Yüksek Öğretim Kurumu Haberleri

TÜİK'ten çarpıcı araştırma, oran ilk kez açıklandı: Geçmişte maddi durumları çok kötüydü, onlar artık en yüksek gelir grubunda!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) araştırma sonuçlarını ilk kez açıkladı. 14 yaş civarındayken ailesinin maddi durumunu 'çok kötü' olarak belirten kişilerin, yüzde 16,5'inin şu an en yüksek yüzde 20'lik gelir grubunda, yüzde 25,5'inin ise en düşük gelir grubunda yer aldığını belirtti.

Finans 04-04-2024 11:44

EGM adına yükseköğretimde okutulacak öğrencilere dair yönetmelik iptal edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü adına yükseköğretim kurumlarında okutulacak öğrencilere dair yönetmelik yürürlükten kaldırıldı

Haber 14-03-2024 01:02

AYM'den, yükseköğretim öğrencilerinin disiplin cezalarına ilişkin flaş karar

Anayasa Mahkemesi, öğrencilerin disiplin cezalarına ilişkin dikkat çeken bir karar aldı. Mahkeme, hangi eyleme hangi disiplin cezasının uygulanacağının açık olarak belirtilmediği gerekçesiyle, Yükseköğretim Kanunu’nun öğrencilere verilecek disiplin cezalarını düzenleyen 54. maddesini iptal etti.

Haber 20-09-2022 15:43

YÖK Başkanı Erol Özvar kimdir? Erol Özvar nereli ve kaç yaşında?

YÖK Başkanı Erol Özvar, yaptığı açıklamada ücretli programlara yerleşen öğrencilerin maddi imkansızlık sebebiyle eğitimlerini aksatmalarını istemediklerini ifade etti. Bu açıklama sonrası birçok vatandaş internette "YÖK Başkanı Erol Özvar kimdir? Nereli ve kaç yaşında?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar ile ilgili merak edilenler...

Haber 18-08-2022 09:03

Yüksek Öğretim Kurumu

Yüksek Öğretim Kurumu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yüksek Öğretim Kurumu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.