

ERZİNCAN SEÇİM SONUÇLARI 2023: Erzincan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları oy oranları

Erzincan seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan'ın oy oranları merak edildi. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları canlı takip ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Erzincan seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da...

Haber 15-05-23 14:29

SON DAKİKA | Sinan Oğan'dan yeni açıklama! 'İkinci turda kimi destekleyeceksiniz?' sorusuna yanıt verdi

Son dakika haberi: ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'dan seçim sonuçları hakkında yeni bir açıklama geldi. Oğan, "Biz yüzde 11-12 oy bekliyorduk. O oyu aldığımızı da düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Oğan ayrıca, gazetecilerin 'ikinci turda kimi destekleyeceksiniz?' sorusuna da yanıt verdi. İşte Oğan'ın dikkat çeken açıklamaları...

Haber 15-05-23 14:25

BATMAN SEÇİM SONUÇLARI 2023: Batman Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları oy oranları

Batman seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan'ın oy oranları merak edildi. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları canlı takip ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Batman seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da...

Haber 15-05-23 14:23

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA 2023: 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili İstanbul seçim sonuçları oy oranları

İstanbul seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan'ın oy oranları merak edildi. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları canlı takip ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili İstanbul seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da...

Haber 15-05-23 10:56

SON DAKİKA | YSK Başkanı Ahmet Yener, Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Oğan'ın son oy oranlarını açıkladı

Son dakika: YSK Başkanı Ahmet Yener, yurt içinde sandıkların yüzde 99'unun açıldığını belirterek veri girişinin devam ettiğini belirtti. Yener, Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Oğan'ın son oy oranlarını kamuoyu ile paylaştı. Yener, "Bu verilere göre 09.45 itibarıyla Recep Tayyip Erdoğan 49.40, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.96, Sinan Oğan yüzde 5.2, Muharrem İnce yüzde 0.44 oy oranına sahiptir. Veri girişimiz devam etmektedir" dedi.

Haber 15-05-23 10:05

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Oğan'ın sandığından Kılıçdaroğlu çıktı

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın oy kullandığı sandıkta en fazla oyu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aldı.

Yurthaber 15-05-23 08:21

SEÇİM BARAJI 2023: Seçimlerde baraj kaç? Barajı geçemeyen partilerin oyları ne oluyor? Sonuçlar Mynet.com'da!

Seçimlerde baraj kaç? Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim sonuçlarında oy kullanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan ile adaylıktan çekilen Muharrem İnce'nin verilerini yakından takip ediyor. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma işlemi geçtiğimiz gün 17:00'de sona erdi.14 Mayıs 2023 seçim sonuçları ise açıklanmaya başlandı. Peki, Seçimlerde baraj kaç? İşte 2023 seçim barajı...

Haber 15-05-23 07:27

KARS SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Kars seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da!

Kars seçim sonuçları, oy oranları 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanan seçmenlerin odak konusu oldu. Kesinleşen cumhurbaşkanı aday listesine göre, seçimde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan oldu. Peki, Kars seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Haber 15-05-23 02:43

DENİZLİ SEÇİM SONUÇLARI 2023: YSK DENİZLİ Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları ile AK Parti, MHP, CHP yüzde kaç oy aldı?

Denizli seçim sonuçları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bugün seçmenler Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan arasından cumhurbaşkanı adayı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi için oy verdi. YSK'dan yapılan açıklamada “Seçim sorunsuz şekilde tamamlandı.” ifadelerine yer verildi. Peki, Denizli seçim sonuçları oy oranları nasıl oldu. Denizli seçim sonuçlarını Mynet seçim sayfasından takip edebilirsiniz...

Haber 15-05-23 02:33

ÇANAKKALE SEÇİM SONUÇLARI 2023: YSK ÇANAKKALE Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları ile AK Parti, MHP, CHP yüzde kaç oy aldı?

Çanakkale seçim sonuçları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bugün seçmenler Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan arasından cumhurbaşkanı adayı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi için oy verdi. YSK'dan yapılan açıklamada “Seçim sorunsuz şekilde tamamlandı.” ifadelerine yer verildi. Peki, Çanakkale seçim sonuçları oy oranları nasıl oldu. Çanakkale seçim sonuçlarını Mynet seçim sayfasından takip edebilirsiniz...

Haber 15-05-23 02:32

DİYARBAKIR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Diyarbakır seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da!

Diyarbakır seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri bugün oy kullanma işleminin sona ermesi ve seçim yasaklarının kalkmasının ardından yakından takip edilecek. Seçmenler Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan arasından cumhurbaşkanı adayına oy verecek. Peki, Diyarbakır seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Oy kullanma işleminin sona ermesi ve seçim yasaklarının kalkmasının ardından Diyarbakır seçim sonuçlarını Mynet seçim sayfasından takip edebilirsiniz...

Haber 15-05-23 02:20

TOKAT SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Tokat seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da!

Tokat seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri bugün oy kullanma işleminin sona ermesi ve seçim yasaklarının kalkmasının ardından yakından takip edilecek. Seçmenler Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan arasından cumhurbaşkanı adayına oy verecek. Peki, Tokat seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Oy kullanma işleminin sona ermesi ve seçim yasaklarının kalkmasının ardından Tokat seçim sonuçlarını Mynet seçim sayfasından takip edebilirsiniz...

Haber 15-05-23 02:20

NEVŞEHİR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Nevşehir seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da!

Nevşehir seçim sonuçları, oy oranları 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlar tarafından hızla sorgulanıyor. Kesinleşen cumhurbaşkanı aday listesine göre, seçimde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan oldu. Dördüncü aday olan ve çekildiğini açıklayan Muharrem İnce'ye atılan oylar ise geçerli sayılacak. Peki, Nevşehir seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Haber 15-05-23 02:18

YALOVA SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Yalova seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da!

Yalova seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri bugün oy kullanma işleminin sona ermesi ve seçim yasaklarının kalkmasının ardından yakından takip edilecek. Seçmenler Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan arasından cumhurbaşkanı adayına oy verecek. Peki, Yalova seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Oy kullanma işleminin sona ermesi ve seçim yasaklarının kalkmasının ardından Yalova seçim sonuçlarını Mynet seçim sayfasından takip edebilirsiniz...

Haber 15-05-23 02:18

BAYBURT SEÇİM SONUÇLARI 2023: Bayburt seçim sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları canlı olarak Mynet.com’da!

Bayburt seçim sonuçları, oy oranları 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak seçmen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kesinleşen cumhurbaşkanı aday listesine göre, seçimde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan oldu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye atılan oylar ise geçerli sayılacak. Peki, Bayburt seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? Mynet.com'da anlık takip!

Haber 15-05-23 01:00

SON DAKİKA SEÇİM HABERLERİ | Gözler Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın memleketlerindeki sandıklara çevrildi! İşte son durum

Son dakika: 14 Mayıs seçimleri için 60 milyonun üzerinde kişi bugün sandık başına gitti. Oy verme işlemleri saat 17'de sona ererken sandıklardan gelen sonuçlarda sona yaklaşıldı. Gelen veriler sonrasında Cumhurbaşkanı adayları, Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan ve Muharrem İnce'nin memleketlerindeki oy oranları merak edilmeye başlandı. Oğan ve İnce'nin memleketlerindeki oy sonuçları dikkat çekti.

Haber 14-05-23 20:34

MUHARREM İNCE OY ORANI 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimleri Muharrem İnce yüzde kaç oy aldı, hangi illerde fazla oy aldı? Seçim sonuçları Mynet.com'da!

Muharrem İnce oy oranı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Memleket Partisi Genel Başkanı, cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini ifade etmişti. YSK Başkanı Ahmet Yener İnce'nin adaylıktan çekilmesinin birinci turdan sonra geçerli olacağını, bu süreçte kendisine verilen oyların geçerli sayılacağını belirtti. 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimlerinde Muharrem İnce'nin oy oranı canlı olarak Mynet.com'dan takip edilebilecek. İşte, Muharrem İnce oy oranı canlı takip ekranı...

Haber 14-05-23 19:29

SİNAN OĞAN OY ORANI 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimleri Sinan Oğan yüzde kaç oy aldı, hangi illerde fazla oy aldı? Seçim sonuçları Mynet.com'da!

Sinan Oğan oy oranı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimlerinde Sinan Oğan oy oranı canlı olarak Mynet.com'dan takip edilebilecek. Peki, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimlerinde Sinan Oğan yüzde kaç oy aldı?

Haber 14-05-23 19:27

KEMAL KILIÇDAROĞLU OY ORANI 2023: Kemal Kılıçdaroğlu yüzde kaç oy aldı? Seçim sonuçları Mynet.com'da!

Kemal Kılıçdaroğlu oy oranı ile ilgili araştırmalar şimdiden hız kazandı. CHP Genel Başkanı bugün oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulundu ve demokrasi vurgusu yaptı. 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu oy oranı canlı olarak Mynet.com'dan takip edilebilecek. İşte, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı canlı takip ekranı...

Haber 14-05-23 19:26

RECEP TAYYİP ERDOĞAN OY ORANI 2023: Recep Tayyip Erdoğan yüzde kaç oy aldı? Seçim sonuçları Mynet.com'da!

Recep Tayyip Erdoğan oy oranı, başta İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar olmak üzere 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanan kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Birçok kişi internette, "14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan yüzde kaç oy aldı?" sorusunu araştırıyor. İşte, Cumhur İttifakı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı canlı takip ekranı...

Haber 14-05-23 19:24

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Oğan'ın sandığından o aday çıktı!

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın oy kullandığı sandıkta en fazla oyu Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aldı.

Haber 14-05-23 19:13

MUŞ SEÇİM SONUÇLARI 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Muş seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da!

Muş seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri bugün oy kullanma işleminin sona ermesi ve seçim yasaklarının kalkmasının ardından merak konusu oldu. Seçmenler Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan arasından cumhurbaşkanı adayına oy verdi. Peki, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Muş seçim sonuçları ve oy oranları yüzde kaç? İşte Muş seçim sonuçları ekranı...

Haber 14-05-23 18:55

Son dakika: Cumhurbaşkanlığı seçiminde nefesler tutuldu! İşte İstanbul'da son durum...

Son dakika haberi... Türkiye'nin beklediği tarihi seçim günü geldi. Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan'ın yarıştığı seçimde sandıklar açıldı. İstanbul'da Kemal Kılıçdaroğlu mu, Recep Tayyip Erdoğan mı yoksa Sinan Oğan mı önde? Anadolu Ajansı'nın ilk verilerine göre İstanbul'da Erdoğan'ın yüzde 50,2, Kılıçdaroğlu'nun yüzde 44,77, Sinan Oğan'ın ise yüzde 4,61 oranında oy aldığı görülmüştü. İşte İstanbul'dan seçim sonuçları...

Haber 14-05-23 18:41

CUMHURBAŞKANI MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI 2023: Kayseri seçim sonuçları Mynet.com’da olacak! 14 Mayıs Kayseri oy oranları canlı takip

Kayseri seçim sonuçları, oy oranları oy veren seçmenler tarafından sorgulanıyor. Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan oldu. Dördüncü aday olan ve çekildiğini açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye atılan oylar ise geçerli sayılacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim sonucu ve oy oranları Mynet.com'da yer alacak.

Haber 14-05-23 17:28