Vergisiz Cep Telefonu Satisi Ne Zaman Haberleri

Nokia 1100 ne zaman çıktı, özellikleri nelerdi? Nokia 1100 ne kadar sattı?

Özellikle 2000’li yıllardan itibaren teknoloji son hızla ilerlemeye devam etmektedir. Dönemin popüler telefonları içerisinde en çok ilgi görenlerden biri olup tüm zamanların en çok satan telefonu unvanını kazanan Nokia 1100 ise günümüzde tekrar merak edilmeye başlanmıştır. Peki, Nokia 1100 ne zaman çıktı, özellikleri nelerdi? Nokia 1100 ne kadar sattı?

Haber 2024-04-07 18:01:54

iPhone 12 Pro Max ne zaman çıktı? iPhone 12 Pro Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Dünyada gerçekleşen teknolojik yenilikler ve gelişmeler kapsamında insan hayatına birbirinden farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu cihazlar içerisinde herkesin mutlaka cebinde taşıdığı akıllı cep telefonları ön plandadır. Akıllı cep telefonu piyasasında öne çıkan modellerden biri de iPhone'lardır. iPhone 12 Pro Max modeli ise bu modeller arasında çıkış tarihi günümüze yakın bir modeldir. Peki, iPhone 12 Pro Max ne zaman çıktı?

Haber 2024-04-07 17:55:48

iPhone X ne zaman çıktı? iPhone X ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil teknoloji dünyasında sürekli olarak gelişmeler yaşanmakta ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza yepyeni teknolojik cihazlar girmektedir. Teknolojik cihaz denildiğinde ilk akla gelen cihazlardan biri akıllı cep telefonlarıdır. Günümüzde birçok farklı niteliğiyle öne çıkan çeşitli akıllı cep telefonu modelleri vardır. Bunlardan biri de geçtiğimiz yıllarda çıkan iPhone X cep telefonu modelidir. Peki, iPhone X ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 2024-03-27 19:19:57

iPhone 7 ne zaman çıktı? iPhone 7 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Eski telefonlar ile ilgili detaylar ve çıkış tarihleri zaman zaman merak edilir. Apple'ın iPhone 7 model akıllı telefonu da merak edilen cihazlardan biridir. Peki, iPhone 7 ne zaman çıktı? iPhone 7 ilk çıktığında ne kadardı?

Haber 2024-03-26 23:54:09

Lightning nedir, ne işe yarar? Lightning ve Type-C aynı mı?

Teknoloji alanındaki gelişmeler ile birlikte insan hayatını daha da kolay bir hâle getiren çok sayıda teknolojik cihaz üretilmiştir. Günümüzde tabletten iPad'e, bilgisayardan akıllı cep telefonu kadar birçok teknolojik cihaz kullanılmaktadır. Bu cihazların şarj edilebilmesi için şarj kablolarına gereksinim vardır. Lightning de bu şarj kabloları arasında yer alan bir bağlantı aracıdır. Peki, lightning nedir, ne işe yarar ve Type-C ile aynı mı?

Haber 20-02-24 14:50

Nokia 3310 ne zaman çıktı? Nokia 3310’un fiyatı ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu sektöründe geçmişten günümüze kadar birçok yenilik yaşanmış ve bu yenilikler ile birlikte de insanların hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda mobil cihaz geliştirilmiştir. Nokia da tarihi çok eskilere dayanan cep telefonu markalarından biridir. Nokia 3310 da Nokia markasının piyasaya sürdüğü cep telefonu modelleri içerisinde bulunan ve kendisinden önceki modelin üst versiyonu olarak bilinen bir cihazdır. Peki Nokia 3310 ne zaman çıktı, fiyatı ne kadardı ve özellikleri nelerdir?

Haber 15-02-24 18:44

iPhone 12 ne zaman çıktı? iPhone 12 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de akıllı cep telefonları olmuştur. Akıllı cep telefonu denildiğinde dikkat çekici özellikleriyle öne çıkan modellerden biri iPhone serisidir. iPhone 12 de bu serinin bir parçası olmakla birlikte çıkış tarihi çok da eski olmayan bir modeldir. Peki, iPhone 12 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:43

iPhone 5 ne zaman çıktı? iPhone 5 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu alanında birçok farklı özelliğiyle öne çıkan çeşitli mobil cihazlar bulunmaktadır. iPhone akıllı cep telefonları da bu mobil cihazlar arasında bulunmaktadır. Apple firması tarafından imalatı yapılan bu cihazlardan biri de dokunmatik ekrana sahip iPhone 5 modelidir. Bu model, iPhone 4S modelinden sonra cep telefonu dünyasına girmiştir. Peki, iPhone 5 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:42

iPhone 4S ne zaman çıktı? iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu dünyasında geçmişten günümüze kadar pek çok önemli yenilik ve gelişmeler olmuştur. Bu yeniliklerden biri de Apple firması tarafından imal edilen ve mobil dünyaya kazandırılan iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4S de bu firmanın geçmiş zamanlarda cep telefonu piyasasına sunduğu bir teknolojik cihazdır. Peki, iPhone 4S ne zaman çıktı, iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:13

iPhone 4 ne zaman çıktı? iPhone 4 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Amerikan teknoloji firması olarak öne çıkan Apple firmasının geçmişinde piyasaya sürdüğü birçok farklı cihaz yer almaktadır. Apple denildiğinde akla gelen ilk cihazlardan biri iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4 de bu akıllı cep telefonu cihazları arasında bulunmaktadır. iPhone 4, piyasaya çıktığı tarihte özellikleri ile dikkat çekmiştir. Peki, iPhone 4 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:11

iPhone 3GS ne zaman çıktı? iPhone 3GS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Akıllı cep telefonu denildiğinde ilk akla gelen markaların başında iPhone serisi gelmektedir. İlk çıktığı zamandan itibaren kısa sürede çok sayıda kullanıcıya sahip olan bu markanın üretici firması ise Apple olarak bilinen Amerikan çok uluslu bir şirkettir. Apple tarafından imal edilen birçok farklı akıllı cihaz mevcuttur. iPhone 3GS de bu akıllı cihazlardan biridir. Peki, iPhone 3GS ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:09

iPhone 3G ne zaman çıktı? iPhone 3G ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada geçmişten günümüze kadar birçok farklı gelişme yaşanmış ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza çok sayıda teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olarak bilinen akıllı cep telefonlarıdır. Bu telefon modellerinden bazıları Samsung ya da Xiaomi gibi firmalar tarafından üretildiği gibi, bazıları da Apple firması tarafından üretilmiştir. Peki, iPhone 3G ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:08

Yurt dışından telefon almak isteyenler dikkat! Yüzde 100 vergi ve 32 bin liralık önlem de işe yaramadı! Kaçak cep telefonu rekoru sonrası 'Bir de tersini deneyin' önerisi

Yüzde 100’ü aşan vergi, 30 bini geçen pasaport kayıt ücreti ve sıfır taksite rağmen cep telefonunda hem ithalat rakamları hem de kayıt dışı kullanım rekor düzeye ulaştı. 11,5 milyon resmi satışa karşılık 7 milyon adede yaklaşan bir de kayıt dışı ekonomi oluştu. Sektör yetkilileri daha önceki uygulamaların çok da işe yaramadığına dikkat çekerek, “Vatandaşın telefona ulaşmasını ne kadar engellerseniz kayıt dışı da o kadar büyür. Bir de tersini deneyin” önerisinde bulundu.

Finans 14-02-24 08:35

Kredi kartı kullananlar tüm bildiklerinizi unutun! Taksitlere sınırlama, cep telefonu düzenlemesi, nakit çekimine kısıtlama...

Kredi kartı borçları son 1 yıldaki artışla rekor kırdı. Bunun üzerine Merkez Bankası'ndan kredi kartları için yeni düzenleme sinyali geldi. 'Kredi kartıyla ilgili yeni düzenlemeler ne olabilir?' sorusu yanıt aramaya başlarken masadaki maddelerle ilgili açıklama geldi. Bunlardan en dikkat çekici olanı da taksit sınırı. Yine cep telefonu konusunda da bir düzenleme yapılması gündemde.

Finans 12-02-24 15:41

iPhone 11 ne zaman çıktı? iPhone 11 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyadaki gelişmeler ve yeniliklerle birlikte birçok farklı akıllı cep telefonu modeli hayatımıza dâhil olmuştur. Bu akıllı cep telefonu serilerinden biri de Apple markasının çıkarttığı iPhone modelleridir. Apple tarafından geliştirilip piyasaya sunulan bu modelin günümüzde birçok farklı çeşidi mevcuttur. Bu çeşitlerden biri de iPhone 11 adını taşıyan akıllı cep telefonu modelidir. Peki, iPhone 11 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 10-01-24 19:09

İlk iPhone ne zaman çıktı? İlk iPhone çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone akıllı cep telefonları, Apple markası tarafından üretilmiş teknolojik cihazlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Teknolojik alandaki gelişmeler ve yenilikler ile birlikte hayatımıza giren bu cihaz, dünya mobil alanında yeni bir devrin başlangıcı olarak da ifade edilmektedir. Günümüzde birçok özelliğe sahip olan bu cihazların ilk çıktığı zamanlardaki özellikleri ise oldukça farklıydı. Peki, ilk iPhone ne zaman çıktı, ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 10-01-24 19:08

İPhone ve Android cihazlarda PIN kodu kaldırma: Telefondan PIN kodu kaldırma nasıl yapılır?

Yeni bir hat alındığında veya var olan SIM kart numarası değiştirildiğinde tercih edilen iletişim operatörleri tarafından 4 haneden oluşan bir şifre verilir. PIN kodu olarak da ifade edilen bu şifreler, SIM kartın cep telefonlarına takıldığı zaman açılmasında büyük bir rol oynar. Günümüzde cep telefonu alanında yaşanan yenilikler sayesinde iPhone, Android gibi cihazlar için PIN koduna gerek kalmamaktadır. Peki, iPhone ve Android cihazlarda PIN kodu kaldırma işlemi nasıl yapılır?

Haber 09-01-24 19:45

PIN kodu öğrenme 2024: Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom PIN kodu öğrenme yöntemleri

Günümüzde kullanılan ve birçok farklı özelliğiyle öne çıkan iletişim operatörleri mevcuttur. Her iletişim operatörünün kullanıcıya sunduğu bazı önemli kodlar vardır. Bu kodlardan biri de PIN kodu olarak bilinen ve SIM kartların güvenliği için gerekli olan şifrelerdir. Bazı durumlarda cep telefonu kullanıcıları PIN koduna ihtiyaç duyabilir ancak kodun ne olduğunu bilemeyebilir. Peki, PIN kodu nasıl öğrenilir, Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom PIN kodu öğrenme yöntemleri nelerdir?

Haber 07-01-24 19:35

VERGİSİZ CEP TELEFONU BAŞVURU EKRANI GSB E DEVLET: Vergisiz telefon başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? 9500 TL'yi geçmeyen modeller

Vergisiz cep telefonu başvurusunun nasıl yapılacağı ile başvuru şartları üniversite öğrencileri tarafından merak konusu oldu. Konuya ilişkin tebliğ 14 Kasım 2023 Salı günü Resmi Gazete'de yayımlandı. Vergiler dahil nihai satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan cep telefonu desteğine ilişkin başvurular ise Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın duyurusu sonrası başladı. Peki, Vergisiz telefon başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? İşte, 9500 TL'yi geçmeyen cep telefonu modelleri...

Finans 16-11-23 11:15

VERGİSİZ CEP TELEFONU BAŞVURU EKRANI E DEVLET: Gsbbiz.gsb.gov.tr ile vergisiz cep telefonu başvurusu nasıl ve nereden yapılır, şartları neler? GSB'den açıklama

Vergisiz cep telefonu başvurularına ilişkin açıklama geçtiğimiz gün Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından yapıldı. Bakan Bak; tablet, cep telefonu ve bilgisayar desteği için başvuru ve detaylara GSBBiz internet sitesi ile mobil uygulamasından erişilebileceğini belirtti. Peki, vergisiz cep telefonu başvurusu nasıl yapılır? Vergisiz cep telefonu şartları neler?

Finans 16-11-23 08:04

Vergisiz cep telefonundan kimler yararlanacak? Bakan Bak açıkladı! İşte vergisiz telefon satışına dair merak edilenler...

Üniversite öğrencilerine cep telefonu, bilgisayar ve internet desteğine ilişkin ayrıntılar Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile belli oldu. Yapılan açıklamaya göre; cep telefonun vergiler dahil nihai satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmamalı; başvuru yapacak üniversite öğrencisinin ise 26 yaşına girmemiş olması gerekiyor. İşte vergisiz cep telefonu satışı ile ilgili merak edilenler...

Finans 15-11-23 10:38

VERGİSİZ CEP TELEFONU ŞARTLARI 2023: Vergisiz cep telefonu şartları neler, başvurular ne zaman ve nasıl yapılır? Tebliğ Resmi Gazete’de!

Vergisiz cep telefonu şartları 14 Kasım 2023 Salı günü Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğin ardından internette araştırılıyor. Yapılan açıklamaya göre telefonun vergiler dahil nihai satış fiyatının 9 bin 500 TL'yi geçememesi gerekiyor. Başvurular Gençlik ve Spor Bakanlığının bilişim sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. Birçok kişi internette "Vergisiz cep telefonu şartları neler?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2023 Vergisiz telefon desteği başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?

Finans 14-11-23 10:26

Antalya'da paniğe neden oldu! Hortum sahildeki turistlerin ortasından geçti

Antalya’nın turizm bölgesi Lara’da korku dolu anlar yaşandı. Sahilde çıkan bir hortum paniğe neden oldu. Denizde başlayan hortum, önüne ne gelirse havaya kaldırarak turistlerin ortasından geçti. Cep telefonu kamerasına yansıyan korku dolu görüntüler sosyal medyada da birçok kez paylaşıldı.

Haber 12-11-23 16:52

Samsung, Xiaomi, Casper... Vergisiz cep telefonu ve tablet satışı başladı! Dikkat çeken 'şifre' detayı

Vergisiz telefon ve vergisiz bilgisayar satışı bugün itibarıyla yürürlüğe girdi. Öğrenciler 9.500 TL altındaki telefon, bilgisayar ve tabletleri vergi iadesi ile birlikte bir defaya mahsus vergisiz olarak satın alabilecek. Vergi iadesi daha sonra elektronik ortamda düzenlenen fatura üzerinden devlet kurumları tarafından yapılacak.

Finans 01-11-23 14:53

Telegram nedir, ne işe yarar? Telegram nasıl kullanılır?

Dijital dünyada yaşanan gelişmeler sayesinde kullanıcılar arası mesajlaşma, sesli mesaj gönderme gibi birçok özellik hayatımıza girmiştir. Günümüzde birçok kişi sohbet ve mesajlaşma fırsatı sunan uygulamaları kullanmaktadır. Telegram da bu uygulamalardan biri olmakla birlikte pek çok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Bu tür uygulamaların bu kadar fazla olması akıllı cep telefonu kullanımının yaygınlaşmasından kaynaklıdır. Peki, Telegram nedir, ne işe yarar?

Haber 25-10-23 19:42

VERGİSİZ TELEFON ŞARTLARI 2023: Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman, ÖTV ve KDV'siz telefon şartları neler? Karar Resmi Gazete'de!

Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışı hakkında araştırmalar hız kazandı. 'Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar' Resmi Gazete'de yayımlandı. Üniversitelilere vergisiz telefon satışına yönelik karar ile nihai satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan telefonlar ile bilgisayar cihazlarının elektronik ortamda düzenlenen fatura ile yapılan satın alımlarında kullanılabilecek. İşte, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışı şartları...

Finans 25-10-23 10:08

Mahalleli sokağa döküldü! Müstakil ev alev alev yandı

Antalya'da müstakil bir ev yangına teslim oldu. Zaman zaman patlamaların yaşandığı yangın mahalleliyi sokağa dökerken, panik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 24-10-23 22:31

Sinyal alınmayan telefonlar kapanacak mı, ne zaman kapanacak? IMEI nedir, sorgulama nasıl yapılır?

Sinyal alınmayan telefonlar ile ilgili yeni düzenleme bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenlemeye göre; Mobil Cihaz Kayıt Sistemi'nde (MCKS) olmasına karşın elektronik haberleşme şebekelerinden kesintisiz bir yıl hizmet almayan cep telefonlarının bağlantıları sona erdirilecek. Peki, Sinyal alınmayan telefonlar ne zaman kapanacak? IMEI nedir, sorgulama nasıl yapılır? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Haber 12-10-23 12:47

Başakşehir'deki vahşet anları kamerada! 3 aylık yavru kediyi paspasla sürükleyip... Savunması pes dedirtti!

İstanbul Başakşehir'de bir kişi iş yerinin önündeki 3 aylık yavru kediyi paspasla 50 metre sürükleyerek çöpe attı. Vahşet anlarını çevredeki vatandaşlar cep telefonu kameralarıyla kaydederken, zavallı kedinin kalçasında kırık ve çatlaklar olduğu öğrenildi. Cani adam olay sonrası vatandaşların tepkisiyle karşılaşınca, "Dükkanın alarmı çalıyor, bu yüzden rahatsız oldum, ne yapacaktım, tabi ki çöpe atacaktım." diyerek kendini savundu.

Haber 11-10-23 18:29

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON SATIŞI başladı mı, ne zaman başlayacak? ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ile ilgili detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı hakkında yapılan açıklamanın detayları merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan detayları duyurmuştu. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? Öğrencilere ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Finans 10-10-23 00:19

GENÇLERE 10 GB İNTERNET DESTEĞİ nasıl alınır? 10 GB ücretsiz internet ne zaman başlayacak, kimler faydalanabilecek?

Gençlere 10 GB internet desteği ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan TeknoFest'de yine bu konuya değindi ve "Gençlerimize yeni müjdeler verdik. Üniversiteli gençlerimize seçimde vadettiğimiz cep telefonu ve bilgisayar desteği ile ücretsiz 10GB'lık internet sözümüzü tutuyoruz" ifadelerini kullandı. Peki, gençlere 10 GB internet desteği nasıl alınır? 10 GB ücretsiz internet ne zaman başlayacak, kimler faydalanabilecek?

Finans 29-09-23 15:22

9.500 TL ALTI TELEFON MODELLERİ 2023: Öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar ne zaman satılacak, şartları neler?

Öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışının ne zaman olacağı merak konusu olurken 9.500 TL'nin altındaki telefon modelleri ile ilgili yapılan araştırmalar hız kazandı. Birçok kişi internette marka ve model incelemesi yapıyor. Peki, öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacak? Öğrencilere vergisiz telefon şartları neler?

Finans 29-09-23 11:57

ÖĞRENCİYE 9.500 TL ALTI TELEFON MODELLERİ 2023: Öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacak, şartları neler?

Öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacağı merak konusu olurken telefon modelleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "9.500 TL'yi geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5.500 TL'ye kadar teknoloji desteği vereceğiz" sözleri sonrası incelenmeye başlandı. Birçok kişi arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacak? Öğrencilere vergisiz telefon şartları neler?

Finans 28-09-23 13:33

ÖĞRENCİLER İÇİN VERGİSİZ TELEFON MODELLERİ 2023: Öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacak, şartları neler?

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı şartları Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Yapılan açıklamaya göre üniversite öğrencileri bir kereye mahsus olmak üzere ÖTV ve KDV'siz cep telefonu telefon ve bilgisayar alımı yapabilecek. Peki, öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar ne zaman satılacak? Öğrencilere vergisiz telefon, bilgisayar şartları neler?

Finans 28-09-23 07:44

Gençlere indirimli telefon tartışmalarına Cüneyt Özdemir de katıldı! Videoları izletip, 'Çok da şey yapmamak gerekiyor' diye bitirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversiteli gençlere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışıyla ilgili açıklaması gündem oldu. Söz konusu düzenlemeyle birlikte fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği verileceği açıklandı. Erdoğan'ın açıklaması sonrası sosyal medya ise ikiye bölündü. Gelen tepkilere değinen gazeteci Cüneyt Özdemir ise "İşte şimdi millet de dalgasını geçmeye başladı" diye konuştu.

Finans 27-09-23 15:29

Vergisiz telefon modelleri: Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman satılacak, şartları nedir? Vergisiz cep telefonu modelleri nelerdir?

Vergisiz telefon modelleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı’nın ardından öğrencilere vergisiz telefon alma imkanı ile ilgili açıklama yaptı. Buna göre üniversitelerde ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrenciler vergisiz telefon alma imkanına sahip olacak. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ne zaman satılacak, şartları nedir? Vergisiz cep telefonu modelleri nelerdir? İşte konuya dair merak edilenler

Finans 27-09-23 13:19

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışı ne zaman yapılacak? Vergisiz cep telefonu satışı başladı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama!

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışı hakkında son durum Kabine Toplantısı sonrası merak konusu oldu. Üniversite öğrencileri bir kereye mahsus olmak üzere ÖTV ve KDV'siz cep telefonu telefon ve bilgisayar alımı yapabilecek. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Kabine Toplantısı'nın ardından yeni kararlar açıklandı. Peki vergisiz cep telefonu satışı başladı mı, ne zaman yapılacak? Vergisiz cep telefonu modelleri neler?

Finans 27-09-23 07:50

Son dakika | Mülakat, emekli zammı, vergisiz cep telefonu... Beklenen gün geldi! Kritik Kabine toplantısı sonrası Erdoğan duyuracak

Son dakika haberi: Kritik Kabine toplantısı, bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıda enflasyonla mücadele, emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve gençlere vergisiz cep telefonu desteği ele alınacak. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak olan toplantıda; son günlerde gündem yaratan 'mülakat' konusunun da masaya yatırılması bekleniyor. İşte detaylar...

Haber 26-09-23 07:43

KABİNE TOPLANTISI ne zaman, BUGÜN mü? 26 Eylül 2023 Kabine Toplantısı konuları

Kabine Toplantısı tarihi; emekli zammı, vergisiz telefon ve evlilik kredisi gibi konuları yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki son toplantı 5 Eylül'de yapılmıştı. Şimdi gözler yapılması beklenen yeni toplantıya çevrildi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak, bugün mü? İşte 26 Eylül 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri...

Haber 26-09-23 06:50

ÖTV kararı için geri sayım! Kritik Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak... Milyonlarca genç bekliyor! 15 marka ve model...

Son dakika haberi: Milyonlarca kişinin beklediği kritik Kabine Toplantısı'nın bu hafta yapılması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek toplantıda İstanbul için hazırlanan kentsel dönüşüm yasasının detayları ve gençlere vaat edilen ÖTV'siz cep telefonu düzenlemesinin karara bağlanması bekleniyor. Kritik toplantı sonrası 15 model ve markayı kapsayacak kampanyadan yararlanma şartlarının ne olduğunun açıklanacağı belirtiliyor. İşte detaylar...

Haber 25-09-23 09:22

Sevgilisinin kocası evi basınca ne yapacağını şaşırdı! Üzerini bile giymeye fırsat bulamadan balkondan böyle kaçmaya çalıştı

Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerde sevgilisinin kocasının evi basması üzerine hazırlıksız yakalanan bir adamın kaçmaya çalıştığı anlar komşunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Söz konusu görüntüler sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 19-09-23 09:39

Vergisiz telefon satışı ne zaman? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon markaları nelerdir? Bakan Uraloğlu'dan açıklama!

Öğrencilere vergisiz telefon satışınım ne zaman başlayacağına dair yapılan son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Konuya dair bir açıklama da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'dan geldi. Peki, Vergisiz telefon satışı ne zaman? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon markaları nelerdir? İşte, Bakan Uraloğlu'nun o açıklaması...

Finans 15-09-23 13:25

Bir gören bir daha baktı! 11 kişilik arkadaş grubu pencerenin önünde çırılçıplak geçti... Komşular ne yapacağını şaşırdı

Kolombiya'daki lüks bir apartman dairesi ilginç bir partiye ev sahipliği yaptı. Camın önünde çırılçıplak duran 11 kişilik arkadaş grubu komşularını şaşkına çevirmeyi başardı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyadan paylaşılınca görüntüler viral oldu.

Trend 13-09-23 11:17

Bakan Kacır’dan vergisiz cep telefonu açıklaması: ‘Çok kısa zamanda’ diyerek milyonların merak ettiği tarihi duyurdu

Vergisiz cep telefonu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından bir açıklama da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan geldi. Bakan Kacır en kısa sürede konunun hayata geçirileceğini ifade etti. Rusya ile olan sanayi alanındaki iş birliklerine de değinan Bakan, yatırım yapmak isteyenleri destekleyeceğini söyledi.

Finans 06-09-23 11:12

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON SON DURUM: Vergisiz telefon satışı ne zaman, ÖTV ve KDV muafiyet şartları neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi gençlerin telefon ve bilgisayar satın alımlarında bir kereye mahsus olmak üzere KDV ve ÖTV'den muaf tutulacağı açıklanmıştı. Kabine Toplantısı'nda konu ele alındı. Peki, öğrenciye vergisiz telefon şartları neler? Öğrencilere vergisiz telefon modelleri neler?

Finans 06-09-23 07:58

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON ne zaman satılacak? Öğrencilere ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satış tarihi ve şartları merak edildi. AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV ve KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası konuya dair konuştu. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? Öğrencilere ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Finans 06-09-23 07:55

CEP HERKÜLÜ: NAİM SÜLEYMANOĞLU konusu ve oyuncuları! Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu nerede ve ne zaman çekildi?

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi bu akşam Fox TV'de yayınlanacak. Halter sporunun Türkiye ve dünya standartlarında en başarılı ismi kabul edilen Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi vizyona girdiği dönemde büyük ses getirmeyi başarmıştı. Peki, ep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler, konusu nedir? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 05-09-23 18:56

Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor! Seçim beyannamesindeydi, masada olacak: Gençlere vergisiz telefon

Son dakika haberi: Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün bir araya gelecek. Kritik toplantıda Soçi zirvesinde konuşulan; tahıl koridoru, doğal gaz anlaşması ve Rusya-Ukrayna savaşındaki son durumunun masaya yatırılması bekleniyor. Gençlerin merakla beklediği cep telefonu alımında vergi düzenlemesiyle ilgili detayların da toplantının ana gündem maddelerinden biri olması bekleniyor.

Haber 05-09-23 07:58

Vergisiz telefon ne zaman alınacak? Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar uygulaması ne zaman başlayacak? Gözler gelecek açıklamada

Vergisiz telefon uygulaması ile ilgili detaylar geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Uygulamadan faydalanmak isteyen öğrenciler 'Vergisiz telefon ne zaman başlayacak?' ekranını sorguluyor. Bir defaya mahsus olmak üzere üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefon imkanı sağlanmasına ilişkin çalışmada sona geliniyor. Peki, Vergisiz telefon ne zaman alınacak? Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar uygulaması ne zaman başlayacak? Gözler gelecek açıklamada...

Finans 30-08-23 14:50