Son Depremler 31 Mayis 2023 Haberleri

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Adana'da Uğur Cöddü (38), boşanma aşamasındaki eşi Burcu Cöddü’yü (31) öldürüp 2 kayınbiraderini ise silahla öldürmeye teşebbüs etti. Uğur Cöddü’nün ağırlaştırılmış müebbet ve 30 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle açılan davada yargılanmasına başlandı. Korkunç cinayetle ilgili dehşete düşüren detaylar da ortaya çıktı. 2 çocuk annesi Burcu Cöddü’nün ölmeden önce son sözlerinin, “Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim” olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Haber 2024-05-13 11:59:43

Ekrem İmamoğlu ‘köfte’ polemiğini unutamıyor! Yaptığı son paylaşım yine olay oldu: ‘Köfte deyip geçmeyin!’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım dikkat çekti. İBB iştiraklerinden olan BELTUR'da satılan köftelerle ilgili videoyu paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Köfte deyip geçmeyin" ifadelerine yer verdi. İmamoğlu'nun paylaşımı 31 Mart'taki seçim döneminde AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'la yaşadığı 'köfte' polemiğini getirdi.

Haber 2024-05-09 11:32:05

Esra Akpınar ile Nişantaşı'nda görüntülenen Bülent Şakrak ihanet iddialarıyla ilgili konuştu! Haberi yapan...

2015 yılında dünyaevine giren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti 10 Temmuz 2023’te tek celsede boşanmıştı. Ünlü çiftin ayrılığı büyük yankı uyandırırken boşanma sebebi olarak da ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Esra Akpınar ile Bülent Şakrak son olarak Nişantaşı'nda görüntülendi. Şakrak'a ihanet iddiaları sorulunca "Yalan, deli saçması..." dedi.

Magazin 2024-05-08 12:37:03

SON DAKİKA | İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye katıldı! Rozetini Özel taktı

Son dakika haberi: İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem, CHP'ye katıldı. İYİ Parti'nin 31 Mart 2024'te yapılan yerel seçimlere tek başına girme kararı almasının ardından partiden ayrılan Bahadır Erdem'e rozetini CHP lideri Özgür Özel bizzat taktı.

Haber 2024-05-07 13:57:23

AK Parti'de bu anket çok konuşulacak! Oylar 1 yılda böyle erimiş: Seçmen Cumhur İttifakı da demedi

AK Parti'nin son seçimde yaşadığı oy kaybı hemen herkesin ilgisini çekti. Kurulduğundan bu yana yerel seçimlerdeki en düşük oyunu alan AK Parti'nin oylarının nasıl dağıldığı merak uyandırıyordu. Yeni paylaşılan bir anket sonucu AK Parti oylarının 2023'ten 2024'e nasıl dağıldığını gözler önüne serdi. AK Parti'ye olmadığı gibi Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye de oy vermeyen seçmenin tercihleri çarpıcı bir sıralama ortaya çıkardı. O listede yer almayan parti de dikkat çekti.

Haber 07-05-24 11:07

3 bin lira için son günler, hemen SGK’ya koşun! Emekli bayram ikramiyesi alamayabilirsiniz: 31 Mayıs'ı geçiren seneyi bekleyecek

Emekli bayram ikramiyesi almak için milyonlar için geri sayım başladı. 16 milyon bayram ikramiyesini 10-14 Haziran haftasında cebine koyacak. Bunun yanında yeni emekli olacaklar da emekli ikramiyesi alabilecek. Ancak emekli ikramiyesi almak isteyen yeni emekli olacaklar için süre daralıyor. SGK’ya 31 Mayıs gece 24.00'e kadar emeklilik başvurusu yapanlar Kurban Bayramı öncesinde ikramiye almaya hak kazanacak. İşte detaylar…

Finans 07-05-24 09:11

Son dakika | YSK, 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı: Bu belediyelerde seçimler yenilenecek

Son dakika haberi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını açıkladı. Buna göre bazı seçimlerin yenileneceği belediyeler ve bu belediyelerdeki yeni seçim tarihi belli oldu.

Haber 06-05-24 15:37

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan uyarı! Bugün son gün: Kurumlar vergisi beyyannemesinde süre doluyor

Kurumlar vergisi mükelleflerinin, 2023 hesap dönemine ait beyannamelerinin verilme ve bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri bugün dolacak.

Finans 06-05-24 09:18

Cumhur İttifakı'nda çatlak iddiaları! Tartışmaları son noktayı koyan Erdoğan AK Partili kurmaylarını uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in görüşmesinin yankılarının sürdüğü şu günlerde Cumhur İttifakı'nda çatlak oluştuğu iddiaları da gündeme geldi. Erdoğan söz konusu iddiayı yanıtlarken Devlet Bahçeli ile yaptığı son görüşmeye dikkat çekti. Parti içinde 31 Mart seçimlerinin sonuçları değerlendirilmeye devam ederken Erdoğan, AK Parti cenahında özellikle sosyal medyadan yürüyen tartışmalar üzerinden kurmaylarını uyardı.

Haber 06-05-24 08:48

Kilidi yine Hakim Ziyech açtı! Yıldız isim durdurulamıyor, Sivasspor karşısında ilkleri yaşadı

Galatasaray'ın yıldız ismi Hakim Ziyech, son haftalardaki yükselen performansını Sivasspor karşısında da sürdürdü. 31 yaşındaki oyuncu Sivasspor karşısında da 11. dakikada golünü kaydetti. İşte detaylar...

Spor 05-05-24 20:01

Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon Galatasaray!

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 30. ve son haftasında sahasında karşılaştığı ALG Spor’u 2-0 mağlup ederek 2023-2024 sezonu şampiyonu oldu.

Spor 05-05-24 16:02

'Gizli pandemi boyutlarına ulaştı' O tarihi işaret etti

İstanbul Üniversitesi İç Hastalıkları ve Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. İlhan Satman, son birkaç yılda obezitenin gizli pandemi boyutlarında tüm toplumlarda arttığını söyledi. Satman, "1998 yılında toplumda yüzde 22 civarında olan obezitenin günümüzde yüzde 30’lara çıktığını ve yüzde 31 civarına ulaştığını gördük. Yaptığımız modelleme çalışmalarında 2045 yılına doğru toplumun yüzde 45-50'sinin obeziteli olacağı öngörülüyor" dedi.

Kadin 04-05-24 13:13

Bülent Şakrak ile boşanmasıyla gündemdeydi! Ceyda Düvenci Pınar Sabancı'ya konuk oldu! 'Regl' yorumu sosyal medyayı salladı

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılığı uzun süre konuşuldu. Boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci son dönemde özel hayatıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her adımı olay olan ünlü isim bu defa Pınar Sabancı'nın YouTube programına konuk oldu. Düvenci'nin 'regl' yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-05-24 12:06

AK Parti'deki tartışmalara Erdoğan son noktayı koydu! Bazı isimler değişiyor: Tek sorumlu benmişim gibi davranıyorlar

31 Mart seçimlerinden sonra 'değişim' tartışması bu kez AK Parti içinde başladı. Bazı isimlerin kongreye bile karşı çıkması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi. "Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor. Bütün sorumluluğu bana yüklemek isteyenler var. Ama burada ben tek başıma değildim, hepimiz sorumluyuz." diyen Erdoğan, tedavinin iyi yapılması gerektiğini savunarak, "Kimse bize oy vermek için mecbur değil" ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-24 07:23

Yeniden Refah'ı geride bırakıp damgasını vurdu! AK Parti'nin oy kaybı dikkat çekti: Son seçim anketine dengeler yine değişti

Sonuçları hala konuşulan tarihi 31 Mart yerel seçimlerinin ardından şimdi de çarpıcı bir genel seçim anketi geldi. CHP'nin uzun süre sonra AK Parti'yi geride bırakarak birinci çıktığı seçime damgasını vuran bir diğer parti de Yeniden Refah Partisi olmuştu. Son seçim anketi göz önüne alındığında özellikle bir partide yaşanan yüksek oy artışı dikkat çekti.

Haber 01-05-24 11:21

MYNET ÖZEL | AK Parti kongreye gidiyor, kabine değişiyor! Değişim isteyenleri nasıl bir kongre süreci bekliyor? MYK’dan neler çıktı?

31 Mart seçimlerinin ardından geçen bir aylık süre zarfında seçimden 2. parti olarak çıkan AK Parti kongreye gidiyor. Bugün yapılan MYK, değişimden önceki son MYK olarak tanımlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Mayıs'ta MKYK'yı toplayacak. Kabine değişikliği de öne çekiliyor. AK Parti'deki değişim bekleyen grubun rahatsızlığı ne? İşte detaylar...

Finans 30-04-24 17:35

Son dakika! Beklenen oldu, bakanlık duyurdu: Tavuk eti ihracatına sınırlama getirildi

Son dakika! Ticaret Bakanlığı tavuk eti ihracatına sınırlama getirildiğini duyurdu. 1 Mayıs'tan 31 Aralık'a kadar en çok 80 bin ton ihracat yapılabilecek.

Finans 30-04-24 09:02

Son dakika: AFAD duyurdu: Malatya'da ve Burdur'da peş peşe depremler

Son dakika haberi: AFAD, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Dakikalar sonra ise Burdur'un Çavdır ilçesinde de 3.9 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Haber 29-04-24 00:25

SON DAKİKA | Yeniden Refah Partisi'nde istifa şoku! Seçimi kazanan belediye başkanı ile yollar ayrıldı: 'Bugünden itibaren...'

Son dakika haberi: Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yazılı bir açıklama yapan Öztoklu, "Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 16:10

Seçim kavgaları bitmek bilmiyor! 'Böyle yürüyemezsin' deyip hastanelik ettiler

31 Mart seçimleri sonlansa da husumetli taraflar arasında yaşanan kavgalar devam ediyor. Son vukat Adana'dan geldi. 45 yaşındaki Ahmet Ataç muhtarlık seçimlerinde anlaşmazlık yaşadığı 3 kişiyle yolda karşılaştı. Grup 'Böyle yürüyemezsin' diyerek Ataç'ı darp etti. Hastanelik olan Ataç şikayetçi oldu. Grubun olaya müdahale etmek isteyen Ataç'ın eşine bile saldırması 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Haber 20-04-24 13:26

Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum'da da hissedildi: Bölge beşik gibi, çok sayıda artçı meydana geldi: Tokat ve Yozgat'ta eğitime ara verildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Tokat'ta akşam saatlerinde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Deprem Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum gibi çevre illerde de hissedildi. Bölgede çok sayıda artçı meydana gelirken Bakan Koca depremde bir kişinin etkilendiğini açıkladı. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, "Tokat'ta 191, Yozgat'ta 7 bina hasar gördü" dedi. Ayrıca Tokat'ın genelinde ve Yozgat'ın 3 ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Haber 18-04-24 18:18

Tokat Sulusaray'da peş peşe deprem: Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, okullar tatil edildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tokat'ta peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD, Sulusaray'daki depremlerin büyüklüğünü 4.7 ve 4.1 olarak açıkladı. Deprem Sivas ve Yozgat başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtilirken, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu geceyi dışarıda ateş yakarak geçiren vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Öte yandan 3 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 18-04-24 06:21

AFAD duyurdu! Muğla'da korkutan deprem (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Muğla'da bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünü Menteşe, büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı.

Haber 17-04-24 23:56

SON DAKİKA: Fenerbahçe Alagöz namağlup olarak 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu!

ÇBK Mersin'i 56-80 mağlup ederek seride durumu 3-0'a getiren Fenerbahçe Alagöz Holding, 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu.

Spor 17-04-24 21:16

Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi'nde 'böcek' taraması yaptırdığını açıkladı: Her yerde kamera, böcek var

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 50,73 oy alarak CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal'ın son açıklamaları gündem oldu. Belediye binasında böcek taraması yaptırdığını söyleyen Köksal, "Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına koymuşlar. İçeriye ekip soktuk. Bizim katı olduğu gibi tarayacaklar" ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-24 19:14

Son dakika | 'Emekli maaşı' hesabı konuşmasına damga vurdu! Özgür Özel: Zam yapalım dediğimde 'yok' dedikleri paranın 2 katı bu

Son dakika haberi: Yerel seçim başarısının ardından ilk grup toplantısındaki konuşmasına CHP lideri Özgür Özel, "Bugün tarihi bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz" sözleriyle başladı. Merkez Bankası'nın 2023 zararını açıkladığı raporu anımsatan Özel, "Bu para 'En düşük emekli maaşını 17 bin lira yapalım' dediğimde 'Yapamayız, para yok' dedikleri paranın tam 2 katıdır" deyip emekli maaşları için dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

Finans 16-04-24 14:10

CHP lideri Özgür Özel'in yeni imajı! 'Değişim' ona da yaradı: Önce gözlüklerini bıraktı şimdi de saçlarını boyattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'taki yerel seçimlerden sonra iki ameliyat geçirdi. Ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat olan CHP lideri Özel'in son olarak saçlarını boyaması dikkat çekti.

Haber 16-04-24 06:36

Hem zarar etti, hem rezervler eridi! Merkez Bankası 818 milyar lira ekside

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 yılında 818,2 milyar TL zarar açıkladı. Buna karşın rezervler son dönemdeki düşüşleri geride bırakarak yükselişe geçse de hesaplanan rakamlara göre yılbaşından bu yana gerilemenin 14,8 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Finans 15-04-24 08:09

SON DAKİKA | Ticaret Bakanlığı duyurdu! 'Tarihin en yüksek seviyesi' Yüzde 1,08'e yükseldi

Son dakika haberi: Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin küresel mal ihracatından aldığı payın, 2023 yılında bir önceki yıla göre 0,06 puan artışla yüzde 1,08'e yükselerek tarihin en yüksek seviyesine ulaştığını açıkladı.

Finans 11-04-24 12:48

6 il ve 10 ilçe için daha karar verildi! YSK, seçim sonrası itirazları değerlendirdi

Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin itirazları değerlendirmeye bugün de devam etti. Son olarak 6 il ve 10 ilçe için yapılan itirazlar karara bağlandı.

Haber 09-04-24 16:18

İsrail ile ticareti tohum üzerine değilmiş: MHP'li Hilmi Durgun'dan 'milli görev' savunması

Son günlerde Türkiye'nin İsrail ile ticareti çok konuşuluyor. 31 Mart yerel seçimlerine de etkisi olduğu değerlendirilen konuyla ilgili MHP'li Milletvekili Hilmi Durgun eleştirilerin hedefindeydi. Durgun, sahibi olduğu firmanın İsrail ile 'gübre hammaddesi' ticareti yaptığını belirterek iddialara yanıt verdi.

Haber 08-04-24 11:17

Gazeteciler ısrarla seçimi sordu! YSK Başkanı'nın yanıt olay oldu: Ödül aldım biraz da onu konuşalım

31 Mart seçimleri sona erse de Yüksek Seçim Kurulu'nun yoğun mesaisi devam ediyor. Birçok il ve ilçe için yapılan itirazlar kurul tarafından görüşülüp karara bağlanıyor. Bugün de en çok Hatay'daki son durum merak ediliyordu. Ancak YSK'ya girerken açıklama Başkan Ahmet Yener'in 'ödül' sözleri gündem oldu.

Haber 06-04-24 12:05

Fenerbahçe Urfa'ya gidecek mi? İşte tarihi...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında yarın karşı karşıya gelecek.

Spor 06-04-24 11:37

CHP'de 'Esenyurt' polemiği! Belediyeyi partilisinden devralan yeni başkan isyan etti: Bizi zora sokmak için yapmışlar

CHP son seçimde Esenyurt Belediyesi'ni elinde korumayı başarsa da dikkat çeken bir tartışma doğdu. Koltuğu eski başkan Kemal Deniz Bozkurt'tan devralan Ahmet Özer, eski yönetim tarafından "yeni yönetimi zora sokmak için adımlar atıldığını" belirtti. Özer sert sözlerle eleştirdiği bu adımın 31 Mart'tan sonra da devam ettiğini açıkladı.

Haber 05-04-24 09:52

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos Başakşehir maçının ardından konuştu! Söyleyecek bir şey yok

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş son saniyelerde kalesinde gördüğü golle galibiyeti kaçırırken teknik direktör Fernando Santos mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 04-04-24 23:27

Başakşehir sahasında ağırladığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı! Ev sahibi ekip puanı son saniyede kurtardı

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Başakşehir sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadele Başakşehir'in uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-1 eşitlikle sonuçlanırken puanlar paylaşıldı. Bu sonuçla Siyah-Beyazlılar son 4 maçta yalnızca 1 puan alabildi. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 22:30

SON DAKİKA | Ardahan'ı CHP kazanmıştı! YSK seçimlerin yeniden yapılmasına karar verdi

Son dakika haberine göre yerel seçim maratonu sona ererken partilerin alınan kararlara itirazları devam ediyor. 31 Mart'ta CHP'nin kazandığı illerden Ardahan'da dikkat çeken bir karar verildi. YSK, Ardahan'daki seçimlerin yeniden yapılmasına karar verdi.

Haber 04-04-24 19:39

Bakan da uyarmıştı, son gün yarın, 'Sonra öderim' diyenlere kötü haber: Yaptırımlar yolda!

Tapu sahipleri ilgilendiren gün geldi çattı. 2023 yılı kira gelir beyannamesinin verilmesinde son gün 5 Nisan! Peki kimler beyanname verecek, beyanname nereden doldurulacak, istisna bedeli ne kadar ve kimler yararlanabilecek? İşte kira beyannamesine dair merak edilenler...

Finans 04-04-24 11:05

SON DAKİKA: Galatasaray Hatayspor'u Icardi ile devirdi! Alınan bu galibiyetle Okan Buruk yeni bir rekora daha imza attı

Son dakika... Süper Lig'de heyecan 31. hafta mücadeleleri ile sürüyor. 31. haftanın kritik karşılaşmasında Galatasaray sahasında Volkan Demirel'in ekibi Hatayspor'u konuk etti. Mücadele Icardi'nin 12. dakikada attığı tek golle Sarı-Kırmızılılar'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken bu galibiyetle Okan Buruk yeni bir rekora imza attı. İşte detaylar...

Spor 02-04-24 22:31

Sosyal medya Babacan'ın tutmayan öngörüsünü konuşuyor! CHP sözleri gündem oldu: Olmaz dediği her şey oldu

31 Mart seçimlerinin sona ermesinin ardından geçmişte yapılan birçok öngörü gündem oldu. Bunlardan en çok konuşulanı ise DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın CHP için söylediği sözler oldu. 2023 seçimlerinde CHP listelerinden seçime giren ve milletvekili çıkarmayı başarabilen DEVA Partisi lideri Babacan o dönemki eleştirilere, "CHP'nin tek başına kazanması mümkün mü?' diyerek karşılık vermişti.

Haber 02-04-24 09:59

O ilçede ilginç sonuç: AK Parti ile CHP aynı oyu aldı!

Türkiye sandıklardan çıkan sonuçlara odaklandı. 31 Mart'ta 81 ilde gerçekleştirilen seçimlerden ilginç sonuçlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Ardahan'ın Çıldır ilçesinde AK Parti ile CHP aynı oyu aldı. Çıldır'daki seçimlerin 2 Haziran tarihinde yeniden yapılması planlandığı iddia edildi.

Haber 01-04-24 15:12

Toplayınca yüzde 5 etti: Cumhurbaşkanı yardımcılığı uman Millet İttifakı partilerinin aldığı oy oranları gündem oldu

Seçim sonuçlarından ilginç detaylar birbiri ardına ortaya çıkmaya devam ediyor. 2023 seçimlerine Millet İttifakı olarak katılan partilerden CHP'nin başarısı ses getirdi ancak dağılan ittifakın diğer beş partisi aynı başarıyı gösteremedi. Genel başkanlarına cumhurbaşkanı yardımcılığı vadedilen üç parti 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yüzde 1'i göremezken Saadet Partisi yüzde 1'i ucu ucuna geçti.

Haber 01-04-24 09:13

Son ana kadar 'müjde' beklemişlerdi.... Emekliler yerel seçimde nasıl mesaj verdi? SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken erken seçim çıkışı

31 Mart yerel seçimi maratonu dün akşam sonlandı.. 31 Mart seçimlerinde CHP oy oranlarını artırarak birinci parti oldu. Yerel seçim öncesi zam taleplerini dile getiren ve son ana kadar 'seyyyanen zam' müjdesi bekleyen emekli sandıkta ne mesajlar verdi?

Finans 01-04-24 08:05

SON DAKİKA | İstanbul'da ilçelerde tablo tersine döndü! CHP birçoğunu kazandı: Bahçelievler, Üsküdar, Sancaktepe, Bayrampaşa, Silivri, Çatalca, Tuzla, Eyüp...

31 Mart yerel seçimlerine CHP'nin oy oranı damga vurdu! Türkiye genelindeki atmosfer mega kent İstanbul'da ilçeler bazında da öne çıktı. AK Parti'nin yönettiği Çatalca, Bahçelievler, Üsküdar Tuzla, Beyoğlu, Bayrampaşa, Sancaktepe gibi birçok ilçeyi CHP kazandı. Birçok noktada ise seçim bıçak sırtı sonuçlara ulaştı.

Finans 01-04-24 07:18

'Son dakika' anketine tepki de gelmişti! Metropoll, Betimar, SONAR... İşte 31 Mart sınavını başarıyla veren araştırma şirketleri

31 Mart'a gidilen aylar boyunca Türkiye'nin konuştuğu seçim anketleri de dün akşam sınavını vermiş oldu. Sandıkların kapanmasına dakikalar kala bir anket daha paylaşan Betimar'dan İstanbul anketiyle tepki çeken SONAR'a ve Metropoll'e değin birçok araştırma şirketinin seçim karnesi belli oldu. Bazı firmalar var ki dün gece ortaya çıkan tabloya hayli uzak kaldı. İşte seçim sonuçlarını en yakın ve en uzak öngören anket firmaları...

Haber 01-04-24 06:59

25 ilçeli Ankara haritasında 2019'a göre büyük değişiklik! 2024 haritası kırmızıya boyandı

31 Mart seçimlerine ilçelerdeki büyük değişiklikler damga vurdu. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasıyla beraber birçok ilden peş peşe sonuçlar geldi. CHP'nin Türkiye haritasındaki değişikliği Ankara ilçelerine de yansımıştı. 2019 seçimde 19 ilçede AK Parti zaferi göğüslerken 2024 seçimlerine ise CHP damga vurdu. İşte ilçe ilçe son durum...

Finans 31-03-24 21:40

CANLI | SİNOP seçim sonuçları: Sinop'ta seçimi kim kazandı? Gözler seçim sonuçlarında! AK Partili Yakup Üçüncüoğlu mu CHP'li Metin Gürbüz mü kazandı?

31 Mart yerel seçimleri için 81 ilde vatandaşlar oylarını kullandı, heyecanlı seçim sürecinde sona gelindi. 2023'ün ardından 2024'te de Sinop seçim sonuçları merakla bekleniyordu. Sinoplular Büyükşehir Belediyesi için kararını verdi. Peki Sinop seçim sonuçlarında kazanan kim oldu? AK Parti adayı Yakup Üçüncüoğlu mu CHP adayı Metin Gürbüz mü kazandı?

Finans 31-03-24 16:01

Zeynep Bastık oy sırasını görünce yerine asistanını koydu!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanan isimlerden biri de Zeynep Bastık oldu. 'Lan' şarkısıyla son günlerde gündeme gelen Bastık oy sırasında beklememek için bakın ne yaptı.

Magazin 31-03-24 14:19

Oy kabininde çektiği bu fotoğraf çok konuşuldu! Gereksiz masraf...

31 Mart geldi çattı. Vatandaşlar oy kullanmak için sandıklara akın ediyor. Ülke genelindeki seçimler hala devam ederken ilginç kareler de gelmeye devam ediyor. Son olarak bir vatandaşın oy kabininde çektiği fotoğraf gündem oldu.

Haber 31-03-24 14:05